زیباترین لبخند جهان

ZOT

New member
زیباترین لبخند دنیا متعلق به این کودک یکسال و هفت ماهه است. او پدر و مادری کاملا معمولی داشته و در جنوب استرالیا زندگی میکند.به گزارش تکناز شاید با خواندن تیتر این خبر ناخودآگاه تصویر یکی از چهره های معروف و یا شخصیت های سیاسی در ذهنتان نقش بسته باشد. ولی باید بگویم که کاملا در اشتباه هستید!

اما نقطه آغاز این لقب کجا بود؟!

پدر و مادر او بر حسب اتفاق در یک از آتلیه های شهرشان از فرزندشان عکس گرفتند و پس از آن عکس این کودک خوش شانس دست به دست چرخید تا آنجا که از رکورد های گینس سر درآورد.او اکنون رکورد دار زیباترین لبخند دنیاست.

sepideeee

New member
زیباترین لبخند دنیا متعلق به این کودک یکسال و هفت ماهه است. او پدر و مادری کاملا معمولی داشته و در جنوب استرالیا زندگی میکند.به گزارش تکناز شاید با خواندن تیتر این خبر ناخودآگاه تصویر یکی از چهره های معروف و یا شخصیت های سیاسی در ذهنتان نقش بسته باشد. ولی باید بگویم که کاملا در اشتباه هستید!

اما نقطه آغاز این لقب کجا بود؟!

پدر و مادر او بر حسب اتفاق در یک از آتلیه های شهرشان از فرزندشان عکس گرفتند و پس از آن عکس این کودک خوش شانس دست به دست چرخید تا آنجا که از رکورد های گینس سر درآورد.او اکنون رکورد دار زیباترین لبخند دنیاست.

مگه استرالیا هم شهرستان داره .. عایا؟؟؟؟
خدایی حق من خورده شد ... من ازاین قشنگتر می خندیدم ... اصلا همین الانشم قشنگتر می خندما اگه فکر کنید که می خندم شبیه اژدها می شم کاملا در اشتباهین
:p7977cujr38iyymsu8:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT

ZOT

New member
مگه استرالیا هم شهرستان داره .. عایا؟؟؟؟
خدایی حق من خورده شد ... من ازاین قشنگتر می خندیدم ... اصلا همین الانشم قشنگتر می خندما اگه فکر کنید که می خندم شبیه اژدها می شم کاملا در اشتباهین
:p7977cujr38iyymsu8:

بعله بر منکرش لعنت که شما قشنگ تر می خندی! به اعصابت مسلط باش جانم!
اون شهرشان بود ها نه شهرستان!

sepideeee

New member
بعله بر منکرش لعنت که شما قشنگ تر می خندی! به اعصابت مسلط باش جانم!
اون شهرشان بود ها نه شهرستان!

راست میگیا .. منم کلی تعجب کرده بودم ... من هی میگم متن بلند نزارین من حوصلم نمیاد درست بخونم .. واسه همینه دیگه کار به همین جاهای باریک می کشه :25r30wi:

بالا