زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member

آری از پشت کوه آمده ام...
چه می دانستم این ور کوه باید برای ثروت، حرام خورد؟!
برای عشق خیانت کرد
برای خوب دیده شدن دیگری را بد نشان داد
برای به عرش رسیدن دیگری را به فرش کشاند
وقتی هم با تمام سادگی دلیلش را می پرسم
می گویند: از پشت کوه آمده!....
ترجیح می دهم به پشت کوه برگردم
و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگ ها باشد،
تا اینکه این ور کوه باشم و گرگ!

محمد بهمن بیگی

یه احساسی بهم میگه این شعر مال من بوده
428920_cray.gif

rawy

New member
به زودی جواد ظریف ریاست هیات مذاکره کننده هسته ای ایران را عهده دار خواهد شد.

پیگیری پرونده هسته ای ایران از شورای امنیت ملی ایران خارج و به وزارت امور خارجه سپرده شده است.

این همون آقاهه است که ادای منو درمیاره؟
435620_crazy.gif

rawy

New member

:ad54ad: سلااااااااااام پرند جونم خوبی؟
دیدی فانوسی داره می ره :sadsmiley:
درسا چطوره؟
یه چیزی به من گفتی که اتاقت و جمع کن, خیلی موثر بود اون اوائل, می شه دوباره بگی اثرش داره ازبین می ره :28:

آخرین ویرایش:

mosaffa7

New member
سلاااااام پرفسور :ad54ad:
آقا می شه آدم بگه معذرت می خوام بعد به ملت فحش بده؟ :smiliess (11):
خب الان جماعتی از آسیب دیدگان اینجان :black_eyed:
شخصی سازی رو خوب اومدی
(آیناز اگه تو هم نمیومدی تایید نمی کردی الان باز به من گفت تو لحن منو از کجا دیدیییییی)
ولی با اینکه ما همگی معتقدیم فحش دادین, اشکال نداره, به هیچ وجه به خاطر حرفی که تصور میکنید حق هست عذرخواهی نکنید, و از بحث کردن پس نکشید به دلیل اینکه یه عده یا شایدم همه موافق نیستن.
من در مورد خودم گفتم که علاقه ندارم پیگیری کنم اما اگه بربخورم به خبرها و اعصابم تو اون لحظه ظرفیتش رو داشته باشه می خونم, و یه ذره هم به اطلاعاتتون در این زمینه حسودیم میشه هرچند این احساس یه تفاوتی با حسودی داره اونم اینه که من نمی خوام داشته باشمش اما از اینکه می بینم شخص دیگه ای داره خوشحالم.
فقط اون لحن و اگه درس کنید حله
و اینه تو جواب پست های من لطفا زیر دیپلم صحبت بفرمایید من متوجه بشم چی می گین
در مورد ایرانی ها هم هرچی گفتید چیزی رو درس نکردید که در مورد ایرانی ها بوده به من چه :rolleyessmileyanim:

سلام راوی عزیز
عذرخواهی کردم به خاطر احتمال توهینی که خدای نکرده شخصی به خود احساس میکرد
این حرف رو اینجا گفتم چون بحثش پیش اومد و گرنه قصد توهینی در کار نبود
ولی کلیت بحث احتیاج به عذرخواهی و عقب نشینی نداره
امان از این لحن که هرچه بر سر ما آورد این لحن بود...(چرا راوی انقدر شکلک استفاده کردی که من نتونم دیگه شکلک بزارم!!!!:دی)
زیر دیپلم ماییم، نه شما دکتــــــــــــر
آقا اصلا ما آبریزش بینی ، شما آلرژی
ما ژیان ، شما بنز
خوب شد؟
اون جمله ی آخر در مورد ایرانیان کنایه بود راوی جان...که حکایت از "غرور عصبی" نابجای ما ایرانیان دارد!!!

(اینم یه شکلک گل)

rawy

New member
سلام راوی عزیز
عذرخواهی کردم به خاطر احتمال توهینی که خدای نکرده شخصی به خود احساس میکرد
این حرف رو اینجا گفتم چون بحثش پیش اومد و گرنه قصد توهینی در کار نبود
ولی کلیت بحث احتیاج به عذرخواهی و عقب نشینی نداره
امان از این لحن که هرچه بر سر ما آورد این لحن بود...(چرا راوی انقدر شکلک استفاده کردی که من نتونم دیگه شکلک بزارم!!!!:دی)
زیر دیپلم ماییم، نه شما دکتــــــــــــر
آقا اصلا ما آبریزش بینی ، شما آلرژی
ما ژیان ، شما بنز
خوب شد؟
اون جمله ی آخر در مورد ایرانیان کنایه بود راوی جان...که حکایت از "غرور عصبی" نابجای ما ایرانیان دارد!!!

(اینم یه شکلک گل)

خب توهین کردین دیگه احساس چیه, الان می شه من از شما عذرخواهی کنم بعد توهین کنم؟
586821_LaieA_021.gif

خب بده لحنتو عمل کنن انقد اذیت نشی :25r30wi:
الان دوباره یه عالمه فحش دادید, تازه عذرخواهی هم نکردید
بله متاسفانه, جدای از شوخی همونطوری که گفتم با کلیت بحث و اینکه یکی اعصاب پیگیری سیاست رو داره موافقم ولی من شرمنده ام واقعا اعصابم نمی کشه.
(شکلک های من رو پاک کنید شکلک های خودتون رو بذارید, همه ی دیکتاتورها و همینطور اونایی که لحنشون رو عمل نکردن, همین کار رو انجام می دن :riz304:)

rawy

New member
:25r30wi:
تعریف از خود نباشه هاااا...ولی واقعا بهترین مدیران این کشور اصفهانی اند...

واقعااااااااااااا؟؟؟؟؟ حیف که من در این زمینه هیچ اطلاعاتی ندارم والا نظر می دادم
یوهوووووووو :4d564ad6:
اکی من الان می رم همه تاپیک ها رو به قل و زنجیر می کشم, حتی زنگ تفریح رو, بعد یه صفحه ی اطلاعیه مهم باز می کنم
و خودمم به شما رای می دم, و به جناب ادمین اطلاع می دم :4d564ad6:
بچه ها مدیر جدیییییییید, مدیر جدید بچه ها
802421_Laie_54.gif

mosaffa7

New member
ضربه‌ای که دیروز روحانی به کشور زد!

«حسن روحانی معجزه قرن نیست؟ پس چی است؟ الان نمی‌گویی چشم خارجی‌ها به این است که ما یک حرکت محیرالعقول دیگر به جهان معرفی کنیم؟ آیا به اینها فکر کردی؟ آیا میدانی اگر بگویی من معجزه نیستم، تلویزیون‌های خارجی برای گرفتن فیلمت صف نمی‌کشند؟ و روی جلد تایم نمی‌روی؟ آیا به اینها فکر کردی؟ د نکردی. داری ضربه می‌زنی به موقعیت ایران در جهان.»

به گزارش ایسنا، پوریا عالمی در صفحه آخر روزنامه شرق طی مطلبی طنز نوشت: «آقای حسن روحانی همان اول کار یکباره گفت: حسن روحانی معجزه قرن نیست و اتصال ویژه‌ای به آسمان ندارد. خب این یعنی چی؟ حرف غیرکارشناسی همین است دیگر. ما از وقتی زبان باز کردیم، داریم می‌گوییم مشکل این است که سیاست‌های کلان رئیس به رئیس عوض می‌شود، همین است دیگر. باباجان، حسن‌جان، هشت‌ سال چیز کمی نیست. بچه بود، الان رفته بود دوم. نوشیدنی آسمانی مدنظر حافظ بود، الان هفت هشت‌ ساله بود و سرش دعوا می‌شد بین عرفا و دست‌اندرکاران. بعد شما آمده‌ای و یکباره می‌گویی حسن روحانی معجزه قرن نیست؟ معجزه قرن نیست؟ پس چی است؟ الان نمی‌گویی چشم خارجی‌ها به این است که ما یک حرکت محیرالعقول دیگر به جهان معرفی کنیم؟ آیا به اینها فکر کردی؟ آیا میدانی اگر بگویی من معجزه نیستم، تلویزیون‌های خارجی برای گرفتن فیلمت صف نمی‌کشند؟ و روی جلد تایم نمی‌روی؟ آیا به اینها فکر کردی؟ د نکردی. داری ضربه می‌زنی به موقعیت ایران در جهان.

تنها برنامه‌ای که با برنامه «اوپرا» و «امریکن گات‌تلنت» رقابت کرده، سخنرانی و مصاحبه معجزه سابق بود.‌ داری چی‌کار می‌کنی حسن؟ کتاب نمی‌خوانی، نه؟ چطور با یک سخنرانی ساده، یک کتاب مستدل درباره «معجزه قرن» را می‌توانی نادیده بگیری؟ بعد برگشتی و می‌گویی اتصال ویژه‌ای به آسمان نداری؟ این حرف است؟ یعنی الان دوران اتصالات تمام شد؟ برق را قطع کردند؟ یا سیم را کشیدند؟ یعنی اتصال نداری، تشعشعات نورانی و هاله‌ای هم رفت هوا؟ مگه میشه؟ ‌داری چی‌کار می‌کنی؟ ما عادت کردیم. عادت.

هشت‌سال کم نیست. من دوست دارم تلویزیون را که روشن می‌کنم با صندلی‌های خالی سازمان ملل روبه‌رو شوم. دوست دارم باز زنگ بزنم به پیک‌موتوری، لولو بیاید و چیزمیزها را با خودش ببرد و برساند به مقصد. دوران لولوها نباید تمام شود. دیپلماسی آب‌ رو بریز همون‌جا هنوز جواب می‌دهد. نکن این کارها را. اتصالات، معادلات و احوالات این قوم را به هم نزن. من عادت کردم. ما عادت کردیم. با این کارها که می‌کنی نمی‌شود. چی را می‌خواهی درست کنی؟ هر کاری می‌کنی بکن حسن، ولی ما چی؟ ما چی‌کاره‌حسن‌بک هستیم؟ فکر ما باش. ما معتاد دیپلماسی دیگری هستیم. بازی را به هم نریز. مشکلات اقتصاد حق با توست اما یادت باشد شکم مردم گرسنه بود اما دل مردم خوش بود. دلخوشی‌ها را نگیر. خیلی ممنون. بای.»

mosaffa7

New member
واقعااااااااااااا؟؟؟؟؟ حیف که من در این زمینه هیچ اطلاعاتی ندارم والا نظر می دادم
یوهوووووووو :4d564ad6:
اکی من الان می رم همه تاپیک ها رو به قل و زنجیر می کشم, حتی زنگ تفریح رو, بعد یه صفحه ی اطلاعیه مهم باز می کنم
و خودمم به شما رای می دم, و به جناب ادمین اطلاع می دم :4d564ad6:
بچه ها مدیر جدیییییییید, مدیر جدید بچه ها
802421_Laie_54.gif

بچه ها محمدجواد ظریف، ممدجواد بچه ها...:tonguesmiley:

rawy

New member
تا شما فکراتونو برای جواب مثبت می کنید من ساعت 10 میام که برم همه تاپیکها رو ببندم و بسپرم به یه مدیر لایق :4d564ad6:

mosaffa7

New member
همونه که .... :rolleyessmileyanim:
نگفتید جواب مثبتتون چیه؟ :smiliess (11)::4d564ad6:

حالا چون شمایی با حقوق ماهی 400 جوابم مثبته
با پیش پرداخت 500تومنی...شماره کارت بدم؟ تا قبل از ساعت 10 توی حساب باشه...منتظرم
مرسی

ainazhz

New member
ایشون کلا لحنشون گوشش لب پر شده , می زنه, هی من می گم هی انکار می کنن
آره دیدیییییییییی فقط اسم نبرده بود :25r30wi:
ولی اینو جدی می گم که به دلیل اینکه خودم دنبالش نیستم پستهایی که در این مورد می ذارن رو اگه حوصله داشته باشم دوس دارم بخونم ببینم دور و برم چه خبره و واقعا از ندونستنش احساس ضعف می کنم, انگار از دنیا بی خبرم, مثل اینکه آدم سرش رو مثل کبک بکنه زیر برف, ولیییییی ولییییی با همه ی این اوصاف باز هم ندونستن رو ترجیح می دم, تحمل دیدن و دونستن و رنج کشیدن رو ندارم, تحمل دیدن دوستاییم که اونهمه زندانی کشیدن رو ندارم, تحمل یادآوری اونهمه جوونی که بیگناه مردن رو ندارم, خدا از هرکی دستش به خون بی گناه آلوده است نگذره
اره والا منم که خیالشون رو راحت کردم و اسم بردم

اره راوی جون حق با شماست. منم ترجیح میدم به قول معروف تو حاشیه باشم تو این قضایا
نسل گذشته خونواده ما به اندازه کافی از س ی ا س ت ضربه خورده و دیگه این نسل خونواده ما کاری به کار س ی ا س ت نداره خوش بختانه.

آخرین ویرایش:

ainazhz

New member
ممنون از نظرتون
قبل و بعدش معذرت خواهی کردم
به همان دلیلی که کسی نمیتواند بگوید چون به امور اقتصادی بی علاقه ام ، کاری به اقتصاد و وضعیت معیشتی و مالی خانواده ام ندارم، به همان دلیل هم نمیتوان گفت چون به امور سیاسی بی علاقه ایم، کاری به وضعیت جامعه و کشور خود نخواهیم داشت...

معذرت خواهی نیازی نیست دکتر مصفا . شوخی کردیم اقای دکتر... حق با شماس نمیشه بگیم کاملا کاری به کارش نداریم . نه فکر میکنم منظور من و راوی هم همون س ی ا س ت بازی هست . منکه به شخصه این منظورم هست...

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا