بی خیال بابا... خدا خیلی بزرگه... همیشه یه راحی برای ادامه دادن وجود داره ...
---
هر وقت چنین احساسی داشتید سعی کنید بیشتر به خدا نزدیک بشید ...
ان شاء الله همه چیز حل میشه...
به نظرم وقت نا امیدی شب هنگام در خلوت خودتون با خدا دو رکعت نماز حاجت بخونید و مشکلتون رو به امام زمان بگید و ازش کمک بخواید ان شاء الله حل میشه...
از همه دوستای عزیزی که جواب دادن راهنمایی کردن ممنونم قراره من اگه خدا بخواد تو پزشکی قانونی استخدام بشم یکی از دوستام میگفت یه مصاحبه ای انجام میدن که دونستن اینجوری چیزا خالی از لطف نیست همین
به نظرم خود کشی بدترین راهه
ممنون از همه دوستان
- - - Updated - - -
من تجربه کلینیکی ندارم اما احتمالا پتاسیم خوراکی از طریق کلیه دفع بشه... چون جذب تدریجی در روده داره... و همون قدر که جذب میشه میتونه توی 24 تا 48 ساعت دفع بشه... ( اما در این مورد بازم تحقیق شود )
---
اما در حالت کل طرف دچار مشکل خونی میشه یعنی تعادل پتاسیم و اسیدیته خون ، کلیه ، ریه اش به هم می خورد ...احتمالا سکته قلبی و سکته مغزی یا هر دو ... البته این رو بگم سکته مغزی نه به معنی مرگ صددرصد نیست بلکه میتونه به معنی فلج عضلانی ناحیه یا نواحی عظیمی از بدن بشه و فرد ممکنه توانایی هایی همچون حرف زدن و راه رفتن رو از دست بده... و سال ها درگیری با بیماری رو بوجود بیاره
---
در صورت مرگ ، شخص به احتمال زیاد صورت کبود ، سیاه و زشتی در هنگام مرگ خواهد داشت ...
--
البته بازم میگم من تجربه کلینیکی ندارم و حرفم فقط بر اساس کتوب فیزیولوژی و... ای هست که قبلا خوندم.
از همه دوستای عزیزی که جواب دادن راهنمایی کردن ممنونم قراره من اگه خدا بخواد تو پزشکی قانونی استخدام بشم یکی از دوستام میگفت یه مصاحبه ای انجام میدن که دونستن اینجوری چیزا خالی از لطف نیست همین
ممنون از همه دوستان
- - - Updated - - -
خوردنش که هیچ اتفاقی نمیوفته ولی تزریق رو فکر کنم شوک آنافیلاکسی پیدا کنه!
پ.ن: خواهشا اگه کسی ترزیق کرده نتیجه رو همینجا متقابلا اعلام کنید:riz304:
ممنون از همه دوستان
- - - Updated - - -
ممنون از همه دوستان
- - - Updated - - -
کلا دنبال روش خودکشی میگردی دیگه تو همه ی تاپیکای ایجاد شدت:33:
ممنون از همه دوستان