زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

yazdan

New member
بله امسال اولین بار ارشد وزارت بهداشت شرکت کردم ، خیلی تلاش کردم واسش ولی چون هیچ اطلاعی از بقیه رقبام ندارم نگرانم

عیب نداره دیگه گذشته.ولی یادت نره از مهر باید مراقب رقبای دکترات باشی.کاش درصداتو میگفتی.توی تاپیک نظرات شرکت .................درصدای بچه ها هست میتونی مقایسه کنی

ainazhz

New member
پرند جونم تولدت مبارک دوستم . ایشالله شاد و سرزنده باشی و به همه ی ارزوهای قشنگت برسی :riz304::bunnyearsmiley::heart::28:

yazdan

New member
ببخشید دیر شد یه بار تایپیدم پرید, دوباره مجبور شدم تایپ کنم
ضمنا از الان بگم تا جوابو دادید منو نکشید که کلیدش رو بدم هاااا (تجربه ثابت کرده این اتفاق می افته)
لطفا صبر کنید همه جواب بدن

نامه ای از آینده
عصر پنجشنبه است, خود را در منزل به کاری مشغول ساخته اید که ناگهان با صدای زنگ در از جا می پرید. در را باز می کنید و از دیدن صحنه شگفت زده می شوید. دو حیوان نامه رسان از زندگی آینده شما خبر آورده اند. اما وقتی نامه ها را باز می کنید با پیشگویی های کاملا متفاوتی رو به رو می شوید. یکی از حیوان ها نامه ای به شما می دهد که خبر خوشبختی و شادی در زندگی آینده برای شما پیش بینی شده است, و از حیوان دیگر نامه ای می گیرید که در آن بدبختی و سه روزی برای شما پیش بینی شده است.
کدام حیوان خبر خوشبختی و کدام حیوان خبر بدبختی همراهش دارد؟
(برای هر کدام از خبرها, حیوان متفاوتی را انتخاب کنید)
ببر
سگ
گوسفند
طوطی
لاک پشت

سگ خبر خوبو میاره و لاک پشت خبر بد.
البته موقع خوندن داستان.تو ذهم برا خبر بد گربه دیدم اما نبود.
بعد خواستم ببرو بزنم که گربه سانه.ولی چه کنم که بدجوری اسیرشم.من عاشق ببرم.
خدابخیر کنه.حالا باز ی برپسبی برامون ردیف میکنن.

parand

Well-known member
اقای یزدان این اواتار خوبه برای شما................نظر موافقتون چیه؟؟؟؟؟:25r30wi::25r30wi:

7351success_stories.jpg

yazdan

New member
پرندجا ن سلام

تولدتم مبارک(یاد کلاه قرمزی افتادم اول هر برنامه ای که میخواست براش آواز بخونه ی تولد میچسبوند،مثلآ میگفت تولد ورزشه)
این عکسه خیلی خوبه ها فقط در حد انستیتو داره ذو مرگ میشه.ی دونه متواضعنه ترشو سراغ نداری که برا کرمانشاه مناسب باشه؟چون من انتخاب اولم اونه و اگه اشتباهآ قبولم کنن باید خوشحالیم ملایم باشه که کسی نفهمه بگن طرف چه بی جنبس.

parand

Well-known member
شبت خوش, امیدوارم از به یادموندنی ترین تولدهای عمرت باشه و چهارشنبه یه کادوی باحاااااااااال هم از خدا بگیری و شادیش تکمیل بشه

آره سخت نگیر
بخور پای من
نووووووووش جونت :riz304:
خواستی بری جشنت رو شروع کنی مزاحمت نباشم, اگه بقیه خانواده منتظرت هستن, سلام برسون و از طرف من به همه مخصوصا مادر گرامی تبریک بگو :4d564ad6:

مررسی راووی جوونم.....:thanks:
امشب اولین جشن تولد مجازیم برگزار شد خیلی بهم خوش گذشت........
ممنونم به خاطر ارزوهای قشنگی برام داشتی
امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی..........:rose:

yazdan

New member
الان 20تا پیامو گذاشتم کنار که ی دفه ج بدم.ببخشید ترک عادت موجب مرض است دیگه

parand

Well-known member
پرندجا ن سلام

تولدتم مبارک(یاد کلاه قرمزی افتادم اول هر برنامه ای که میخواست براش آواز بخونه ی تولد میچسبوند،مثلآ میگفت تولد ورزشه)
این عکسه خیلی خوبه ها فقط در حد انستیتو داره ذو مرگ میشه.ی دونه متواضعنه ترشو سراغ نداری که برا کرمانشاه مناسب باشه؟چون من انتخاب اولم اونه و اگه اشتباهآ قبولم کنن باید خوشحالیم ملایم باشه که کسی نفهمه بگن طرف چه بی جنبس.

سلام جناب یزدان.......
مرسی........
نه همین خوبه اتفاقا فکر میکنم خیلی به احساس شما وقتی نتیجه رو می بینید نزدیک باشه.........:smiliess (4):
چهار شنبه همینو بزارید.......
هر کسی حرفی زد بگید من خودم واسش توضیح میدم.............

yazdan

New member
نگران نباش آیلین جووون
ازدواج کنه مجبور میشه همه چی بخوره....:whistle:
من کلی از عادات غذاییم اصلاح شده جدیدترینش انبه است... حاضر نبودم بچشم اینقدر که از بوش و .... بدم میومد چندروز پیش خریدیم همچین با اشتها خوردم همسرم میگفت تو بدت میومد اینجوریی الان؟؟؟:25r30wi:

پس معلومه آقاتون غذارو درست میکنه چون اگه خودتون درست میکردید که مجبور نبودید سلیایقتونو کنار بذارید:smiliess (3):
اینم یکی از معایب کمک کردن آقایون تو کار خونس.من برا اینکه به همسرم آزادی عمل بدم میذارم همه کاارارو خودش به سلیقه ی خودش انجام بده.(البته ظاهرآ ایشونم بشدت بنظر من احترام میذارن)
مثلآ میگه یزدان تو غذا چی دوس داری؟میگم فلان چیزفمیگه پس خوشمزه درستش کن که منم بتونم بخورم:5:

yazdan

New member
بله قاصدک جون حق با شماست منم قبل از ازدواج بعضی غذاها و میوه هارو دوست نداشتم که الان دارم به جز طالبی که به قول پرند هیچوقت نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم.:25r30wi:
به هیچ وجه نمیتونم طالبی بخورم

وااا
همچین میگی طالبی هرکی ندونه فکرمیکنه طالبی همون پیازه

yazdan

New member
اره عزیزم ، نمیخوام زودتر عزاداری کنم ، اگر قبول نشدم اون وقت نگراااااان نباش دوستم تو قبول نشی کی بشه ؟؟؟؟؟؟

چه عجب نمردیم ی آدم امیدوار دیدیم.کم کم داشتم فکر میکردم که من ی مشکلی دارم
فکرمیکردم یاتفاقی افتاده که نمیخواید من بدونم

- - - Updated - - -

من یک بیمار دو قطبی بد بختم . این رو خوندم خیلی متاسف شدم ما اگه الان نتونیم به کسی کمک کنیم مطمئنا دوسال دیگه هم نمی تونیم... بیاید همینجا با هم همفکری کنیم و به یه نتیجه برسیم بعد پرند جووون که تو اون سایت عضوه بره از طرف همه مون باهاش صحبت کنه....
نظرتون چیه؟؟؟

این خیلی عالیه

yazdan

New member
سلام عزیزم خبر سلامتی ..خوبم ..واسه نتایج یکم نگرانم :dadad4:

بیتا جان سلام
دقت کردی آوتار تو و آیلین خیلی شبیه همدیگس؟مث فیلم هندیا اخرش معلوم میشه خواهرو برادرن

- - - Updated - - -

برای بیشتر افراد زندگی اینده با انتخاب همسر رقم می خورد. در واقع حیوان های نامه رسان در این سناریو, بیانگر تصور شما از افرادی است که می توانند باعث شادی یا غم شما شوند. حیوان ها مملو از نشانه های روان شناسی اند و این نشانه ها طیفی از ویژگی ها و خصوصیت های مثبت و منفی را دارد. در این داستان نامه رسان خوش خبر بیانگر تیپ شخصیتی ای است که او را به عنوان همسر می پسندید, و نامه رسان دیگری تیپ شخصیتی است که باور دارید با این گونه افراد به خوشبختی نخواهید رسید.
ببر
پیام خوشبختی: شما فردی بلند پرواز و قدرتمند را می پسندید. کسی که اراده ای تزلزل ناپذیر برای فرمانروایی داشته باشد.
پیام بدبختی: فردی مستبد و مغرور را برای زندگی نمی پسندید. کسی که سلطان وار رفتار کند و به هیچ وجه در کارهای خانه کمک حالتان نباشد.
سگ
پیام خوشبختی: وفاداری و پایبندی بی چون و چرا مهم ترین ویژگی شخصیتی است که از شریک زندگی انتظار دارید.
پیام بدبختی: با کسانی که سعی می کنند رضایت دیگران را جلب کنند و به نظر دیگران بسیار اهمیت می دهند, بی اندازه ناسازگارید.
گوسفند
پیام خوشبختی: شما کلید رضایتمندی را همسری مهربان و حمایت گر می دانید.
پیام بدبختی: از این که اسیر فردی خسته کننده و بی ذوق شوید , در هراسید
طوطی
خبرخوشبختی: هیچ چیز بهتر از شریکی خوش زبان و شوخ طبع و سرگرم کننده برای شما نیست.
خبربدبختی: هیچ چیز برای شما بدتر از شریکی وراج و بی کار و بی عار نیست.
لاک پشت:
خبرخوشبختی: باور دارید پیوند ازدواج در آسمان ها رقم می خورد. همسری می خواهید که تکیه گاهتان باشد و در زمان نیاز به یاری شما بشتابد.
خبربدبختی: از این که عمری را با فردی سردمزاج و بی روح سپری کنید می ترسید.

بابا ای ول خیلی خفن بود.

parand

Well-known member
پرند جونم تولدت مبارک دوستم . ایشالله شاد و سرزنده باشی و به همه ی ارزوهای قشنگت برسی :riz304::heart:

مرسی ایناز عززیم..........
:thanks:

امیدوارم تو هم به همه ارزوهات برسی و سلامت باشی...............:28:

بارلی

New member
مث اینکه من دیر به جشن تولد رسیدممممممممممممممممم .... :riz513:
خب پس خودم تنهایی تولد پرند جونمو می گیرم:dadad4:
تولددددددددددددددددددد تولددددددددددددددددددددددد تولدت مبارررررررررررررررررررررررک :thanks:
مباررررررررررررررررررررررررررک مبارککککککککککککککککککک تولدددددددددددددددددددددددددت مبارررررررررررررررررررررک:thanks:
پرند عزیززززززززززززززززم در سالروزت بهترین هدیه سلامتی و ارامش را در کناردوستدارانت برایت ارزو میکنم ....

آخرین ویرایش:

aylinn

New member
پرند جونم پرند جونم تولدت مبارک
babol2011-43.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا