زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
بچه ها الان که ما همش داریم در مورد اشپزی صحبت میکنیم.........یادم افتاد یه بار تو همدری:
یه خانومه تایپک زده بود که شوهرش ایراد میگیره و حتی شخصی ترین کاراشو انجام نمیده تا اینکه سر ریختن هویج تو مرغ دعواشون بالا گرفته بود قهر بودند اومده و کمک میخواست.
همه میومدن بهش میگفتن چرا تو مرغ هویج ریختی، بدمزه میشه شیرین میشه یا میگفتن سیر بریزو از این حرفا .
خلاصه کلی اسپم دادن حتی اعضای قدیمی.........
بیچاره خانومه هی میگفت بابا این بحث اشپزیشیو ول کنید به موضوع اصلی بپردازید هیچ کس گوش نمی کرد........
ن اخرای تایپیک نزدیک بود اعضا دعواشون بشه سر هویج........:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
اینم یه خاطره................

پرندجون اینجور مسائل برای ما که از دور نگاهشون می کنیم خنده داره ولی واقعا مشکل بزرگیه
تحمل کردن یه آدم شلخته زیر یه سقف فاجعه است و این جور مسائل چیزاییه که اکثرا قبل ازدواج بهش توجه نمی کنن
همه تو فازن , دوپامین بالا, تو چه رنگی دوس داری عهههه منم همونو دوس دارم, به قول استادی دوران "منم منم" هرچی اون میگه اون میگه "منم منم"
ولی خدا کنه که گند قضیه بعدا در نیاد
این جور آدمای بی مصرف رو باید رفت با مادرشون جلسه گذاشت که چطوری بارشون آوردن :p7977cujr38iyymsu8:

fanoosi

New member
ببخشید انقد چمن در قیچی نوشتم :riz513:
دیگه غذایی که نه اسمشو بدونی نه خودت درس کرده باشی همین می شه دستورش :tonguesmiley:
ولی انقد که خوشمزه است و دوسش دارم حیفم اومد بهتون نگم

خیلی هم خوب نوشتی عزیزم:thanks:
دستت درد نکنه...بهترین هدیه واسه شکموها!!همین دستور غذاهای ناب و خوشمزه اس...
ممنووووووووووووووون:riz304:

rawy

New member

خیلی هم خوب نوشتی عزیزم:thanks:
دستت درد نکنه...بهترین هدیه واسه شکموها!!همین دستور غذاهای ناب و خوشمزه اس...
ممنووووووووووووووون:riz304:

نوووووووووووش جونت
قسمت بشه خودم درس کنم دعوتت کنم :28:

fanoosi

New member
آورین دوست خوبم...آورین
نه بن نشدم...اگه بن میشدم که خیلی برات بد میشد؛ همین اول کار و استبداد...:ph34r-smiley:(بچه ها جون به سبک عمو قناد همه بگید واااااای وااای واااای واااااااااااااای)

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

fanoosi

New member
:25r30wi:
راستی از اونجایی که به من گفتید مدیر مدیر الان من دارم می رم تو جوووو
و از همونجایی هم که اینجا همه دوستامن دیگه دارم دو شخصیتی می شم
لذا یه توصیه بهتون می کنم راوی نشنوه
هر کدومتون بن شدید همین آی دی تون رو ادامه بدید 1و2و3و ... به کوری چشمش

:5: :25r30wi: :25r30wi:

- - - Updated - - -

سلام فانوسی جوووووووون . خوبی؟

سلام عزیزم
ممنون شما خوبی؟
چه آشفته بازاری بود چت باکس...جریان چیه؟

بارلی

New member
سلام راوی جووووووووونم . خوبی عزیزم ؟
خدا رحمت کنه عزیز از دست رفتتون و تازه دیدم ...

fanoosi

New member
نوووووووووووش جونت
قسمت بشه خودم درس کنم دعوتت کنم :28:

ممنوووووووووووون
آخ جووووووووووونمی
بعد از پیراشکی پرند و آیناز....همه به سمت خونه ی خانم مدیر....حلمهههههههههههههههه!!!:4d564ad6:

parand

Well-known member
پرندجون اینجور مسائل برای ما که از دور نگاهشون می کنیم خنده داره ولی واقعا مشکل بزرگیه
تحمل کردن یه آدم شلخته زیر یه سقف فاجعه است و این جور مسائل چیزاییه که اکثرا قبل ازدواج بهش توجه نمی کنن
همه تو فازن , دوپامین بالا, تو چه رنگی دوس داری عهههه منم همونو دوس دارم, به قول استادی دوران "منم منم" هرچی اون میگه اون میگه "منم منم"
ولی خدا کنه که گند قضیه بعدا در نیاد
این جور آدمای بی مصرف رو باید رفت با مادرشون جلسه گذاشت که چطوری بارشون آوردن :p7977cujr38iyymsu8:

راوووووووی جون متنو دوباره بخوون..............
من منظورم اعضای همدردی بود به جای اینکه مشاوره بدن سر هویج بحث میکردن...............
شوهر این خانوم با هویج مشکل نداشت ولیی چون چند روز بود مییونشون شکر اب بود این موقعیت مثل نفت رو اتیش بود.

parand

Well-known member
آخه دیگه یه برنج دم کردنه و گوشتم که چیزی نداره با پیاز می پزه دیگه

واقعا؟؟؟؟؟ مگه می شه گوشت چرخ شده رو دوس نداشت, تو هر غذایی گوشت چرخ کرده داشت لطفا کنار من بشین :4d564ad6:
پرند تو تخم مرغم نمی خوری گوشتم که دوست نداری :smiliess (11): اقلا حتما از شامپو سدر صحت به موهات بزن, پروتین و از کجا تامین می کنی؟؟؟

خب من برنج شفته می پزم همیشه.........
گوشت میخورم چرخ کرده دوست ندارم...........دون دون میاد تو دهنم حس خوبی بهم نمیده...........
صحت؟؟؟؟؟:5:نــــــــــــــــــــــــــه.............من موهامو دوست دارم....................:1dco2x0p1lilzhfpg1t
اشتهام کلا کمه........شایدم تا الان سو تغذیه گرفته باشم.........
میگم که بوی غذا میخوره به دماغم سیر میشم..........................

آخرین ویرایش:

rawy

New member
راوووووووی جون متنو دوباره بخوون..............
من منظورم اعضای همدردی بود به جای اینکه مشاوره بدن سر هویج بحث میکردن...............
شوهر این خانوم با هویج مشکل نداشت ولیی چون چند روز بود مییونشون شکر اب بود این موقعیت مثل نفت رو اتیش بود.

متن و دوباره بخونم؟ :33:
منظور من این قسمت نوشتت بود
شوهرش ایراد میگیره و حتی شخصی ترین کاراشو انجام نمیده

parand

Well-known member
بچه ها برا شما هم جدول 6 قسمته و قسمت 6 نوشته تصویر اصلاح شده سیستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

rawy

New member
سلام راوی جووووووووونم . خوبی عزیزم ؟
خدا رحمت کنه عزیز از دست رفتتون و تازه دیدم ...

سلام گلم, شبت خوش عزیزم
ای خواهر هستیم دیگه, شما خوبی؟
قربانت, خدا به همه رفتگان آرامش عنایت کنه (یعنی الان چیکار می کنن؟ :smiliess (11):)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا