باسلام مجدد
طرزتهیه البالوپلو
موادلازم:
من موادروبرا6نفرمینوسم شمامیتونیدبسته به علاقه وتعدادتغییربدیدمقدارموادو
برنج6پیمانه
البالو400گرم
زعفران دراب حل شده4-5قاشق
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
دارچین ونمک به مقدارلازم
پیاز2تارنده شده
روش تهیه:
1-برنج رااب کش کنید.
2-هسته البالوهارابادقت خارج کنیدهرچه کمترالبالوازهم جداشوندغذایتان زیباترخواهدشد،حالا البالوهارابه همراه یک تادو قاشق شکرو2لیوان اب بگذاریدروی شعله متوسط تابپزند(شکربه منظورازبین رفتن ترشی غذااستفاده میشود)خیلی نپزند،درحدی که نه خام باشندنه له شده
3-گوشت رادرظرفی پهن کرده وبه منظورمزه دارکردنش پیازرنده شده،دارچین ونمک اضافه میکنیم وموادراخوب مخلوط میکنیم
تایکنواخت شود،سپس به صورت دایره های کوچک کوچک گردکرده ودرروغن سرخشان میکنیم.
حالایک قابلمه اورده ته ان را1قاشق روغن ریخته ومقداری اب میریزیم بطوریکه ته ظرف رایک لایه نازک ازمخلوط اب وروغن بگیرد.
بعدنصف برنج ابکش شده رااضافه میکنیم،نصف زعفران رامیریزیم وبعدنصف البالوهارااضافه میکنیم،حالابقیه برنج ابکش شده والبالوهاوزعفران وگوشتهای سرخ شده رامیریزیم ودرقابلمه رامی بندیم وروی شعله قرارمیدهیم تابپزد.بعددرظرف میکشیم.نوش جان
فقط لطفانکات زیرارعایت کنید:
1-بعدازپختن البالوهاتمام اب لزوماتبخیرنمیشودبایداب رادوربندازیدیااگردوست داریدبخورید.اگر2-3قاشق ازاب البالورامثل زعفران لابه لای موادبریزیدبه زیبایی غذاخواهیدافزودزیرابرنجهابه 3رنگ سفید-زردوالبالویی دیده خواهندشد.
2-دقت کنیدخیلی اززعفران واب واب البالواستفاده نکنیدزیراممکن است سبب شودبرنجتان شفته شود.
اگرسوال یاابهامی بودبپرسیددرخدمتم
منتظرنظراتتون درباره غذاهستم