زیباترین جمله دکتر شریعتی ازدید شما

شهاب

New member
مدتها فکر میکردم چرا دکتر شریعتی دوست داشتنو از عشق برتر میدونه؟
فکر میکردم اشتباه میکنه.اما بعد فهمیدم نه.من اشتباه میکردم.
شریعتی درست فکر میکرده.

sara77

New member
از زرتشت پرسیدند :اساس زندگی خود را بر چه چیزی بنا کرده ای؟ گفت :برید گمشید بچه قرتیا ی سوسول؛ دکتر شریعتی رو درست کردین حالا اومدین سراغ من؟!!!!!

IL-2

Well-known member
دکتر شریعتی:

پنجم که بودم پسر درشت هیکلی در ته ما مینشست که برای من مظهر تمام چیزهای چندش آور بود آن هم به سه دلیل:

اول آن که کچل بود،

دوم آن که سیگار میکشید

و سوم که از همه تهوع آورتر بود اینکه در آن سن و سال زن داشت!

....چند سال گذشت یک روز که با همسرم از خیابان میگذشتم، آن پسر قوی هیکل ته را دیدم در حالیکه:

زن داشتم،سیگار میکشیدم وکچل شده بودم.

و تازه فهمیدم که خیلی اوقات آدم از آن دسته چیزهای بد دیگران که ابراز انزجار می کند ممکن است در خودش به وجود آید.....

leylii

New member
نامم را پدرم انتخاب کرد ، و نام خانوادگیم را یکی از اجدام ،
دیگر بس است ، راهم را خودم انتخاب خواهم کرد
( دکتر علی شریتی )

شایست

New member
:33:وقتی خواستم زندگی کنم، راهم را بستند.وقتی خواستم ستایش کنم، گفتند خرافات است.وقتی خواستم عاشق شوم گفتند دروغ است.وقتی خواستم گریستن، گفتند دروغ است.وقتی خواستم خندیدن، گفتند دیوانه است.دنیا را نگه دارید، میخواهم پیاده شوم

شایست

New member
عمیقترین و بهترین تعریف از عشق این است که :
عشق زاییده تنهایی است…. و تنهایی نیز زاییده عشق است…

شایست

New member
:(40):
خداوندااز بچگی به من آموختندهمه را دوست بدار
حال که بزرگ شده ام
و
کسی را دوست می دارم
می گویند:
فراموشش کن

mohammad63

Well-known member
 براي شنا کردن به سمت مخالف رودخانه، قدرت و جرات لازم است . وگرنه هر ماهي مرده اي هم مي تواند از طرف موافق جريان آب حرکت کند.

mohammad63

Well-known member
 وقتي که ديگر نبود من به بودنش نيازمند شدم وقتي که ديگر رفت من به انتظار آمدنش نشستم وقتي که ديگر نمي‌توانست مرا دوست بدارد من او را دوست داشتم وقتي که او تمام کرد من شروع کردموقتي که او تمام شد من آغاز کردم چه سخت است تنها متولد شدن مثل تنها زندگي کردن است مثل تنها مردن

- - - Updated - - -

 اگر در صحنه حق و باطل نيستي، اگر شاهد عصر خودت و شهيد حق بر باطل نيستي، هر جا که ميخواهي باش. چه به شراب نشسته و چه به نماز ايستاده. هر دو يکيست!

mohammad63

Well-known member
 دنيا را بد ساخته اند ، کسي را که دوست داري ، تو را دوست نمي دارد ، کسي که تورا دوست دارد ، تو دوستش نمي داري ، اما کسي که تو دوستش داري و او هم تو را دوست دارد ، به رسم و آئين هرگزبه هم نمي رسند ، و اين رنج است ،

mohammad63

Well-known member
 شرافت مرد هم چون بکارت يک دختر است اگر يکبار لکه دار شد ديگر جبران پذير نيست

mohammad63

Well-known member
 آنگاه که تقدير نيست و از تدبير نيز کاري ساخته نيست خواستن اگر با تمام وجود با بسيج همه اندامها و نيروهاي روح و با قدرتي که در صميميت است تجلي کند اگر هم هستيمان را يک خواستن کنيم يک خواستن مطلق شويم و اگر با هجوم و حمله هاي صادقانه و سرشار از اميد و يقين و ايمان بخواهيم پاسخ خويش را خواهيم گرفت.

setayesh71

New member
فقط هنگامی اجازه دارید درباره طرز راه رفتن ادم ها نظر دهید ه چند قدمی با کفش های آن ها راه بروید ....
مظمونش همین بود ! جمله دقیقش یادم نیست ....

mohammad63

Well-known member
 خداوندا از بچگي به من آموختند همه را دوست بدارم حال که بزرگ شده ام و کسي را دوست مي‌دارم مي گويند: فراموشش کن.

mohammad63

Well-known member
 خدايا به من زيستني عطا کن که در لحظه ي مرگ بر بي ثمري لحظه اي که براي زيستن گذشته است حسرت نخورم و مردني عطا کن که بر بيهودگي اش سوگوار نباشم.

mohammad63

Well-known member
 خدايا من در کلبه حقيرانه خود کسي را دارم که تو در ارش کبريايي خود نداري من چون تويي را دارم وتو چون خود نداري.

- - - Updated - - -

 پروردگارا به من تو فيق عشق بي هوس،تنهايي در انبوه جمعيت و دوست داشتن بي آنکه دوست بداند عنايت فرما.

mohammad63

Well-known member
 پروردگارا به من تو فيق عشق بي هوس،تنهايي در انبوه جمعيت و دوست داشتن بي آنکه دوست بداند عنايت فرما.

بالا