yazdan
New member
شما هم ازمون ارشد شرکت کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پ ن پ میخواد ببینه آخرش دختره با پسره عروسی میکنن یا نه:25r30wi:
شما هم ازمون ارشد شرکت کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله امسال اولین بار ارشد وزارت بهداشت شرکت کردم ، خیلی تلاش کردم واسش ولی چون هیچ اطلاعی از بقیه رقبام ندارم نگرانم
ببخشید دیر شد یه بار تایپیدم پرید, دوباره مجبور شدم تایپ کنم
ضمنا از الان بگم تا جوابو دادید منو نکشید که کلیدش رو بدم هاااا (تجربه ثابت کرده این اتفاق می افته)
لطفا صبر کنید همه جواب بدن
نامه ای از آینده
عصر پنجشنبه است, خود را در منزل به کاری مشغول ساخته اید که ناگهان با صدای زنگ در از جا می پرید. در را باز می کنید و از دیدن صحنه شگفت زده می شوید. دو حیوان نامه رسان از زندگی آینده شما خبر آورده اند. اما وقتی نامه ها را باز می کنید با پیشگویی های کاملا متفاوتی رو به رو می شوید. یکی از حیوان ها نامه ای به شما می دهد که خبر خوشبختی و شادی در زندگی آینده برای شما پیش بینی شده است, و از حیوان دیگر نامه ای می گیرید که در آن بدبختی و سه روزی برای شما پیش بینی شده است.
کدام حیوان خبر خوشبختی و کدام حیوان خبر بدبختی همراهش دارد؟
(برای هر کدام از خبرها, حیوان متفاوتی را انتخاب کنید)
ببر
سگ
گوسفند
طوطی
لاک پشت
شبت خوش, امیدوارم از به یادموندنی ترین تولدهای عمرت باشه و چهارشنبه یه کادوی باحاااااااااال هم از خدا بگیری و شادیش تکمیل بشه
آره سخت نگیر
بخور پای من
نووووووووش جونت :riz304:
خواستی بری جشنت رو شروع کنی مزاحمت نباشم, اگه بقیه خانواده منتظرت هستن, سلام برسون و از طرف من به همه مخصوصا مادر گرامی تبریک بگو :4d564ad6:
پرندجا ن سلام
تولدتم مبارک(یاد کلاه قرمزی افتادم اول هر برنامه ای که میخواست براش آواز بخونه ی تولد میچسبوند،مثلآ میگفت تولد ورزشه)
این عکسه خیلی خوبه ها فقط در حد انستیتو داره ذو مرگ میشه.ی دونه متواضعنه ترشو سراغ نداری که برا کرمانشاه مناسب باشه؟چون من انتخاب اولم اونه و اگه اشتباهآ قبولم کنن باید خوشحالیم ملایم باشه که کسی نفهمه بگن طرف چه بی جنبس.
نگران نباش آیلین جووون
ازدواج کنه مجبور میشه همه چی بخوره....
من کلی از عادات غذاییم اصلاح شده جدیدترینش انبه است... حاضر نبودم بچشم اینقدر که از بوش و .... بدم میومد چندروز پیش خریدیم همچین با اشتها خوردم همسرم میگفت تو بدت میومد اینجوریی الان؟؟؟:25r30wi:
بله قاصدک جون حق با شماست منم قبل از ازدواج بعضی غذاها و میوه هارو دوست نداشتم که الان دارم به جز طالبی که به قول پرند هیچوقت نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم.:25r30wi:
به هیچ وجه نمیتونم طالبی بخورم
اره عزیزم ، نمیخوام زودتر عزاداری کنم ، اگر قبول نشدم اون وقت نگراااااان نباش دوستم تو قبول نشی کی بشه ؟؟؟؟؟؟
من یک بیمار دو قطبی بد بختم . این رو خوندم خیلی متاسف شدم ما اگه الان نتونیم به کسی کمک کنیم مطمئنا دوسال دیگه هم نمی تونیم... بیاید همینجا با هم همفکری کنیم و به یه نتیجه برسیم بعد پرند جووون که تو اون سایت عضوه بره از طرف همه مون باهاش صحبت کنه....
نظرتون چیه؟؟؟
سلام عزیزم خبر سلامتی ..خوبم ..واسه نتایج یکم نگرانم :dadad4:
برای بیشتر افراد زندگی اینده با انتخاب همسر رقم می خورد. در واقع حیوان های نامه رسان در این سناریو, بیانگر تصور شما از افرادی است که می توانند باعث شادی یا غم شما شوند. حیوان ها مملو از نشانه های روان شناسی اند و این نشانه ها طیفی از ویژگی ها و خصوصیت های مثبت و منفی را دارد. در این داستان نامه رسان خوش خبر بیانگر تیپ شخصیتی ای است که او را به عنوان همسر می پسندید, و نامه رسان دیگری تیپ شخصیتی است که باور دارید با این گونه افراد به خوشبختی نخواهید رسید.
ببر
پیام خوشبختی: شما فردی بلند پرواز و قدرتمند را می پسندید. کسی که اراده ای تزلزل ناپذیر برای فرمانروایی داشته باشد.
پیام بدبختی: فردی مستبد و مغرور را برای زندگی نمی پسندید. کسی که سلطان وار رفتار کند و به هیچ وجه در کارهای خانه کمک حالتان نباشد.
سگ
پیام خوشبختی: وفاداری و پایبندی بی چون و چرا مهم ترین ویژگی شخصیتی است که از شریک زندگی انتظار دارید.
پیام بدبختی: با کسانی که سعی می کنند رضایت دیگران را جلب کنند و به نظر دیگران بسیار اهمیت می دهند, بی اندازه ناسازگارید.
گوسفند
پیام خوشبختی: شما کلید رضایتمندی را همسری مهربان و حمایت گر می دانید.
پیام بدبختی: از این که اسیر فردی خسته کننده و بی ذوق شوید , در هراسید
طوطی
خبرخوشبختی: هیچ چیز بهتر از شریکی خوش زبان و شوخ طبع و سرگرم کننده برای شما نیست.
خبربدبختی: هیچ چیز برای شما بدتر از شریکی وراج و بی کار و بی عار نیست.
لاک پشت:
خبرخوشبختی: باور دارید پیوند ازدواج در آسمان ها رقم می خورد. همسری می خواهید که تکیه گاهتان باشد و در زمان نیاز به یاری شما بشتابد.
خبربدبختی: از این که عمری را با فردی سردمزاج و بی روح سپری کنید می ترسید.
پرند جونم تولدت مبارک دوستم . ایشالله شاد و سرزنده باشی و به همه ی ارزوهای قشنگت برسی :riz304::heart:
وااا
همچین میگی طالبی هرکی ندونه فکرمیکنه طالبی همون پیازه