rawy
New member
سلام راوی خانووووووووووووم:riz304:
خوبی عزیزم؟
چه خبرا؟ خوب میخونی؟
سلااااااام گلم
ممنون شما چطوری؟
سلامتی, هوم؟؟؟ :21: والا مامانم و یه خانومه تا حالا بهم گفتن خوب می خونم دیگه چون استقبال کم بود من ادامه ندادم :tonguesmiley:
سلام راوی خانووووووووووووم:riz304:
خوبی عزیزم؟
چه خبرا؟ خوب میخونی؟
مرسی عزیزم منم شکر خدا خوبم.سلااااااام گلم
ممنون شما چطوری؟
سلامتی, هوم؟؟؟ :21: والا مامانم و یه خانومه تا حالا بهم گفتن خوب می خونم دیگه چون استقبال کم بود من ادامه ندادم :tonguesmiley:
:sdasdasd::mad_majidonline::smiliess (2)::13:
درجه عصبانتیم خیلیییییییی از این حرفا بیشتره ولی این شکلک ها دیگه بیشتر جوابگو نیستن
شدددددددددد من یه بار به کسی امانت بدم حرصصصصصصصصص نخووووووووورم؟؟؟؟؟؟؟؟
خیر سرم روانشناسی خوندم, جونت در بیاد یه کلمه بگو نه خیال خودتو راحت کن
حمیده جووووون یه دنیا ممنونم از همدلیت عزیزم :thanks: عصبانی بودم :sadsmiley:سلام
اینقدرحرص نخور
قبول دارم بعضی وقتانه گفتن سخته ماروانشناسا بعضی وقتاچیزایی روبه مراجعینمون میگیم که خودمون توانجامش قاصریم
هفته پیش این اتفاق برام افتادتوکلینیک درموردموضوعی به مریضم مشاوره میدادم که خودم انجامش نمیدادم ازمحل کارم تاخونه گریه میکردم که چرا بعدازسه سال هنوزنتونستم یه روانشناس امین وراستگوباشم
سلام
در مورد کاپلان من اطلاعی ندارم
ولی در مورد dsm v شنیدم که اصلا که خوب نیست, حالا نمی دونم که بر اساس iv کاپلان رو باز نویسی کرده باشن! مگه همون قبلی بر همین اساس نبوده؟
من پارسال آخرین ویرایش کوری رو خریدم, ویرایش قبلیش رو نمی دونم چطوریه ولی می دونم تعداد صفحات این بیشتره, هر قسمتیش رو خواستید مطابقت بدید بگید من از روی کتاب خودم تغییراتش رو می گم, اما فکر می کنم فقط منابع و مآخذ انگلیسی به آخر فصل ها اضافه کردن که حجمش زیاد شده و شاید تو بعضی اصطلاحات که بد ترجمه شده بوده یه مقدار تغییر داده باشن, فقط در همین حد
راوی جان بر چه اساسی میگی خوب نیست . ؟ ما واسه درس اسیب همراه کاپلان لاتین dsm 5 رو میخونیم . به نظرم بهتر از 4 هست و خیلی از جزییات اضافی حذف شده
:sdasdasd::mad_majidonline::smiliess (2)::13:
درجه عصبانتیم خیلیییییییی از این حرفا بیشتره ولی این شکلک ها دیگه بیشتر جوابگو نیستن
من که تصمیمو گرفتم.کتابای جدیدو نمیگیرم چون خیلی هم متفاوت نیستن البته بجز کاپلان که اونم باز نمیگیرم چون همونطور که پارسال مرضیو بالینی کرامر رو نخوندم این رو هم نمیرسم بخونم (البته منظورم در صورتیه که عوض بشه ها حالا نیام اینجا ببینم بخاطر سوءتفاهم دونفر خودکشی کردن ،یکی معتاد شده ، یکی داره وصیت مینویسه ، یکی ترک تحصیل کرده ، یکی رفته تو کما ، یکی داره سیستم آموزشی کشورو مورد مرحمت قرار میده و الی آخر)
عزیزم این دیگه سیگار نیست آخه این باید چپق مرحوم فروید باشه گویا :smiliess (11):
از کجا پیدا کردی خریدی؟؟؟
من که تصمیمو گرفتم.کتابای جدیدو نمیگیرم چون خیلی هم متفاوت نیستن البته بجز کاپلان که اونم باز نمیگیرم چون همونطور که پارسال مرضیو بالینی کرامر رو نخوندم این رو هم نمیرسم بخونم (البته منظورم در صورتیه که عوض بشه ها حالا نیام اینجا ببینم بخاطر سوءتفاهم دونفر خودکشی کردن ،یکی معتاد شده ، یکی داره وصیت مینویسه ، یکی ترک تحصیل کرده ، یکی رفته تو کما ، یکی داره سیستم آموزشی کشورو مورد مرحمت قرار میده و الی آخر)
بچه ها ماشالله تاپیکمون هزار صفحه ای شد!!:4d564ad6::4d564ad6::smiliess (8):
اخ جووووووووووووون 1000 صفحه ای شدیم..........باید یه جشن برای 1000 صفحه ای شدن تاپیکمون بگیریم...:thanks:
پرند جون آواتار جدید مبارک.
حالا آواتارت شبیه خودته یا نه؟؟؟؟؟:smiliess (3):