سفره آرایی

!SeCreT!

New member
گل پیاز برای تزیین انواع سالاد و غذا...که با سه رنگ پیاز باشه خوشگلتر میشه...

 

!SeCreT!

New member
این گلهای خوشمزه م برای تزیین خوراک مرغ.زرشک پلو.ساندویچ و پیتزای خانگی و... هرجوری که دوست دارید استفاده داره میتونید باسس گوجه دور گلبرگهاشوتزیین کنید...

 

AWWA

New member
این گلهای خوشمزه م برای تزیین خوراک مرغ.زرشک پلو.ساندویچ و پیتزای خانگی و... هرجوری که دوست دارید استفاده داره میتونید باسس گوجه دور گلبرگهاشوتزیین کنید...


اینا سیب زمینین یا با خمیر درست شدن؟
 

!SeCreT!

New member
وای چقد این با حاله دخترخاله :thanks:
اینو حتما بگو اگه نکته ی خاصی داره
یا اینکه فقط برش های دایره بزنیم و مثه گل بچینیم؟؟ (خواستم بگم خیلی بلدم!) :whistle:

دوست جونی این یه ابزار میوه آرایی داره که باهاش درستش میکنن اگه خواستی دستور کاملشو بهت میدم البته مراحل داره
 

!SeCreT!

New member
این گلهای خوشمزه م برای تزیین خوراک مرغ.زرشک پلو.ساندویچ و پیتزای خانگی و... هرجوری که دوست دارید استفاده داره میتونید باسس گوجه دور گلبرگهاشوتزیین کنید...


این پختنی نیست عزیزانم سرخ کردنیه!
یه سیب زمینی متوسط برشای حلقه ای نازک میزنیم .نیم ساعت داخل آب گرم و نمک میذاریم تانرم بشه
بعد مثل گل رز گلبرگاشو میپیچم تاهر سایزی که دوست داشتین آخرین گلبرگو که زدید با خلال دندون فیکسش میکنیم تا پر پر نشه
گلهارو باخلال دندون توی آب سرد میذاریم 5دقیقه تا سرحال بشن...
یه قابلمه کوچیک(تا مامانیا شاکی نشن:p7977cujr38iyymsu8: ) تانیمه روغن میریزیم .روغن باید داغ داغ(نکته دار) باشه و روی گلو کامل بگیره وگرنه پر پر میشه
گلهارو با همون خلال توی روغن میندازیم تاسرخ شه بعد سرخ شدن آروم خلالشو دربیارید یه ابرو رو بالا بدید و سرو کنید...
 

mohana

Well-known member
دختر خاله خییییییییییییییییییلی عالیه............
سیب زمینیات فوق العاده خوشگلن..........گل ها رو حتما درست میکنم فقط بگو فنری و چیکار کنیم؟
 

behnaz.h

New member
این پختنی نیست عزیزانم سرخ کردنیه!
یه سیب زمینی متوسط برشای حلقه ای نازک میزنیم .نیم ساعت داخل آب گرم و نمک میذاریم تانرم بشه
بعد مثل گل رز گلبرگاشو میپیچم تاهر سایزی که دوست داشتین آخرین گلبرگو که زدید با خلال دندون فیکسش میکنیم تا پر پر نشه
گلهارو باخلال دندون توی آب سرد میذاریم 5دقیقه تا سرحال بشن...
یه قابلمه کوچیک(تا مامانیا شاکی نشن:p7977cujr38iyymsu8: ) تانیمه روغن میریزیم .روغن باید داغ داغ(نکته دار) باشه و روی گلو کامل بگیره وگرنه پر پر میشه
گلهارو با همون خلال توی روغن میندازیم تاسرخ شه بعد سرخ شدن آروم خلالشو دربیارید یه ابرو رو بالا بدید و سرو کنید...

با اجازه تك خال جون ( بي ادبي نباشه) منم قبلا از اين گلها درست كردم من همون حلقه هاي سيب زميني رو سرخ ميكنم البته بايد شعله كم باشه كه سيب زميني خشك نشه بعد همون حلقه هارو با كمك خلال دندون گل ميكنم دقيقا همين ميشه فقط دستاتون يكم روغني ميشه اما ديگه آب نمك و... لازم نيست بچه ها من اصلا كيك وشيريني بلد نيستم لطفا از اوناييكه خودتون درست ميكنين به منم بگين
 

!SeCreT!

New member
با اجازه تك خال جون ( بي ادبي نباشه) منم قبلا از اين گلها درست كردم من همون حلقه هاي سيب زميني رو سرخ ميكنم البته بايد شعله كم باشه كه سيب زميني خشك نشه بعد همون حلقه هارو با كمك خلال دندون گل ميكنم دقيقا همين ميشه فقط دستاتون يكم روغني ميشه اما ديگه آب نمك و... لازم نيست بچه ها من اصلا كيك وشيريني بلد نيستم لطفا از اوناييكه خودتون درست ميكنين به منم بگين

اختیار داری عزیزم اما روش شما خلالش باید باشه اما این دیگه خلال نداره طبیعیه تره دوست جون جونی...
 

mohana

Well-known member
تا حالا امتحان کردین؟

easter-eggs.jpg
 

mohana

Well-known member
این تخم مرغهارو چه طوری رنگ کردی؟رنگش ضرر نداره؟ اما خیلی خوشگله دست گلت دردنکنه.

عکسشو از سایت گرفتم...من درست نکردم...ولی میدونم چه طو اینطور میشه

یه تخم مرغو بگیر بذا بپزه....بعد ک کامل پخت پوستشو تو دستت خورد کن...یعنی ترک بخوره حالا بذار تو آب لبو...یا آب اسفناج...یا چای، زعفران....بعد یه مدت از ظرف بیار بیرون..پوستشو بکن...اون قسمتایی ک ترک داشت رنگ میگیره
تو قنادی رنگ خوراکی میفروشن...ولی من تا حالا امتحان نکردم
 

am-ml

New member

عکسشو از سایت گرفتم...من درست نکردم...ولی میدونم چه طو اینطور میشه

یه تخم مرغو بگیر بذا بپزه....بعد ک کامل پخت پوستشو تو دستت خورد کن...یعنی ترک بخوره حالا بذار تو آب لبو...یا آب اسفناج...یا چای، زعفران....بعد یه مدت از ظرف بیار بیرون..پوستشو بکن...اون قسمتایی ک ترک داشت رنگ میگیره
تو قنادی رنگ خوراکی میفروشن...ولی من تا حالا امتحان نکردم

:applause::applause:
خیلی قشنگ شدن.
اون رنگای خوراکی تو قنادی ها در واقع ممنوعه ،چون استفاده اش باید زیر نظر مسئول فنی باشه و استفاده بیش از حدش سرطان زا هست ولی متاسفانه چون مردم تقاضا دارن ،هرچی هم ما توقیف میکنیم بازم هست ،نمی دونم کجا قایمش میکنن...:sadsmiley:
ولی این رنگای طبیعی که مهنا جون گفتن خیلی هم خوبه.
 

DNA.2013

New member
دختر خاله جون اون گلبرگا رو من دستورشو متوجه نشدم که توضیح دادی سایتی هس که با عکس توضیح داده باشه؟

منم کلی دسر و کیک بلدم بعد از کنکور میام توضیح میدم واستون:4d564ad6:
 
بالا