سوالهای مامایی

vb2

New member
بچه لگنارو واسم بذارید خواهش میکنم آفرین جان خودتون آقا بذارین دیگه خاله خاله تروخدا بذارید :4d564ad6:

leiliyebidel

New member
بچه لگنارو واسم بذارید خواهش میکنم آفرین جان خودتون آقا بذارین دیگه خاله خاله تروخدا بذارید

الهی فدات شم... :25r30wi::25r30wi::25r30wi:
گذاااااااااااااشتم تو تاپیک خلاصه دوس جون...
ببشخید دیر شد!:riz513:

آمنه

New member
سلام
میدونم این تاپیک درسیه ولی جای دیگه ای رو واسه مطرح کردن این سوال پیدا نکردم ...
میخواستم بدونم خانمی که فروردین lmp=3 بوده و تو 6 هفته اول بارداری فلوکونازول داخلی، کلوتریمازول، لوونورژسترل، و یه داروی گیاهی که شبیه نمک بوده( احتمالا زاج بوده) به صورت داخلی واسه عفونتش مصرف کرده ممکنه واسه جنینش مشکلی پیش بیاد مثل نقص عضو یا اختلالات عصبی یا ...؟ مصرف این داروها چه عوارضی ممکنه داشته باشه؟؟؟ ممنون میشم اگه جواب بدید..
سلام ساحل جان
فلوکونازول و سایر ضد قارچ ها در بارداری تراتوژن نیستند و در مورد لوونورژسترول همینطور اما در مورد اون داروی گیاهی که گفتی باید دید چی بوده و برا چی مصرف کرده چراکه اکثر داروهای گیاهی در باردارب منع مصرف دارند اما در مورد عوارض بارداری اطلاعات زیادی وجود نداره .اما ب هر حال چون 10هفته اول بارداری خیلی مهمه بهتر این فرد برای اطمینان خاطر یه سونوهفته 15تا 20 حاملگی بده تا از احتمال عدم بروز نقایص ساختمانی بدن جنینش مطمئن بشه اگه مشکلی تو سونوش بود بقیه ارزیابی ها صورت میگیره.

lmama

New member
بچه ها تو آبسه پستان شیردهی مجازه یا نه؟مثلا تو ماستیت باید شیر داد تو شقاقم اگه کم باشه میشه داد ولی شدید نه .تو آبسه چی؟پارسا گفته عیبی نداره اگه عفونت به مجرای شیر دهی باز نشه ولی من یادمه که نباید میدادیم .شما چی میگین؟

کلا هم اگر آنتی بیوتیک میدیم نباید شیر دهی باشه ها .
سلام نه تا درمان کامل یا درناژ کامل نباید شیر داد

mamai86

New member
سلام نه تا درمان کامل یا درناژ کامل نباید شیر داد

منم امروز فهمیدم تا درمان کامل(چه درناژ چه آنتی بوتیک) در بیماری های بِرِست ،نباید شیردهی ادامه داشته باشه.
بجز احتقان پستان(که جزو مشکلات نفاسه
)..که شیردهی رو باشد ادامه داد

vb2

New member
ماستیت هم باید حتما شیر دهی از پستان ادامه یابد.شقاق شدید هم نباید شیر داد

ساحل

New member
سلام آمنه جان
ممنون که احساس مسئولیت کردی و جواب دادی
ایشالا که ارشد نفر اول شی...
:riz304:

vb2

New member
ساحل جان اون داروهارو موضعی استفاده کرده که جذب خونیه بالایی ندارن تازه جزو گروهای خطرناک نیستن .ولی اون گیاهیو نمیدونم.خیلی از خانوما نمیدونن باردارن و ممکنه دارو مصرف کنن ولی نگران نباش

vb2

New member
بچه ها چند تا سوال مهم :
اگه جزوه ی دستور العمل رو دارید که مال وزارت بهداشته و تنظیم و واکسیناسیون هست چند تا از موردای واکسناش با پارسا خان فرق داره

اولی اینکه پارسا گفته یادآور mmr 4-6 سالگی ولی وزارت گفته 18 ماهگی

2.پارسا گفته بعد از 5 نوبت دوگانه دیگه هر 10 سال یه بار ولی وزارت گفته بعد ار 4 نوبت

3.تو پارساگفته تمام واکسنهای زنده ی ضعیف شده به جز تب زرد و پولیو ممنوع ولی وزارت گفته فقط تب زرد

حالا شما چی میگید؟

vb2

New member
بچه ها یعنی کسی نمی دونست جواب این سوالارو .........................................................:smiliess (12):

obstetrician88

New member
جواب

سلام..
كنترا انديكاسيون نيست..ميتونن زنان hivشير بدن.....فقط كسايي نميتونن كه گالاكتوزومي هستن....البته از حفظ دارم اينو ميگم نميدونم اين قسمت دوم را درست مي گم يا اشتباه

obstetrician88

New member
سلام...كنترا انديكاسيون هست............ديده شده از طريق شيردهي ويروس hivمنتقل ميشود........
فصل 30 ويليامز جلد2

baboliau

New member
بچه ها چند تا سوال مهم :
اگه جزوه ی دستور العمل رو دارید که مال وزارت بهداشته و تنظیم و واکسیناسیون هست چند تا از موردای واکسناش با پارسا خان فرق داره

اولی اینکه پارسا گفته یادآور mmr 4-6 سالگی ولی وزارت گفته 18 ماهگی

2.پارسا گفته بعد از 5 نوبت دوگانه دیگه هر 10 سال یه بار ولی وزارت گفته بعد ار 4 نوبت

3.تو پارساگفته تمام واکسنهای زنده ی ضعیف شده به جز تب زرد و پولیو ممنوع ولی وزارت گفته فقط تب زرد

حالا شما چی میگید؟
سلام ویدا جون من تا جایی که خوندم و چون خودم تو درمانگاه کارمیکنم جواب میدم
یاد آور mmr قبلا 4-6 بوده ولی الان ما 18 ماهگی به بچه ها mmr میزنیم و الان دستورالعمل میگه یه نوبت یک سالگی و یه نوبت 18 ماهگی گلم
در مورد دوم هم ما 5 نوبت رو انجام میدیم
مورد سوم هم همینه و تمام واکسن های زنده ضعیف شده نباید تزریق بشه،روال کار ما هم همینه

obstetrician88

New member
سلام خانومي شما تاريخ آخرين روز اولين قاعدگي را واضح مطرح نكرده ايد...در هر حال اين داروهاي 2 تاي اولي مربوط به عفونت است عفونت كانديدا......مشكلي پيش نمياد ......لوونورژسترول هم كه روش پيشگيري بوده...بازم مشكلي نيست ولي در صورت اطلاع از حاملگي قطع ميشه يا بايد قطع كرد

نه بنظره من هيچ مشكلي براي جنين ندارد

tadaie_66

New member
سلام دوستان عزیز
منم هستم مرسی از که این تاپیکو راه انداختید

بالا