سوالات طلایی باکتری شناسی

az_sa_ja

New member
سلام تا دیروز همه می مدین میگفتین چرا کسی به این جا سر نمی زنه حالا من اومدم سوال پرسیدم کسی جواب نمیده
باور کنین همش تقصیر خودمونه
بچه های فعال لطف کنن و به این سوال یه مقدار فکر کنن باور کنین ارزششو داره

hana1990

New member
سلام خدمت دوستان
من در مطالعاتم متوجه شدم که باکتریهایی که در ریه عفونت مدهند اکثرا نیاز به سیستئین یا یک اسید امینه گوگردی مشابه دارند من احتمال میدم این اسید امینه ها یک تغییر پاتولوژیک ایجاد میکنند که به روند بیماریزایی کمک میکنند و احتمالا چوندر ریه فشار اکسیژن بالاست انزیمهای باکتریایی اکسید شده و غیر فعال میشند و باکتریها از این اسید امینه ها برای احیا و فعال سازی این انزیم ها استفاده میکنند
می خوام بدونم نظر بچه ها چیه؟

اطلاعی ندارم من !

بانو

New member
منم هنوز نرسیدم به باکتریای پزشکی هفته آینده شرو میکنم.

بانو

New member
ژن تنظیم کننده قسمتی از ژن است که قبل از اپراتور قرار دارد و اسمش lac i هست بدون اپراتوره و فقط پروموتور داره پس همیشه روشنه که از روی آن پروتینی رونویسی میشه که به اپراتور لاک متصل میشه و اونو خاموش نگه میداره یعنی از رونویس و ترجمه ژن جلوگیری میشه اما وقتی لاکتوز باشه به آلولاکتوز تبدیل میشه و به پروتین تظیم کننده متصل شده و ژن روشن میشه برای استفاده از لاکتوز به عنوان منبع دوم.....

ariyana جوابته.

Arina

New member
ژن تنظیم کننده قسمتی از ژن است که قبل از اپراتور قرار دارد و اسمش lac i هست بدون اپراتوره و فقط پروموتور داره پس همیشه روشنه که از روی آن پروتینی رونویسی میشه که به اپراتور لاک متصل میشه و اونو خاموش نگه میداره یعنی از رونویس و ترجمه ژن جلوگیری میشه اما وقتی لاکتوز باشه به آلولاکتوز تبدیل میشه و به پروتین تظیم کننده متصل شده و ژن روشن میشه برای استفاده از لاکتوز به عنوان منبع دوم.....

ariyana جوابته.
مرسی دوست عزیز

Arina

New member
سلام تا دیروز همه می مدین میگفتین چرا کسی به این جا سر نمی زنه حالا من اومدم سوال پرسیدم کسی جواب نمیده
باور کنین همش تقصیر خودمونه
بچه های فعال لطف کنن و به این سوال یه مقدار فکر کنن باور کنین ارزششو داره
منم متاسفانه اطلاع ندارم

بانو

New member
جوابم مشکل داشت آخرش معذرت از الولاکتوزشو تو شکم مطمیءن نیستم پس بزار باز بخونمش خاصتی مفصل برات میگم arina

bacillus.bs

New member
az sa ja دقیقا سوالت مربوط به کدوم باکتری هست؟سوالتو کامل دوباره بگو

az_sa_ja

New member
باکتریهایی که در ریه عفونت مدهند اکثرا نیاز به سیستئین یا یک اسید امینه گوگردی مشابه دارند من احتمال میدم این اسید امینه ها یک تغییر پاتولوژیک ایجاد میکنند که به روند بیماریزایی کمک میکنند و احتمالا چوندر ریه فشار اکسیژن بالاست انزیمهای باکتریایی اکسید شده و غیر فعال میشند و باکتریها از این اسید امینه ها برای احیا و فعال سازی این انزیم ها استفاده میکنند
می خوام بدونم نظر بچه ها چیه؟
مثلا لزیونلا یا بردوتلا یا استاف یا استرپها
az sa ja دقیقا سوالت مربوط به کدوم باکتری هست؟سوالتو کامل دوباره بگو

az_sa_ja

New member
کدامین باکتری های داخل سلولی اختیاری در داخل واکوئل فاگوسیتیک زنده مانده و بدون انکه ان را پاره کنند در ان زنده مانده وتکثیر می یابند؟

az_sa_ja

New member
کدام باکتری ها از گیرنده شماره 3 کمپلمان برای ورود به سلول استفاده میکنند؟

az_sa_ja

New member
کدام پروتئین در یرسینیا می تواند کمپلمان را از مسیر الترناتیو مهار کند؟

az_sa_ja

New member
علاوه بر شرایط بی هوازی و اسیدی چه چیزهای دیگری باعث مهار امینو گلیکوزید ها می شوند؟

az_sa_ja

New member
شخصی الوده به عفونت با استافیلو کوکوس ارئوس شده و امینو گلیکو زید و پنیسلین مصرف می کند در نمونه گیری ما باید چه موادی اضافه کنیم تا جلوی عملکرد امین گلیکوزید و پنیسلین را گرفته و به رشد استاف کمک کنیم؟

az_sa_ja

New member
با سلام خدمت شما دوست محترم
در کمال احترام باید خدمت شما دوست محترم عرض کنم که منابع این سوالایی که پرسیدم همون منابع مورد نیاز برای ارشد که بارها توسط وزارت بهداشت اعلام شده
همچنین باید بگم که سوالات من مفهومی بوده و یک حالت کلی نگری به درسها داشته پس جوابش صرفا در یک منبع نیست
تازه اگه ما بخایم سوال طرح کنیم بعد چند نفر برن از منبع مورد ذکر جواب بدن دیگه اون چه ارزشی داره اصلا پس چرا داریم سوال طرح میکنیم ما میخایم توانایمون رو محک بزنیمو همچنین بریم در منابع خاص دنبال جواب باشیم تا هم اطلات ما گستردهتر بشه و هم شناخت ما نسبت به منبع مورد نظر افزایش پیدا کنه از طرفی می خوایم با طرح سوالات طلایی یا مفهومی که دیدی کلی نگر به همه مباحث داره دوستان رو به مفهومی خوندن و یادگیری درس تحریک کنیم نه اینکه بیایم تست های ساده بدیم بهشون منبع و صفحه مورد نظر رو هم ذکر کنیم این کار با عث ایجاد یک حس غرور کاذب در فرد میشه و احساس میکنه همه چیز بلده پس از این طریق فرد اسیب خواهد دید
دوست عزیز لطفا سوالات را با ذکر منبع...مبحث...وکتاب خوانده شده بپرسید.تا همه به اون مراجعه کنن و به جواب زودتر برسن.ممنون

bacillus.bs

New member
به نظر من باید اول یه فصلی را تعیین کنید و از همون فصل سوال بدید/این جوری نمیشه/چون یکی خونده یکی نخونده/اقای دکتر از همون فصل اول شروع کرد فصل دانشمندان

بالا