سوال و جواب برای کنکور هماتو

victoria-m

New member
به نظرم شاید بشه گفت...اما فقط اجسام پاپن هایمر و بازوفیلیک استیپلینگ نه...تو کمخونی سیدروبلاستی مورفولوژی باید دای مورف باشه یعنی مخلوطی از سلول های هیپوکروم و نرموکروم...ولی خب..تا موقعی که عکس پایین رو نذارین نظرم برای بیماری سیدروبلاستی بود :)

نظر بقیه دوستان؟

سلام.
مهنا جان تو آنمی سیدروبلاستی تارگت سل هم دیده میشه که یکی از نشانه های این آنمی.
نظرتون چیه؟

mohana

Well-known member
سلام.
مهنا جان تو آنمی سیدروبلاستی تارگت سل هم دیده میشه که یکی از نشانه های این آنمی.
نظرتون چیه؟

دوست عزیز سلام...:ad54ad:
تو کم خونی داسی هم تارگت سل دیده میشه...بر اساس کتاب هنری سلول های هدف در کمخونی داسی فراوان هستند...

victoria-m

New member
دوست عزیز سلام...:ad54ad:
تو کم خونی داسی هم تارگت سل دیده میشه...بر اساس کتاب هنری سلول های هدف در کمخونی داسی فراوان هستند...

بله کاملا درسته.
من تو این تاپیک همیشه از توضیحات دقیق شما استفاده کردم.

mohana

Well-known member
منم کلـــــــــــــی مطلب یاد گرفتم...:thanks:
خوشحالم که این تاپیک برامون مفیده:a2d3:

شوکا88

New member
پاپن هایر تووی هملیتیک...سندرم میلودیسپلاستیک..سیدروبلاستیک و پس ازطحال برداری دیده میشه راستش من نخونده بودم که تو داسی دیده بشه
تووی سیدروبلاستیک هم تارگت سل داریم ویکتوریا

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

mohana

Well-known member
پاپن هایر تووی هملیتیک...سندرم میلودیسپلاستیک..سیدروبلاستیک و پیس ازطحال برداری دیده میشه راستش من نخونده بودم که تو داسی دیده بشه
تووی سیدروبلاستیک هم تارگت سل داریم ویکتوریا

ممنون عزیزم...:thanks:
تو داسی به خاطر همون مشکل از بین رفتن طحال پاپن هایمر تو خون دیده میشه:auizz3ffy9vla57584x

farzad.lab

مدیر بخش
تشخیصتون ؟؟؟
+
نوع رنگ آمیزی ؟

738a8f6fab93.jpg

آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member
گلبول های قطره اشکی و جاینت پلاکت...:smiliess (11):
با کمک اینا شاید بشه حدس زد...
( دارم فکر میکنم:rolleyessmileyanim: )
ی لحظه... ی لحظه...

mohana

Well-known member
هاول ژولی میتونه باشه؟
راهنمااایی:sarma::tonguesmiley:

آخرین ویرایش:

شوکا88

New member
مهنا منم حدسم روو هاول ژولی بود ولی چرا پس رنگ سلول اینرنگیه؟هرچی دیدم تاالان سلول قرمزبود نه ابی

شوکا88

New member
مهنا خب سلول قطره اشکی توو میلوفیبروز...تالاسمی.. پلی سیتمی خب اینام ک هیچکدوم به عکسه نداشتن وااااااااااااااااااااااااااااااا

بالا