زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
فانوسی جون دقیقا باهاتون موافقم...
مخصوصا یه مدت تصویر ذهنیمون رو میگفتیم...فکر کنم بچه ها مارو تو خیابون هم ببینن بشناسن.:25r30wi::25r30wi:

منم همین تو فکرمه....چه باحال!!به قول راوی هر چی اینجا گفتیم تو دادگاه بر علیه خودمون استفاده میشه!!!:25r30wi:

rawy

New member
عزیزم شکسته نفسی نفرمایید لطفا . شما لایق هر پست مدیریتی و حتی بالتر از مدیریت هم هستین:motat:... خیلی پست مدیریت دلشم بخواد :

بالاتر از مدیریت می شه چی یعنی؟؟؟ :21::tonguesmiley:
اون سیگار آقای مصفا رو بذار سرجاش, وقتایی که می خواد خودشو بزنه به کوچه علی چپ لازمش می شه :25r30wi:

rawy

New member

سلام صفورا جان
خوبی عزیزم؟
بی سروصدا ندیدی جونم...بی سروصدا اونایی هستند که ما اصلا اسمشونم بلد نیستیم ولی اونا همه ی بچه هارو مثل کف دستشون میشناسن...
(بچه ها نوشته ی قبلی من و گلایه از اینکه چرا کم میاید رو توروخدا بد برداشت نکنید....از سر دلتنگی بود...خب بهتون حق میدم درس دارید و نمیرسید بیاید...باور کنید منم همش آواره ی مترو ام و کلی سرم شلوغه....میفهمم وقتی کلی کار ریخته سر آدم یه کمی ممکنه سایت رفتنش کمتر بشه...ولی خب ....دلم تنگ شده بود براتون...شما هم کمی منو درک کنید)

واقعا؟؟؟؟ :sarma::smiliess (6):
یعنی الان ماها بچه معروفیم؟؟؟ من از الان بگم از من امضا نخواینااااااا, یه بار به آیلین امضا دادم کار نمی کرد, خراب بود :sad:
البته یه بار یه دوست گرامی ای که ظرفیت ها رو می خواستن موجبات تعجب شدند که شعر مدیر پدیر رو حفظ بودن اما منکه عقلم به چشممه فقط خودمونو می شناسم, سیگار دارین؟ :motat:

آخرین ویرایش:

safoora

New member

سلام صفورا جان
خوبی عزیزم؟
بی سروصدا ندیدی جونم...بی سروصدا اونایی هستند که ما اصلا اسمشونم بلد نیستیم ولی اونا همه ی بچه هارو مثل کف دستشون میشناسن...
(بچه ها نوشته ی قبلی من و گلایه از اینکه چرا کم میاید رو توروخدا بد برداشت نکنید....از سر دلتنگی بود...خب بهتون حق میدم درس دارید و نمیرسید بیاید...باور کنید منم همش آواره ی مترو ام و کلی سرم شلوغه....میفهمم وقتی کلی کار ریخته سر آدم یه کمی ممکنه سایت رفتنش کمتر بشه...ولی خب ....دلم تنگ شده بود براتون...شما هم کمی منو درک کنید)

ممنون فانوسی جان
من برداشت بد نکردم ها:tonguesmiley:
ترم اول رفت و امدش خیلی سخته بعدا عادت میکنید راحتتر میشه........ من که تایم مترو رو برای خواب استفاده میکردم آی میچسبید:65d6a5d6s:

fanoosi

New member
واقعا؟؟؟؟
یعنی الان ماها بچه معروفیم؟؟؟ من از الان بگم از من امضا نخواینااااااا, یه بار به آیلین امضا دادم کار نمی کرد, خراب بود
البته یه بار یه دوست گرامی ای که ظرفیت ها رو می خواستن موجبات تعجب شدند که شعر مدیر پدیر رو حفظ بودن اما منکه عقلم به چشممه فقط خودمونو می شناسم, سیگار دارین؟ :motat:

بهله اونم چه بچه معروفی...با انگشت نشونمون میدن!!!:25r30wi:(اون راویه ها....اوناهاش اونم فانوسیه...به همین ترتیب برید تا آخر:25r30wi:)
بفرما شاهدم که از غیب رسید...تجربه هم که داری راوی جون!!! بفرما اینم سیگار (مال جناب مصفا نیستا...دیدم خیلی لازمم میشه یه دونه خریدم!!:motat:)

ghasedak69

New member
منم این چندوقت اخیر مواجه شدم با دوستانی که اولین بار بود اسمشون رو میدیم ولی اونها با ما آشنایی داشتند

yazdan

New member
سلام
دوستان ی سوال
شنیدم ی چاپ جدید از کتاب کاپلان اومده که براساس dsm ivنوشته شده
مبادا بازم منبع عوض بشه.چیکارکنیم؟چون منابع باید آخرین ویرایش باشه.البته خودم هنوز اون کتابو ندیدم.راستی کسی آخرین ویرایش کتاب کری رو دیده؟بنظرتون لازمه عوضش کنم؟من همون پارسالیو دارم اما تابستون ی چاپ جدیدشو دیدم

rawy

New member
بهله اونم چه بچه معروفی...با انگشت نشونمون میدن!!!:25r30wi:(اون راویه ها....اوناهاش اونم فانوسیه...به همین ترتیب برید تا آخر:25r30wi:)
بفرما شاهدم که از غیب رسید...تجربه هم که داری راوی جون!!! بفرما اینم سیگار (مال جناب مصفا نیستا...دیدم خیلی لازمم میشه یه دونه خریدم!!:motat:)

عزیزم این دیگه سیگار نیست آخه این باید چپق مرحوم فروید باشه گویا :smiliess (11):
از کجا پیدا کردی خریدی؟؟؟

rawy

New member
سلام
دوستان ی سوال
شنیدم ی چاپ جدید از کتاب کاپلان اومده که براساس dsm ivنوشته شده
مبادا بازم منبع عوض بشه.چیکارکنیم؟چون منابع باید آخرین ویرایش باشه.البته خودم هنوز اون کتابو ندیدم.راستی کسی آخرین ویرایش کتاب کری رو دیده؟بنظرتون لازمه عوضش کنم؟من همون پارسالیو دارم اما تابستون ی چاپ جدیدشو دیدم

سلام
در مورد کاپلان من اطلاعی ندارم
ولی در مورد dsm v شنیدم که اصلا که خوب نیست, حالا نمی دونم که بر اساس iv کاپلان رو باز نویسی کرده باشن! مگه همون قبلی بر همین اساس نبوده؟

من پارسال آخرین ویرایش کوری رو خریدم, ویرایش قبلیش رو نمی دونم چطوریه ولی می دونم تعداد صفحات این بیشتره, هر قسمتیش رو خواستید مطابقت بدید بگید من از روی کتاب خودم تغییراتش رو می گم, اما فکر می کنم فقط منابع و مآخذ انگلیسی به آخر فصل ها اضافه کردن که حجمش زیاد شده و شاید تو بعضی اصطلاحات که بد ترجمه شده بوده یه مقدار تغییر داده باشن, فقط در همین حد

rawy

New member

aylinn

New member
سلام راوی خانووووووووووووم:riz304:
خوبی عزیزم؟
چه خبرا؟ خوب میخونی؟

aylinn

New member
سلام
در مورد کاپلان من اطلاعی ندارم
ولی در مورد dsm v شنیدم که اصلا که خوب نیست, حالا نمی دونم که بر اساس iv کاپلان رو باز نویسی کرده باشن! مگه همون قبلی بر همین اساس نبوده؟

فکر کنم منظور آقای یزدان dsm5 بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا