سم شناسی های 93 حرکت!!!!!!!!!!!

sky

New member
سلام . من 504 رو تو تابستون خوندم.لغات ضروری تافل رو هم درس 22 هستم البته هی مرور میکنما. زیست از روی کتاب برای کنکور میخونم و زیستای دبیرستان که فعلا بخش سلول و بافت هستم.بیو رو هنوز شروع نکرده م ولی از کتاب تست جعفرنژاد میخونم.شیمی رو هم از کتابای دبیرستان و های کنکورم وکتاب برای کنکور میخونم .تا اخر ابان کتاب دوم دبیرستان تموم میشه . بچه ها من از روی برنامه ازمون یکی از موسسات کهخ فکر کنم نمیشه اسمش را بیارم برا خودم برنامه ریخته ام.در ضمن سر کار هم میرم . فارماکولوژی : فصل اول
سم شناسی:کلیات سم شناسی / سمیت سیستم خونی/سمیت سیستم ایمنی/ جذب ، توزیع، متابولیسم و دفع سموم/
بيوشيمي : لیپیدها و لیپو پروتئین ها (ساختار لیپیدها و غشاء / مباحث بالینی و متابولیسم)
کربوهیدراتها(ساختارکربوهیدراتها، مباحث بالینی و متابولیسم)
شيمي عمومي: شيمي عمومي: ساختار اتم – خواص تناوبي عنصرها و تركيب هاي يوني و تركيب هاي كووالانسي و تركيب هاي آن
شیمی آلی:آلکانها وآلکن ها
زیست شناسی عمومی: سلول- بافت ها، دستگاه ها، اندام ها
زبان

آزمون اول
92/9/1

فارماکولوژی :فصل دوم
سم شناسی: سم شناسی قانونی / سمیت کبدی / سمیت دستگاه عصبی / سمیت کلیوی /
بيوشيمي :آمینواسیدها و پروتئینها (ساختار – مباحث بالینی و متابولیسم) – متابولیسم هم – اختلالات اسید – باز – آب و الکترولیتها
شيمي آلي : -آلکین ها-آلکادی آنها-ترکیبات آروماتیک
شيمي عمومي: واكنش هاي شيميايي و استوكيومتري – ترموديناميك شيميايي و محلول ها
زیست شناسی عمومی: تغذيه – ماكرومولكول ها و تقسيم سلولي
زبان

آزمون دوم
92/9/29

سم شناسی: سمیت ژنتیکی/ سمیت تنفسی / سمیت جنینی و دستگاه تولید مثل/مکانیسم اثرات سموم
بيوشيمي :ویتامین و کوآنزیم – آنزیم ها (مفاهیم، کینتیک و کاربرد بالینی آنزیمها) و هورمون ها
شيمي آلي :اترها و اپوکسیدها – آلکل ها – آلدئید ها و کتون ها – آمین ها
شيمي عمومي: سنتيك شيميايي – تعادل شيميايي
زیست شناسی عمومی: وراثت- توليد مثل
زبان

آزمون سوم
92/10/27

سم شناسی: / اقدامات درمانی اورژانس در مسمومیت /مسمومیت ناشی از گازها// مسمومیت ناشی از داروهای روان گردان / مسمومیت ناشی از ترکیبات آفت کش-
بيوشيمي :اسیدهای نوکلئیک و مباحث مولکولی ( ساختار اسیدهای نوکلئیک ، همانندسازی ، انواع مکانیسم های ترمیم، رونویسی، ترجمه و پیرایش)
شيمي آلي :فنل – کربوکسیلیک اسیدها – α و β غیر اشباع – هتروسیکل های آروماتیک
شيمي عمومي: اسيدهاي باز – الكتروشيمي –اصول تجزيه مواد و شيمي هسته اي
زیست شناسی عمومی: رده بندي موجودات زنده

- - - Updated - - -

سلام . من 504 رو تو تابستون خوندم.لغات ضروری تافل رو هم درس 22 هستم البته هی مرور میکنما. زیست از روی کتاب برای کنکور میخونم و زیستای دبیرستان که فعلا بخش سلول و بافت هستم.بیو رو هنوز شروع نکرده م ولی از کتاب تست جعفرنژاد میخونم.شیمی رو هم از کتابای دبیرستان و های کنکورم وکتاب برای کنکور میخونم .تا اخر ابان کتاب دوم دبیرستان تموم میشه . بچه ها من از روی برنامه ازمون یکی از موسسات کهخ فکر کنم نمیشه اسمش را بیارم برا خودم برنامه ریخته ام.در ضمن سر کار هم میرم . فارماکولوژی : فصل اول
سم شناسی:کلیات سم شناسی / سمیت سیستم خونی/سمیت سیستم ایمنی/ جذب ، توزیع، متابولیسم و دفع سموم/
بيوشيمي : لیپیدها و لیپو پروتئین ها (ساختار لیپیدها و غشاء / مباحث بالینی و متابولیسم)
کربوهیدراتها(ساختارکربوهیدراتها، مباحث بالینی و متابولیسم)
شيمي عمومي: شيمي عمومي: ساختار اتم – خواص تناوبي عنصرها و تركيب هاي يوني و تركيب هاي كووالانسي و تركيب هاي آن
شیمی آلی:آلکانها وآلکن ها
زیست شناسی عمومی: سلول- بافت ها، دستگاه ها، اندام ها
زبان

آزمون اول
92/9/1

فارماکولوژی :فصل دوم
سم شناسی: سم شناسی قانونی / سمیت کبدی / سمیت دستگاه عصبی / سمیت کلیوی /
بيوشيمي :آمینواسیدها و پروتئینها (ساختار – مباحث بالینی و متابولیسم) – متابولیسم هم – اختلالات اسید – باز – آب و الکترولیتها
شيمي آلي : -آلکین ها-آلکادی آنها-ترکیبات آروماتیک
شيمي عمومي: واكنش هاي شيميايي و استوكيومتري – ترموديناميك شيميايي و محلول ها
زیست شناسی عمومی: تغذيه – ماكرومولكول ها و تقسيم سلولي
زبان

آزمون دوم
92/9/29

سم شناسی: سمیت ژنتیکی/ سمیت تنفسی / سمیت جنینی و دستگاه تولید مثل/مکانیسم اثرات سموم
بيوشيمي :ویتامین و کوآنزیم – آنزیم ها (مفاهیم، کینتیک و کاربرد بالینی آنزیمها) و هورمون ها
شيمي آلي :اترها و اپوکسیدها – آلکل ها – آلدئید ها و کتون ها – آمین ها
شيمي عمومي: سنتيك شيميايي – تعادل شيميايي
زیست شناسی عمومی: وراثت- توليد مثل
زبان

آزمون سوم
92/10/27

سم شناسی: / اقدامات درمانی اورژانس در مسمومیت /مسمومیت ناشی از گازها// مسمومیت ناشی از داروهای روان گردان / مسمومیت ناشی از ترکیبات آفت کش-
بيوشيمي :اسیدهای نوکلئیک و مباحث مولکولی ( ساختار اسیدهای نوکلئیک ، همانندسازی ، انواع مکانیسم های ترمیم، رونویسی، ترجمه و پیرایش)
شيمي آلي :فنل – کربوکسیلیک اسیدها – α و β غیر اشباع – هتروسیکل های آروماتیک
شيمي عمومي: اسيدهاي باز – الكتروشيمي –اصول تجزيه مواد و شيمي هسته اي
زیست شناسی عمومی: رده بندي موجودات زنده

zy zy

New member
سلام دوستان خسته نباشین:riz304:
الان داشتم مبحث سنجش حجمی (فصل 13) شیمی رو میخوندم؛ خداییش بدون ماشین حساب نمیشه مسائل شیمی رو حل کرد ، آخه چرا واسه رشته ما استفاده از ماشین حساب مجاز نیست :smiliess (2):
به کی و کجا باید اعتراض کنیم؟ شاید یه فرجی شد!
گزارش: بیوشمی متابولیسم اسیدهای آمینه- فیزیولوژی بخش اعصاب حرکتی-شیمی فصل 13- زبان فعلا سوالات سال 90-89 رو میخونم

Maryam-87

New member
سلام دوستان خسته نباشین:riz304:
الان داشتم مبحث سنجش حجمی (فصل 13) شیمی رو میخوندم؛ خداییش بدون ماشین حساب نمیشه مسائل شیمی رو حل کرد ، آخه چرا واسه رشته ما استفاده از ماشین حساب مجاز نیست :smiliess (2):
به کی و کجا باید اعتراض کنیم؟ شاید یه فرجی شد!
گزارش: بیوشمی متابولیسم اسیدهای آمینه- فیزیولوژی بخش اعصاب حرکتی-شیمی فصل 13- زبان فعلا سوالات سال 90-89 رو میخونم

سلام خانمی،
ماشالا خوب جلو میری...خوش به حالت!!!!:ahi5slcgm04mi8jqqkl
سوالات شیمی رو معمولا یه جوری میدن که بشه بدون ماشین حساب حل کرد.
تست های شیمی علوم پزشکی مثل تستای تخصصی و با مسایل سنگین شیمی که ما توی لیسانسمون داشتیم نیست که حتما برای محاسباتشون ماشین حساب بخواد، خیالت راحت...:thumbsupsmileyanim:

zy zy

New member
سلام خانمی،
ماشالا خوب جلو میری...خوش به حالت!!!!:ahi5slcgm04mi8jqqkl
سوالات شیمی رو معمولا یه جوری میدن که بشه بدون ماشین حساب حل کرد.
تست های شیمی علوم پزشکی مثل تستای تخصصی و با مسایل سنگین شیمی که ما توی لیسانسمون داشتیم نیست که حتما برای محاسباتشون ماشین حساب بخواد، خیالت راحت...:thumbsupsmileyanim:
سلام مریم جان ، شما لطف داری به بنده! تازه بعد سه سال دوری از درس ودانشگاه دلم واسه درس خوندن تنگ شد!!!!! واسه همین استارتشو زدم اساسی، دیدم تو این اوضاع و احوال کار که پیدا نمیشه بهتره بچسبم به کسب علم ( ز گهواره تا گور فقط باید دانش بجوییم ) :riz277:
ایشالا سال بعد در چنین روزی، شما و همه بچه ها و بنده حقیر دانشگاه باشیم :a2d3:

Ana67

Well-known member
خسته نباشین بچه ها
بیوشیمی:متابولیسم کربوهیدراتها.
زیست:گردش خون و قلب
زبان هم مرور قبلیا
کسی بیوشیمی از لنینجر تا استرایر رو میخونه؟

گلبرگ

New member
افرینzy zy..فعالترین عضو انجمنی،موفق باشی
گزارش:شیمی فصل پیوندهای یونی و یه کم از کوالانسی.مهارت اول لزگی تموم.همین.

zy zy

New member
افرینzy zy..فعالترین عضو انجمنی،موفق باشی
گزارش:شیمی فصل پیوندهای یونی و یه کم از کوالانسی.مهارت اول لزگی تموم.همین.
مرسی عزیزم لطف داری :riz304:
این چند روز عید بود و عروسی و دید و بازدید زیاد وقت نکردم بخونم
راستی عیدتونم مبارک

zy zy

New member
زندگیتان به زیبایی گلستان ابراهیم و پاکی چشمه زمزم؛
عید قربان بر همه شما دوستان عزیزم مبارک

:riz304::riz304::riz304:

zy zy

New member
خسته نباشید دوستان
گزارش: بیوشیمی فصل بیولوژی مولکولی رو شروع کردم، فیزیو کتاب شناخت اعمال و وظایف اعضای بدن(هیئت مولفان اصفهان) رو مرور کردم حالا میخام چکیده گایتون رو شروع کنم ،شیمی فصل سنتیک شیمیایی ، زبان مرور لغات سال 90-89
میگما کسی کتاب کامل قطب سم رو داره؟ تو سایت فقط دو فصلش هست ،اگه دارین میشه بگید از کجا تهیه کردین

گلبرگ

New member
Zy zy جان شمام خسته نباشید..منبع بیوشیمی شما چه کتابیه؟من تصمیم دارم از این بسته های اموزشی تهیه کنم،با اونا بخونم،فعلا که بچم مریضه و وقت درس خوندن ندارم،واسم دعا کنین تنبلی و گنار بذارم و شرایطم مهیا باشه

Ana67

Well-known member
Zy zy جان شمام خسته نباشید..منبع بیوشیمی شما چه کتابیه؟من تصمیم دارم از این بسته های اموزشی تهیه کنم،با اونا بخونم،فعلا که بچم مریضه و وقت درس خوندن ندارم،واسم دعا کنین تنبلی و گنار بذارم و شرایطم مهیا باشه

انشاالله زودتر خوب میشه عزیزم.

Ana67

Well-known member
بجه ها خسته نباشین.فقط من و zy zy گزارش میدیییییم.شما هم بیایید
بیوشیمی قسمت ساختار لیپید و 1 فصل از شیمی.
موفق باشین:rose:

zy zy

New member
عزیزم ایشالا که خیلی زود خب شه، درس خوندن با وجود بچه واقعا جای تحسین داره!:applause: پس کند پیش رفتنتو اصلا به حساب تنبلی نذار همینکه داری با انگیزه پیش میری خیلی خوبه
من واسه بیوشیمی کتاب ضروریات رضا محمدی رو میخونم

آخرین ویرایش:

zy zy

New member
بجه ها خسته نباشین.فقط من و zy zy گزارش میدیییییم.شما هم بیایید
بیوشیمی قسمت ساختار لیپید و 1 فصل از شیمی.
موفق باشین:rose:
سلام آناجون ، شما کتاب قطب سم رو تهیه کردی؟ احتمالش زیاده که فصلاش اضافه شه

Ana67

Well-known member
سلام عزیزم.کتابشو پیدا نکردم.از سایت تهیه کردم
هر چیزی احتمالش هست.واسه ازمون ازمایشی که شرکت کردم توی برنامش همه کتابه
خدا کنه اضافه نشه

zy zy

New member
• در این جهان خودت را با هیچکس مقایسه نکن چون در این صورت خود را تحقیر کرده ای.
• هیچ کس نمی تواند شروع بد گذشته را تغییر دهد ،ولی همه میتوانند برای پایانی موفقیت آمیز، شروع جدیدی داشته باشند.
• اگر فرصتی را از دست دادی اشک در چشمانت حلقه نزند، چرا که باعث می شود فرصت های بهتر پیش رویت را نبینی.
• اشتباهات هنگام وقوع دردناکند ولی بعدها اشتباهات، خود تجربه اند و راهنمای موفقیت.
• طلای گداخته جواهر می گردد،
مس چکش خورده سیم،
و سنگ حجاری شده مجسمه
بنابر این رنج بیشتر در زندگی تورا ارزشمند تر می سازد.

گلبرگ

New member
Ana و zy zy. عزیز،ازتون ممنونم،مرسی که بهم روحیه میدین...الهی موفق باشین
:thanks:

zy zy

New member
سلام عزیزم.کتابشو پیدا نکردم.از سایت تهیه کردم
هر چیزی احتمالش هست.واسه ازمون ازمایشی که شرکت کردم توی برنامش همه کتابه
خدا کنه اضافه نشه
آره منم فقط همون دو فصلشو گرفتم، اصل کتابش انگار اصن پیدا نمیشه متاسفانه
کلا دوس دارن بچه ها رو اذیت کنن!!
توکل به خدا