سپندارمذگان یا ولنتاین؟!

mehrshad.namdar

New member
به نظر میاد شما تواناییت زیاده نکرو جان . نگرانت نیستم.... انشا الله ی همسر خوب دستو پا کنی از این عذب بودن رها بشی....
اسپم نشه: من به هیچ کدوم از این روزها اعتقاد ندارم. ولی خب هدیه دادن کار خیلی خوبیه. این روزها هم بهانه خوبی برای هدیه دادن

lidalida

New member
وااای چه جالب.تولدتون مبارک* وهمچنین باشوهرگرامیتون همیشه خوشبخت باشین :)

به نظر میاد شما تواناییت زیاده نکرو جان . نگرانت نیستم.... انشا الله ی همسر خوب دستو پا کنی از این عذب بودن رها بشی.زن...
اسپم نشه: من به هیچ کدوم از این روزها اعتقاد ندارم. ولی خب هدیه دادن کار خیلی خوبیه. این روزها هم بهانه خوبی برای هدیه دادن

زن!!!! اینا شوخیه وگرنه مجردی و سالاری

love virology

New member
صفای اشک و آهم داده این عشق
دل دور از گناهـــــم داده این عشق

دو چشمونت یه شب آتیش به جون زد
خیـال کـــردم پنـاهـم داده این عشـــــق

چنان عاشق چنان دیوونـــه حالــم
که می خوام از تو و از دل بنالــم

هنوزم با همین دیوونه حالــــی
یه رنگم، صادقم، صافم، زلالم

تو که عشق روتو ویرونی ندیدی
شب ســر در گریبــونــی نـدیـــدی

نمی دونی چه دردی داره دوری
تو که رنگ پریـشـــونی ندیـــدی

عزیز جـونم، غم عشق تو کمی نیست
سوای عشق تو هر غم که غم نیست

گلـــه کردی چرا می نـــــــالم از دل
دیگه این ناله ها دست خودم نیست

چنان عاشق چنان دیوونه حالم
که می خوام ازتو و از دل بنالم

هنوزم با همین دیوونه حالـی
یه رنگم، صادقم، صافم، زلالم

N@RVIN

Well-known member
برای گفتن از عشق هنوزم تنگه این عرصه !!!!!!:dadad4:

به قول بعضیا مگه هست کسی که با وجود عشقش و یک روز باورنی و یک کوچه ی بی انتها به دنیا بگه خداحافظ!!!!!

هر وقت بود اون روز رو میتونی به عنوان روز عشق جشن بگیری...ولنتیاین فسلفه ش خوبه اما امروزش مخصوصا تو آبادی ما خوب نیست ..آقا مورد داریم طرف ولنتاین رو با بیست نفر جشن می گیره !!! ینی الفرار از روزهایی که به نماد تبدیل میشن و یه عده بدون اینکه درکی ازش داشته باشن درگیرش میشن و به فناش میدن با حرفهای دکتر بهار کاملا موافقم حرفای دل منو زد

mozhdeee

New member
من قراره کلی کادو بگیرم...چون کلاسم دارم تقسیم بندی کردم از 25 تا 29 اسفند میرسه...فقط چطور این همه رو خونه ببرم:rolleyessmileyanim:

بالا