اینا سیب زمینین یا با خمیر درست شدن؟
گلم اینا سیب زمینی راستکی راستکیه:rose:
وای چقد این با حاله دخترخاله :thanks:
اینو حتما بگو اگه نکته ی خاصی داره
یا اینکه فقط برش های دایره بزنیم و مثه گل بچینیم؟؟ (خواستم بگم خیلی بلدم!)
این پختنی نیست عزیزانم سرخ کردنیه!
یه سیب زمینی متوسط برشای حلقه ای نازک میزنیم .نیم ساعت داخل آب گرم و نمک میذاریم تانرم بشه
بعد مثل گل رز گلبرگاشو میپیچم تاهر سایزی که دوست داشتین آخرین گلبرگو که زدید با خلال دندون فیکسش میکنیم تا پر پر نشه
گلهارو باخلال دندون توی آب سرد میذاریم 5دقیقه تا سرحال بشن...
یه قابلمه کوچیک(تا مامانیا شاکی نشن7977cujr38iyymsu8: ) تانیمه روغن میریزیم .روغن باید داغ داغ(نکته دار) باشه و روی گلو کامل بگیره وگرنه پر پر میشه
گلهارو با همون خلال توی روغن میندازیم تاسرخ شه بعد سرخ شدن آروم خلالشو دربیارید یه ابرو رو بالا بدید و سرو کنید...
با اجازه تك خال جون ( بي ادبي نباشه) منم قبلا از اين گلها درست كردم من همون حلقه هاي سيب زميني رو سرخ ميكنم البته بايد شعله كم باشه كه سيب زميني خشك نشه بعد همون حلقه هارو با كمك خلال دندون گل ميكنم دقيقا همين ميشه فقط دستاتون يكم روغني ميشه اما ديگه آب نمك و... لازم نيست بچه ها من اصلا كيك وشيريني بلد نيستم لطفا از اوناييكه خودتون درست ميكنين به منم بگين
تا حالا امتحان کردین؟
این تخم مرغهارو چه طوری رنگ کردی؟رنگش ضرر نداره؟ اما خیلی خوشگله دست گلت دردنکنه.
عکسشو از سایت گرفتم...من درست نکردم...ولی میدونم چه طو اینطور میشه
یه تخم مرغو بگیر بذا بپزه....بعد ک کامل پخت پوستشو تو دستت خورد کن...یعنی ترک بخوره حالا بذار تو آب لبو...یا آب اسفناج...یا چای، زعفران....بعد یه مدت از ظرف بیار بیرون..پوستشو بکن...اون قسمتایی ک ترک داشت رنگ میگیره
تو قنادی رنگ خوراکی میفروشن...ولی من تا حالا امتحان نکردم