زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member

اخخخخخخخخخخخخخخ داغه دلمو تازه کردی. فکر کن واسه اولین بار بری مشهد و ذوق داشته باشی. از طرفی هم خیلی دوس داشته باشی بری سرزمین موجهای ابی اماااااااااااااااااااااااااااااا روزایی که اونجا باشی فقط مردونه باشه و بخوری به او روزای فرد و جمعه کع مردونس:p7977cujr38iyymsu8:
این بود حال ما ----<<<:13: چون به شدت با دیوار بخورد کردیم
پس با این حساب کمکی از دست من ساخته نیست. جز ینکه بگم خوش به حالش که میره و بهش خوش بگذره . شندیم اخر حاله

ای وای....عزیزم...خیلی بده با ذوق یه چیزی بری....بعد اینجوری بخوره تو ذوقت
انشالله خیلی زود دوباره میری مشهد و حسابی جبران میکنی...
منم نرفتم تا حالا....فقط شنیدم اوج هیجان و سکته ی قلبیه!!
دوستم ازم اطلاعات خواست...گفتم ببینم کسی رفته اینجا که ازش بپرسم یانه...
ممنون آیناز جووووووووووووونم:thanks:

fanoosi

New member
تازه 10 صفحه رو خوندم هنوز 120 صفحه مونده.....:sad::wacsmiley:

سلام قاصدکی
خوبی عزیزم؟
خستگی راه از تنت دراومد؟
حالا بیا از اینجا با ما باش...اونا رو هم یواش یواش میخونیشون...
من پس فردا صبح زود اگه خدا بخواد مسافرم...یعنی فقط امروز و فردا میتونم بیام سایت
بیا دیگه.....دلم برات تنگ شده خواهری...

yazdan

New member
جدی می گی ؟؟؟؟
نه بابا رتبه 1 مبارک صاحبش من به شهرستانم راضبم
آخه من فکر کردم باید درصدا 70-80 باشه.
توکل بر خدا
مرسی

پس اینطور که معلومه انقدر خوندی که وقت نکردی اطلاعاتی درباره درصدا جمع کنی
اساسآ تو ارشد بندرت رشته ای هست که برا مجاز شدن نیاز به درصد بیش از 50 داشته باشه.
موفق باشی
و عضویتتونو توی تاپیک تبریک میگم.به جمع ما خوش اومدید

rawy

New member
راوی جون منم وقتی کسی تو دوروبرمون فوت میکنه فرقی نمیکنه چه نزدیک چه دور دلم میگیره و زیاد به مرگ فکر میکنم البته به نظر من لازمه که گاهی به مرگ فکر کنیم فکر کردن به مرگ ظاهرا باعث میشه که دلمون بگیره ولی به نظر من بطور کلی تو زندگی تاثیر مثبت داره چون مرگ حق و نمیشه با فرار کردن ازش یا فراموش کردنش حقیقتش رو تغییر داد.
در آخر هم اینکه تمام تصورات بدی که ما از مرگ داریم و نباید میداشتیم مربوطه به یک سری اعتقادات نادرستی هستن که نه تنها جنبه دینی و مذهبی ندارن بلکه یک مشت خرافاتن که شاید توسط پدرو مادرا یا اطرافیان از بچگی شنیدیم و با تاثیر بدی که داشتن باعث ترس ما از مرگ شدن.

ممنونم آیلین عزیزم از همدردیت :riz304:
دل گرفتگی من به خاطر فوت ایشون نبود, از قبلش بود
من کسی هم نمیره معمولا به مرگ فکر می کنم, راستش خیلی دلم می خواد ببینم بعدش چی می شه, نه تنها فرار نمی کنم بلکه با آغوش باز می پذیرم, اگه نمی ترسیدم و گناه نبود حتما خودکشی می کردم
(باز این بحث مرگ اومد وسط, همینطوری هی خودش خودشو دعوت می کنه, مجددا از دوستایی که دوسش ندارن عذرخواهی می کنم :riz513:)

بارلی

New member
سلام قاصدکی
خوبی عزیزم؟
خستگی راه از تنت دراومد؟
حالا بیا از اینجا با ما باش...اونا رو هم یواش یواش میخونیشون...
من پس فردا صبح زود اگه خدا بخواد مسافرم...یعنی فقط امروز و فردا میتونم بیام سایت
بیا دیگه.....دلم برات تنگ شده خواهری...
فانوسی جوووووووون داری می ری مشهد ؟؟ دل گرفته من هم با خودت ببر:tsimuzpzwoap1t9y3o7

rawy

New member
خوب دیگه پس معلومه جلسات رای اعتماد مجلس رو به کابینه دنبال نکردی اگه مثل من 4 روز پشت سر هم از صبح تا شب مینشستی پای تلویزیون و چشم دردو سردرد میگرفتی اونارم میشناختی:25r30wi:

نه عزیزم من اصلااااا اعصاب سیاست و ندارم
تماشاش برام عین خاله بازی و حتی خاله زنک بازی ای که به جای بچه ها یه مشت آدم گنده دارن اجراش می کنن
از اینکه نمی شناسمشون و در موردشون چیزی نمی دونم راضیم, چون وقتی پیگیرش بودم به شدت غصه می خوردم و اعصابم بهم می ریخت و در نهایت به این نتیجه رسیدم که یه بازی کثیف بیشتر نیست.

fanoosi

New member
بچه ها من یه سوالی دارم که مخصوصا اگه قبولیای وزارت بهداشت پارسال هم جواب بدن ممنون میشم
بین فارغ التحصیلان وزارت بهداشت و علوم از لحاظ آینده شغلی و بازار کار چه تفاوتی وجود داره ؟
من چند تا از همکلاسیای دوران کارشناسیم الان دانشجوی دکترای وزارت علومن و همشونم بیکارن میخواستم ببینم وزارت بهداشت از لحاظ استخدام شدن و ... بهتر از علومه یا نه؟

آیلین جونم
من خیلی در این باره تحقیق کردم
به طور کلی هر کسی چه علوم باشه چه بهداشت بنا به ظرفیت ها و تواناییهای فردی قطعا فرصت های شغلی هم خواهد داشت منتها هر چی زرنگتر و کارکشته تر باشی بهتره...
معمولا کسانی که وزارت بهداشت بودن رو تو کار درمان قویتر دیدم...و کسانی که تو وزارت علوم بودن بالطبع در کارهای پژوهشی عملکرد بهتری نشون دادند....(دیدم که میگم!!)
من یاد یه مطلب افتادم که خیلی هم بیراه نیس...
یه روز با چند تا از دوستام رفتیم اتاق خانم دکتر نوری و ازشون راجع به وزارت بهداشت پرسیدیم...اون موقع من تازه میخواستم تصمیم بگیرم که آیا کنکور بهداشت رو شرکت کنم یا نه...
ایشون ارشد و دکتری خودشون رو از دانشگاههای وزارت بهداشت گرفتن(دقیقا یادم نیس کدوم دانشگاه...بهمون گفتن ولی من یادم رفته)
قبلا از بچه های دیگه که با دکتر نوری صحبت کرده بودن میشنیدم که دکتر نوری مخالفن که بریم وزارت بهداشت...و هر وقت میشنیدم این شکلی میشدم::::::>:5:
واسه همین از دکتر نوری پرسیدم..شما چرا مخالفید با وزارت بهداشت؟؟؟؟؟مگه خودتون ارشد و دکتری رو از این سیستم نگرفتید؟؟؟؟
(خیلی پرس و جو کردیم و خلاصه ی صحبت ایشون این بود که...)
من نمیگم وزارت بهداشت نرید...اتفاقا امکاناتش خیلی هم خوبه....حتما برید...ولی فقط ارشد رو برید وزارت بهداشت و برای دکتری برگردید وزارت علوم! چون تو دکتری چیزی بیشتر از ارشدتون از وزارت بهداشت یاد نمیگرید ولی عوارض بسیاری رو باید تحمل کنید:
1- دکتری وزارت بهداشت 5 یا 6 سال طول میکشه ولی وزارت علوم دیگه فوقش 3 ساله
2-تا زمانی که در حال تحصیل در وزارت بهداشت هستید حق مطب زدن ندارید!!!
3-حتی بعد از اتمام تحصیلتون هم حق مطب زدن ندارید!!!مگر اینکه مثل من تاوانش رو بپردازید و 20 میلیون بدید و مدرکتون رو آزاد کنید (زمان خانم دکتر نوری 20 میلیون....الان نمیدونم چنده!!)
برای همین معتقد بود با زیان و خسارت از وزارت بهداشت دکتری گرفته...و از همه بیشتر از این ناراحت بود که چرا نمی تونست مطب بزنه و به طور شخصی کار کنه
و لپ مطلب اینه که میگفت برای ارشد برید بهداشت و برای دکتری برگردید علوم
اینطوری هم برای تحصیلمون هم برای کارمون بهتره
کسی که با مدرک ارشد یا دکتری روانشناسی بخواد کار کنه مطمئن باشه کار گیرش میاد....این مملکت هنوز خیلی به روانشناس نیاز داره....مخصوصا تو شهرستانها که میشه پول پارو کرد...اصلا جای نگرانی نیس
(بابا ما ارشد قبول بشیم به خدا قصد نداریم کار کنیم و پول پارو کنیم!!به ما چه خووووووو!!وظیفه ی مرده که کار کنه!!والا!!)

آخرین ویرایش:

aylinn

New member
ممنونم آیلین عزیزم از همدردیت :riz304:
دل گرفتگی من به خاطر فوت ایشون نبود, از قبلش بود
من کسی هم نمیره معمولا به مرگ فکر می کنم, راستش خیلی دلم می خواد ببینم بعدش چی می شه, نه تنها فرار نمی کنم بلکه با آغوش باز می پذیرم, اگه نمی ترسیدم و گناه نبود حتما خودکشی می کردم
(باز این بحث مرگ اومد وسط, همینطوری هی خودش خودشو دعوت می کنه, مجددا از دوستایی که دوسش ندارن عذرخواهی می کنم :riz513:)

راااااااااااااااااااااوی!!!!!!!!!!!!!!!!:5:
این چه حرفیه که میزنی راوی جون یعنی این حیاتی که خداوند بهمون بخشیده و این فرصتی که بهمون داده تا تو این دنیا کنار عزیزانمون زندگی کینیم انقدر کم ارزشه که ما بخوایم از روی کنجکاوی خودکشی کنیم تا ببینیم بعد از مرگ چه اتفاقی می افته.

rawy

New member
راااااااااااااااااااااوی!!!!!!!!!!!!!!!!:5:
این چه حرفیه که میزنی راوی جون یعنی این حیاتی که خداوند بهمون بخشیده و این فرصتی که بهمون داده تا تو این دنیا کنار عزیزانمون زندگی کینیم انقدر کم ارزشه که ما بخوایم از روی کنجکاوی خودکشی کنیم تا ببینیم بعد از مرگ چه اتفاقی می افته.

مگه بعدش حیات نیست؟ وقتی این ارزش داره اونم ارزش داره, هر جا و به هر شکلی که باشیم محضر خداست چه تفاوتی می کنه؟

aylinn

New member
مگه بعدش حیات نیست؟ وقتی این ارزش داره اونم ارزش داره, هر جا و به هر شکلی که باشیم محضر خداست چه تفاوتی می کنه؟

سلام راوی
چرا به نظر من بعدش هم حیات هست منتهی زندگی دنیویمون محل تغییره اینجا اون جایی که میتونیم خودمونو بسازیم و رشد بدیم و در واقع شاید زندگی دنیوی مون مقدمه و تعیین کننده کیفیت زندگی بعدیمون در جهانی دیگه باشه
این بحثا بحثای خیلی ثقیل و دشواری ان چون یه جورایی ثابت کردنشون از طریق روش علمی غیر ممکنه اعتقاداتی هم که هر کدوم از ما در این زمینه داریم چیزایی نیستن که از طریق تجربه بهشون رسیده باشیم بلکه باورهایی هستن که از طریق دین و تعقل بهشون رسیدیم بنابراین به نظر من خیلی زیاد نمیشه درموردشون بحث کرد یا اینکه قضاوت کرد که حقیقت کدومه.

rawy

New member
فانوسی فانوسی واسه منم هفتاست
توضیح شناسنامت چیه؟؟؟؟؟ :4d564ad6:

- - - Updated - - -

فانوسی فانوسی واسه منم هفتاست
توضیح شناسنامت چیه؟؟؟؟؟ :4d564ad6:

rawy

New member
سلام راوی
چرا به نظر من بعدش هم حیات هست منتهی زندگی دنیویمون محل تغییره اینجا اون جایی که میتونیم خودمونو بسازیم و رشد بدیم و در واقع شاید زندگی دنیوی مون مقدمه و تعیین کننده کیفیت زندگی بعدیمون در جهانی دیگه باشه
این بحثا بحثای خیلی ثقیل و دشواری ان چون یه جورایی ثابت کردنشون از طریق روش علمی غیر ممکنه اعتقاداتی هم که هر کدوم از ما در این زمینه داریم چیزایی نیستن که از طریق تجربه بهشون رسیده باشیم بلکه باورهایی هستن که از طریق دین و تعقل بهشون رسیدیم بنابراین به نظر من خیلی زیاد نمیشه درموردشون بحث کرد یا اینکه قضاوت کرد که حقیقت کدومه.

سلام عزیزم
چطوری یا نه؟
آره منم علاقه ی شخصیمو گفتم, آرزو بر جوانان عیب نیست :rolleyessmileyanim:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا