زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hamidehjoon

New member

باشه عزیزم تو این وفاق ملی شرکت میکنم....
فقط من تو ناخوداگاهت چیکار میکردم؟؟؟؟؟:(50)::33:

سلام
ممنون پرندجون ازاینکه تووفاق ملی شرکت میکنی
والا دسترسی من به ناخوداگاهم نزدیک صفره بایدازخودش بپرسی

hamidehjoon

New member
لطفا برای تبریک عید جمله "عیدسعیدقربان مبارک"رابه صورت کامل یسیدبرخی ازهموطنان درحال چیدن سفره هفت سین می باشند

بچه بودم اینوزیادمیگفتم:عید گل وشاپرک برهمگی مبارک

hamidehjoon

New member
بچه ها این غلطای املایی نه به خاطر عجله است نه بی دقتی نه کم سوادی
صرفابرای کلاسشه
تازگیامتوجه شدم خییییلیییییی داره

ainazhz

New member
دوستان عید سعید قربان مبارک :tonguesmiley:

بچه ها نرم افزار خوب میشناسید که فایل pdf رو به word تبدیل کنه و وقتی اینکارو انجام داد تو ورد کلمات بهم ریخته نباشه. من دارم اما فقط pdf لاتین رو به ورد تبدیل میکنه. یکی دیگه هم دارم که از pdf عکس میگیره میزاره تو ورد. که اینا به دردم نمیخوره..

yazdan

New member
راستی اگه ما دچار اختلال بشیم باید بریم پیش کی؟وقتی که هرکاری که بالینگر بخواد بکنه ما بدلشو میتونیم اجرا کنیم.اونوقت چطور میشه به ما کمک کنن؟

راستی شما هم مثل من حس نمیکنید همه چیز رنگ باخته؟من تا میام بخندم باخودم میگم این ی مکانیسمه کوفته.یا هر ابراز احساساتیو که میبینم فقط دنبال محتوای اونم.اصلآ زندگی خیلی کسالت آور شده.(جون هرکی دوس دارید نگید دچار بی لذتی شدیو ازینحرفا)این چیزی که دارم شرح میدم فراتر از نقص عصب شیمیایی و ترشح هورمونای x و yهست.
با وجود اینکه از کمک کردن به دیگران لذت میبرم اما اسم اینم میذارم تلاش برای ساختن دنیای بهتر که منم توش راحتتر باشم.یا ی تلاش برای ایجاد امنیت برای ژنهای نسل بعدیه خودم.خلاصه برا هر چیزی ی برهانی میارم. رسمآ ماتریالیست شدم رفته.

حتی تلاشای خودم برای آینده رو هم اینطوری به سخره میگیرم ! شما دیگه تا آخرشو برید.:dadad4:
سوالم اینه که آیا شمام اینطوری شدید؟براش تدابیریم اندیشیدید؟
بعضی وقتا سعی میکنم باهاش بجنگم بیخیال بشم .اما پیش میاد وسط قهقهه زدن ی دفه یادم میفته که الان مغزم مثلآ پر دوپامینه یا تا وسط ی مجلس ختم به این فکر میکنم که دلیلی نداره ناراحت باشیم وقتی که این ی اتفاق همه گیره.وقتی گریه بقیه رو میبینم میگم این مکانیسم جابجاییه و اینا فقط فکر مشکلات خودشونن اما در غالب ختم فرصت پیدا کردن درحضور بقیه خیلی آبرومند گریه کنن.:(50):

انقدر درحال تجزیه و تحلیل آدمام که روزی نیست که ی وسیله ایو گم نکنم..همه چی داره رنگ میبازه.خدا آخرشو بخیر کنه.:sad:

دوستان اگه خواستید راه حلی پیشنهاد بدید لطفآ خیلی مستدل یا محکم باشه چون من رسمآ سوفسطایی هستم .

فقط حتمآ بگید که شمام اینطوری شدید یا نه.
ی چیز جالب اینکه چون الان ساعت 5ونیم صبحه همین حرفامم فکرمیکنم علتش خستگیه ناشی از بیخوابیه باوجود اینکه میدونم مدتهاست دچار اینچنین احوالی هستم.مثلآ اخیرآ که رفته بودیم شمال من 5دقیقه رفتم تو آب اونم فقط تا مچ پام خیس شد(ی جورایی نرفتم تو آب).خلاصه اوضاع خرابه دیگه.به قول اون وکیله :اعترااااااااااض دارم بابا ی نگاهی به دورو برتون بکنید.

این پستم شبیه اون نمونه توی کتاب کاپلان شد که برای اختلال اسکیزوفرنی آورده بود.یعنی خداییی همین الان با خودم میگم الان همتون میگید این ازون فریادای کمک خواهیه که تو مارنات اشاره شده بهش:smiliess (7):

آخرین ویرایش:

ainazhz

New member
راستی اگه ما دچار اختلال بشیم باید بریم پیش کی؟وقتی که هرکاری که بالینگر بخواد بکنه ما بدلشو میتونیم اجرا کنیم.اونوقت چطور میشه به ما کمک کنن؟

راستی شما هم مثل من حس نمیکنید همه چیز رنگ باخته؟من تا میام بخندم باخودم میگم این ی مکانیسمه کوفته.یا هر ابراز احساساتیو که میبینم فقط دنبال محتوای اونم.اصلآ زندگی خیلی کسالت آور شده.(جون هرکی دوس دارید نگید دچار بی لذتی شدیو ازینحرفا)این چیزی که دارم شرح میدم فراتر از نقص عصب شیمیایی و ترشح هورمونای x و yهست.
با وجود اینکه از کمک کردن به دیگران لذت میبرم اما اسم اینم میذارم تلاش برای ساختن دنیای بهتر که منم توش راحتتر باشم.یا ی تلاش برای ایجاد امنیت برای ژنهای نسل بعدیه خودم.خلاصه برا هر چیزی ی برهانی میارم. رسمآ ماتریالیست شدم رفته.

حتی تلاشای خودم برای آینده رو هم اینطوری به سخره میگیرم ! شما دیگه تا آخرشو برید.:dadad4:
سوالم اینه که آیا شمام اینطوری شدید؟براش تدابیریم اندیشیدید؟
بعضی وقتا سعی میکنم باهاش بجنگم بیخیال بشم .اما پیش میاد وسط قهقهه زدن ی دفه یادم میفته که الان مغزم مثلآ پر دوپامینه یا تا وسط ی مجلس ختم به این فکر میکنم که دلیلی نداره ناراحت باشیم وقتی که این ی اتفاق همه گیره.وقتی گریه بقیه رو میبینم میگم این مکانیسم جابجاییه و اینا فقط فکر مشکلات خودشونن اما در غالب ختم فرصت پیدا کردن درحضور بقیه خیلی آبرومند گریه کنن.:(50):

انقدر درحال تجزیه و تحلیل آدمام که روزی نیست که ی وسیله ایو گم نکنم..همه چی داره رنگ میبازه.خدا آخرشو بخیر کنه.:sad:

دوستان اگه خواستید راه حلی پیشنهاد بدید لطفآ خیلی مستدل یا محکم باشه چون من رسمآ سوفسطایی هستم .

فقط حتمآ بگید که شمام اینطوری شدید یا نه.
ی چیز جالب اینکه چون الان ساعت 5ونیم صبحه همین حرفامم فکرمیکنم علتش خستگیه ناشی از بیخوابیه باوجود اینکه میدونم مدتهاست دچار اینچنین احوالی هستم.مثلآ اخیرآ که رفته بودیم شمال من 5دقیقه رفتم تو آب اونم فقط تا مچ پام خیس شد(ی جورایی نرفتم تو آب).خلاصه اوضاع خرابه دیگه.به قول اون وکیله :اعترااااااااااض دارم بابا ی نگاهی به دورو برتون بکنید.

این پستم شبیه اون نمونه توی کتاب کاپلان شد که برای اختلال اسکیزوفرنی آورده بود.یعنی خداییی همین الان با خودم میگم الان همتون میگید این ازون فریادای کمک خواهیه که تو مارنات اشاره شده بهش:smiliess (7):

جناب یزدان سلام. خوبید؟ میبینم که شمام به این روزو حال دچارید...فکر میکردم تنها منم . یا حداقلش فکر نمیکردم که شما هم اینطور باشید. کاملا با حرفاتون موافقم . من یک سالی میشه که این وضع و اوضامه.. اما باورتون میشه هر روز بیشتر از دیروز سعی میکنم این احساس و سرکوب کنم و بازم از مکانیزمهای معروفمون استفاده میکنم. تو یه کلام میگم میگن اره واسه منم همه چی رنگ باخته. و تکراری شده . منم خیلی از کارها و تلاشام و اسه اینده رو به سخره میگیرم . نه فقط واسه خودم واسه همه ی اطرافیانم. اما راه حلی ندارم. منم گاهی فکر میکنم چطور برم پیش یه بالینگر وقتی بپرسه چیکاره ای بگم روانشناس بالینی میخونم...

rawy

New member

بچه ها نرم افزار خوب میشناسید که فایل pdf رو به word تبدیل کنه و وقتی اینکارو انجام داد تو ورد کلمات بهم ریخته نباشه. من دارم اما فقط pdf لاتین رو به ورد تبدیل میکنه. یکی دیگه هم دارم که از pdf عکس میگیره میزاره تو ورد. که اینا به دردم نمیخوره..
سلام آیناز جان, بعید می دونم همچین برنامه ای که واقعا کار کنه باشه
OCR هست که اونم برای فایلهای لاتینه
من سرچ کردم یه لینک دیدم نمی دونم خوبه یا نه ولی تو توضیحاتش نوشته فارسی و عربی رو هم ساپورت می کنه

rawy

New member
این پستم شبیه اون نمونه توی کتاب کاپلان شد که برای اختلال اسکیزوفرنی آورده بود.یعنی خداییی همین الان با خودم میگم الان همتون میگید این ازون فریادای کمک خواهیه که تو مارنات اشاره شده بهش

یعنی اینهمه درد دل کرد, در نهایت تو دقیقه ی 90 خودش رو از تحلیل های گرانبهای خودش بی نصیب نذاشت
جناب یزدان و آیناز عزیز, من در حد سواد کم خودم اگه قرار بود مشاور شما باشم, قطعاااااااا درمان عقلانی هیجانی باهاتون کار می کردم و با یه چوبی که حسابی درد داشته باشه می افتادم به جون "باید" هاتون.
اگه توضیح بیشتری نیاز دارید عرض کنم :New (6):

aylinn

New member

سلام آیناز جان میتونی این نرم افزارو از این جا دانلود کنی دانلود Nitro Pro (Nitro PDF Professional) v9.0.2.37 x86/x64 - نرم افزار ایجاد و ویرایش فایل های پی دی اف

rawy

New member
بچه ها مشاور ازدواج خوب تو تهران اگه می شناسید لطفا شماره یا آدرسش رو بدید
مرسی

yazdan

New member
یعنی اینهمه درد دل کرد, در نهایت تو دقیقه ی 90 خودش رو از تحلیل های گرانبهای خودش بی نصیب نذاشت
جناب یزدان و آیناز عزیز, من در حد سواد کم خودم اگه قرار بود مشاور شما باشم, قطعاااااااا درمان عقلانی هیجانی باهاتون کار می کردم و با یه چوبی که حسابی درد داشته باشه می افتادم به جون "باید" هاتون.

راوی جان مگه مطب تو محل آموزش دفاع شخصیه؟.اومیدیم مشاوره دیگه چوب واسه چی؟
بایدی درکار نیست اصلآ نبایدی هم درکار نیست.اصلآ کاری نیست.اصلآ من کیم؟اینجا کجاست؟(خلاصه گفتم دیگه)حالا توضیحات لازمه رو مبذول بدارید بلکه من از فردا هر مراسمی که میرم اب وامیسه قر تو کمر من وانیسه.

yazdan

New member
جناب یزدان سلام. خوبید؟ میبینم که شمام به این روزو حال دچارید...فکر میکردم تنها منم . یا حداقلش فکر نمیکردم که شما هم اینطور باشید. کاملا با حرفاتون موافقم . من یک سالی میشه که این وضع و اوضامه.. اما باورتون میشه هر روز بیشتر از دیروز سعی میکنم این احساس و سرکوب کنم و بازم از مکانیزمهای معروفمون استفاده میکنم. تو یه کلام میگم میگن اره واسه منم همه چی رنگ باخته. و تکراری شده . منم خیلی از کارها و تلاشام و اسه اینده رو به سخره میگیرم . نه فقط واسه خودم واسه همه ی اطرافیانم. اما راه حلی ندارم. منم گاهی فکر میکنم چطور برم پیش یه بالینگر وقتی بپرسه چیکاره ای بگم روانشناس بالینی میخونم...

آیناز جان اگه وضع به همین منوال ادامه پیدا کرد بگو که ی چندتا روشخیلی باکلاس برا خودکشی سراغ دارم که خبرش مث توپ بترکونه دم آخری ی کمی مشهور بشیم.خواستی بگو سی دی آموزشیشو برات بفرستم
1041.gif

budo.gif

rawy

New member
آخ جون عروسیه راویه......
ما هم دعوتیییییییییییییییم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

:25r30wi: عههههه عروسیه؟؟؟ ببین اگه دعوتیم به منم خبر بده, نه ولش کن من حوصله عروسی مروسی ندارم, من می رم خونه قاصدک اینا مربا می خورم شما برید عروسی

آیلیییییییییییین :New (6): یعنی اگه می گفتم یه درمانگر سایکوز می خوام می گفتی آخ جون راوی سایکوز شده؟؟؟ اون دوتا رو ببین چه زود لایک زدن
حالا آیلین از کی داری تشکر می کنی شکلک تشکر استفاده کردی؟؟؟؟؟ :25r30wi:
می دونی از دوجنبه می شه به این قضیه نگاه کرد, یکی اینکه از ما دیگه گذشته میدون و دادیم به شما جوونا :tonguesmiley:
اون یکی هم از اونجایی که خصلت های منو به پسرها نسبت می دن, نه بابااااااا ما دم به تله نمی دیم (حالا تو دلشون قند آب می شه ها) لوس می کنن خودشونو که پسرا دنبال ازدواج نیستن ولی دخترا در این زمینه تا حد خودکشی پیش می رن تو این مورد هیچ گونه عذرخواهی ای از آقایون نمی کنم چون روشون در این زمینه زیاده

rawy

New member
راوی جان مگه مطب تو محل آموزش دفاع شخصیه؟.اومیدیم مشاوره دیگه چوب واسه چی؟
بایدی درکار نیست اصلآ نبایدی هم درکار نیست.اصلآ کاری نیست.اصلآ من کیم؟اینجا کجاست؟(خلاصه گفتم دیگه)حالا توضیحات لازمه رو مبذول بدارید بلکه من از فردا هر مراسمی که میرم اب وامیسه قر تو کمر من وانیسه.

دفاع شخصی روانی, آقای رئالیست عرض کردم چوب و اینا واسه باورهاتون, (یه کم شعر بخون شاید این عقل گراییت کوتاه بیاد)
چرا باید درکار هست که همه چی رو تجزیه می کنید, اینکه همه چی رو تحلیل می کنید خیلی خوبه برای اینکه تو کارتون قوی بشید ولی مواقعی که نیاز نیست چه لزومی داره؟؟؟
ما بیماریها رو طبقه می کنیم و لیبل می زنیم برای اینکه بتونیم به تشخیص برسیم و تو ارتباطات حرفه ای با همکارها بفهمیم در چه موردی داریم صحبت می کنیم
در غیر این صورت قطعه قطعه کردن یک رفتار چه دلیلی داره؟ تازه قطعه قطعه که بشه مگه چیزی از ارزشش کم می شه؟ مگه شما خوشحالید چون دوپامین ترشح شده ایرادی داره؟ خب دم اون دوپامین گرم, دستشم درد نکنه, بازم بیاد از این ورا خوشحال شدیم.
و یه نکته ی دیگه اینکه مطابق فرموده ی گشتالتی ها, کل چیزی بیشتر از اجزاش هست, حالا علت هر رفتار هرچیزی باشه ولی کلیت اون اگه غمه اگه وجده اگه انگیزه است برای رسیدن به هدفی یا هرچیز دیگه یه "آن" دیگه ای داره اون اجزا باهم دیگه تبدیل شدن به یه چیز جدیدی که از خودشون بالاتره
مثلا اینکه ما حلاجی کنیم تو قرمه سبزی لوبیا قرمز ریختن سبزی فلان ریختن و ... مگه چیزی از ارزش اون کم می کنه؟ ضمن اینکه قرمه سبزی چیزی شده فرای از اجزاش (مخصوصا وقتی جا می افته :thumbsupsmileyanim:)

ainazhz

New member
:25r30wi: با چوب موافقم:25r30wi:

- - - Updated - - -

مرسی عزیزم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا