سوال درموردمشکلی به نام فشارخون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

saharandishe

New member
سلام دوستان,اگردرزمینه کیسی که درپایین مطرح میکنم کمکم کنیدممنون میشم.
,خانمی55 ساله که مشکل فشارخون داره,نه به صورت همیشگی ولی هرازگاهی فشارش از12ناگهان میرسه مثلابه 18واورژانسی توسط آمپول هم فشارشوسریعاپایین میارند,ولی هیچ مشکل خاصی هم نداره که این افزایش فشارروبه اون موردربط بدیم,به نظرتون به چه چیزی میتونه مربوط باشه,؟,بایدبرای این مشکلش به چه متخصصی مراجعه کنه؟وآیاشمادراین موردمتخصص خوب درتهران سراغ دارید,پیشاپیش ازراهنماییهاتون ممنونم.

mehrshad.namdar

New member
بعضي فشار خون ها اديوباتيك هستند كه تا جايي كه من ميدونم 80 درصد فشار خون ها يا هيبرتانسيون ها رو شامل ميشن كه بدون دليل مشخص اتفاق ميوفته ي سري ازمايشات نيازه انجام بدن مثل خون و بعضي هورمون ها و از لحاظ قلب هم بايد جك بشن .مصرف نمك كمتر از 1/5 ميليكرم در روز و اب در حد نجندان زياد مفيده( بين 1تا 1/5 ليتر در روز محدود بشه). ايشون ادم هم دارند احتمالا! شايد متخصص داخلي براي شروع خوب باشه

farshad25

New member
بعضي فشار خون ها اديوباتيك هستند كه تا جايي كه من ميدونم 80 درصد فشار خون ها يا هيبرتانسيون ها رو شامل ميشن كه بدون دليل مشخص اتفاق ميوفته ي سري ازمايشات نيازه انجام بدن مثل خون و بعضي هورمون ها و از لحاظ قلب هم بايد جك بشن .مصرف نمك كمتر از 1/5 ميليكرم در روز و اب در حد نجندان زياد مفيده( بين 1تا 1/5 ليتر در روز محدود بشه). ايشون ادم هم دارند احتمالا! شايد متخصص داخلي براي شروع خوب باشه

موافقم .... البته افزایش فشارخون به کارایی قلب هم برمیگرده و یک متخصص قلب و عروق هم باید بره

saharandishe

New member
ممنون ازراهنماییتون,ادم ندارند,آزمایش خون که فرمودیدروچه گزینه هایی بایدتاکیدبیشتری بشه؟یعنی چه فاکتورهایی؟

mehrshad.namdar

New member
قبل از اين كه بكييم جه ازمايشاتي مفيده بايد سابقه ايشون از لحاظ بيماري هاي عصبي قلبي عروقي و هورموني مشخص بشهوازو برسين ببتيد ناتريورتيك دهليزي كورتيزول و مينرالوكورتيكوييد ازمايشات هورموني و سي بي سي و انيونها و كانيونها ازمايشات خون ميتونه مفيد باشه كه ببينيد اين مشكل عصبي هورموني يا قلبي ه_البته طبق نظر متخصص بايد اين بارامترها درخواست بشه و ايشون بايد ويزيب بشن توسط متخصص داخلي غدد يا قلب .

Persian-Masoud

New member
فشار خون رو فقط میشه کنترل کرد! همین!
برای مشخصات سنی ایشون هم اگه فشارشون حداکثر از سیستول 140 و دیاستول 90 تجاوز نکنه احتمال پیش آمدن مشکلات عروقی یا کلیوی کمه براشون.

بالا