زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

aylinn

New member
بچه ها من تو یه مسابقه شرکت کردم , نیاز به رای دارم, برای بعضی هاتون که میلهاتون رو دارم ایمیل دعوت فرستادم, اگه کسی حوصله شو داشت میلتون رو برام مسیج کنید براتون دعوتنامه بفرستم, (دیگه از عمه و عمو و خاله و دایی و در و همسایه ایمیل جمع کنید هرچی هست بفرستین :25r30wi:) لطفا نظرتون رو هم بهم بگید. موتوشکرم

سلام راوی جون
خوبی خانومی؟
چطوری باید بهت رای بدیم؟

hamidehjoon

New member
سلام بچه ها
تاپیکای روانشناسی از رونق افتاده اخه چرا؟
نه کسی دیگه گزارش میده نه اصلا یه پست میذاره
امیدوارم هرجاهستن سلامت. باشن. همه بچه ها

از فراز و فرود زندگی اموختم نه خوشی می ماند نه ناخوشی!

rawy

New member
من فقط 2727 و مرورجامع امارزیستی ودرسناه سوالات ارشد میشناسم
میدونم غیب گفتم اماخودمم کتاب تست میخام

دستت درد نکنه حمیده جون, منم همینا رو می شناسم
البته 2727 رو هم تو صحبت های شما و پرندجون دیدم
مرسییییییی از لطفت

fanoosi

New member
سلام فانوسی جونم خوبی؟؟؟
کجایی تو بابااااااااا دلمون تنگ شده بود؟
می بینی هیچکی نیس :sad:
الان خوبی؟

سلام راوی جونم خوبی؟:(40):چه خبرا؟درسهات خوب پیش میره؟
والا برای من که هیچی خوب پیش نمیره...درسها سنگینه....انتظار استادا بالاست...پروژه ها و ترجمه ها زیاده....امتحان دارم همش...دائم جبرانی میذارن برامون (مثلا این هفته 4 روز از صبح تا 3 بعد از ظهر داشتم)...رفت و آمد سخته...یعنی همش علایم سایکوسوماتیک دارم من....واسه همین با قطع یقین میتونم بگم حالم خوب نیست....برام دعا کنید لطفا
:j58r36j3gcr4suxymup

fanoosi

New member
بچه ها من تو یه مسابقه شرکت کردم , نیاز به رای دارم, برای بعضی هاتون که میلهاتون رو دارم ایمیل دعوت فرستادم, اگه کسی حوصله شو داشت میلتون رو برام مسیج کنید براتون دعوتنامه بفرستم, (دیگه از عمه و عمو و خاله و دایی و در و همسایه ایمیل جمع کنید هرچی هست بفرستین :25r30wi:) لطفا نظرتون رو هم بهم بگید. موتوشکرم

مسابقه ی چی؟ کجاست؟ برای من هم فرستادی؟؟آخه من چیزی ندیدم راوی جونم

ghasedak69

New member
سلام دوستان
گفتم یه پست بذارم تاپیک بیاد بالا خیلی کم رفت و آمد شده اینجا...
منم حسابی سرم شلوغه درس و دانشگاه و پروژه ها از یه طرف+ کار از یه طرف + کارخونه و مهمون داری و.... بدنم هم اینقدر ضعیف شده هی مریض میشم.:wacsmiley:

ghasedak69

New member
آینازجووون دیشب تو اخبار بیمارستان اهواز رو نشون میداد که خیلی ها نفس تنگی گرفته بودند.... خیلی نگرانت شده مراقب خودت باش عزیزم:28::28:

rawy

New member
مسابقه ی چی؟ کجاست؟ برای من هم فرستادی؟؟آخه من چیزی ندیدم راوی جونم

فانوسی جون اسمت با اسم یکی از بچه ها یکیه نمی دونم کدوم ایمیل شما بود, اگه نفرستادم بی زحمت ایمیلت رو بده برات بفرستم (البته دیگه مهم نیست فقط دوس دارم ببینی نظرت رو بگی) مرسی

rawy

New member
بچه هااااااا بچه هااااااااااا الان تو یکی از صفحه های روانشناسی فیس بوک یه تبلیغ دیدم ذوق زده شدم, نظرتون چیه؟؟؟؟

پکیج کارگاه های صوتی روانشناسی

برای شما در 9 دی وی دی پکیج کارگاه های روانشناسی را گرد اورده ایم، برای سفارش توضیحات را کامل مطالعه کنید.

------------------------------------------------------...
محتوا :

DVD 1

8 کارگاه صوتی : پنشجنبه های فرویدی میترا کدیور، روانکاوی فیروزآبادی در دانشکده علوم پزشکی شیراز، روانکاوی دکتر تویسرکانی در صنعتی شریف، خلاصه روانپزشکی،مجموعه سخنرانی های همایش 89 سی بی تی تهران، خلاصه نوروساینس، سخنرانی های اعتیاد بیمارستان بقیه الله به همراه بررسی کیس های بالینی، سخنرانی های دکتر دهقانی در انیستو روانپزشکی

DVD2

5 نشست کاملا تصویری از دانشگاه شهید بهشتی :
دکتر اخوان، دکتر عابدین، دکتر همایون پور، دکتر منیرپور

DVD3-4-5-6

175 جلسه مجموعه کارگاه های آموزش رواندرمانی دکتر محمد رضا عابدی

DVD 7-8

مجموع 40 کارگاه دکتر هلاکویی

DVD 9

سخنرانی های کامل روانشناسی و نوروسیانس TED بازیرنویس فارسی
50 جلسه سمینارهای دانشکده علوم پزشکی شهید بهشتی درباره نوروساینس و روانشناسی

-----------------------------------------------------------

- پکیج روی دی وی دی های Grade A پرینکو رایت خواهد شد
- کیفیت کارگاه ها متغیر است، اکثر کارگاه ها کیفیت مطلوبی دارد ولی برخی کارگاه ها کیفیت کمتر دارد
- تمام کارگاه به غیر از دو کارگاه در دی وی دی 1 با اجازه اساتید پخش میشود، چناچه این اساتید مایل نبودند کارگاه ایشان را حذف میکنیم

ghasedak69

New member
بچه هااااااا بچه هااااااااااا الان تو یکی از صفحه های روانشناسی فیس بوک یه تبلیغ دیدم ذوق زده شدم, نظرتون چیه؟؟؟؟

پکیج کارگاه های صوتی روانشناسی

برای شما در 9 دی وی دی پکیج کارگاه های روانشناسی را گرد اورده ایم، برای سفارش توضیحات را کامل مطالعه کنید.

------------------------------------------------------...
محتوا :

DVD 1

8 کارگاه صوتی : پنشجنبه های فرویدی میترا کدیور، روانکاوی فیروزآبادی در دانشکده علوم پزشکی شیراز، روانکاوی دکتر تویسرکانی در صنعتی شریف، خلاصه روانپزشکی،مجموعه سخنرانی های همایش 89 سی بی تی تهران، خلاصه نوروساینس، سخنرانی های اعتیاد بیمارستان بقیه الله به همراه بررسی کیس های بالینی، سخنرانی های دکتر دهقانی در انیستو روانپزشکی

DVD2

5 نشست کاملا تصویری از دانشگاه شهید بهشتی :
دکتر اخوان، دکتر عابدین، دکتر همایون پور، دکتر منیرپور

DVD3-4-5-6

175 جلسه مجموعه کارگاه های آموزش رواندرمانی دکتر محمد رضا عابدی

DVD 7-8

مجموع 40 کارگاه دکتر هلاکویی

DVD 9

سخنرانی های کامل روانشناسی و نوروسیانس TED بازیرنویس فارسی
50 جلسه سمینارهای دانشکده علوم پزشکی شهید بهشتی درباره نوروساینس و روانشناسی

-----------------------------------------------------------

- پکیج روی دی وی دی های Grade A پرینکو رایت خواهد شد
- کیفیت کارگاه ها متغیر است، اکثر کارگاه ها کیفیت مطلوبی دارد ولی برخی کارگاه ها کیفیت کمتر دارد
- تمام کارگاه به غیر از دو کارگاه در دی وی دی 1 با اجازه اساتید پخش میشود، چناچه این اساتید مایل نبودند کارگاه ایشان را حذف میکنیم

خیلی جالبه... هزینه اش چقدره راوی جووووون؟؟؟

parand

Well-known member
سلاااااااااااااااااااام قاصدک جونم. خوبی؟؟؟
درساااا خوبن؟؟
دلم خیلییییییییییی برات تنگ شده بود. چه خوب شد اومدی

rawy

New member
خیلی جالبه... هزینه اش چقدره راوی جووووون؟؟؟

چه عجب بالاخره یکی توجه کرد
ممنون قاصدک جون, به نظر منم جالب اومد اما تردید دارم بگیرمش یا نه
پکیج کاملش 40 تومنه با پست رایگان (گفتن که برای شهرستان های کوچک و روستاها 36 تومن)
اگه هر دی وی دی رو جدا بخوایم هر دی وی دی 4500 تومن به اضافه 5 تومن پول پستش

fanoosi

New member
سلام بچه ها
خوبید همگی؟
خیلی دلم براتون تنگ میشه ...منتها اصلا وقت ندارم...بیشتر از همه چی 5 روز رفت و آمد به دانشگاه داره منو میکشه:j58r36j3gcr4suxymup
ای بابا عجب غلطی کردم ارشد قبول شدم ها:14:...اصلا ای کاش الزهرا قبول میشدم...لااقل 2 روز رفت و آمد داشتم و اینقدر فشار روم نبود (البته الزهرا هم از اون طرف غش کرده....دوستم میگفت برای درس آزمون های روانی گروههای 5 نفره تشکیل دادن و مثلا گروه اول که شامل 5 نفره باید فصل 1 مارنات!!!! رو کنفرانس بده...دوستم خودش میگه: "می ترسم تلف بشیم"!!!:25r30wi:خیر سرمون ما دو جلد مارنات رو یه تنه خوندیم تا قبول شدیما!!!)....بابا تعادل خیلی خوبه منتها مثل اینکه اساتید روانشناسی اصلا این واژه رو نمیشناسن....:13:

آخرین ویرایش:

parand

Well-known member
سلام بچه ها
خوبید همگی؟
خیلی دلم براتون تنگ میشه ...منتها اصلا وقت ندارم...بیشتر از همه چی 5 روز رفت و آمد به دانشگاه داره منو میکشه:j58r36j3gcr4suxymup
ای بابا عجب غلطی کردم ارشد قبول شدم ها:14:...اصلا ای کاش الزهرا قبول میشدم...لااقل 2 روز رفت و آمد داشتم و اینقدر فشار روم نبود (البته الزهرا هم از اون طرف غش کرده....دوستم میگفت برای درس آزمون های روانی گروههای 5 نفره تشکیل دادن و مثلا گروه اول که شامل 5 نفره باید فصل 1 مارنات!!!! رو کنفرانس بده...دوستم خودش میگه: "می ترسم تلف بشیم"!!!:25r30wi:خیر سرمون ما دو جلد مارنات رو یه تنه خوندیم تا قبول شدیما!!!)....بابا تعادل خیلی خوبه منتها مثل اینکه اساتید روانشناسی اصلا این واژه رو نمیشناسن....:13:

سلاااااااام فانوسی جون...
خوبی؟؟
خسته نباشی عزیزم.
واقعا 5 روز تو هفته خیلیییییییی سخته. امیدوارم نتیجه ی زحمتاتتو بگیری دوست خوبم.

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member
سلاااااااام فانوسی جون...
خوبی؟؟
خسته نباشی عزیزم.
واقعا 5 روز تو هفته خیلیییییییی سخته. امیدوارم نتیجه ی زحمتاتو بگیرم دوست خوبم.

سلام عزیزدلم
ممنونم
شماخوبی؟درسها خوب پپش میره؟
دلم برای این آواتارت تنگ شده بود پرند...
رفت و آمد از کرج به تهران تو اوج ساعات شلوغی شبیه یه کابوسه...
برام دعا کن پرند جونم

parand

Well-known member

سلام عزیزدلم
ممنونم
برام دعا کن پرند جونم
خوبم خدارو شکر...
درساهم سلاااااام دارن همچنان در حال خوندنم.
اره خودمم واسه این اواتارم دلم تنگ شده. اینو بیشتر دوست دارم.
ایشالا همیشه سلامت شاد و موفق باشی گلم.
:rose:

چشم رو هم بزاری درست تموم شده. با شناختی که ازت دارم از پس همه چی برمیای.
:applause:

- - - Updated - - -

سلام عزیزدلم
ممنونم
برام دعا کن پرند جونم
خوبم خدارو شکر...

چشم رو هم بزاری درست تموم شده. با شناختی که ازت دارم از پس همه چی برمیای.
:applause:

fanoosi

New member
خوبم خدارو شکر...

چشم رو هم بزاری درست تموم شده. با شناختی که ازت دارم از پس همه چی برمیای. :applause:

خیلی ممنونم از لطفت پرندجونم....انشالله شما هم همیشه سلامت و شاد و موفق باشی و یه دانشگاه خوب و متعادل!!! قبول بشی...
حرفهات واقعا بهم انرژی داد...دیگه توانایی هامو باور نداشتم (به قول بندورا خودکارآمدیم کم شده بود!)...ممنوووووونم ازت:rose::thanks:

ainazhz

New member
سلام دوستای خوبم.راوی. فانوسی. پرند. ایلین. قاصدکی. الی..و همه ی دوستای خوبه دیگه.. چطورید؟ دلم واسه همتون تنگ شده بود.
چه خبرا؟ چیکارا میکنید ا درسا..؟ منم که به قول فانوسی جوون اینقدر کار ریخته رو سرمون که حال خودم و هم نمیدونم. واقعا ارشد سخته بچه ها . نه اینکه خود درس ها سخت باشه نه ..حجم کاری بالاس... دوستای خوبم یه توصیه میکنم بهتون اگر زبانتون خوب نیست ارشد نخونید. تا میتونید زبانتون و روش تحقیق رو تقویت کنید. چون ارشد واقعا جز مقاله و ترجمه و زبان چیز دیگه ای نیست...
امیدوارم همتون هرچا هستید شاد و سالم باشید و موفق . همتون رو دوست دارم.. خیلی دوست داشتم از جناب یزدان و دکتر مصفا خبر داشتم. اما چه میشه کرد.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا