hamidehjoon
New member
معلومه در این زمینه تجربه داریاااااااااااا :smiliess (3):
نخوردیم نون گندم دیدیم دست بچه مردم
معلومه در این زمینه تجربه داریاااااااااااا :smiliess (3):
راوی جون میخوای بری توتاپیک بسم الله یادت نرهسلام به همگی :ad54ad:
سلام عزیزم خوبی؟
کدومه نمی دونم کجاست!!!
:25r30wi:
خدا رو شکر که بخیر گذشت, ببین هی من می خوام در موردشون حرف نزنم هی خودتون وادارم می کنیدهاااااااااا
حقیقتش باورت نمی شه اگه بدونی من چقد ترسوام, پخ کنی دومتر می پرم (البته فکر می کنم این علامت آژیری باشه که به خاطر اضطرابم دارم) ولی بازم باورت نمی شه اگه بدونی که چققققققققدر دارم می میرم از فوضولی در مورد اینهااااااااا , آخ که اگه می تونستم روشون تحقیق کنم :25r30wi:
آخر من در این راه میمیرم ببینید کی گفتم, اون روز خانم دکترمون میگه به این آقا گفتی دوباره بیاد این چاقو هم داشت, خطرناکه , اومد کاری به کارش نداشته باش بذا داروش رو بگیره بره, آخه پس با فوضولیم چی کار کنم؟؟؟ :rolleyessmileyanim:
پرند میخوام با اقای رهنما روی یه مقاله با استاد همکاری کنم . امروز بهم گفت منم قبول کردم البته فعلا فقط قسمت مقدمه و چکیدش.... اول به نظر یجوری میومد اما کم کم خوب شده . فهمیدیم با خانوما حرف هم میزنه :25r30wi:
راووی جون سلام.......
تو تایپیک نمونه بالینی حرف جن زدین باور کن رفته بودم حموم میترسیدم چشمامو ببندم.........:dadad4::sarma:
راوی جون میخوای بری توتاپیک بسم الله یادت نره
:14:
خواهش می کنم.
خب به مام یاد بده, لینک دانلود کتابه رو واسه ماهم بزار لطفا
دانلود کتاب آموزش مقاله نویسی | چگونه یک مقاله علمی بنویسیم | کتاب طلایی | دانلود کتاب و نمونه سوالات پیام نور
دانلود سه کتاب در زمینه مقاله نویسی (با تشکر از خانم مهندس مریم فروغی بخاطر ارسال این کتابها)
دومی لاتین
سلام پرندجان
بابا ببخشید هی من می خوام هیچی نگممممممممم هی پیش میاد
عاقا اشتباه کردم, ببخشید و ........
بچه ها کسی کتابفروشی سراغ نداره که کتابای سنجش تکمیلی رو بفروشه؟؟؟؟؟
هر نقطه ی ایران هم باشه اشکال نداره....
:14:
خواهش می کنم.
خب به مام یاد بده, لینک دانلود کتابه رو واسه ماهم بزار لطفا
دانلود کتاب آموزش مقاله نویسی | چگونه یک مقاله علمی بنویسیم | کتاب طلایی | دانلود کتاب و نمونه سوالات پیام نور
دانلود سه کتاب در زمینه مقاله نویسی (با تشکر از خانم مهندس مریم فروغی بخاطر ارسال این کتابها)
دومی لاتین
دستت طلا آینازی :thanks:
همون کتاب سورمه ای ها رو می گی دیگه؟
بیشتر جاها تو انقلاب دارن که, خودشونم که یه فروشگاه بزرگ دارن تو کارگر جنوبی , اسم کوچش الان یادم نیست ولی از دوستم می پرسم بهت میگم
چیزی می خوای بگو برات بگیرم بفرستم
جلدش سفید و بنفشه.......
زنگ زدم نمایندگیش گفتن کتاب تک نمبفروشیم.....
یادمه 2 سال پیش من از نمایشگاه بالینیشو گرفتم کاش استثنایی رو هم میگرفتم...
مررررسی عزیزم از لطفت...
یه شماره پیدا کردم فردا بهش بزنگم اگه نشد ممکنه مزاحمت بشم....
جلدش سفید و بنفشه.......
زنگ زدم نمایندگیش گفتن کتاب تک نمبفروشیم.....
یادمه 2 سال پیش من از نمایشگاه بالینیشو گرفتم کاش استثنایی رو هم میگرفتم...
مررررسی عزیزم از لطفت...
یه شماره پیدا کردم فردا بهش بزنگم اگه نشد ممکنه مزاحمت بشم....
بچه ها چرا فانوووووسی نمیاد نگرانشم..........
سلام پرندجون خوبیییییییییی
عزیزم توتاپیک نمونه های بالینی نیومدی؟؟؟؟؟/نترس دیگه از جن وپری خبری نیست یه بسم الله گفتم چهاردورشو فوت کردم رفتن همه شون
حالش خوبه شکر خدا
فک کنم داشته نیومده
البته شبای قبلی هم می خواست بیاد نتش راه نداد
خوشم میاد ما روانشناساهرچی مکانیزم دفاعیه رو قورت دادیمحمیده جون حالا هی منو خجالت زده کن باشه.....
باشه میاااام سرفرصت یکم دلیل تراشی کنم....
من فقط وقتی میخواااام غذا بخورم یا یه کاری دارم (غیر درس خوندن) میام پشت کامپیوتر.
یعنی هر موقع میااااام سایت چندتا کارو با هم انجام میدم. تمرکز واسم نمی مونه.......
ولی چشممممممم سر میزنم....