parand
Well-known member
نه
هفت قسمته...تو قسمت هفتم نوشته :" تصویر اصلاح شده سیستم"!!!!!!
خب پس مشکل مال سیستمه........مشکل از ما نیست چون مدارکمون کامله ......................
نه
هفت قسمته...تو قسمت هفتم نوشته :" تصویر اصلاح شده سیستم"!!!!!!
شب شما هم خوشسلام گلم, شبت خوش عزیزم
ای خواهر هستیم دیگه, شما خوبی؟
قربانت, خدا به همه رفتگان آرامش عنایت کنه (یعنی الان چیکار می کنن؟ :smiliess (11)![]()
بچه ها برا شما هم جدول 6 قسمته و قسمت 6 نوشته تصویر اصلاح شده سیستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله پرند جون مال منم همینه...
(یعنی الان چیکار می کنن؟ :smiliess (11)![]()
رفتی عزیزم ... باشه پرند جووون مرسی که دیدیدوستای خوبم فانوسی جونم و بارلی جونم شبتون خوش...........
خوابای خوب ببینید.............:rose:
رفتی عزیزم ... باشه پرند جووون مرسی که دیدی
شب شما هم خوش ... اسوده بخواب :28:
خانم های خوشگل تاپیک...
کی تا حالا رفته سرزمین موجهای آبی مشهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کی رفته بگه میخوام با پیام خصوصی چند تا سوال ازش بپرسم ...دوستم میخواد بره یه سری اطلاعات میخواد ازش بدونه....
:dadad4::sadsmiley::sad::5: بدون علت؟؟؟؟؟ مگه می شه؟؟؟
مام که رفتیم شمال همون روز اول که رسیدیم روز عید رفتیم مراسم سوم
یه جوون بیست و یکی دو ساله با دوستاش خلاف می رفتن تصادف کردن و خودش جا در جا و دوستش بعد یه روز کما فوت کردن
با اونام نسبت دور داشتیم
یه موتور می ندازن زیرپای یه الف بچه بدون اینکه یه جو عقل تو کلش باشه, خودشو سه نفر دیگه رو به کشتن داد
طفلک مادرش
واقعا خدا صبر بده, چطوری می خوان کنار بیان
سلام به همگی
من تازه عضو شدم منتظر نتیجه ام اما امیدی ندارم تو رو خدا بهم بگید درصده باید خیلی بالا باشه وواسه قبولی؟/؟
شما درصداتونو حساب کردین؟
من درصدام پنجاه و خرده چهل و خرده ای و.... دقیق نتونستم حساب کنم
می دونید واسه شهرستان حدود درصدا چند باید باشه؟؟
مرسی
سلام عزیزم
مرسی, شکر شما خوبی؟
نه سر درد نداشتم, دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من
به اضافه ی حال بدم دیشب یه خبر فوت هم شنیدم :sad:
ایشالا که زودتر خوب می شی عزیزم الان بهتره؟
به نظر من تجربه ی حضور تو لحظه ی حال رو داشتی, واقعا تجربه ی فوق العادیه, نادیده گرفتن گذشته و آینده و لذت بردن از بودن
:25r30wi:
از دست تو 123
اصلا دیگه عکسشو نمیزارم دخترمو چشم میکنن لاغر میشه . الان خرس شده و به اندازه خرس میخوره... باید برم دنباله کار بگردم . کفافه شکم این و نمیده وضع فعلی:25r30wi:
دور از جون خودت :28:
زنده باشی, دور بودن تقریبا ارتباط چندانی باهاشون نداشتیم ولی دوجانبه نسبت داشتیم, تصادف کرده بودن تو کما بودن, ولی کسی فکرشو نمی کرد که فوت می کنن
خدا همه ی رفتگان رو رحمت کنه (یعنی الان چی کار می کنن؟) :smiliess (11):