زنگ تفریح

sahar-a

New member
اگه رو نوشابه نمی*نوشتن "خنک بنوشید" من می*جوشوندم بعد می*خوردم!!!!:smiliess (5):

sahar-a

New member
قبل از اینکه کسی درب دلتو بزنه آیفون قلبت رو تصویری کن!
چون اگه بیاد تو و بشینه دیگه نمیشه بیرونش کرد، چون مهمان حبیب خداست!!
:riz513:

matin

New member
بولف جدید دختران مجرد لب بخت : یه خواستگار مرغ فروش داشتم ردش کردم

ZOT

New member
چند وقت پیش واسه دوست دخترم فرستادم:
-چقد دوسم داری؟؟؟
-نوشت شارژ ندارم، فعلا خدافظ!!!
حالا من موندم منظورش این بوده که:
۱.شارژ بفرست تا بت بگم!!!
۲.بستگی به میزان شارژی داره که الان میفرستی!!!!!
۳. برو بابا تو هم حوصله داریا!!!
البته شایدم نیتش خیر بوده خواسته بگه اونقدر دوست دارم ک با این شارژ کمی که دارم ، نمیتونم حق مطلبو به جا بیارم!!!
والا! …

شاید خواسته غیر مستقیم بگه دوست ندارم :dadad4:

patris

New member
غضنفر نماز میخونده یکی از کنارش رد میشه میگه:آفرین! غضنفر نمازشو قطع میکنه میگه:تازه روزم هستم!!!:thumbsupsmileyanim:

patris

New member
اگر يه سيب خوشگل قرمز رو گاز زدي و يک کرم درسته ديدي، اصلاً ناراحت نباش! وقتي غمگين باش که يک کرم نصفه ببيني :smiliess (5):

roj

New member
جدیدا پسرا وقتی میخان اوج احساسشون رو به طرف نشون بدن
میگن: قط کن خودم میگیرم

mikhak s

New member
جدیدا پسرا وقتی میخان اوج احساسشون رو به طرف نشون بدن
میگن: قط کن خودم میگیرم

واي مردم از خنده خيلي باحال بود،:riz481: آخه چند وقت پيش براي خودم دقيقا همچين چيزي از طرف يكي از همكارام پيش اومده .

roj

New member
واي مردم از خنده خيلي باحال بود،:riz481: آخه چند وقت پيش براي خودم دقيقا همچين چيزي از طرف يكي از همكارام پيش اومده .

اخه این ابراز احساسات همیشه کار دست خودم میده.
تا وقتی فیش موبایلم نیاد نمیدونم چقد برام مهم بوده

bacillus.bs

New member
مار و زرافه با هم ازدواج می کنن بچه شون می شه قورباغه !!! اگه گفتی چرا ؟ . . چون بچه دار نمی شدن بچه شونو از پرورشگاه میارن!

bacillus.bs

New member
الا يا ايهاالساقي ادر کاسا و ناولها ... که عشق آسان نمود اول، ولي افتاد تالار و شام و عاقد و عکاس و آرايشگر و فيلم و لباس و تاج و کفش و کيف و ساک و سکه و شمش و پلاک و شمعدان و ساعت و زنجير و سرويس طلا... آنهم از آن سرويس خوشگلها... و از اين جور مشکلها !

bacillus.bs

New member
زندگي قشنگه اگه با تو باشه مرگ قشنگه اگه براي تو باشه دلتنگي قشنگه اگه به خاطر تو باشه من قشنگم اگه با تو باشم اما تو هر کار بکني قشنگ نميشي پس بيخود زور نزن !

bacillus.bs

New member
هر چي زنگ ميزنم تلفنت نميگيره مثل اينکه جات خرابه . . . به مامانت بگو جاتو عوض کنه !

bacillus.bs

New member
می خوام روی تمام سنگ های دنیا بنویسم دلم واست تنگ شده و آرزو میکنم یکی از اون سنگ ها به سرت بخوره تا بفهمی دل تنگی چه دردی داره!؟

bacillus.bs

New member
//////\
(< @ @> )
o00……00o
این عکس رو وقتی داشتی دختر همسایه رو دید میزدی ازت گرفتن....واقعا که....از تو بعید بود

bacillus.bs

New member
براي نشون دادنه علاقم به تو 3تا کوه ميسازم: اولي کوه وفا دومي کوه صداقت سومي کوهي که هر وقت بهم گفتي دوستت ندارم از اون بالا پرتت کنم پايين !

bacillus.bs

New member
اگه ديدی يه سوسک پشت و رو افتاده و دست و پا ميزنه، فکر نکن که با چيزی زدنش، يا داره ميميره! اون داره . . . . به قيافت ميخنده !

bacillus.bs

New member
اگه یه همزبون می خوای ، یه یار مهربون می خوای ، خودشو حیرونت کنه ، جونشو قربونت کنه ، اصلا رو من حساب نکن !!!

بالا