rawy
New member
خب بابا!!!7977cujr38iyymsu8:
زهره ترکمون کردید!!!
روش جدید تفریح کردنه؟؟؟؟؟؟؟ قدیما ترقه می انداختن زیر پای مردم....الان اینترنتی بمب میترکونن تو مغزشون!!
خششششششششششم فانوسیییییییییییی
خب بابا!!!7977cujr38iyymsu8:
زهره ترکمون کردید!!!
روش جدید تفریح کردنه؟؟؟؟؟؟؟ قدیما ترقه می انداختن زیر پای مردم....الان اینترنتی بمب میترکونن تو مغزشون!!
من با اقای برشت موافق نیستم . البته یه جاهایی از حرفشون رو قبول دارم نه همشو. ادمه سبک مغز چیه اخه! سبک مغزی به علاقه نداشتن و دنبال نکردن فکر سیاسیه مگه؟
اما با راوی موافقم که شعور مردم سیاست رو تعیین میکنه...
واقعا لحنتون زننده بود دکتر :25r30wi: اصلا کاملا مشخض بود منظورتون به من و راوی و فانوسیه:25r30wi:
:25r30wi::25r30wi:
سلاااااااااااااااااااااام................
خششششششششششم فانوسیییییییییییی![]()
من با اقای برشت موافق نیستم . البته یه جاهایی از حرفشون رو قبول دارم نه همشو. ادمه سبک مغز چیه اخه! سبک مغزی به علاقه نداشتن و دنبال نکردن فکر سیاسیه مگه؟
واقعا لحنتون زننده بود دکتر :25r30wi: اصلا کاملا مشخض بود منظورتون به من و راوی و فانوسیه:25r30wi:
مثلا کجاش خنده داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (2):
فانووووسی جونم میخواااای بری مشهد التماس دعا.............:28:
امیدوارم بهت خوش بگذره و صحیح و ساااااااالم برگردی پیشمون.......
دلم برات تنگ میشه..:heart:...ولی چون میدونم خیلی خوش میگذره بهت دلتنگیتو تحمل میکنم..:rose:...........................
به به سلام پرند جونم
چه خبر؟درسها خوبه؟
بالای ماه خوش میگذره؟
سلام فانوسی عززیزم.......شکر خدا منم خوبم تقریبا........
رفته بودم چشم پزشکی تازه رسیدم.........
درساااااام نه.........از صبح دکتر بودم.............:sad:
چیزی نیست عزیزم. قبلا گفته بودم عینکم شکسته.......چون دوباره شروع کردم به خوندن بدون عینک اذیت میشدم دیروز کلا سردرد و سوزش داشتم..........قرنیه چشمم مشکل داره یعنی مشکل دید ندارم. خدارو شکر دکتر گفت خیلی بهتره. گفت 6 ماه دیگه بیا.....اگه برطرف بشه دیگه نیازی به عینک نیست.....از دوم راهنمایی به خاطر این مشکل عینک میزنم چون با لیزیک و عمل خوب نمیشه................چشم پزشک واسه چی؟ خدا بد نده...چیزی شده؟
چیزی نیست عزیزم. قبلا گفته بودم عینکم شکسته.......چون دوباره شروع کردم به خوندن بدون عینک اذیت میشدم دیروز کلا سردرد و سوزش داشتم..........قرنیه چشمم مشکل داره یعنی مشکل دید ندارم. خدارو شکر دکتر گفت خیلی بهتره. گفت 6 ماه دیگه بیا.....اگه برطرف بشه دیگه نیازی به عینک نیست.....از دوم راهنمایی به خاطر این مشکل عینک میزنم چون با لیزیک و عمل خوب نمیشه................
انشالله که مشکل به زودی برطرف بشه و چشمات خوب بشه عزیزم:tsimuzpzwoap1t9y3o7
مرسی فانوووسی جوونم...............
عزیزم با اجازت من برم.........![]()
امیدوارم سفر خوبی داشته باشی و بهت خوش بگذره....
التماس دعای فراوان .....
:rose:
سلام
من قبلش معذرت خواهی کردم و این امر رو یکی از آسیب شناسی های وضعیت س ی ا س ی کشورمون دونستم
ما یک آگاهی سیاسی و مشارکت در امور سیاسی و تقبل مسئولیت های سیاسی و اجتماعی داریم ، و یک "سیاست بازی"...
متاسفانه مردمان کشوری همچون آمریکا و فرانسه مورد اول را داشته و مردمانی کشور جهان سومی همچون کشور من درگیر دیگری می باشند...
از درد آگاهی فرمودید...بله...قبول دارم...هر که او آگاه تر پر دردتر!!!!
باز هم معذرت خواهی میکنم که این شعر از ملک الشعرای بهار رو نقل میکنم....(نه اصلا ولش کن...میترسم شخصی سازی کنید و بهتون بر بخوره)
در مورد جهل فرمودید...نمیتوانم حرفی بزنم چون دیگر از بن و اینها رده... ا ع د ا م روی شاخشه!!!
در مورد سیاست و فرهنگ فرمودید(بجای شعور واژه ی فرهنگ را میپسندم) بله درست است ؛ عده ای به تاثیر گذاری فرهنگ بر سیاست و عده ای دیگر به عکس آن اعتقاد دارند، بنده در حدی نیستم که اظهار نظر کنم ولی بنظرم رابطه دو سویه است با تاکید بر نقش فرهنگ
ولی یکی از همین مولفه های فرهنگ غنی "آگاهی" توده می باشد...
بخاطر لحنم هم معذرت میخوام...اصولا معذرت میخوام که اصلا حرف زدم...بزارید درستش کنم: ما ایرانی ها بهترین، باهوشترین، آگاهترین، متمدن ترین، بافرهنگ ترین، و باشعورترین مردمان دنیا هستیم...: