زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
ایلین جون سلاااااااااااااام
شرمنده بابت امروز صبح اول نتم قطع شد بعدم دوستم زنگ زد نیم ساعت صبحبت کرد بعدشم رفتم مرکز .................
مجبور شدم بدون خداحافظی برم..................

yazdan

New member
سلام اقای یزدان. مرسی منم خوبم.....
شما چطورید؟؟؟؟؟؟
من باز دوباره امروزا رفتم تو فاز افسردگی نمی خوونم..................
دارم از عذاب وجدان میمیرم به خاطر درسام.............

واا!پرند جان در پستاتون انرژی موج میزنه.افسردگی چرا.پاشو پاشو همین الان برو سر درست و این فیلمارم بزار برا وقتش.انقدر تو روزای حساس گواهی پزشک برا درس نخوندن جور نکنید.این خانوم منم اینجوریه.تا میگم درس بخون انقدر از بدبختیای روزگار میگه که من برا اینکه خودکشی نکنه میگم نخون برو استراحت کن:65d6a5d6s:

ainazhz

New member
رئیس دانشگاه علامه گفت: از سال تحصیلی جدید ک ل ا س های درسی دانشجویان پسر و دختر مقطع کارشناسی دانشگاه علامه به صورت کامل جداسازی می شود.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی تصریح کرد: ک ل ا س های درسی دوره کارشناسی ارشد هم به طور کامل جدا برگزار می شود.

وی افزود: دانشجویان دختر فوق العاده از این طرح استقبال کرده و رضایت دارند با اجرای طرح به راحتی می توانیم سئوال های خود را در ک ل ا س مطرح کنیم و پرسش و پاسخ داشته باشیم، اساتید نیز از این طرح اظهار رضایت کرده و اعلام کردند در های مختلط برای مثال زدن دچار مشکل می شدیم نمی دانستیم زنانه مثال بیاوریم یا مردانه، درحال حاضر سرکلاس دانشجویان برای هریک مثال مخصوص خود می زنیم. خانواده ها نیز از این طرح ابراز رضایت کردند.

رئیس دانشگاه علامه از دیگر اثرات اجرای این طرح به افزایش معدل دانشجویان، تبدیل فضای عمومی دانشگاه به یک فضای معنوی انسانی اشاره کرد و افزود: ما هرساله در دفترچه اعلام می کنیم که دانشگاه علامه دو دارد که ها به طور مساوی دختر و پسر ظرفیت بندی شده است.

:1dco2x0p1lilzhfpg1t

متاسفم واقعا:smiliess (13):

aylinn

New member
ایلین جون سلاااااااااااااام
شرمنده بابت امروز صبح اول نتم قطع شد بعدم دوستم زنگ زد نیم ساعت صبحبت کرد بعدشم رفتم مرکز .................
مجبور شدم بدون خداحافظی برم..................

خواهش میکنم پرند جون دشمنت شرمنده خودم متوجه شدم که باید نتت قطع شده باشه.

parand

Well-known member
واا!پرند جان در پستاتون انرژی موج میزنه.افسردگی چرا.پاشو پاشو همین الان برو سر درست و این فیلمارم بزار برا وقتش.انقدر تو روزای حساس گواهی پزشک برا درس نخوندن جور نکنید.این خانوم منم اینجوریه.تا میگم درس بخون انقدر از بدبختیای روزگار میگه که من برا اینکه خودکشی نکنه میگم نخون برو استراحت کن:65d6a5d6s:

حالا خود افسردگی که نه ولی خب ناراحتم.............:dadad4:
حالا چی میشه خانومارو بدون کنکور بفرستن دانشگاه خب...........
این همه کار با اعمال شاقه انجام میدن ولی ما باید پشت در بمونیم.................
tonguesmiley.gif

نوشته هام انرژی دارن چون در کل ادم مثبت اندیشیم البته به جز قضیه کنکور..........................

ainazhz

New member
ميلتون اريكسون بنيانگذار تراپي استراتژيك و برنامه ريزي ذهني مي باشد كه سيستم روان درماني او را هيپنوتيزم اريكسوني مي نامند. مي توان گفت وي در جهت حل مشكلات بيماران از استراتژي و محرك هايي استفاده مي كرد كه در زمان او كاملاً جديد بود.وي به آن ترتيبي كه مايل بود، بيماري را تحت كنترل خود مي گرفت و به درمان آن مي پرداخت. اريكسون (نابغه برنامه ريزي هاي ذهني)، در يك خانواده پرجمعيت به دنيا آمد. پدرش مزرعه دار بود و به كشاورزي و دامپروري اشتغال داشت. وي از كودكي سعي مي كرد در مواجهه با مشكلات مختلف به گونه اي ديگر به آنها بنگرد، به طوريكه هميشه از ابعاد مختلف به خصوص از طريق مقاومتي كه در سوژه ايجاد مي گشت با آن برخورد مي نمود كه به اين پديده فكر معكوس مي گويند.وي در طول زندگي اش حتي در زمان كودكي كارهاي خارق العاده اي از خود نشان داد، طوريكه حتي برادرها و خواهرهاي بزرگترش نيز از او به عنوان يك نابغه ذهني ياد مي كردند. در سن 18 سالگي بيماري (ام اس) وجود او را در برگرفت و باعث زمين گير شدنش شد. اما اريكسون كه همزمان صاحب يك خواهر شده بود، با پيروي (مدل برداري) از اين نوزاد توانست سلامتي و توانايي جسماني اش را به راحتي و در كمتر از يك سال دوباره بازيابد.پس از آن به رشته پزشكي روي آورد و در اين رشته، دكتراي خود را گرفت و بعلت علاقمندي به سيستم رواني، در روان درماني و حتي نورولوژي نيز به درجه ي دكترا رسيد. وي در اوايل زندگي اش و پس از تحصيلاتش به شهرهاي مختلفي سفر كرد و در سمت هاي گوناگوني، در تيمارستان ها و بيمارستان هاي عصبي فعاليت كرد و سرانجام به فنيكس، محل تولد خود بازگشت و مشغول به درمان، تنها از طريق استراتژي و برنامه ريزي اي كه از ابداعات خود وي بود شد. موفقيت او چنان چشمگير بود كه از همه نقاط امريكا به سراغش مي آمدند و كساني كه نتوانسته بودند هيچ درمانگر خوبي را بيابند و از همه جا نااميد گشته بودند، با مراجعه به وي، به نتيجه دلخواه خود و به يك درمان واقعي مي رسيدند. او عليرغم ثروت قابل توجه اش، در منزلي ساده در فنيكس زندگي مي كرد و محل كارش همواره در منزل خودش قرار داشت، مخصوصاً كه سعي مي كرد بيمارانش با نوع زندگي وي كه در خانواده اي متوسط بود آشنا شوند. خانواده اي كه در آن، اعضاء خانواده نسبت به هم احترام خاصي داشتند و هر شخص مسئوليت خاص خود را به عهده داشت. براي ميلتون اريكسون مهم بود افرادي كه به وي مراجعه مي كنند، شاهد اين ارتباط باشند.هرچند كه بيماري (ام اس) در سن60 سالگي ديگربار به سراغش آمده بود و مانع نوشتن وي مي شد، خودش نيز زياد مايل به نوشتن نبود. با اين همه، شاگردانش گفته ها و سمينارهايش را روي كاغذ مي آوردند و بنابراين صدها مقاله از خود بر جاي گذاشت. از شاگردان وي مي توان به جي هالي و گريگوري بتسون اشاره كرد. علاوه بر درمان هاي استراتژيكي كه از طريق او به دنياي درمان اختلالات رواني وارد شده بود، متافور نيز كه قسمت ديگري از بخش هاي درماني اختلالات ذهني است توسط وي شكل گرفت. براي وي ايجاد يك متافور در هر لحظه و هر موقعيتي امكان پذير بود و بدين ترتيب توسط متافور كه نوعي درمان از طريق ايجاد داستاني غيرواقعي و حتي يك تشابه ساخته شده بود، تأثيرات بسيار زيادي بر روي مشكل فرد مي گذاشت. (متافور را به دو گونه مورد استفاده قرار مي دهند كه در استفاده از آن بايد بسيار دقيق عمل كرد تا سوژه بتواند از طريق متافور راه حل مشكلش را باز يابد. چرا كه به صورت ظاهري و شايد سطحي ما نتوانيم در سوژه بيداري اي ذهني ايجاد نمائيم. حال آنكه از طريق متافور مي توانيم در ضمير ناخودآگاه وي مدلي مشخص از سوژه و مشكلش نمايان كنيم كه باز از طريق همين متافور مي توان راه حل مشكل را مشخص كرده و در جهت استفاده از اين راه حل قدم برداريم.)
408130_282423391811680_797620228_n.jpg

آخرین ویرایش:

ainazhz

New member
[h=2]هیپنوتیزم اریکسونی Ericksonian Hypnosis[/h][h=2]

سالهاست هیپنوتیزم به معنای خواب مصنوعی، به عنوان یکی ازرشته های رفتار درمانی و کلا " بریف درمانی" شناخته شده است.

به وسیله هیپنوتیزم می توان تغییرات زیربنایی در شخص به وجود آورد. در واقع عملکرد هیپنوتیزم بصورتی است که با قرار دادن سوژه (شخص هیپنوتیزم شونده) در یک حالت نیمه خواب او را به ترانس می بریم و در این حالت با ضمیرناخودآگاه وی ارتباط برقرار می کنیم و به وسیله تلقینهای پی در پی تغییرات مورد نظر را در رفتار شخص به وجود می آوریم.

متاسفانه با وارد شدن افراد غیر متخصص به این رشته و تبدیل آن به یک عمل نمایشی موزیکال یا سیرک، از اعتبار هیپنوتیزم بصورتی جدی در مجامع علمی کاسته شد. به طوری که دیگر به هیپنوتیزم فقط به عنوان یک وسیله نمایشی توجه شد. همچنین اجرای هیپنوتیزم از طریق افراد ناشی که صرفا با خواندن چند کتاب و بدون هیچگونه آموزش علمی و عملی خود را "هیپنوتیزور" می نامیدند، باعث شد تا اعتماد که اولین شرط یک مشاوره موثر هیپنوتیزمی است از سوژه سلب شود. بی اعتمادی مردم به جدیت این رشته، استفاده نابجای آن در نمایشات و موج تبلیغات منفی از طرف رسانه ها با وحشت انداختن در دل مردم و بیان قدرت هیپنوتیزم باعث شد که از اعتبار این رشته در اروپا و آمریکا کاسته شود.

[/h]

تا اینکه "میلتون اریکسون" یک نابغه در علم روانشناسی به اهمیت ارتباط با ضمیرناخودآگاه در ساختار و پردازش رفتار پی برد و خلاقیتی بس شگفت از خود بنیان گذاشت. این تحول هیپنوتیزمی در زمینه رفتار معکوس یا تربیت معکوس راهی بود برای قرار دادن شخص در حالت ترانس یا هیپنوتیزم یا خلسه بی آنکه سوژه را به خواب برند، بلی او موفق شد بدون خواب کردن سوژه به طور کلاسیک ارتباط با ضمیرناخودآگاه وی برقرار سازد. در هیپنوتیزم اریکسونی سوژه به ناگاه به یک نوع بیداری ذهن یا روشن بینی دست می یابد و مهر ابطال بر رفتار نامطلوب گذشته می زند و رفتاری دلخواه را جایگزین می کند. سخن در مورد میلتون اریکسون نیازمند ساعتها وقت است و مبحث هیپنوتیزم اریکسونی چنان شیرین است که به ناگاه فناوری فکر انسان به مانند افسانه ای در می آید که رنگ حقیقت به خود گرفته است. هیپنوتیزم اریکسونی در مدت زمانی کم، چنان بزرگ در ذهن متخصصان و علاقه مندان به رشته های روان درمانی چه در مرتبه سوژه و چه در مرتبه عامل جای گرفت که امروزه این علم جایگاهی بسیار والا را کسب کرده است. روش اریکسون چنان موثر است که به " ریچارد بندلر" و " جان گریندر" این فرصت را داد تا با استفاده از اصول هیپنوتیزم اریکسونی توانستند علم "ان ال پی" را در جهان بنیان بگذارند. کار کردن با هیپنوتیزم اریکسونی به مانند بازی با " مکعب روبیک " است که بوسیله عامل وسوژه انجام می شود و این دو با اتفاق قسمتهای مختلف مکعب را می چرخانند تا با کنشها و واکنشهای خود به اتفاق شکل مرتب شده آن مکعب را ترتیب دهند. از آنجا که موتور رفتاری همه ما ضمیرناخودآگاه است پس از دریافت اطلاعات از محیط یا کسب تجربه، بنیانگذاری رفتاری را در فرد می گذارد، گاه این رفتار موجب ناراحتی شخص را فراهم می کند و رفتار مورد نظر تبدیل به یک رفتار نامطلوب می شود.در هیپنوتیزم اریکسونی اعتقاد بر آن است، ضمیرناخودآگاه را در وضعی قرار دهیم تا خود به یکباره بر رفتار نامطلوب گذشته خط بطلان بکشد و رفتار جدید و مطلوبی را جایگزین آن کند و تنها به این صورت است که رفتار جدید در فرد به صورت پایدار می ماند. دکتر کورش معدلیبنیانگذار ان ال پی آکادمیک ، کوچینگ، اناگرام و هیپنوتیزم اریکسونی در ایران

ainazhz

New member
[h=2]دکتر کوروش معدلی بنیانگذار ان.ال.پی آکادمیک، اناگرام، هیپنوتیزم اریکسونی و کوچینگ در ایران[/h]
دکتر کورش معدلی تحصیلات تجربی خود در زمینه علوم فیزیولوژیکی و پسیکولوژیکی را از سال 1359 هنگامی که فقط 14 سال داشت تحت نظر اساتیدی چون کابوک و پروفسور میرزایی آغاز نمود سپس نتیجه آنچه آموخته بود رادر قالب یک کتاب بنام راز دانایان که او در سن 16 سالگی به رشته تحریر درآورد به علاقه مندان معرفی نمودعطش یادگیری علوم روانشناسی نوین را که در همان سالها بسیار بسته نگاه داشته می شد و آن را روانشناسی تکنولوژیک یا کاربردی می نامیدند باعث گردید تا وی برای ادامه تحصیل به کشور فرانسه برو د.او در فرانسه ابتدا به تحصیل در رشته پزشکی پرداخت و همزمان با آن در روانشناسی نوین نیز به یادگیری رشته های مختلفی چون ذِن، سوفرولوژی، هیپنوتیزم، رلکسولوژی، آنالیز ترانزاکسوینل، تی ام، مانیتیزم یا ریکی، روشهای کندالینی دکتر لو فوبر پرداخت و چون در آن زمان به عنوان یکی از مشاورین فدراسیون ورزشهای رزمی وهمچنین به عنوان ورزشکار نمونه سال در سال 1989 در پاریس انتخاب شده بود خیلی سریع این امکان را بدست آورد تا همزمان با تحصیلاتش که به درجه دکتری ختم شد و توانست در زمینه بکار گیری روشهای ترکیبی در حل مشکلاتی چون استرس و غیره به شهرت قابل توجه ای دست بیابد مصاحبه ها با مطبوعات فرانسه زبان وسپس رادیو سولیی و تلویزیونtf1 فرانسه از جمله شواهد این امر می باشد.او سپس با ورود بریف تراپی یا روانشناسی نوین به فرانسه شروع به یادگیری علومی چون ان ال پی، هیپنوتیزم اریکسو.نی، اناگرام ، کوچینگ منتال، متافوردرمانی ...... پرداخت و درجه ماستر را از انستیتو آکسده پاریس که تحت مدیریت ماکس ووسارد یکی از دانشجویان میلتون اریکسون بود دریافت نمود او جزء اولین نفراتی بود که در فرانسه به تحصیلات در این علوم پرداخت.دکتر کورش معدلی این علوم را به صورت آکادمیک ( منظور از آکادمیک بودن آنها استاندارد بودن این علوم و مورد تایید بودن این آموزشها توسط دانشگاه یا انستیتو مادر می باشد و دارای شرایط و دیسیپلین خاصی است که مرتباً از طریق مرکز مادر نظارت می گردد وبرای هر علم تعداد ساعات و واحدهای خاصی را باید پاس نمود از این طریق هیچکس نمی تواند هرچیزی را که دلش خواست به نام ان ال پی یا هیپنوتیزم اریکسونی آموزش دهد زیرا پیگیری سخت قانونی دارد و به عنوان مثال دوره ان ال پی شامل 450 ساعت آموزش در رده های مختلف می باشد و بیش 50 واحد اصلی یا پرنسیپال و زیر شاخه دارد) یاد گرفت و حتی به گفته ماکس ووسارد یکی از بهترین دانشجویان در این رشته بود. و همیشه کورش معدلی آرزو داشت این علوم را به همان صورت آکادمیک و صحیح و بدوراز روشهای غیر علمی که غالباً نتیجه ناقص را دارند به هموطنانش آموزش دهد.او بیش از 25 سال از عمر خود را در تحصیل و بکار گیری این علوم صرف نمود مشکلات هزاران مراجعه کننده که مسائلی چون استرس و نگرانی، مشکلات خانوادگی، ازدواج و زناشوئی، مشکلات تحصیلی، مشکلاتی در نتیجه بیکار شدن، مشکلاتی چون ورشکستگی و... غیره را در فرانسه و ایران حل نمود و در این را ه با ابعادی گسترده تر با شرکتها و کارخانجات بزرگی چون آلکاتل، آ ژ اف، ... همکاری نمود و در استفاده از شیوه های نوین مدیریت و روانشناسی مدریت و کار آنها را در پیشرفتهایشان همراهی نمود. :از افتخارات وی ورزشکار نمونه سال در سال 1987 دریافت گواهینامه افتخاری در هیپنوتیزم سنتی از کمیته ملی هیپنوتیزم فرانسه دریافت گواهینامه استادی در ورزشهای رزمی گواهینامه ملی طب سوزنی دکتری در پزشکی سنتی چینی ماستر یا استادی در ان.ال.پی آکادمیک و علمی ماستر یا استادی در هیپنوتیزم اریکسونی علمی دوره کوچینگ درمانی در مدیریت و ورزش دوره متافور دوره سریع درمانی استراتژیکی :آثار دکتر کورش معدلی راز دانایان مشاهده فایل‌پیوست 3360 ان ال پی آکادمیک درجه تکنسین 1 هیپنوتیزم اریکسونی

yazdan

New member
ميلتون اريكسون بنيانگذار تراپي استراتژيك و برنامه ريزي ذهني مي باشد كه سيستم روان درماني او را هيپنوتيزم اريكسوني مي نامند. مي توان گفت وي در جهت حل مشكلات بيماران از استراتژي و محرك هايي استفاده مي كرد كه در زمان او كاملاً جديد بود.وي به آن ترتيبي كه مايل بود، بيماري را تحت كنترل خود مي گرفت و به درمان آن مي پرداخت. اريكسون (نابغه برنامه ريزي هاي ذهني)، در يك خانواده پرجمعيت به دنيا آمد. پدرش مزرعه دار بود و به كشاورزي و دامپروري اشتغال داشت. وي از كودكي سعي مي كرد در مواجهه با مشكلات مختلف به گونه اي ديگر به آنها بنگرد، به طوريكه هميشه از ابعاد مختلف به خصوص از طريق مقاومتي كه در سوژه ايجاد مي گشت با آن برخورد مي نمود كه به اين پديده فكر معكوس مي گويند.وي در طول زندگي اش حتي در زمان كودكي كارهاي خارق العاده اي از خود نشان داد، طوريكه حتي برادرها و خواهرهاي بزرگترش نيز از او به عنوان يك نابغه ذهني ياد مي كردند. در سن 18 سالگي بيماري (ام اس) وجود او را در برگرفت و باعث زمين گير شدنش شد. اما اريكسون كه همزمان صاحب يك خواهر شده بود، با پيروي (مدل برداري) از اين نوزاد توانست سلامتي و توانايي جسماني اش را به راحتي و در كمتر از يك سال دوباره بازيابد.پس از آن به رشته پزشكي روي آورد و در اين رشته، دكتراي خود را گرفت و بعلت علاقمندي به سيستم رواني، در روان درماني و حتي نورولوژي نيز به درجه ي دكترا رسيد. وي در اوايل زندگي اش و پس از تحصيلاتش به شهرهاي مختلفي سفر كرد و در سمت هاي گوناگوني، در تيمارستان ها و بيمارستان هاي عصبي فعاليت كرد و سرانجام به فنيكس، محل تولد خود بازگشت و مشغول به درمان، تنها از طريق استراتژي و برنامه ريزي اي كه از ابداعات خود وي بود شد. موفقيت او چنان چشمگير بود كه از همه نقاط امريكا به سراغش مي آمدند و كساني كه نتوانسته بودند هيچ درمانگر خوبي را بيابند و از همه جا نااميد گشته بودند، با مراجعه به وي، به نتيجه دلخواه خود و به يك درمان واقعي مي رسيدند. او عليرغم ثروت قابل توجه اش، در منزلي ساده در فنيكس زندگي مي كرد و محل كارش همواره در منزل خودش قرار داشت، مخصوصاً كه سعي مي كرد بيمارانش با نوع زندگي وي كه در خانواده اي متوسط بود آشنا شوند. خانواده اي كه در آن، اعضاء خانواده نسبت به هم احترام خاصي داشتند و هر شخص مسئوليت خاص خود را به عهده داشت. براي ميلتون اريكسون مهم بود افرادي كه به وي مراجعه مي كنند، شاهد اين ارتباط باشند.هرچند كه بيماري (ام اس) در سن60 سالگي ديگربار به سراغش آمده بود و مانع نوشتن وي مي شد، خودش نيز زياد مايل به نوشتن نبود. با اين همه، شاگردانش گفته ها و سمينارهايش را روي كاغذ مي آوردند و بنابراين صدها مقاله از خود بر جاي گذاشت. از شاگردان وي مي توان به جي هالي و گريگوري بتسون اشاره كرد. علاوه بر درمان هاي استراتژيكي كه از طريق او به دنياي درمان اختلالات رواني وارد شده بود، متافور نيز كه قسمت ديگري از بخش هاي درماني اختلالات ذهني است توسط وي شكل گرفت. براي وي ايجاد يك متافور در هر لحظه و هر موقعيتي امكان پذير بود و بدين ترتيب توسط متافور كه نوعي درمان از طريق ايجاد داستاني غيرواقعي و حتي يك تشابه ساخته شده بود، تأثيرات بسيار زيادي بر روي مشكل فرد مي گذاشت. (متافور را به دو گونه مورد استفاده قرار مي دهند كه در استفاده از آن بايد بسيار دقيق عمل كرد تا سوژه بتواند از طريق متافور راه حل مشكلش را باز يابد. چرا كه به صورت ظاهري و شايد سطحي ما نتوانيم در سوژه بيداري اي ذهني ايجاد نمائيم. حال آنكه از طريق متافور مي توانيم در ضمير ناخودآگاه وي مدلي مشخص از سوژه و مشكلش نمايان كنيم كه باز از طريق همين متافور مي توان راه حل مشكل را مشخص كرده و در جهت استفاده از اين راه حل قدم برداريم.)
مشاهده فایل‌پیوست 3359

الی خانوم عکس این محمد طاهارو بزار که علاج همه دردامونو پیدا کردیم.
خدایی آفرین داره.یا بقول الی آورین داره.طرف msگرفته خوب شده .اونوقت من دیدم بعضا تو این تاپیک گفتن اگه قبول نشن بیخیال ارشدو درس میشن.یاد بگیرین نصفه شماس(البته الان پیر شده ها.منظورم اونموقس که مریض بوده دور از جون شما)

parand

Well-known member
خدایی آفرین داره.یا بقول الی آورین داره.طرف msگرفته خوب شده .اونوقت من دیدم بعضا تو این تاپیک گفتن اگه قبول نشن بیخیال ارشدو درس میشن.یاد بگیرین نصفه شماس(البته الان پیر شده ها.منظورم اونموقس که مریض بوده دور از جون شما)

فکر کنم اون بعضیا من بودم.................:ph34r-smiley:

ainazhz

New member

یزدان جان من اینازم :rolleyessmileyanim:

منم واسه همین اینارو گذاشتم که بخونین که اروم باشین و اینقدر به کنکور فکر نکنیم و یکم اطلاعات جدید یاد بگیریم

yazdan

New member
میدونم آیناز جان ،الی اون دختر مو بلندس:rolleyessmileyanim:
مگه شمام محمدطاها دارید؟گفتم عکس بچرو بذاره مث این آقای اریکسون ازش الگوبرداری کنیم.

bahram-68

New member
سلاممممممممممممممممممم
بچه ها من الان تو سربازیممممممممممممم
هیچ استرسی هم ندارمممممممممممممممم
اینجا دوستای جدید پیدا کردممممممممممم

yazdan

New member
سلاممممممممممممممممممم

داداش خدا قوت.اونم محاسن خودشو داره.قدرشو بدون .آخرین زمان استراحته برا پسرا.روزهاییه که هیچکس هیچ توقعی از آدم نداره.تاکسیا هرجابگی مجانی میرسوننت.مردم نمیذارن تو هیچ صفی معطل بشی.خلاصه ی جوری هوای آدمو دارن که دلت میخواد کارتتو قایم کنی دوباره خدمت.زرنگ باشی نمیذاری بهت تلخ بگذره.من کلی دوست خوب پیداکردم.تو شهر خودم خدمت کردم.هوای بچه های شهرستانو داشتم و خدایی الان تو چندتا از شهرا دوستای خیلی خوب و مهمان نوازی دارم.نمونش ی ماه پیش رفتم خونه یکیشون تو شهریار.انقدر تحویل گرفت که ازخجالت آب شدم.

- - - Updated - - -

سلاممممممممممممممممممم

داداش خدا قوت.اونم محاسن خودشو داره.قدرشو بدون .آخرین زمان استراحته برا پسرا.روزهاییه که هیچکس هیچ توقعی از آدم نداره.تاکسیا هرجابگی مجانی میرسوننت.مردم نمیذارن تو هیچ صفی معطل بشی.خلاصه ی جوری هوای آدمو دارن که دلت میخواد کارتتو قایم کنی دوباره خدمت.زرنگ باشی نمیذاری بهت تلخ بگذره.من کلی دوست خوب پیداکردم.تو شهر خودم خدمت کردم.هوای بچه های شهرستانو داشتم و خدایی الان تو چندتا از شهرا دوستای خیلی خوب و مهمان نوازی دارم.نمونش ی ماه پیش رفتم خونه یکیشون تو شهریار.انقدر تحویل گرفت که ازخجالت آب شدم.

parand

Well-known member
روزهاییه که هیچکس هیچ توقعی از آدم نداره.تاکسیا هرجابگی مجانی میرسوننت.مردم نمیذارن تو هیچ صفی معطل بشی.خلاصه ی جوری هوای آدمو دارن که دلت میخواد کارتتو قایم کنی دوباره خدمت.

ااااا خب اگه اینجوریه ما دخترا هم میریم خدمت.....................:25r30wi::25r30wi:
چقد مثبت سربازی رو تعریف کردین..........
هر کسیو می بینی سربازه همش اه و ناله میکنه.......................
جناب یزدان فکر کنم شما مثبت اندیشترین فرد این تایپیک باشید..............
smiliess%20%288%29.gif

bahram-68

New member
ااااا خب اگه اینجوریه ما دخترا هم میریم خدمت.....................:25r30wi::25r30wi:
چقد مثبت سربازی رو تعریف کردین..........
هر کسیو می بینی سربازه همش اه و ناله میکنه.......................
جناب یزدان فکر کنم شما مثبت اندیشترین فرد این تایپیک باشید..............
smiliess%20%288%29.gif

قراره یه طرح بدن به مجلس که دخترا هم برن سربازی
اخ جوووووووووووووون
چقد خنده دار میشه:4d564ad6:

parand

Well-known member
قراره یه طرح بدن به مجلس که دخترا هم برن سربازی
اخ جوووووووووووووون
چقد خنده دار میشه:4d564ad6:

چرا خنده دار ؟؟؟؟؟
میریم سربازی مگه چیه.......
خیلیم خوبه...........:tonguesmiley::tonguesmiley:

البته فکر نمی کنم این اتفاق بیفته..........:tonguesmiley:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا