زنگ تفریح

dilak

New member
دختر دهه 60 : مرد باید با اخلاق باشه
دختر دهه 70 :مرد باید تحصیلکرده باشه
دختر دهه 80 :مرد باید پولدار باشه

پسر دهه 60 :در سن 25 سالگی سیگاری میشد
پسر دهه 70 :در 20 سالگی سیگاری می شد
پسر دهه 80 :قبل از سن بلوغ سیگاری می شود.

دختردهه 60 : 30 ساله شدم و احساس ترشیدگی می کنم
دختردهه 70 : 25 ساله شدم و احساس ترشیدگی می کنم
دختردهه 80 : 20 ساله شدم و احساس ترشیدگی می کنم

پسر دهه 60 : دارم میرم باشگاه ... دارم میرم زیر زمین بنوشم !!!
پسر دهه 70:دارم میرم مهمونی ... دارم میرم قلیون بکشم !!!
پسر دهه 80 :دارم میرم دبی ... دارم میرم توهم بزنم !!!

دختر دهه 60 : دوست پسر یکی اونهم یه عشق پاک
دختر دهه 70 :دوست پسر یکی یا دوتا . چند تا هم زاپاس برای روز مبادا
دختر دهه 80 : دوست پسر بین یک نفر تا یک هنگ یا تیپ در رده سنی بین 20 تا 60 سال مجرد تا صاحب عیال و چند سر عائله. بالاخره تو این همه آدم یکی پیدا میشه بخواد لباس عروس واسم بخره.

bacillus.bs

New member
دارم با دوستام راه میرم پام پیچ خورد،خوردم زمین. میگه کمک می*خوای؟میگم پـَـ نه پـَـ شماها خودتونو نجات بدین من اینجا میمونم مقاومت می*کنم، بریییید برییییییید!!

bacillus.bs

New member
ماشینم بنزین تموم کرد وسط جاده, واستادم دم جاده یکی ۲ لیتر بنزین از ماشینش بهم بده که فقط خودمو برسونم به یه پمپ بنزینی, یکی زد بقل گفت آقا بنزین برای ماشینت می خوای؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ می خوام باهاش خودمو آتیش بزنم

bacillus.bs

New member
شمع های ماشینم سوخته,رفتم تعمیرگاه…میپرسه عوضشون کنم؟؟
پـَـَـ نَ پـَـَــ فوتشون کن تا صد سال زنده باشی

bacillus.bs

New member
به رفیقم میگم شارژر سوزنی داری؟میگه:میخوای موبایلتو شارژ کنی؟پ ن پ میخوام دکمه لباسمو بدوزم.

bacillus.bs

New member
به دوستم میگم دارم میرم خارج میگه:از فرودگاه امام میری؟پ ن پ خلبان آشناس میاد سر کوچه سوارم میکنه!

bacillus.bs

New member
رودر اتاقم علامت«ورود ممنوع»زدم دوستم میگه اینو زدی کسی نیادتو؟پ ن پ زدم کسی جلوی در پارک نکنه!!!

bacillus.bs

New member
رفتیم بازار، به رفیقم میگم مواظب جیبت باش! میگه: یعنی پولامو میزنن؟ میگم: پـَـ نـَـ پـَـ مواظب باش تو جیبات پول نزارن

bacillus.bs

New member
رفتم تو مغازه به مغازه دار یه اسکناس دادم گفتم خوردش کن. میگه خورد میخوای؟ میگم پـَـ نـَـ پـَـ اومدم بهت شاباش بدم

bacillus.bs

New member
به همسایمون میگم بدجوری سرما خورده بودم حالم خوب نبود دیشب کلا بهم سرُم زده بودن !!! میگه حتما سرما خوردی !!!!!!!!!! پـَـ نـَـ پـَـ سرُم خورده بودم دیشب بهم سرما زده بودن !!!

bacillus.bs

New member
تو حموم خوردم زمین اومدم بیرون بابام میگه سر خوردی ؟ گفتم پـَـ نـَـ پـَـ با سوسکه کشتی میگرفتم ضربه فنیم کرد

bacillus.bs

New member
دو و پونصد دادم به دکه ای : میگم ببخشید یه شارژ همراه اول بدین. می پرسه : دو تومنی ؟ گفتم : پـَـ نـَـ پـَـ پنج تومنی ، این پیش قسط بود . باقیشم قسط می بندیم ماهانه پرداخت می کنم

bacillus.bs

New member
امروز رفتم سر کلاس .جلسه اولشون بود . دیدم همش پنج شیش نفر نشستن. میگم تعدادتون همش همینه ؟ یکیشون میگه پـَـ نـَـ پـَـ بیشتریم. یه شو هیدن فایل بزنین بقیمونم دیده بشن.

bacillus.bs

New member
رفتم صندلی بخرم واسه کامپیوتر. یاروگفت راحت باشه؟ گفتم پـَـ نـَـ پـَـ خارداشته باشه.

بالا