زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
:smiliess (6)::smiliess (6)::smiliess (6)::smiliess (6):

عزیییییییییزم
من نمی خوام ساکت باشی و هیچی نگی و تو دلت ولوله باشه
می خوام آرامش داشته باشی, می خوام توکل کنی
تو تلاشت رو کردی به بهترین شکل
بسپار به خودش, اعتماد کن بهش, خدا این حق رو داره که بهش اعتماد کنی نه؟
به قول قاصدک چه قبول بشیم چه نشیم باید بهش اعتماد کنیم, که بهترین رو برامون خواسته
چه تو عرفان چه تو روانشناسی چه جنبه های دیگه, همیشه گفتن مقاومت نکنید, ما از همه چیز دنیا خبر نداریم
با یه دید محدود فقط قسمت جزیی ای از دنیا رو می بینیم و اصرار داریم که همونی که ما می گیم باید باشه
اما اگه از جایگاهی که خدا حضور داره و به تمام جوانب آگاه هست نگاه کنیم, می پذیریم که همیشه صلاحمون رو خواسته
پس بپذیریم که ناقص هستیم و نیاز داریم که بهش اعتماد کنیم
شاید رفتارمون تو این شرایط اضطراری یه امتحانه که نشون بدیم چقدر بهش اعتماد داریم, هان؟
برات از خدا آرامش می خوام

ainazhz

New member
این کابوس شبهای آخر نزدیک به نتیجه بود آیناز جون
ولی من اگه شماها و دوستام باشید تو جهنمم قبول بشم دوس دارم که برم (مخصوصا اگه بهداشت تو جهنم دانشگاه زده باشه)
خدا رو چه دیدی شاید بهداشت تهران قبول شدی
هیچی قابل پیش بینی نیست

خب اره منم اگر شماها اونجا باشین میرم خب. اما نباشین نمیرم خب:dadad4:

بهداشت تهران؟؟؟ نه بابا . منو این همه خوشبختی محاله محاله

rawy

New member
چشماتون ماه می بینه خانوووووم مدیر
ما قاصدکی بیش نیستیم

اختیار داری
هر قاصدک خودش یه دنیاست
مخصوصا از نوع قاصدک خودمون
دعاهایی که می نویسی به منی که استرس ندارم هم آرامش می ده
امیدوارم آیلین عزیزم و بقیه ی بچه ها هم باهاش به آرامش برسن

rawy

New member
آیناز واستا دارم جوابو تایپ می کنم
هرچند بقیه از جمله آیلین و آقای یزدان هنوز جواب ندادن, ولی دلم نمیاد زیاد منتظر بمونی

ghasedak69

New member
انشالله همه مون آرامش داشته باشیم و معنای توکل واقعی رو بچشیم...
واقعا دوروبرمون گاهی می بینم بعضی ها اینقدر مشکلات و غصه های بزرگ دارن که با خودم فکر می کنم واقعا این مشکلات خودمون ارزش غصه خوردن و نگرانی رو داره؟؟؟ یا باید با تمام وجود قدر داشته ها ، سلامتی ، مهربونی و عزیزانی که اطراف مون هستند رو بدونیم چون از لحظات بعدی و مشکلات احتمالی بی خبریم شاید لحظات دیگه خودمون یا یکی از عزیزان مون نباشه.... پس تا هستیم لذت ببریم انشالله که لحظات بعدیمون هم پر از شادی و سلامتی و خوشی باشه

rawy

New member
برای بیشتر افراد زندگی اینده با انتخاب همسر رقم می خورد. در واقع حیوان های نامه رسان در این سناریو, بیانگر تصور شما از افرادی است که می توانند باعث شادی یا غم شما شوند. حیوان ها مملو از نشانه های روان شناسی اند و این نشانه ها طیفی از ویژگی ها و خصوصیت های مثبت و منفی را دارد. در این داستان نامه رسان خوش خبر بیانگر تیپ شخصیتی ای است که او را به عنوان همسر می پسندید, و نامه رسان دیگری تیپ شخصیتی است که باور دارید با این گونه افراد به خوشبختی نخواهید رسید.
ببر
پیام خوشبختی: شما فردی بلند پرواز و قدرتمند را می پسندید. کسی که اراده ای تزلزل ناپذیر برای فرمانروایی داشته باشد.
پیام بدبختی: فردی مستبد و مغرور را برای زندگی نمی پسندید. کسی که سلطان وار رفتار کند و به هیچ وجه در کارهای خانه کمک حالتان نباشد.
سگ
پیام خوشبختی: وفاداری و پایبندی بی چون و چرا مهم ترین ویژگی شخصیتی است که از شریک زندگی انتظار دارید.
پیام بدبختی: با کسانی که سعی می کنند رضایت دیگران را جلب کنند و به نظر دیگران بسیار اهمیت می دهند, بی اندازه ناسازگارید.
گوسفند
پیام خوشبختی: شما کلید رضایتمندی را همسری مهربان و حمایت گر می دانید.
پیام بدبختی: از این که اسیر فردی خسته کننده و بی ذوق شوید , در هراسید
طوطی
خبرخوشبختی: هیچ چیز بهتر از شریکی خوش زبان و شوخ طبع و سرگرم کننده برای شما نیست.
خبربدبختی: هیچ چیز برای شما بدتر از شریکی وراج و بی کار و بی عار نیست.
لاک پشت:
خبرخوشبختی: باور دارید پیوند ازدواج در آسمان ها رقم می خورد. همسری می خواهید که تکیه گاهتان باشد و در زمان نیاز به یاری شما بشتابد.
خبربدبختی: از این که عمری را با فردی سردمزاج و بی روح سپری کنید می ترسید.

parand

Well-known member
گوسفند
پیام بدبختی: از این که اسیر فردی خسته کننده و بی ذوق شوید , در هراسید
طوطی
خبرخوشبختی: هیچ چیز بهتر از شریکی خوش زبان و شوخ طبع و سرگرم کننده برای شما نیست.

مال من جوابش این شد.............
راوووووی جوونم کتابشو معرفی میکنی دوست دارم کتابو بخرم..................

rawy

New member
در مورد "من یک بیمار دو قطبی بد بختم"
به نظر من, اولا اینکه مشاوره رو نباید به این شکل انجام داد مخصوصا تو موارد بحرانی به سرعت باید کمک کرد که برای درمان درست ارجاع داده بشن
ثانیا باید دید این تشخیصی که گذاشته توسط متخصص بوده یا خیر؟ و تا به حال برای درمان چه اقداماتی انجام دادن؟ فقط دارو استفاده کردن یا روان درمانی هم شدن؟ که خیلی بعید می دونم به روانشناس مراجعه کرده باشن.
افکار منفی و نشخوار ذهنی از همین عنوانی که انتخاب کردن به وضوح مشخص هست و اولین چیزی که به ذهن من می رسه براشون لازمه شناخت درمانی به روش بک می تونه کمک کنه, و اینکه چیزی که تو همین مدت تجربه کمی که دارم, می بینم اینه که تو کشور ما اسما خانواده های منسجمی داریم, اما متاسفانه وضع خانواده ها افتضاحه, و از مهمترین حوزه هایی که می تونه باعث سلامت روان بشه همین خانواده است که متاسفانه بسیار مشکل دار و بیمار هست.
همونطور که در مورد میزان خودکشی خانم ها میدونیم, بیشتر اقدام به خودکشی برای جلب توجه هست, یک جور فریاد برای اینکه توسط دیگران دیده بشه.
ایشون با توجه به شعرها و افکار منفی ای که مثلا توی وبلاگشون منتشر کردن, برای افسردگی تقویت شدن, یعنی یه جورایی نیاز به توجهشون داره توسط انتشار اشعاری که الان خواهان زیادی داره و مملو از خودزنی و افسردگی هست تقویت می شه.
قطعا نیاز جدی به روان درمانی مداوم دارن

aylinn

New member
اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی در روز چهارشنبه
1.png

rawy

New member

ای جوووووووووونم
قربوووووونش برم الهیییییییییی :28:
نبینم تینکربل داره گریه می کنه
آیلین فک کنم تو کارتن پیترپن بود, که پیتر تینکربل رو و قدرتش رو انکار می کنه و تینکربل داره رو به مرگ می ره, یکی به پیترپن می گه تو باید بهش ایمان بیاری, به قدرتش ایمان بیاری که اون دوباره جون بگیره در غیر اینصورت می میره!
راستی تو خودت تینکربلی خودت جادو داری واقعاااااااااا که به جای اینکه یه جادو کنی ماهم قبول بشیم نشسته واسه ما آبغوره می گیره
هیییییییییی روزگار, یه تینکربل بعد عمری به پست ما خورد اینم نشسته داره گریه می کنه :sad:

parand

Well-known member

ایلین جووووونم چرا گریه می کنی.........
جات خالی الان عروسی بودم خیلی خوب بود الانم میخوایم تولد بگیریم واسه من شما هم بیا یکم از این حالو هوا دربیای................
dancegirl2.gif
2vsj1nm.gif

منو ببین قبول نمیشم گریه هم نمی کنم..............
عززیزم شما که قبول میشی چرا ناراحتی و استرس داری .................
چهار شنبه باید با فونت بزرگ بنویسی قبول شدی...........

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا