زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
:ad54ad: سلااااااااااام پرند جونم خوبی؟
دیدی فانوسی داره می ره :sadsmiley:
درسا چطوره؟
یه چیزی به من گفتی که اتاقت و جمع کن, خیلی موثر بود اون اوائل, می شه دوباره بگی اثرش داره ازبین می ره :28:

سلاااااااام راوی جون. خوبی عزیزم؟؟؟؟؟؟
اره فانوسی میخوااد بره مشهد دلم براش تنگ میشه ولی خوشحالم چون دوست داشت بره.....
امیدوارم به سلامت برگرده.....
شرمنده میخواستم جواب بدم مامانم صدام زد باید می رفتم.................
درسااااااااااااام نــــــــــــــــــــــــــــه................
چی گفتم؟؟؟؟؟؟؟دقیق یادم نیست........
فکر کنم گفتم اتاقتو جمع و جور کن و چندتا کارو با هم انجام نده..........
اگه همینه بگو بقیشو تو خصوصی بگم................

آخرین ویرایش:

ainazhz

New member
سلاااااام پرفسور :ad54ad:
آقا می شه آدم بگه معذرت می خوام بعد به ملت فحش بده؟ :smiliess (11):
خب الان جماعتی از آسیب دیدگان اینجان :black_eyed:
شخصی سازی رو خوب اومدی
(آیناز اگه تو هم نمیومدی تایید نمی کردی الان باز به من گفت تو لحن منو از کجا دیدیییییی)
ولی با اینکه ما همگی معتقدیم فحش دادین, اشکال نداره, به هیچ وجه به خاطر حرفی که تصور میکنید حق هست عذرخواهی نکنید, و از بحث کردن پس نکشید به دلیل اینکه یه عده یا شایدم همه موافق نیستن.
من در مورد خودم گفتم که علاقه ندارم پیگیری کنم اما اگه بربخورم به خبرها و اعصابم تو اون لحظه ظرفیتش رو داشته باشه می خونم, و یه ذره هم به اطلاعاتتون در این زمینه حسودیم میشه هرچند این احساس یه تفاوتی با حسودی داره اونم اینه که من نمی خوام داشته باشمش اما از اینکه می بینم شخص دیگه ای داره خوشحالم.
فقط اون لحن و اگه درس کنید حله
و اینه تو جواب پست های من لطفا زیر دیپلم صحبت بفرمایید من متوجه بشم چی می گین
در مورد ایرانی ها هم هرچی گفتید چیزی رو درس نکردید که در مورد ایرانی ها بوده به من چه :rolleyessmileyanim:

اره راوی جون منم دقیقا منظورم همینه که منم خبر هارو میخونم . اخبار میبینم اما به قول خود دکتر اهله س ی ا س ت بازی نیستم. یعنی پیگیر میشم اما درگیر نه

آخرین ویرایش:

ainazhz

New member
سلام راوی عزیز
عذرخواهی کردم به خاطر احتمال توهینی که خدای نکرده شخصی به خود احساس میکرد
این حرف رو اینجا گفتم چون بحثش پیش اومد و گرنه قصد توهینی در کار نبود
ولی کلیت بحث احتیاج به عذرخواهی و عقب نشینی نداره
امان از این لحن که هرچه بر سر ما آورد این لحن بود...(چرا راوی انقدر شکلک استفاده کردی که من نتونم دیگه شکلک بزارم!!!!:دی)
زیر دیپلم ماییم، نه شما دکتــــــــــــر
آقا اصلا ما آبریزش بینی ، شما آلرژی
ما ژیان ، شما بنز
خوب شد؟
اون جمله ی آخر در مورد ایرانیان کنایه بود راوی جان...که حکایت از "غرور عصبی" نابجای ما ایرانیان دارد!!!

(اینم یه شکلک گل)

میشه بیشتر غرور عصبی ما ایرانیان و توضیح بدین .. میخوام اطلاعات داشته باشم . واسم جالب بود این گفتتون

اقای دکتر اگر بخواین میتونین موقع نوشتن متنتون شکلکای راوی و پاک کنید فقط بعد خودتون شکلک اضافه کنید

rawy

New member
حالا چون شمایی با حقوق ماهی 400 جوابم مثبته
با پیش پرداخت 500تومنی...شماره کارت بدم؟ تا قبل از ساعت 10 توی حساب باشه...منتظرم
مرسی

شمام فهمیدی من امروز حقوق گرفتم؟ چشم دوختی به همین دوزاری که من یه عالمه براش نقشه کشیدم؟؟؟ :sad:
باشه شماره کارتتون رو بدید من مسیج می کنم واسه جناب ادمین, همون مبلغی که واسه من تعیین کرده بودن و بریزن به حساب شما :thumbsupsmileyanim:

rawy

New member
سلاااااااام راوی جون. خوبی عزیزم؟؟؟؟؟؟
اره فانوسی میخوااد بره مشهد دلم براش تنگ میشه ولی خوشحالم چون دوست داشت بره.....
امیدوارم به سلامت برگرده.....
شرمنده میخواستم جواب بدم مامانم صدام زد باید می رفتم.................
درسااااااااااااام نــــــــــــــــــــــــــــه................
چی گفتم؟؟؟؟؟؟؟دقیق یادم نیست........
فکر کنم گفتم اتاقتو جمع و جور کن و چندتا کارو با هم انجام نده..........
اگه همینه بگو بقیشو تو خصوصی بگم................

نه عزیزم کافی بود مرسی :riz304:

mosaffa7

New member
شمام فهمیدی من امروز حقوق گرفتم؟ چشم دوختی به همین دوزاری که من یه عالمه براش نقشه کشیدم؟؟؟ :sad:
باشه شماره کارتتون رو بدید من مسیج می کنم واسه جناب ادمین, همون مبلغی که واسه من تعیین کرده بودن و بریزن به حساب شما :thumbsupsmileyanim:

به به...مبارک باشه...لپ تاپ 11 تومنیه رو میخوای بگیری ناقلا؟؟؟!!!:ahi5slcgm04mi8jqqkl
اون 500تومن تا ساعت 10 امشب وقت داشت واریز بشه...الان چک کردم واریز نشده بود
شد 1 تومن...تا ساعت 8 صبح فردا وقت داره...امیدوارم این یکی سروقت واریز بشه

mosaffa7

New member

میشه بیشتر غرور عصبی ما ایرانیان و توضیح بدین .. میخوام اطلاعات داشته باشم . واسم جالب بود این گفتتون

اقای دکتر اگر بخواین میتونین موقع نوشتن متنتون شکلکای راوی و پاک کنید فقط بعد خودتون شکلک اضافه کنید

سلام آیناز جان
بعله...ولی پاک کردن شکلک های مدیر میدونید مساویست با چی؟؟؟!!!
به خدا پناه مییبرم از انجام چنین جسارتی...

آیناز جان؛
اصولا ما ایرانی ها در یک حالت غرور عصبی به سر میبریم..میگویم عصبی چون ناسالم است، چون نوروتیک است...ضعف های خود را نمیبینیم و نقاط قوت خود را هزاران بار بزرگتر میکنیم...
خود را باهوش ترین مردمان دنیا میدانیم...چه کسی چنین حرفی زده است؟ کدام آمار و کدام مجموعه آزمونهای هوشی انجام شده این را نشان میدهد؟ طبق تحقیقات انجام شده هوش ایرانیان در بین کشورهای جهان رتبه ی میانه را دارد(در محدوده ی رتبه ی 90 در بین حدود 180 کشور)
خود را بافرهنگ ترین مردمان دنیا میدانیم...ابتدا فرهنگ را میبایست کرد تا ببینیم فرهنگ چیست و آنگاه ایرانیان چرا خود را با فرهنگ میدانند!
از این دست مثال ها زیاد است...در حوزه ی اقتصاد...سیاست...درمان....آموزش....تاریخ و ....!
قیافه های حق به جانب را همیشه و همه جا میتوان دید...در اتوبوس و تاکسی و دانشگاه و غیر دانشگاه....
حاضر به پذیرفتن اشتباهات خود نیستیم...بینش نداریم
خود را بسیار مهم میپنداریم و فکر میکنیم از دماغ فیل افتاده ایم...همیشه خود را برتر و سرتر از دیگران میپنداریم(خود نیز همه ی این ویژگی ها را دارم چون ایرانی هستم)
چنین غروری مانع روشن بینی است...مانع دیدن حقایق است
هرگز در زمین به کبر و ناز راه مرو و غرور و نخوت مفروش که به نیرو زمین را نتوانی شکافت و به کوه در سربلندی نخواهی رسید (قرآن)
به نظر مولانا "عشق" درمان غرور و تکبر است.

ainazhz

New member
سلام آیناز جان
بعله...ولی پاک کردن شکلک های مدیر میدونید مساویست با چی؟؟؟!!!
به خدا پناه مییبرم از انجام چنین جسارتی...

آیناز جان؛
اصولا ما ایرانی ها در یک حالت غرور عصبی به سر میبریم..میگویم عصبی چون ناسالم است، چون نوروتیک است...ضعف های خود را نمیبینیم و نقاط قوت خود را هزاران بار بزرگتر میکنیم...
خود را باهوش ترین مردمان دنیا میدانیم...چه کسی چنین حرفی زده است؟ کدام آمار و کدام مجموعه آزمونهای هوشی انجام شده این را نشان میدهد؟ طبق تحقیقات انجام شده هوش ایرانیان در بین کشورهای جهان رتبه ی میانه را دارد(در محدوده ی رتبه ی 90 در بین حدود 180 کشور)
خود را بافرهنگ ترین مردمان دنیا میدانیم...ابتدا فرهنگ را میبایست کرد تا ببینیم فرهنگ چیست و آنگاه ایرانیان چرا خود را با فرهنگ میدانند!
از این دست مثال ها زیاد است...در حوزه ی اقتصاد...سیاست...درمان....آموزش....تاریخ و ....!
قیافه های حق به جانب را همیشه و همه جا میتوان دید...در اتوبوس و تاکسی و دانشگاه و غیر دانشگاه....
حاضر به پذیرفتن اشتباهات خود نیستیم...بینش نداریم
خود را بسیار مهم میپنداریم و فکر میکنیم از دماغ فیل افتاده ایم...همیشه خود را برتر و سرتر از دیگران میپنداریم(خود نیز همه ی این ویژگی ها را دارم چون ایرانی هستم)
چنین غروری مانع روشن بینی است...مانع دیدن حقایق است
هرگز در زمین به کبر و ناز راه مرو و غرور و نخوت مفروش که به نیرو زمین را نتوانی شکافت و به کوه در سربلندی نخواهی رسید (قرآن)
به نظر مولانا "عشق" درمان غرور و تکبر است.

ممنون از توضیحاتتون .
واقعا این حرف و باید با طلا نوشت

mosaffa7

New member
به گزارش فرارو، صدرالدین شریعتی رییس دانشگاه علامه طباطبایی تهران در جدیدترین اقدام تخریبی خود در این دانشگاه در تعطیلات تابستان سال‌جاری بسیاری از اساتید را بازنشسته کرده است و در روزهای اخیر ۱۰۰ نفر از از دانشجویان دکتری، مدیران و کارکنان این دانشگاه را خارج از رویه‌های متعارف به عضویت هیئت علمی این دانشگاه درآورده است.

ghasedak69

New member

من امروز صبح تا ظهر میدان انقلاب بودم برا خرید کتاب (یعنی رسما الان دارم بیهوش میشم!:1dco2x0p1lilzhfpg1t)
هر جا این کتاب رو پرسیدم نداشتن و اصلا نمیشناختن کتابشو!!...برای خرید یکی از کتابام که هیچ کجا پیدا نمی شد مجبور شدم برم تا انتشارات رشد...از اونجا که پرسیدم فروشنده فهمید منظورم چه کتابیه....گفت دیگه گیر نمیاد (گشتم نبود نگرد نیس!!:rolleyessmileyanim:) و همین خودکاوی کارن هورنای رو معرفی کرد...خلاصه راوی جونم آدرس بده بیام که از کتابت یه کپی بگیرم...

:sadsmiley: باز اومدی انقلاب من نبودم ببینمت...:dadad4:

ghasedak69

New member
ماشالله چقدر خوشملههههههههههههههه
نازی عزیزم....منم عاشق نگه داشتن حیوانات مختلفم
یعنی هر حیوونی از خرگوش و لاک پشت و همستر و طوطی و قناری و....گرفته تا گربه و سگ!!!(اگه از بیماریهای منتقله اش نمیترسیدم حتما نگه میداشتم!)
در حال حاضر یه دونه طوطی میخوووووووووووووووووام!:(40):

منم جدیدا دلم یه جفت مرغ عشق آبی می خواد... آخه رنگ غالب تو خونه مون آبیه احساس می کنم به خونه مون خیلی میاد ولی همه میگن سر و صداش زیاده... و برای خونه کوچیک مناسب نیست...:smiliess (12):

Aye

New member
سلام دوست عزیزم ممنون وایه توجه ات
بهتره بگیم ابنقدر با بدبختی کار و رفت و امد به شهرستان محل کار و زندگی خوابگاهی و.... درس خوندم که وقت جمع اوری اطلاعانو ندااشتم.
حالا توکل بر خدا ایشالا که همگی نتیجه بگیربم

ghasedak69

New member
تازه رسیدم به اولین پست پس از سفرم...
هنوز 40 صفحه مونده :1dco2x0p1lilzhfpg1t
تاپیک فیلم هم که داستانی جدا داره.....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا