زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
بله امسال اولین بار ارشد وزارت بهداشت شرکت کردم ، خیلی تلاش کردم واسش ولی چون هیچ اطلاعی از بقیه رقبام ندارم نگرانم

انشاا... قبولید...............
نگران نباشید توکل به خدا..........................
چهار شنبه منتظریم خبر قبولیتونو بهمون بدید......................
:smiliess (4):

ainazhz

New member
دیشب جای همگی خالی رفتیم فیلم ( هیس.... دخترها فریاد نمی زنند)
روند و داستان فیلم خیلی غمگین بود ولی نکات روانشناسی و جامعه شناسی خیلی خوبی داشت.
معدود وقتی میشه که بعد از رفتن به سینما احساس پشیمونی نکنم دیشب یکی از اون شبها بود واقعا ارزش دیدن و تفکر و تعمق داشت.

منم دیدم فیلمشو . ارزش دیدن داشت به نسبت فیلمای ایرانی که متاسفانه ساخته میشه

ghasedak69

New member
میدونم تو بچه خوبی هستی
ولی خوب باید همه غذاهارو بخوری دیگهههههههههههه
سعی کن اونارم بخوری خوووووووووووووووووب؟
:tsimuzpzwoap1t9y3o7

نگران نباش آیلین جووون
ازدواج کنه مجبور میشه همه چی بخوره....:whistle:
من کلی از عادات غذاییم اصلاح شده جدیدترینش انبه است... حاضر نبودم بچشم اینقدر که از بوش و .... بدم میومد چندروز پیش خریدیم همچین با اشتها خوردم همسرم میگفت تو بدت میومد اینجوریی الان؟؟؟:25r30wi:

ainazhz

New member
من از اول تابستون که بعد کنکور این تاپیک رو باز کردید میام سر میزنم و یه حسی آرامش خوبی با خوندن پستاتون میگیرم :thanks: ، انگار اینجا با بقیه قسمتای انجمن متفاوته:rolleyessmileyanim:
شما از استرس حرف بزنید دیگه دلم خیلیییییییییییییییییییی میگیره ها :sad:

cancan.gif
yes yes we are diffrent

aylinn

New member
سلام قاصدک
خوبی خانومی؟

- - - Updated - - -

سلام آیناز
چه خبرا؟

aylinn

New member
نگران نباش آیلین جووون
ازدواج کنه مجبور میشه همه چی بخوره....:whistle:
من کلی از عادات غذاییم اصلاح شده جدیدترینش انبه است... حاضر نبودم بچشم اینقدر که از بوش و .... بدم میومد چندروز پیش خریدیم همچین با اشتها خوردم همسرم میگفت تو بدت میومد اینجوریی الان؟؟؟:25r30wi:

بله قاصدک جون حق با شماست منم قبل از ازدواج بعضی غذاها و میوه هارو دوست نداشتم که الان دارم به جز طالبی که به قول پرند هیچوقت نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم.:25r30wi:
به هیچ وجه نمیتونم طالبی بخورم

ghasedak69

New member
سلام قاصدک
خوبی خانومی؟

- - - Updated - - -

سلام آیناز
چه خبرا؟

سلام عزیزززززززم
خداروشکر عالیم
شما خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چقدر خوشحالم بالاخره یه موقعی اومدم که بقیه هم هستن

- - - Updated - - -

سلام آیناز نازنین:ad54ad:

ghasedak69

New member
بله قاصدک جون حق با شماست منم قبل از ازدواج بعضی غذاها و میوه هارو دوست نداشتم که الان دارم به جز طالبی که به قول پرند هیچوقت نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم.:25r30wi:
به هیچ وجه نمیتونم طالبی بخورم

حتی آب طالبی با شکر؟؟؟؟؟؟؟
خیلی خوشمزه است که کلی آدم و خنک می کنه و جیگررررررررررر آدم و حال میاره تو گرماااااا

aylinn

New member
سلام عزیزززززززم
خداروشکر عالیم
شما خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چقدر خوشحالم بالاخره یه موقعی اومدم که بقیه هم هستن

- - - Updated - - -

سلام آیناز نازنین:ad54ad:

خدا رو شکر که عالیی
من هم به لطف خدا بد نیستم
چه عجب من و شما همزمان آنیم
البته اینم بگماااا این چند روزه از فرط استرس صبح تا شب آنم
:25r30wi:

rawy

New member
آخه نمیخوام این اینترنتی که گوش شیطان کر هرشب 4گیگ دانلود میکنه هرز بره.ازطرفی اشتراک ماهانم برا اون سایت فیلمم تموم میشه.
چشم حتمآ نظرمو درباره فیلمایی که دیدم میذارم.
تو اون جلسه سینما روانکاوی ی آقای دکتری حرفای خیلی خوبی میزد.یکی از نکاتی که گفت درمورد شعف بود.خدایی راست میگفت.اینکه شعف بنابر اونچه که ایشون برپایه مطالعاتشون میگفت غوطه ور شدن در زمان حال هست،به گونه ای که برای دقایی ایگو از بین میره و فرد درحال ادامه دادن به جدال همیشگی نهاد و فراخود نیست.براهمینم دارم فایلامو مرتب میکنم.چون توی اون صحبتا ایشون گفتن که تنها راه رسیدن به شعف حتی برای لحظاتی این هست که ما کار نیمه تمام نداشته باشیم.همین اصل باعث شده این چشم بادامیه همه کاراشونو تندتند انجام بدن که آخر هر روز به شعف برسن.
من که انقدر فکر آیندم زمان حال یادم رفته.

خوشا به سعادتتون که تنها کار نیمه تمامتون همینه, من اگه بخوام واسه زندگیم اسم بذارم فک کنم "گشتالت ناتمام" بهترین اسمش باشه و شعف با اون تعریف رو به خوابم ببینم :14:

eliii

New member
این عکسم فکر کنم مناسبه الی جوووون باشه.......گفت وقتی بفهمم قبول شدم میخوااااااام جیغ بکشم.......
مشاهده فایل‌پیوست 3398
اینم چند ساعت بعد قبولی الی .....لباساشو عوض کرد.......
مشاهده فایل‌پیوست 3399

پررررررند عزیزدلم دقیقا همینه ، قبلا گفتم بازم میگم خیلی خوووووب درکم میکنی

aylinn

New member
خوشا به سعادتتون که تنها کار نیمه تمامتون همینه, من اگه بخوام واسه زندگیم اسم بذارم فک کنم "گشتالت ناتمام" بهترین اسمش باشه و شعف با اون تعریف رو به خوابم ببینم :14:

سلام راوی جون
خوبی خانوم مدیر؟
الان داشتم به شما فکر میکردم ...با خودم میگفتم چرا انقدر کم میاد؟

ghasedak69

New member
دوستای گلم برای رفع استرس و نگرانی تون تا 4شنبه زیاد بگید :
«افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد»
از این 4شنبه ها زیاد تو زندگی میاد و میره و بعدها می بینیم چقدر اون موقع الکی استرس داشتیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا