::: سوژه هفته :::

N@RVIN

Well-known member

1
6- بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟

ی تایپیک درمورد پاییز داشت که خیلی خوشم اومد-اسمش یادم نیست و خواستگاری به سبک چینی که خودش
یکم از ضررمالی بهم زد(با فلفل هام)!!!
خخخ شرمندم داداش بابا من گفتم نترس برو جلو هواتو داریم عروسو کت بسته تحویلت میدیم شما گفتی فعلا نوچ خخخ ..انشاله عروسیت آقا موجی :)

8- اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟
یادم نمیاد- فک نکنم داشتم مطلب میزدم که زیاد لایک میکرد ازش تشکر کردم-یا یبارم نمیدونم درمورد چی صوبت میکردم
مدام سوتیامو میگرفت میکوبوند تو صورتم!!!! خخخ شرمندم حلالم کن خدا میدونه اون روز شیطونیم عود کرده بوده لابد :)

[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟
اگه ازم فرار نکنه چرا که نه!!!! خخخ چرا فرار حتما با کمال میل :)
15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن.
ی قیافه لوسو افاده ای مث همون ترول آخرین دیدارتون (چون میدونم این قیافه رو دوس داره گفتم)-شوخی کردم نظری ندارم
اییییییییییش من اصن ینی بلتم افاده ای باشم خخخ نوچ بردارم نوچ خخ

[/COLOR][/SIZE][/B]18- اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟
فکر کنم ارشد میخونه-بعد ارشد قبل از دکترا بفکر جم و جور کردن زندیگت باش...
چشم هستم بفکرش خخ :)

ناروین خاله علارغم شادابی و نشاطی که نشون میدی حس میکنم ی غم از قبل با خودت داری-و اینکه بعضی چیزا برات نامفهوم و بیجوابه عصبیت میکنه چون به دودوتا چارتای تو نمیخوره(ی لحظه حس فال گیربودن بهم دست داد!!!)-واس همینه میگم زیاد به زندگی سخت نگیر
از اخلاقت هم بگم اینکه برا زندگیت چارچوب داری-خانواده برات مهمه چه شناخت دقیقی نکنه همسایمونی هان آقا موجی دقیقا منم مثل خیلیا تنشهایی زیادی تو زندگیم داشتم :(و الان کلافه م کلا خخ
و از ته قلب بهت قول میدم ی همسرخوب و مهمتر اینکه ی مادر نمونه میشی.اینو مطمئنم-امیدوارم به تعارف نبینی-سیستمم هنگ میکرد ببخش دیر اماده شد
کجا بود این شانس که همسر خوب نصیبم بشه ایییش خخخ مرسی آقا موج از لطف زیادتونه افتخار دادین :):rose:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: moj

N@RVIN

Well-known member
[/color][/b][/font][/size]1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟ دختر مردم داریه(البته هنوز سر ک ل اسشم،مونده تا یاد بگیرم) وووی مسی :) خجارت گسترده ..محل کارم قبلا بهم میگفتن خیلی مردم داری برا همین میخواستم برام شبفت ترخیص یا پذیرش بنویسن نامرتا ایییییییش زرنگ بودن خخخ.

10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟ ترانه
خیلی خوشم اومد ازش

11- به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟ تازگیا وقتی اسم ناروینو میشنوم ناخودآگاه یاد آقای نوتر میفتم
52519_happy.gif
خخخخ یا خدا :)

12- تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ کمک یادم نیست ولی مطمئنم جزو کسایی هست اگه از دستش کمکی بربیاد کوتاهی نمیکنه
مرسی درسته من محاله کسی ازم چیزی بخواد و نهایت سعیمو نکنم که انجامش بدم

14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟ آره خیلی....ولی متاسفانه هر کاری کردم نشد به حماسه برسم. صادقانه میگم یه حسرت عجیبی ته دلم هست فدای تو ناهید باجی انشاله قسمت باشه می بینیم همو ..عزیزمی باور میکنی منم خیلی دوس دارم ببینمت؟؟ :) حمل بر تعارف نشه

17- یه پیشنهاد......سعی کن معتاد اینترنتی نشی، بعد از یه جایی دیگه عمر آدم تلف میشه. اینکه میگم بعد یه جایی،برا اینه که خیلی درسا رو میشه از محیط مجازی یاد گرفتچشم :) معتاد نت نیستم تنها جایی که میام همین انجمنه خخ ترکش کنم به حول و قوه ی الهی پاک پاکم خخ

20-هرچه میخاهد دل تنگت بگو(تذکر حداکثر در 5مورد) میتونید به سوژه گیر بدید.

ناروین جون عروس خانوم این دسته گلو میدم بهت،ولی حتما باید موقع عروسیت من بگیرمشااااااا
678019_smily_bahal_34.gif
...اونروز که داشتم میرفتم عروسی داشتم به حماسه تبریز فک میکردم،یهو متوجه شدم همه اونایی که تو قرعه الهام اسمشون دراومد الان دورهم هستن!! راستی اونروز تو عروسی دسته گلو من گرفتم....خخخخخخخخخ

اره چه جالب توجه نکرده بودم الا :) عزیزم دسته گل من قابل تورو نداره ولی انشاله شما قبل من عروس میشی چون دسته گل واقعی رو شما گرفتی :) هر چند دیر و زود مهم نیس قبلتر و بعدتر مهم نیس مهم عاقبت به خیریه :riz304:

[/center]

[r][/quote]

ممنون آوا جان خیلی لطف کردی :)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: AWWA

N@RVIN

Well-known member
ممنون از دعوتت آجی جونیییی..
چشمممم به زودی در همین مکان نظراتمو اعلام میکنم:thanks:

الهام عزیزمم که خخخ درگیر زندگی مشترکه :)

هر وقت فرصت داشتی الامی گلی نظرتو نصب کن ممنونم :heart:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: elham2012

N@RVIN

Well-known member

ساده بودن و مهربون بودن کلا بی شیله پیله است

قبلا پستاشو با صندلی داغش خونده بودم ولی تو چت بود از اول دوست داشتنی بود
لطف داری رها جان:riz304:

9- بارز ترین خصوصیتش
؟ مهربونی و سادگیش و اینکه سعی میکنه دل ادمو نشکنه و یکیم زود باوره که اینم از پاکیشه فک کنم.
[B

17- یه پیشنهاد سادگی خوبه و اندازه داره ادما خیلی زود از این اخلاق سوء اس
تفاده میکننن
میدونم رها جانم ولی سادگی و زلالی جز معدود آرزویهایه که من برای خودم دارم و الانکه می بینم خیلیا همینو در موردم گفتن واقعا خدارو شکر میکنم متوجه منظورت هستم گلم خیالت تخت خطوط قرمز من خیلی پررنگه و به قول بعضی دوستام من تو قلعه م که دیواراش خیلی بلنده انتخاب کردم ساده باشم ولی به هیچکسی اجازه ندم از سادگیم استفاده کنه بعضی وقتام خودم میذارم ملت سو استفاده کنن :) مواردی که اشکال نداشته باشه :) ممنون عزیزم از خیرخواهیت
1
19- یه آرزو براش از خدا میخوام خیلی زود با اونکس که واقعا باهاش خوشبخت میشه ازدواج کنه و انشاالله عاقبت بخیر شه

وووووی خداااایا ممنونم عزیزم واقعا ممنون لطف کردی :)
20-هرچه میخاهد دل تنگت بگو(
تذکر حداکثر در 5مورد
) میتونید به سوژه گیر بدید
.

[/B]

................

N@RVIN

Well-known member
سلامی دوباره
اون موقع نت پرید نتونستم کارنامه ناری جونو پر کنم

1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟
در عین ساده ،مهربون و صمیمی بودنش میدونه با هر مخاطبش چطوری برخورد و رفتار داشته باشه
دقیقا چیزی که خودم فکر میکنم دارم رفتار میکنم

7- فعالیتش توی سایت ؟ بزنم ب تخته خیلی اکتیو..عاغا نزن نزن عااااااغااا خخخ

8- اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟ اره اصن یادم نمیره همین ک اومدم باکس اسمشو پرسیدم اسم واقعیشو گف و حتی گف کدوم دانشگاه هس و ازم خواست حتما بهش سر بزنم ...من اینجوری بودم:5: اخه اون اوایل خیلی بچه هارو نمیشناختم کسی هم آنچنانی اطلاعاتی از خودش نمیداد. :)) (بعدنا هم ماجرای یه چیزی دو چیزی پیش اومد خخخخ)خخخ یادش بخیر اینکه میگی اصن یادم نمیاد منو این ناپرهیزیها خخخ

9

14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟ اره دوسدارم ببینمشاییییییییش الکی دم دستتم دیگه راس میگی قرارمون ساعت عخش کنار دلشوره زندن بیا دم یونیمون خخخ والا یا اردس بده خدمت برسم مثلا خوار شوشو یمنی آخه ندیذه چطور منو پسندیدی خخخ

15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن. متاسفانه حافظه تصوری من کار نمیکنه شاید هم اصلا ندارم! در این زمینه ناتوانم... ولی فک کنم ناری از اون دسته ادماست ک همیشه لبخند ب لب داشته باشه ..درسته همیشه لبخند دارم تبسمااااا نه لبخند جلف خخخ

هر چه زودتر بیام اینجا ببینم تاپیک مزدوج شدن ناری زده شده هممون بریزیم سرش شیرینی بخایم ازش :4d564ad6:
خخخخ کیه که نخواد ; ))))

ممنون سانی جانم واقعا لطف کردی میدونم که کم نظر میذاری افتخار دادی باجی :)

N@RVIN

Well-known member
[SIZE=4

[COLOR=#ff8c00]دوست داشتي ببينش؟ چرا؟[/COLOR]بله دوست میدارم چرا ک ن ((ناروینی دوس نداری بیای شمال)) چشم بارن جونی بذارمیام فخط بخاط تو :) حالا هر وقت شد دیگه خخ

kisses.gif

ممنون باران عزیز خیلی لطف کردی زحمت کشیدی :)

N@RVIN

Well-known member
1-

آره تو باکس ...تو بحث برنامه ریزی برا حماسه اول هی روزگار :)) آخی یادش بخیر:dadad4:

9- بارز ترین خصوصیتش
دوس نداره کسی رو ناراحت کنه : نظر خودمم همینه :)

10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟
خوشگل خانوم ....خو خوشگله تو دل برو ....منو اینهمه خوشبختی ووووی خدایاااااا ...ممنون سمانه ی خودم چشمای خوشگلت خوشگل می بینه :)

16- یه انتقاد ....خخخخ لم نده ...حالا دفع اخر لم ندادا خخخخخخخخخخخ.... خخخخ چشم جانم :)

17- یه پیشنهاد .....بیابریم بیرون بگردیم ..اییییییییییش اگه نیای کشتمتااا یه حماسه بذار به سانی و هانی من در بست میام :*
18- اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟ به فکر دکتری بودم..چشم :)

20-هرچه میخاهد دل تنگت بگو...ابجی مواظب خوبیات باش خیلی خوبی باور کن ...خوبی از خودته باور کن چشم سمانه ی خودم :)

.

ممنون سمانه ی گل زحمت بسیار کشیدی قدم رنجه کردی

N@RVIN

Well-known member
جواب همه سوالا اینه:
ناری ناری ناری تو چه اناری داری :ro:

من ترجمه این قسمتو از بهار جان گرفتم گویا منظورشون این بوده که من خیلی جذابم خخخخ

لطف کردی خانوم دکتر پاینده باشی:riz304::riz304:
:heart:

N@RVIN

Well-known member
- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟ متانتش بعنوان یک دختر خدارو شکر :)

6- بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟ ...اون که بیکاره .. پست زیاد میفرسته .. چی بگم؟؟!!! بیکار !!! علاف!!! کی میگه ؟!!! چی میگه !!!؟:25r30wi::5:نه بابا کار دارم لامصب ارادتم به انجمن بیشتر از کارامه خخخ پستم زیاد نمی فرستما به تعداد پستام مراجعه شود خخخ

14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟ اره .. خیلی لطف عالی مستدام :)

18- اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟...شوهر میکردم ... خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ چشم :)

19- یه آرزو براش .. ایشالا عروس بشه به زودی .... جدای از این این دعا رو در حق هرکسی که این پستو میخونه و ناروین عزیزممیکنم: انشالا خدا انچه را که برایت مصلحت می داند رقم بزند ، نه آنچه تو دوست داری و نمی دانی مصلحتش چیست ... آمین

ممنونم واقعا زحمت کشیدین لطف کردین :riz304:

N@RVIN

Well-known member
[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]1-

7- فعالیتش توی سایت ؟
نفر اولللللللللللللللللللللل....خخخخخخخخخخ
مامان ناری خودمونیما چقد مشغلت تو این سایت زیاده.خخخخخ
خخخخ دیگه دیگه عزیزم شما هم همچین مشغلتون کمتر از من نیس اینجا ولیکن یه تفاوت داریم من هیچوقت چراغ خاموش نمیام ولی خیلیا خاموش میان که میدونم تقریبا اندازه من میان میخواین اصن از شفق بانو که چشم برزخی داره سوال کنیم خخ :)ولی چشم من تصمیم داشتم از ساعتهای حضورم تو انجمن کم کنم به ساعتهای ادامه تحصیل اضافه کنم انشاله خخ خدا بداد همه معتادا برسم منم داخلشون خخ

9- بارز ترین خصوصیتش ؟
فعال بودن تو این سایت...هروقت بیای هست.خخخخخ[/COLOR] فرزندم لابد خودت هم هر وقت هستی که منو هر وقت می بینی خخخ

15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن.
قدش بلند..نه اندازه چنار...اندازه درخت بید...خخخخخ..دلبندمی اصن عخش داره میچکه خخ ایییش حسووووت عزیزم تو عکس نوتی بلندتر به نظر میرسیم چون از پایین پله ها گرفته شده قد من معموله از اون آنرمالها نیس ..مدلم میدونی مدل خخخ ( خدایا آدمو مجبور به ریا میکنن خخخ )..این عخشو یکم با لطافت ابراز میکردی مثلا میگفتی چشمای مخشی مخشی قد به این بلندی تو منحصر به فردی خخخ:25r30wi:
عاشققققققق باکس.خخخخخ ..نه جون من عاشق باکس شد قیافه !!!!خخخ..فرزندم من از تیرماهه سر جمع نیم ساعتم باکس نبودم :)
بقیش خصوصیه...گفته لو ندی...خخخخ

1

19- یه آرزو براش

انشالله ی شووووووووووووررررررررر خوب گیرت بیاد ننه...که دیگه دست از سر ما ورداری...و انقد ملت رو بزور به خواستگاری از خودت وادار نکنی.خخخخخخ...من دیگه حرفی ندارم !!! خخخ

خ

ممنون ملی جانم زحمت کشیدی :)

N@RVIN

Well-known member
1-

هوم شایت یادمه میخاستیم دعفا کنیم فک کنم.O خخخ نوچ ما و دعفا هرگز خخ جدی دعوا یادم نیس !!!

14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟
بعله خو خعلی هیجان دارهخخخ ینی من هیجان انگیزم؟ دیدنم هیجان داره؟...ی خدایااا ملسی مکسی داداش :)

15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن....
بنظرم مث همین اواتار الانشهخخخ فک کنم :)

17- یه پیشنهاد....
از فکر آزادت استفاده کنچشم :)

:rose:

N@RVIN

Well-known member
1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟ اینکه غرور نداره :) خدارو شکر :)

8- اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟ نه یادم نیست! حیف شد نه!!؟؟اوهوم حیف :rose:

12- تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ هوم!؟ چی شده!؟ بابا کمک چیه!؟ وجودش مهمه! مطمئنم اگه کمکی هم ازش بخوام دریغ نمیکنه! لطفت فراووونه زهرای عزیزم

19- یه آرزو براش سلامتی خودش و سلامتی عزیزانش که مهم ترین چیزه!
دوستت دارم ناری جونم ان شاالله یه روز ببینمت عزیزم

منم دوست دارم زهرا جان شما عزیزتری از اون چیزی هستی که تصور میکنی آرزو دارم به زودی خیلی شاد ببینمت و همه ی ناراحتیات رفع شده باشه انشاله:heart:

N@RVIN

Well-known member
1-

14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟ آره.چون هم شهریههمینطور :)

15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن. شبیه همین آواتاره تقریبا :)

1
17- یه پیشنهاد ر.ک جواب4 .... فاصله ایمنی رو با آدما رعایت کن تا پشیمونت نکننچشم :)

خیلی ممنون آبتین لطف زیاد کردی افتخار دادی همشهری :riz304:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: abtin13

N@RVIN

Well-known member
1-

2- کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟ اینکه همرو خوف میبینه آره اینم از اخلاقامه :)خوش بین کاااااامل خخ

11- به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟ عخشمهههههههههههههههههعخشمی :)

14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟ اوووووووووووره .خو عخشمهههههههههههه .دوست گلمهاوهوم کاش بشه :(
16- یه انتقاد ...... حساس نباش زیاد[/COLOR]چشم دارم تلاش میکنم :(

19- یه آرزو براش... ارزومند ارزوهاشم ...موفقیت سلامتی خوشبختی در زندگی :*

عزیزمی سپیده جان ممنون که با وجود خستگی فرصت گذاشتی

N@RVIN

Well-known member
1-

3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟
اینکه گفت عکس نمیگیره ولی بعد اینکه من رفتم گرفته
باور کن نمیخواستم بگیرم عاغا دروغ و دورویی جز آرمانهای من نیس خخخ بخدا منو به زور هل دادن تو عکس باور نداری از نوتی بپرس نداری از سالار نداری از علی یا مهسا ..نوتی بهم گفت بشین بینیم باووو...ولی من معذرت میخوام ببخشید :(

9- بارز ترین خصوصیتش ؟
شادبودنش درواقعیت برخلاف اینکه بیشتر وقتا توباکس میگفت خوب نیست
میگم قلعه دورمو گرفته میگین نه !!! بگیرر مهسا که صد بار منو دیده نمیدونه که خنده ی تلخ من از گریه غم انگیزتر است کارم از گریه گذشته بدان میخندم :(

17- یه پیشنهاد.... جان مهسا انقدر ساده نباش همه اونقدرکه تو فکر میکنی خوب نیستن چشم عزیزم ولی باور کن همه خوبن حتی اونا که کارای بد میکنن نهاد آدما پاکه :) خوش بین باشیم ولی من مواظبم آجی خیالت تخت ..در ضمن بگمااااا در مورد سادگی خدا شدید هوامو داره

18- اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟ یکم بیشتر رو پایان نامم کارمیکردمچشم دارم شرو میکنم خدا بخواد

19- یه آرزو براش...
ارزومند ارزوهاشم ...موفقیت سلامتی خوشبختی در زندگی :*

:riz304:ممنونم مهسا عزیزم لطف کردی ...........

آخرین ویرایش:

N@RVIN

Well-known member
سلام خدمت سوژه ی عزیز منم نظراتمو با اجازه بگم :)سلام اوه اوه چه کسی آقا هر چی سالار بگه عین واقعیته منو خوب میشناسه خخ

3-کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟بیش از حد صریح و رکه بعضا...یه جور صراحت زننده...گاها زاویه ای از حرف و رفتارتی که میخوای ببینه رو نمیبینه...مواقع ناراحتیت حضورش کم رنگه...گاها رگه هایی از تدبیر زننده در عین نشون دادن خوش قلبی و مهربونی رو میبینم تو رفتارش سالار هی میگه رک هستی نیدونم ینی هستم؟؟ سالار من برا اکثر دوستام به عنوان رفیق روزای ناراحتی معروفم عزیزم شما راه نمیدی اصولا !!! عاغا ما شنیده بودیم پسرا وقتی ناراحتن میرن تو غارشون خخخ لامصب این غاری که سالار توش میره صخره نوردی میخواد تازه با هزار زحمت صخره رو میر ی بالا دم غاره که رسیدی ایییییییش پرتت میکنه پاینن خخ..گذشته از شوخی راست میگی من تو ناراحتیهای تو کم میارم میکشم کنار هنوز اخلاقتو نیافتم سعی میکنم درست بشم :)

8- اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟تو باکس بود...سلام دادم بعد اسمش که مشخص بود اهل کجا بودنشو پرسیدم که طفره رفت منم قهر کردم هههههههه :)))) آخی یادش بخیر خخخ هر بار می اومد روز از نو روزی از نو خخ هی قهر میکردی :)

10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟اسم یه گل شاید...چون از بس گله :)
لظفت ثابت شده ست مرسی یاشا

11- به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟خاطرات حماسه مون خصوصا حماسه دوم که سر لواشک فک کنم میخواست منو بکشه :)
خخخ آلزایمر حماسه ی سوم خخخ
12- تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟فک کنم آخرین بار کیکمو برید چون من اونقد بی بودم نمیتونستم کیک ببرم خخخخخخخخخخخ خودش میدونه چی رو میگم
خخخخ تو خیلیم با کلا...سی فقط نمیدونم چرا یجوری بود حالت حس کردم دستت میلرزه خخ گمونم تاثیر خودکار پرت کردن مهسا بود هههه

15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن؟قیافه اشو دیدم خخخخخخخخ ولی اینو بگم که جدا قبل حماسه ذره ای به تصورم نزدیک نبود کلا له شدم وقتی دیدمش...قبلا یه دختر نسبتا کوتاه قد و چادری تصور میکردم که برعکس شد خخخخخخ
خخ آخی هی میگفت من تورو گنبد مسجد سیار تصور میکردم
16- یه انتقاد ؟ عوووووم اینکه سعی نکن یکدست برخورد کنی با آدما...اطرافیان به تفکیک حضور و میزان اعتمادی که نشون میدن باید باهاشون رفتار کرد البته از دید من..گهگداری هم سر مسایلی که درسته براش مهمه اما میشه کنار اومد زیاد با خودش قهر میکنه که جالب نیس...بی حوصلگیشو نمیتونه قایم کنه گاها و عین بچه ها کلافه میشه اینم باز خوب نیس... چشم آخه من همه رو دوس دارم خو بعضیارو که بیشتر دوس دارم باید یه راهی بیام که بولدتر باشه :) چشم

20-هرچه میخاهد دل تنگت بگو(تذکر حداکثر در 5مورد) میتونید به سوژه گیر بدید؟[/SIZE]تشکر میکنم ازش و بینهایت خوشحالم که باهاش آشنا شدم...ایشالا همیشه همینطور سرحال و قبراق بمونه و زندگی شاد و ارومی داشته باشه...چیزایی که تو ذهنم بود کم و بیش بالا گفتم...

منم همینطور سالار تو دوست عزیز من هستی الهی همیشه شاد شاد باشی لطف کردی :riz304:

N@RVIN

Well-known member
1-

3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟هوچ اخلاقی نداره که بخات منو دلخور کنه بهترین مامان شوشوی دنیاس چون من علوس خوفی هستم:ph34r-smiley:خخخ عزیز دلمی حرفت کنایه داشت خخ بعله عروس اگه خوب باشه مادر شوهر مگه مشکل داره که بدی کنه وااالا .. (خخ صنف عروسا منو نابود نکنن صلوات )

8- اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟ تو باکس بود و وبعدش سر یه قضیه ای اومد تو پ خ یه چی بهم گفت که منو خیلی خوشحال کرد ناری یادته؟هومآره عزیزم چرا نباشه تو اولین کسی بودی که بهش گفتم :)

14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟دیدمش ولی دوس دارم ببینمش محکم بخلش کنماله ملضی گفته باشم هواتا بخل بدهکاااریا

15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن.دیدمش ولی برا جمع میگم که شبیه این اواتارشه /یه پارچه خانومهhttp://www.freesmile.ir/smiles/282320_girl_wink.gif[/img[COLOR="#FF0000"][SIZE=3][B]]وووی خدااااایا دیگه ملضی میگه من رو حرفش حرف نمیزنم :)[/B][/SIZE][/COLOR]

16- یه انتقاد....[COLOR="#cc6600"]سخت نگیر زندگی رو[/COLOR][COLOR="#FF0000"][B]چشم :)[/B][/COLOR]
]

[COLOR="#3300cc"]خیلی دوست دارم نالی باجی جونم
مخور غم گذشته گذشته ها گذشته[/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE]

[COLOR="#FF0000"]منم خیلی دوست دارم علوس گلمممم قدم سر چشم مامان شوشو گذاشتی :)[/COLOR]:riz304:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: marzi ba

N@RVIN

Well-known member

1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟
خخخخ اره راس میگه هم زمانی که دارم خودخوری میکنم طاهرم انقد آرومه که به یه ایل آرامش میتونه بده خخ...

خیلی ملوو و آروم با مشکلات برخورد میکنه

6- بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟

اکثر پستاش قشنگن. بیشتر تو خصوصی میحرفیم. البته قبلا بیشتر
نوتر الوله اولین دوست صمیم انجمنی من هست من هوچوقت لطفاشو فراموش نمیکنم
7- فعالیتش توی سایت ؟

حقش هست دیگه آبی بشه
ووووی خدایا ببین چه خوشمل بیان میکنه شدت فعالیتمو خخخ مرسی نوتی:)

بله که یادمه. تو باکس بودیم. در مورد مدیریت(رشتش) باش حرف زدم. و گفتم بش چقد با پسرای مدیریت با هم شوخی داشتیم تو یونی آخی منم گفتم لابد حس مدیریت شدید بوده خخخ

9- بارز ترین خصوصیتش ؟

با جنبه بودن و آروم بودن چه خوب که خود واقعیمو ینی آروم بودنمو شناختی :(

همیشه آروم باش. عصبی شدنشم دوست داشتنی بود. خودش میدونه کجارو میگم خخخ :)خخخخ شرمندم چشم :)
حالا که دوس داشتنی بوده هی عصفی میشم خخ

ناری عزیز دخدر خوب و با جبنه و آروم و بدون غروری هستی. ممنون که این جوری هستی :riz304:

مرسی خیلی لطف داری منم از شما ممنونم :) زحمت کشیدی یه دنیا تشکر

N@RVIN

Well-known member
1-

9- بارز ترین خصوصیتش ؟راحته...کلا...خیلی خوبهعزیزمی :)

10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟ اسم خودش ک خوبه ولی...اوین (َavin) ...اسم خواهر دوستم بود البته اسم کردیه ولی خوشم میاد ازش....این دوستمم خیلی دوست دارماوین ینی عشق ..خیلی دوسش دارم کاش ترکی بود میذاشتم رو دخترم :) مرسی عزیزم

16- یه انتقاد ...هیچی خودش خیلی خوفه خوبی از خودته مهسا گلی :)

17- یه پیشنهاد ...همیشه همین طور ک هستی باش ...بی ریاچشم :) انشاله

18

19- یه آرزو براش .....عزیزم برات آرزو میکنم همیشه و همیشه در پناه حق دلت شااد و تنت سالم و زیر سایه پدرومادرش خوشبخت و موفق باشی ناروین جونم[/B]
[/COLOR]
هرچه میخاهد دل تنگت بگو....انشالله که همیشه سبز باشی گلم[/SIZE]

ممنون مهسا عزیزم خیلی لطف کردی :riz304:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahsaa
بالا