1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟درس خوندن...مهمترینش این بود که خودمو با کسی مقایسه نکنم...هرکسی یه ظرفیتی و توانایی داره...حرف بقیه زیاد برام مهم نباشه
2- کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟خوش اخلاق و خوش برخورده
3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟اینکه همش منو میبره جیگرکی اخه اینهمه جااااااااااا دی

ولی دور ز شوخی تاحالا اخلاقی ازش ندیدم که دلخور بشم)
4- یه امضا براش انتخاب کن؟زندگی پرواز بلندی است...ولی صحبت این است که چه اندازه کبوتر باشی
5- قشنگ ترین آواتاری که ازش دیدی ؟اواتار باب اسفنجیش دی:
6- بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟من زیاد طرف پستاش نرفتم ولی جالبترینش هون صدای ماندگاره واقعا کار خلاقانه ای بود....الحق ک به خودم رفتی دی:
7- فعالیتش توی سایت ؟فعالیتش خوبه نه زیاده نه کمه........ولی جدیدا بی من زیاد میاد اینجا یکی طلبت :دی
8- اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟اولین بار توی چت باکس بود که کل کل کردیم من فک میکردم پسره ولی بعدا فهمیدم دختره دی:
9- بارز ترین خصوصیتش ؟دلنازکه
10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟پتررررررررررررس دی:.....چون همون روزای اولی تو باکس هرچی میگفتم اسمت چیه لج کرده بود نمیگفت منم اسم پترس رو روش گذاشتم دی:...ولی حالا عجق من شده

)
11- به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟شکل باب اسفنجی و پاتریک ...البته سیاره هم که میبینم یادش میوفتم....و صدالبته خونه های خوشمل که میبینم که همش مال خودشه و قراره بزنه به نام من دی:
12- تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟اره خیلی...مخصوصا موقع کنکور وقتایی ک کم میاوردم میومدم پیشش دلداریم میداد و واقعا دلگرمم میکرد...راه حل بهم میداد.......عالی بود:*
13- ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟نمیدونم یاد ندارم ولی یادم اومد میام میگم دی:
14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟نه چون دیدمش دی:.....ولی دوس داارم از نزدیک ببینمش........دعوتم کن اصفان بیام دیه عه..به توهم میگن عجق اخه؟؟ابرومو بردی دی:
15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن. من که دیدمش ولی حالا توصیفش میکنم....لاغر قد بلند خوشمل

)
16- یه انتقاد ::جدیدا خیلی ناامید شده اصلا درست نیس تاخدارو داری دیگه جایی واسه ناامیدی نیس

)
17- یه پیشنهاد::زدگیتو از یکنواختی دربیار...کلاسای مختلف برو...نزار یکنواختی خسته ات کنه

)
18- اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟چون تموم شده میخوردم و میخابیدم دی:
19- یه آرزو براش::امیدوارم تو همه مراحل زندگیش موفق باشه و خوشبخت بشه الهی(البته با من خوشبخته ها بیخود میکنه بره سراغ کسی دیه دی
20-هرچه میخاهد دل تنگت بگو(تذکر حداکثر در 5مورد) میتونید به سوژه گیر بدید.این دل تنگم پر از گله هااااااااااااااس ولی حالا نمیگم بعدا حالشو میگیرم خخخخخخ
ببینم یه نفر بود که میگفتی اسمش ****بود اخرش چی شد درست نگفتیااااااااا دی: