زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

aylinn

New member
دوستای گلم که دارید برای کنکور میخونید اون استادمون که گفتم عضو هیئت علمی علوم بهزیستی هستند ک ل ا س های کاپلان خوانی گذاشتند فکر میکنم خیلی عالی باشه باتوجه به شناختی که از استادش پیدا کردم... اگر دوست داشتید این لینکش هست
شروع ثبت نام سلسله جلسات کاپلان خوانی

من خودم دارم تو خونه به تنهایی کاپلان خوانی و کاپلان نویسی میکنم.
جالبه اگه تو تهران بودم میرفتم.
قاصدک جان ممنون از اطلاع رسانیت.
:28:

rawy

New member
سلااام راوی جونم مرسی من خوبم شما خوبید؟؟ درسا هم پیش میره ولی هنوز اونجوری که دوست دارم نیست باید سرعت بگیرم جدی تر بشم البته دیدن شما دوستان خیلی کمکم کرد

شکر خدا
منم دقیقا همینطوریم, پارسال هم سرعتم کم بود ولی امسال انقد کمه که یه رگه هایی از عذاب وجدان رو حس می کنم :tonguesmiley:
شاید چون اولشه اینطوریه امیدوارم کم کم حل شه :rose:

hamidehjoon

New member
شکر خدا
منم دقیقا همینطوریم, پارسال هم سرعتم کم بود ولی امسال انقد کمه که یه رگه هایی از عذاب وجدان رو حس می کنم :tonguesmiley:
شاید چون اولشه اینطوریه امیدوارم کم کم حل شه :rose:

راوی جونم این. "رگه هایی ازعذاب وجدان"روخوب اومدی
من پارسال کلا پوستم کلفت بودنمیخوندم وعذاب وجدان حالیم نبودبهانه ام هم این بودکه دارم ازصبح تاشب سرکارمیرم
امسال که کارم یک سوم شده درس خوندنم تفاوتی نکرده اماپوستم نازک شده کپسول عذاب وجدانم داره میترکه
راسی راوی جونم مامانت خیلی اسمشون خوشکله هااااااا!

parand

Well-known member
وااااااااای بچه ها شما هم عذاب وجدان میگیرید خوبه پس با هم همدردیم.....
منم گاهی عذاب وجدان میگیرم طوری که هیچ مکانیزم دفاعی کارساز نیست........
مثل الان پر از عذاب وجدانم به خاطر امروز کم درس خوندم.....

biotech92

New member
من خودم دارم تو خونه به تنهایی کاپلان خوانی و کاپلان نویسی میکنم.
جالبه اگه تو تهران بودم میرفتم.
قاصدک جان ممنون از اطلاع رسانیت.
بچه ها کاپلان خوانی چیه دیگه...اگه خوبه ماهم انجام بدیم

parand

Well-known member
بچه ها کاپلان خوانی چیه دیگه...اگه خوبه ماهم انجام بدیم

سلام
منظور ک ل ا س های کاپلان خوانی هست که یکی از اساتید دانشگاه علوم بهزیستی برگزار میکنه...
فکر کنم نکات مهم گفته میشه همراه با پرسش و پاسخ....
خلاصه روانپرشکی کاپلان منبع ارشد شما هم هست؟؟؟؟؟

ghasedak69

New member
سلاااااااااام قاصدک جونم ...:ad54ad:.
خوبی عزیزم...؟؟؟
درس و دانشگاه چطوره؟؟؟؟؟
مرررررررسی عزیزم که بهمون اطلاع دادی...

:thanks:

سلام عزیزم
خداروشکر خوبم... شما خوبید؟؟؟ درس ها خوب پیش میره؟؟
درس و دانشگاه هم خوبه به شرطی که خوب بخونی ولی من متاسفانه این مدت خیلی سرم شلوغ بوده و از این به بعد هم هست و یکم بعضی درس ها جمع شده...
در مورد این جلسات کاپلان خوانی خودم هم خیلی دوست داشتم شرکت کنم ولی فرصت ندارم:whistle:

ghasedak69

New member
بچه ها یه اعتراف :
اینقدر دلم برا اون روزها که همه با هم آنلاین بودیم و صحبت می کردیم تنگ شده...:28:
چقدر همه درگیر کارهامون شدیم...

ghasedak69

New member
سلام آیلین جووووووووووووووووووووووووووووونم خوبی خانومی؟؟؟
درس ها خوب پیش میره؟؟
برا علوم می خونی ؟؟؟

aylinn

New member
سلام آیلین جووووووووووووووووووووووووووووونم خوبی خانومی؟؟؟
درس ها خوب پیش میره؟؟
برا علوم می خونی ؟؟؟

سلام به روی ماهت قاصدک جون
28.gif

خوبم مرسی . شما خوبی؟
بله دارم برا علوم میخونم
منم مثل بقیه بچه ها یه روز خوب میخونم یه روز اصلا نمیخونمو.....

آخرین ویرایش:

ghasedak69

New member
سلام به روی ماهت قاصدک جون
28.gif

خوبم مرسی . شما خوبی؟
بله دارم برا علوم میخونم
منم مثل بقیه بچه ها یه روز خوب میخونم یه روز اصلا نمیخونمو.....

فقط چندماه مونده سعی کن باانرژی بخونی ... از دوستم که تبریز میخونه پرسیدم گفت خیلی اساتید خوبی دارند و خیلی راضی بود.
موفقیتت رو آرزو میکنم عزیزم

aylinn

New member
فقط چندماه مونده سعی کن باانرژی بخونی ... از دوستم که تبریز میخونه پرسیدم گفت خیلی اساتید خوبی دارند و خیلی راضی بود.
موفقیتت رو آرزو میکنم عزیزم

قاصدک جون هر چند که میون کیفیت خوندن امسال و پارسالم زمین تا آسمون تفاوت وجود داره ولی بازم سعی میکنم بخونم
قاصدکی میتونم بپرسم دوستتون چه گرایشی قبول شدن و رتبه شون چند بوود؟

ghasedak69

New member
قاصدک جون هر چند که میون کیفیت خوندن امسال و پارسالم زمین تا آسمون تفاوت وجود داره ولی بازم سعی میکنم بخونم
قاصدکی میتونم بپرسم دوستتون چه گرایشی قبول شدن و رتبه شون چند بوود؟

خب بین خوندن امسال و پارسال این تفاوت هم وجود داره که شما روی مطالب یه تسلط نسبی پیدا کردید و این خیلی کمک کننده است... با خوندن همه مطالب خودت رو خسته نکن .... مطالب مهم تر رو عالی بخون
دوست من رتبه اش 200 شده بود و گویا شبانه بالینی کودک قبول شده... می گفت خیلی رشته ی شیرینیه
ولی می دونم برای آمار ک ل ا س می رفت پس سعی کن آمارت رو قوی کنی عزیزم

aylinn

New member
خب بین خوندن امسال و پارسال این تفاوت هم وجود داره که شما روی مطالب یه تسلط نسبی پیدا کردید و این خیلی کمک کننده است... با خوندن همه مطالب خودت رو خسته نکن .... مطالب مهم تر رو عالی بخون
دوست من رتبه اش 200 شده بود و گویا شبانه بالینی کودک قبول شده... می گفت خیلی رشته ی شیرینیه
ولی می دونم برای آمار ک ل ا س می رفت پس سعی کن آمارت رو قوی کنی عزیزم

خوب اونکه بله . اگه اطلاعات قبلیم نبود که اصلا نمیتونستم با روزی 3 یا 4 ساعت خوندن به قبولی امیدوار باشم.
از توصیه هات ممنونم حتما مدنظر قرار میدم.
قاصدک جون اگه برات زحمتی نیست میشه از دوستت بپرسی برای قبولی روزانه بالینی و بالینی کودک از دانشگاه تبریز رتبمون حدودا چند باید باشه ؟
البته خودم میخواستم برم دانشگاه و بپرسم ولی وقت نکردم.

fanoosi

New member
سلام دوستای خوبم
خوبید؟
یکشنبه امتحان رشد پیشرفته دارم...تا حالا درگیر مهمون بودم و نتونستم بخونم....از چند ساعت پیش هم دچار گل مژه شدم و چشم چپم بدجوری درد میکنه...:black_eyed:
گل میخک ساییده شده رو تو آب خیسوندم و گذاشتم روش...الان ورمش بیشتر شده...به نظرتون چند بار این کار رو انجام بدم تا به حالت پیک خودش برسه و عفونتش تخلیه بشه و بعد خوب بشه؟؟؟؟؟چون باید دوره اش بگذره و من...خیلی کار دارم....دردش نمیذاره تمرکز کنم...تازه چند روز پیش کورتاژ لثه انجام دادم...فردا هم جرمگیری دارم!!!!:1dco2x0p1lilzhfpg1t

aylinn

New member
سلام دوستای خوبم
خوبید؟
یکشنبه امتحان رشد پیشرفته دارم...تا حالا درگیر مهمون بودم و نتونستم بخونم....از چند ساعت پیش هم دچار گل مژه شدم و چشم چپم بدجوری درد میکنه...:black_eyed:
گل میخک ساییده شده رو تو آب خیسوندم و گذاشتم روش...الان ورمش بیشتر شده...به نظرتون چند بار این کار رو انجام بدم تا به حالت پیک خودش برسه و عفونتش تخلیه بشه و بعد خوب بشه؟؟؟؟؟چون باید دوره اش بگذره و من...خیلی کار دارم....دردش نمیذاره تمرکز کنم...تازه چند روز پیش کورتاژ لثه انجام دادم...فردا هم جرمگیری دارم!!!!:1dco2x0p1lilzhfpg1t

سلام فانوسی جون
ایشالا زودتر خوب شی.
اینجارو بخون شاید کمکت کنه گل‌مژه - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
درمان گل مژه چشم

درمان گياهي گل مژه:
گياهان زير براي درمان گل مژه مفيد هستند:
برگ پياز (گرم كرد و روي چشم قرار دهيد)
شيره درختچه گون همراه با شير هم براي درمان اين بيماري مفيد است.
عدم دستمالي چشم و در عوض گذاشتن حوله پاكيزه و گرم در بهبود درد كمك ميكند.

استفاده از یک حوله تمیز که با آب جوشیده گرم مرطوب شده باشد به مدت ۱۵ دقیقه و هر 3 ساعت یکبار بر روی چشم و ماساژ ملایم به تسکین درد و تخلیه ترشحات ناشی از گل مژه کمک می‌کند ضمن اینکه ماساژ کمپرس گرم را می‌توان روزی 4،5 بار انجام داد تا با تخلیه ترشحات گل مژه بهبود پیدا کند.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا