سوالهای مامایی

vb2

New member
سلام دوستان:auizz3ffy9vla57584x
این تاپیک مخصوص سوال های درسی یا ابهامات موضوعی خاصه
مثلا راجب موضوعاتی که شاید دو تا جواب متناقض تو کتابای متفاوت داشته و مورد شکه
یا راجب جواب تست های کنکورای سال های گذشته

شما هم به ما بپیوندید.:thanks:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

vb2

New member
به عنوان اولیش:آیا hiv جزو کنترااندیکاسیون های شیردهی هست؟

آخه پارسا گفته نیست ولی فصل 30 ویلیامز گفته هست

mamai86

New member
بچه ها..منم همین سوالو دارم

hiv کنتر اندیکه ی شیردهی هست یا نه؟

mw.ashel

New member
سلام به بچه های گل درسخون.من تا جایی که از دستم بر اومده و پرسیدم بالاخره فهمیدم که مادران مبتلا به hiv در کشورای جهان سوم و در حال توسعه میتونن به نوزاداشون شیر بدن ولی برای کشورای توسعه یافته کنترا اندیکاسیون داره
برای همتون آرزوی موفقیت می کنم.

leiliyebidel

New member
سلام به بچه های گل درسخون.من تا جایی که از دستم بر اومده و پرسیدم بالاخره فهمیدم که مادران مبتلا به hiv در کشورای جهان سوم و در حال توسعه میتونن به نوزاداشون شیر بدن ولی برای کشورای توسعه یافته کنترا اندیکاسیون داره
برای همتون آرزوی موفقیت می کنم.

آفریـــــــــــــــن...
منم میخواستم همینو بگم... :)
تو نلسونم نوشته تو کشورای در حال توسعه کنتراندیکه اس!

vb2

New member
ولی بچه ها من نگاه کردم تو نلسون صفحه ی 30 نوشته تو آمریکا کنترا اندیکه است .تو ویلیامز 2 فصل 30 هم نوشته کنترااندیکه است فقط بهداشت پارسا نوشته تو مادران جهان سوم نیست .فقط این اینطوری نیست cmv هم همینطوره تو فصل 30 گفته نیست چون با ویروسش آنتی بادیشم هست ولی نلسون گفته هست

vb2

New member
بچه ها انواع لگن استخوانی رو از کجا بخونم تو ویلیامز فقط عکساشون هست

leiliyebidel

New member
ویدایی من ی کتاب تست دارم:18 سال کنکور!!!
تو اون تو جواب ی تست در مورد لگنا نوشته!مطلبشو واست میذارم تو تاپیک بارداری و زنان آجی...
:bunnyearsmiley:

vb2

New member
بچه ها تو آبسه پستان شیردهی مجازه یا نه؟مثلا تو ماستیت باید شیر داد تو شقاقم اگه کم باشه میشه داد ولی شدید نه .تو آبسه چی؟پارسا گفته عیبی نداره اگه عفونت به مجرای شیر دهی باز نشه ولی من یادمه که نباید میدادیم .شما چی میگین؟

کلا هم اگر آنتی بیوتیک میدیم نباید شیر دهی باشه ها .

leiliyebidel

New member
بچه ها تو آبسه پستان شیردهی مجازه یا نه؟مثلا تو ماستیت باید شیر داد تو شقاقم اگه کم باشه میشه داد ولی شدید نه .تو آبسه چی؟پارسا گفته عیبی نداره اگه عفونت به مجرای شیر دهی باز نشه ولی من یادمه که نباید میدادیم .شما چی میگین؟

کلا هم اگر آنتی بیوتیک میدیم نباید شیر دهی باشه ها .

نه ویدا جونم تو آبسه نباید شیر داد...
یادمه همیشه یکی از سوالایی ک هرترم مربیامون ازمون می پرسیدنو بچه ها بازم اشتباه می کردن همین بود...
سوسنو ولش کن دیگه خیلی داره خارج میزنه!!!!
:smiliess (11):

آمنه

New member
توآبسه می توان شیردهی را ادامه داد ب شرط اینکه آبسه ب مجاری شیری راه پیدا نکرده باشه و چون اکثر آبسه های پستانی خارخ و دورتر ز مجاری شیری هستند اکثرا می توان ب شردهی ادامه داد
در بهداشت پارسا نوشته حتی در صورت مصرف انتی بیوتیک در ابسه راه نیافته ب مجاری شیردهی نباید قطع شود.(ص 235 پارسا) و همچنین در ص 247 پارسا نوشته مصرف انتی بیوتیک نباید مادران را از شیر دادن منع کرد!!!

ساحل

New member
سلام
میدونم این تاپیک درسیه ولی جای دیگه ای رو واسه مطرح کردن این سوال پیدا نکردم ...
میخواستم بدونم خانمی که فروردین lmp=3 بوده و تو 6 هفته اول بارداری فلوکونازول داخلی، کلوتریمازول، لوونورژسترل، و یه داروی گیاهی که شبیه نمک بوده( احتمالا زاج بوده) به صورت داخلی واسه عفونتش مصرف کرده ممکنه واسه جنینش مشکلی پیش بیاد مثل نقص عضو یا اختلالات عصبی یا ...؟ مصرف این داروها چه عوارضی ممکنه داشته باشه؟؟؟ ممنون میشم اگه جواب بدید..

vb2

New member
آخه تو همون پارسا نوشته شیر دهی در ماستیت ایرادی ندارد ولو اینکه مصرف آنتی بیوتیک برای مادر ضروری باشد باشد :smiliess (2):

بالا