1
6- بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟
ی تایپیک درمورد پاییز داشت که خیلی خوشم اومد-اسمش یادم نیست و خواستگاری به سبک چینی که خودش
یکم از ضررمالی بهم زد(با فلفل هام)!!! خخخ شرمندم داداش بابا من گفتم نترس برو جلو هواتو داریم عروسو کت بسته تحویلت میدیم شما گفتی فعلا نوچ خخخ ..انشاله عروسیت آقا موجی
8- اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟
یادم نمیاد- فک نکنم داشتم مطلب میزدم که زیاد لایک میکرد ازش تشکر کردم-یا یبارم نمیدونم درمورد چی صوبت میکردم
مدام سوتیامو میگرفت میکوبوند تو صورتم!!!! خخخ شرمندم حلالم کن خدا میدونه اون روز شیطونیم عود کرده بوده لابد 
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟
اگه ازم فرار نکنه چرا که نه!!!! خخخ چرا فرار حتما با کمال میل 
15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن.
ی قیافه لوسو افاده ای مث همون ترول آخرین دیدارتون (چون میدونم این قیافه رو دوس داره گفتم)-شوخی کردم نظری ندارم
اییییییییییش من اصن ینی بلتم افاده ای باشم خخخ نوچ بردارم نوچ خخ
[/COLOR][/SIZE][/B]18- اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟
فکر کنم ارشد میخونه-بعد ارشد قبل از دکترا بفکر جم و جور کردن زندیگت باش...
چشم هستم بفکرش خخ
ناروین خاله علارغم شادابی و نشاطی که نشون میدی حس میکنم ی غم از قبل با خودت داری-و اینکه بعضی چیزا برات نامفهوم و بیجوابه عصبیت میکنه چون به دودوتا چارتای تو نمیخوره(ی لحظه حس فال گیربودن بهم دست داد!!!)-واس همینه میگم زیاد به زندگی سخت نگیر
از اخلاقت هم بگم اینکه برا زندگیت چارچوب داری-خانواده برات مهمه چه شناخت دقیقی نکنه همسایمونی هان آقا موجی دقیقا منم مثل خیلیا تنشهایی زیادی تو زندگیم داشتم
و الان کلافه م کلا خخ
و از ته قلب بهت قول میدم ی همسرخوب و مهمتر اینکه ی مادر نمونه میشی.اینو مطمئنم-امیدوارم به تعارف نبینی-سیستمم هنگ میکرد ببخش دیر اماده شد