زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

aylinn

New member
انشالله خدا بیامرزدشون و به بازماندگانشون صبر عنایت کنه...
والا حالا ایشون که بنده خدا تصادف کرده اند و بعد کوما و بعد...
جوون 27 ساله ی سالم ...بدون هیچ تصادفی....بدون هیچ بیماری....بدون هیچ علتی....جلو چشمم فوت کرده و هنوزم نمی دونیم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان احتمالا تو مرحله ی انکارند...وای خدا صبرشون بده:14:

فانوسی جون خدا صبرشون بده.

aylinn

New member
ببخشید انقد چمن در قیچی نوشتم :riz513:
دیگه غذایی که نه اسمشو بدونی نه خودت درس کرده باشی همین می شه دستورش :tonguesmiley:
ولی انقد که خوشمزه است و دوسش دارم حیفم اومد بهتون نگم
مرسی راوی جون زحمت کشیدی معلومه که غذای خوشمزه ایه.:riz304:

aylinn

New member
اسم استیوجابز فقط یه چندباری به گوشم خورده بقیه رو به جا نمیارم باز :(50):
آره؟؟؟ الان شما گفتی زحمت نیمرو با خودم بن شدی؟ یه کارت قرمز صوری گرفتی فقط اونم به لطف 123 بود
بعدشم من می دونم که این میزها به آدم وفا نمی کنه, و در پی همون سیاست اولیه همچنان دوستی هام رو حفظ می نمایم :rolleyessmileyanim:

خوب دیگه پس معلومه جلسات رای اعتماد مجلس رو به کابینه دنبال نکردی اگه مثل من 4 روز پشت سر هم از صبح تا شب مینشستی پای تلویزیون و چشم دردو سردرد میگرفتی اونارم میشناختی:25r30wi:

aylinn

New member
پرندجون اینجور مسائل برای ما که از دور نگاهشون می کنیم خنده داره ولی واقعا مشکل بزرگیه
تحمل کردن یه آدم شلخته زیر یه سقف فاجعه است و این جور مسائل چیزاییه که اکثرا قبل ازدواج بهش توجه نمی کنن
همه تو فازن , دوپامین بالا, تو چه رنگی دوس داری عهههه منم همونو دوس دارم, به قول استادی دوران "منم منم" هرچی اون میگه اون میگه "منم منم"
ولی خدا کنه که گند قضیه بعدا در نیاد
این جور آدمای بی مصرف رو باید رفت با مادرشون جلسه گذاشت که چطوری بارشون آوردن :p7977cujr38iyymsu8:

:25r30wi::25r30wi:
ولی به قول فانوسی جون خدا اینجور آدما رو نصیب گرگ بیابون نکنه که البته به نظر من قبل از ازدواج اگه دختر و پسر بیش از حد به قول راوی نرن تو فاز رمانتیک و یه مقدار هم از خرد و منطقشون که توی این دوران تعطیله تعطیله کار بکشن به راحتی میتونن همدیگه رو بشناسن این دوران یعنی دوران آشنایی قبل از ازدواج تنها دورانیه که هر دو طرف باید رفتار و کردار و منش و صحبتهای همدیگه رو موشکافانه تجزیه و تحلیل کنن اما متاسفانه تو ایران اغلب اینکار بعد از ازدواج صورت میگیره و قبلش همه چیز مرتبه و هیشکی از هیشکی ایراد نمیگیره و...که آخر عاقبت اینکارم میشه طلاااااق اونم چه طلاقی ...

aylinn

New member
سلام به همگی
من تازه عضو شدم منتظر نتیجه ام اما امیدی ندارم تو رو خدا بهم بگید درصده باید خیلی بالا باشه وواسه قبولی؟/؟
شما درصداتونو حساب کردین؟
من درصدام پنجاه و خرده چهل و خرده ای و.... دقیق نتونستم حساب کنم
می دونید واسه شهرستان حدود درصدا چند باید باشه؟؟
مرسی

سلام آیه جان مگه شما سیستم تخمین رتبه شرکت نکردین؟

aylinn

New member
بچه ها من یه سوالی دارم که مخصوصا اگه قبولیای وزارت بهداشت پارسال هم جواب بدن ممنون میشم
بین فارغ التحصیلان وزارت بهداشت و علوم از لحاظ آینده شغلی و بازار کار چه تفاوتی وجود داره ؟
من چند تا از همکلاسیای دوران کارشناسیم الان دانشجوی دکترای وزارت علومن و همشونم بیکارن میخواستم ببینم وزارت بهداشت از لحاظ استخدام شدن و ... بهتر از علومه یا نه؟

Aye

New member
باتوجه به این درصدایی که گفتی ی سوالی برامن پیش اومد:smiliess (11):
الان دقیقآ چرا نگرانی؟:smiliess (12):
آهان فقط رتبه 1 میخوای؟

جدی می گی ؟؟؟؟
نه بابا رتبه 1 مبارک صاحبش من به شهرستانم راضبم
آخه من فکر کردم باید درصدا 70-80 باشه.
توکل بر خدا
مرسی

Aye

New member
سلام آیه جان مگه شما سیستم تخمین رتبه شرکت نکردین؟

سلام آیلین جان
من اصلا تازه فهمیدم این سایت وجود داره واسه همین شرکت نکردم
الان دیگه نمی شه شرکت کنم؟؟
شما شرکت کردید؟

aylinn

New member
سلام آیلین جان
من اصلا تازه فهمیدم این سایت وجود داره واسه همین شرکت نکردم
الان دیگه نمی شه شرکت کنم؟؟
شما شرکت کردید؟

چرا آیه جان میتونید شرکت کنید اینم لینکش:
Untitled Page
من و اکثر دوستانی که اینجان شرکت کردیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا