زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
سلام راوی خانووووووووووووم:riz304:
خوبی عزیزم؟
چه خبرا؟ خوب میخونی؟

سلااااااام گلم
ممنون شما چطوری؟
سلامتی, هوم؟؟؟ :21: والا مامانم و یه خانومه تا حالا بهم گفتن خوب می خونم دیگه چون استقبال کم بود من ادامه ندادم :tonguesmiley:

aylinn

New member
سلااااااام گلم
ممنون شما چطوری؟
سلامتی, هوم؟؟؟ :21: والا مامانم و یه خانومه تا حالا بهم گفتن خوب می خونم دیگه چون استقبال کم بود من ادامه ندادم :tonguesmiley:
مرسی عزیزم منم شکر خدا خوبم.
یعنی چی استقبال کم بود ادامه ندادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:riz277:

rawy

New member
:sdasdasd::mad_majidonline::smiliess (2)::13:
درجه عصبانتیم خیلیییییییی از این حرفا بیشتره ولی این شکلک ها دیگه بیشتر جوابگو نیستن
شدددددددددد من یه بار به کسی امانت بدم حرصصصصصصصصص نخووووووووورم؟؟؟؟؟؟؟؟
خیر سرم روانشناسی خوندم, جونت در بیاد یه کلمه بگو نه خیال خودتو راحت کن

hamidehjoon

New member
درجه عصبانتیم خیلیییییییی از این حرفا بیشتره ولی این شکلک ها دیگه بیشتر جوابگو نیستن

سلام
اینقدرحرص نخور
قبول دارم بعضی وقتانه گفتن سخته ماروانشناسا بعضی وقتاچیزایی روبه مراجعینمون میگیم که خودمون توانجامش قاصریم
هفته پیش این اتفاق برام افتادتوکلینیک درموردموضوعی به مریضم مشاوره میدادم که خودم انجامش نمیدادم ازمحل کارم تاخونه گریه میکردم که چرا بعدازسه سال هنوزنتونستم یه روانشناس امین وراستگوباشم

rawy

New member
سلام
اینقدرحرص نخور
قبول دارم بعضی وقتانه گفتن سخته ماروانشناسا بعضی وقتاچیزایی روبه مراجعینمون میگیم که خودمون توانجامش قاصریم
هفته پیش این اتفاق برام افتادتوکلینیک درموردموضوعی به مریضم مشاوره میدادم که خودم انجامش نمیدادم ازمحل کارم تاخونه گریه میکردم که چرا بعدازسه سال هنوزنتونستم یه روانشناس امین وراستگوباشم
حمیده جووووون یه دنیا ممنونم از همدلیت عزیزم :thanks: عصبانی بودم :sadsmiley:
به خاطر اعتمادهای بیجاست, تقصیر خودمه کسی مقصر نیست, فقط نمی فهمم پس چرا من تا جایی که بتونم از کسی امانت نمی گیرم و اگه بگیرم از وسیله های خودم بیشتر مراقبشم؟ فکر می کنم همه همین رفتار رو دارن و وقتی عکسش ثابت می شه هم باز ...
دیگه گذشته دیگه مهم نیست ولی بیشتر از رفتارش ناراحت شدم تا خود موضوع
بازیم مرسی عزیزم :heart:

ainazhz

New member
سلام
در مورد کاپلان من اطلاعی ندارم
ولی در مورد dsm v شنیدم که اصلا که خوب نیست, حالا نمی دونم که بر اساس iv کاپلان رو باز نویسی کرده باشن! مگه همون قبلی بر همین اساس نبوده؟

من پارسال آخرین ویرایش کوری رو خریدم, ویرایش قبلیش رو نمی دونم چطوریه ولی می دونم تعداد صفحات این بیشتره, هر قسمتیش رو خواستید مطابقت بدید بگید من از روی کتاب خودم تغییراتش رو می گم, اما فکر می کنم فقط منابع و مآخذ انگلیسی به آخر فصل ها اضافه کردن که حجمش زیاد شده و شاید تو بعضی اصطلاحات که بد ترجمه شده بوده یه مقدار تغییر داده باشن, فقط در همین حد

راوی جان بر چه اساسی میگی خوب نیست . ؟ ما واسه درس اسیب همراه کاپلان لاتین dsm 5 رو میخونیم . به نظرم بهتر از 4 هست و خیلی از جزییات اضافی حذف شده

rawy

New member
راوی جان بر چه اساسی میگی خوب نیست . ؟ ما واسه درس اسیب همراه کاپلان لاتین dsm 5 رو میخونیم . به نظرم بهتر از 4 هست و خیلی از جزییات اضافی حذف شده

توضیحاتش خاطرم نیست, تو فیس بوک بچه ها بحثش رو گذاشته بودند

aylinn

New member

آروم باش راوی جون
بعضیا اینطورین دیگه اصلا امانت دار نیستن منم تجربشو داشتم...

yazdan

New member
من که تصمیمو گرفتم.کتابای جدیدو نمیگیرم چون خیلی هم متفاوت نیستن البته بجز کاپلان که اونم باز نمیگیرم چون همونطور که پارسال مرضیو بالینی کرامر رو نخوندم این رو هم نمیرسم بخونم (البته منظورم در صورتیه که عوض بشه ها حالا نیام اینجا ببینم بخاطر سوءتفاهم دونفر خودکشی کردن ،یکی معتاد شده ، یکی داره وصیت مینویسه ، یکی ترک تحصیل کرده ، یکی رفته تو کما ، یکی داره سیستم آموزشی کشورو مورد مرحمت قرار میده و الی آخر)

hamidehjoon

New member
من که تصمیمو گرفتم.کتابای جدیدو نمیگیرم چون خیلی هم متفاوت نیستن البته بجز کاپلان که اونم باز نمیگیرم چون همونطور که پارسال مرضیو بالینی کرامر رو نخوندم این رو هم نمیرسم بخونم (البته منظورم در صورتیه که عوض بشه ها حالا نیام اینجا ببینم بخاطر سوءتفاهم دونفر خودکشی کردن ،یکی معتاد شده ، یکی داره وصیت مینویسه ، یکی ترک تحصیل کرده ، یکی رفته تو کما ، یکی داره سیستم آموزشی کشورو مورد مرحمت قرار میده و الی آخر)

سلام
خوبیداستاد
اینکه میگم استادازروعادته من به خیلی ازدوستام میگم استادبدتون نیاد
من حتی لورابرک روهم ازروچاپ قبلی دارم میخونم
کلاراحت باشیدشما

fanoosi

New member
عزیزم این دیگه سیگار نیست آخه این باید چپق مرحوم فروید باشه گویا :smiliess (11):
از کجا پیدا کردی خریدی؟؟؟

:25r30wi::25r30wi:
گرایش اساتیدمون بیشتر سمت روانپویشی کوتاه مدت هست و فروید بحث داغ ک لا س رواندرمانی...خب دیگه قبل از هر چیز چپق مرحوم فروید لازم میشه دیگه...الکی نیس که!!!:25r30wi:

fanoosi

New member

نه نمیشه خداییش....از بس که بعضی ها بی ملاحظه و بی دقت هستند...:smiliess (7):
باور کن خیلی وقتها واسه اینکه مسئولیتش سنگینه و خیلی ازم انرژی روانی میگیره سعی میکنم از کسی چیزی امانت نگیرم...یا اگه بگیرم عین جفت چشمام مراقبشم...ولی بقیه در قبالم اینجوری نیستن...
تو این زمینه کاملا باهات همدردم...کاملا...:tsimuzpzwoap1t9y3o7
ولی پشت دستمو داغ گذاشتم راوی جونم...برای حفظ اعصابم فقط به کسایی وسیله امانت میدم که خوب میشناسم و مثل خودم مراقبند...به بقیه میگم نه!!!!
اون وسیله یا چیزی که خراب میشه یا گم میشه یا هر بلای دیگه ای سرش میاد مهم نیس...اون اعصاب خردیش که طرف اصلا براش مهم نیس و مراقب نبوده آدمو دیوانه میکنه!!!
تو هم راحت بگو نه...چرا نمیگی؟؟؟؟بدهکار مردم که نیستی!!!!:New (6):
اصلا بیا هر چی خواستی به خودم امانت بده...قول میدم خط روش نیوفته!!:25r30wi:

fanoosi

New member
بچه ها ماشالله تاپیکمون هزار صفحه ای شد!!:4d564ad6::4d564ad6::smiliess (8)::auizz3ffy9vla57584x

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member

:25r30wi::25r30wi:
:25r30wi:
:25r30wi:
سلام جناب یزدان خوبید؟
خدا خیرتون بده
مدتها بود اینقدر نخندیده بودم...

aylinn

New member
پرند جون آواتار جدید مبارک.
حالا آواتارت شبیه خودته یا نه؟؟؟؟؟:smiliess (3):

parand

Well-known member
پرند جون آواتار جدید مبارک.
حالا آواتارت شبیه خودته یا نه؟؟؟؟؟:smiliess (3):

مرررررسی عزیزم.....
نه من این شکلی نیستم..
چون از اما واتسون خوشم میاد گذاشتمش...از اواتار قبلیه خسته شده بودم...

parand

Well-known member
التماس دعا................
40350984609001857363.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا