زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
سلام فانوسی جونم چقدر خوب شد که اینجایی حوصلم سر رفته بود
خوبی چه خبر؟

سلام عزیزم
ممنون....خوبم خداروشکر...فقط از خستگی بدنم درد میکنه....امروز به هیچ کاریم نرسیدم...کلی کار و درس و ترجمه ریخته رو سرم...یه جوری شده که نمیدونم کدومو انجام بدم بعد آخرشم به هیچ کدوم نمیرسم...بدجوری کلافه ام...
شما خوبی؟ چه خبر؟درس میخونی؟؟؟؟؟

aylinn

New member
سلام عزیزم
ممنون....خوبم خداروشکر...فقط از خستگی بدنم درد میکنه....امروز به هیچ کاریم نرسیدم...کلی کار و درس و ترجمه ریخته رو سرم...یه جوری شده که نمیدونم کدومو انجام بدم بعد آخرشم به هیچ کدوم نمیرسم...بدجوری کلافه ام...
شما خوبی؟ چه خبر؟درس میخونی؟؟؟؟؟
منم مشغولا درسامم
کاش میتونستم کمکت کنم

yazdan

New member
این روزا اینجا چقد خلوته
درسته قرار شد کمتر بیایم و بیشتر به درسامون برسیم ولی دیگه نه انقدر کم
منکه دلم برای همتون تنگ شده دلم برای اون روزایی کهگزارش میدادیم و صحبت میکردیم هم تنگ شده...:sad:

بابا گزارشو مگه نباید تو تاپیک مطالعه بدیم؟اینجا اسمش زنگ تفریحه

ainazhz

New member
ایشااااالا پایان نامه دکتری عزیزم...
والا من چی بگم پیش این همه دانشجوی ارشد. جسارت میشه...:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
ولی خب یه توصیه دارم:tonguesmiley:
یه موضوعی رو بردار که بتونی چندتا مقاله از توش دربیاری...

منم قصدم همینه اما موندم به خداو استاد راهنمام هم سخت گیره . نباید دست خالی برم پیشش. البته معلوم نیست هم موضومو قبول کنه. اما همینکه خودم اول استارتو زده باشم واسش مهمه:wacsmiley:

ainazhz

New member
سلام آیلین جونم
خوبی؟؟؟؟؟؟
راس میگی دوست خوبم...الی که خیلی وقته نیومده...راوی هم این چند روزه کم میاد....جناب مصفا خیلی وقته نبومده...جناب یزدان اومدن و لایک کردن و رفتن...بقیه بچه ها هم به همین صورت...یا نمیان یا بی سروصدا میان و میرن!!!آخه چه وضعشه خب...حداقل آخر هفته ها بیاید دیگه...
واااااااا من که هروز هستم . کسی منو نمیبینه . ؟:21:

fanoosi

New member
واااااااا من که هروز هستم . کسی منو نمیبینه . ؟:21:

الهی بگردم آیناز جونم...اسم شما تو لیست سیاه من نیس عزیزم....:(40)::25r30wi:
الان باید بقیه ی بچه ها رو با همدیگه پیدا کنیم!!:tonguesmiley:
راستی از 123 چه خبر؟؟؟؟؟دلم براش تنگ شده...برای الی که دیگه هیچی...دلم یه ذره شده
الان دیروقته فردا به الی پیامک میزنم...

safoora

New member
سلام دوستان خوبید؟
فانوسی جان من جز اون گروه بی سروصدا هستم:smiliess (11):
یک مطلب دیگه امروز ایمیلم رو چک میکردم دیدم تقریبا هرروز یک پیغام خصوصی توی سایت داشتم ولی اینجا میام هیچ پیغامی برام ثبت نشده:21: نمیدونم چرا؟
امیدوارم که سال جدید تحصیلی به همگی خوش بگذره:ahi5slcgm04mi8jqqkl

safoora

New member
در مورد پایان نامه توصیه ام اینه که موضوعی بردارید که استادتون بهش مسلطه وگرنه که خیلی کار براتون سخت میشه
البته بستگی به هدفتون هم داره
من اگر برمیگشتم حتما با استادی کار میکردم که سخت گیر نبود:sdasdasd:

ainazhz

New member
الهی بگردم آیناز جونم...اسم شما تو لیست سیاه من نیس عزیزم....:(40)::25r30wi:
الان باید بقیه ی بچه ها رو با همدیگه پیدا کنیم!!:tonguesmiley:
راستی از 123 چه خبر؟؟؟؟؟دلم براش تنگ شده...برای الی که دیگه هیچی...دلم یه ذره شده
الان دیروقته فردا به الی پیامک میزنم...
فدای تو. راوی که دیگه از وقتی مدیر شده کم پیدا شده. یا داره حسابی درس میخونه. که اگر اینطور باشه خوبه. از 123 هم خبر ندارم. بیتا هم خوبه. گفت نت نداره اونجا که بیاد سایت. اما بهش خوابگاه دادن و خوب هست.

ainazhz

New member
سلام دوستان خوبید؟
یک مطلب دیگه امروز ایمیلم رو چک میکردم دیدم تقریبا هرروز یک پیغام خصوصی توی سایت داشتم ولی اینجا میام هیچ پیغامی برام ثبت نشده نمیدونم چرا؟

سلام صفورا جان. خوبید. ؟ واسه منم همینطور که گفتید ایمیل میاد . اما تو سایت که میام چیزی نیست:21:

rawy

New member
فدای تو. راوی که دیگه از وقتی مدیر شده کم پیدا شده. یا داره حسابی درس میخونه. که اگر اینطور باشه خوبه. از 123 هم خبر ندارم. بیتا هم خوبه. گفت نت نداره اونجا که بیاد سایت. اما بهش خوابگاه دادن و خوب هست.
:14: بیاین این مایه ی ننگ و از من بگیرید, پستم حلال جون آزاد :tonguesmiley:

ainazhz

New member
آیناز جان شاید اون لایق من باشه ولی من اصلا لایق اون نیستم, اون شایستگی خیلی بیشتر از اینها رو داره :tonguesmiley:
عزیزم شکسته نفسی نفرمایید لطفا . شما لایق هر پست مدیریتی و حتی بالتر از مدیریت هم هستین:motat:... خیلی پست مدیریت دلشم بخواد :New (6):

fanoosi

New member
سلام دوستان خوبید؟
یک مطلب دیگه امروز ایمیلم رو چک میکردم دیدم تقریبا هرروز یک پیغام خصوصی توی سایت داشتم ولی اینجا میام هیچ پیغامی برام ثبت نشده:21: نمیدونم چرا؟

سلام صفورا جان
خوبی عزیزم؟
بی سروصدا ندیدی جونم...بی سروصدا اونایی هستند که ما اصلا اسمشونم بلد نیستیم ولی اونا همه ی بچه هارو مثل کف دستشون میشناسن...
(بچه ها نوشته ی قبلی من و گلایه از اینکه چرا کم میاید رو توروخدا بد برداشت نکنید....از سر دلتنگی بود...خب بهتون حق میدم درس دارید و نمیرسید بیاید...باور کنید منم همش آواره ی مترو ام و کلی سرم شلوغه....میفهمم وقتی کلی کار ریخته سر آدم یه کمی ممکنه سایت رفتنش کمتر بشه...ولی خب ....دلم تنگ شده بود براتون...شما هم کمی منو درک کنید)

parand

Well-known member

بی سروصدا ندیدی جونم...بی سروصدا اونایی هستند که ما اصلا اسمشونم بلد نیستیم ولی اونا همه ی بچه هارو مثل کف دستشون میشناسن...
فانوسی جون دقیقا باهاتون موافقم...
مخصوصا یه مدت تصویر ذهنیمون رو میگفتیم...فکر کنم بچه ها مارو تو خیابون هم ببینن بشناسن.:25r30wi::25r30wi:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا