بچه لگنارو واسم بذارید خواهش میکنم آفرین جان خودتون آقا بذارین دیگه خاله خاله تروخدا بذارید
سلام ساحل جانسلام
میدونم این تاپیک درسیه ولی جای دیگه ای رو واسه مطرح کردن این سوال پیدا نکردم ...
میخواستم بدونم خانمی که فروردین lmp=3 بوده و تو 6 هفته اول بارداری فلوکونازول داخلی، کلوتریمازول، لوونورژسترل، و یه داروی گیاهی که شبیه نمک بوده( احتمالا زاج بوده) به صورت داخلی واسه عفونتش مصرف کرده ممکنه واسه جنینش مشکلی پیش بیاد مثل نقص عضو یا اختلالات عصبی یا ...؟ مصرف این داروها چه عوارضی ممکنه داشته باشه؟؟؟ ممنون میشم اگه جواب بدید..
انواع لگن برا چی میخوای وقتی توجلد جدید حذف شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!مرسسسسسیییییییییییییییییی بوس :riz304:
سلام نه تا درمان کامل یا درناژ کامل نباید شیر دادبچه ها تو آبسه پستان شیردهی مجازه یا نه؟مثلا تو ماستیت باید شیر داد تو شقاقم اگه کم باشه میشه داد ولی شدید نه .تو آبسه چی؟پارسا گفته عیبی نداره اگه عفونت به مجرای شیر دهی باز نشه ولی من یادمه که نباید میدادیم .شما چی میگین؟
کلا هم اگر آنتی بیوتیک میدیم نباید شیر دهی باشه ها .
سلام نه تا درمان کامل یا درناژ کامل نباید شیر داد
شناس ندارم نمیخونم 12 تا ازشون میادانواع لگن برا چی میخوای وقتی توجلد جدید حذف شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام ویدا جون من تا جایی که خوندم و چون خودم تو درمانگاه کارمیکنم جواب میدمبچه ها چند تا سوال مهم :
اگه جزوه ی دستور العمل رو دارید که مال وزارت بهداشته و تنظیم و واکسیناسیون هست چند تا از موردای واکسناش با پارسا خان فرق داره
اولی اینکه پارسا گفته یادآور mmr 4-6 سالگی ولی وزارت گفته 18 ماهگی
2.پارسا گفته بعد از 5 نوبت دوگانه دیگه هر 10 سال یه بار ولی وزارت گفته بعد ار 4 نوبت
3.تو پارساگفته تمام واکسنهای زنده ی ضعیف شده به جز تب زرد و پولیو ممنوع ولی وزارت گفته فقط تب زرد
حالا شما چی میگید؟
خواهش میکنم عزیزم:riz304:مرسی فدات که جواب دادی