زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ainazhz

New member
:25r30wi:

من کلا از اول به نیت مدیریت پا به این انجمن گذاشتم
بعد دیدم آدم اگه روانشناس باشه و سیاست داشته باشه باید از راهش وارد باشه
این بود که با همه طرح دوستی ریختم و اول جایگاهم رو محکم کردم بعد پستمو تحویل گرفتم
دیگه همینی که هست, بچه ها مثل کوه پشتم هستن و حمایت می کنن
الهم صل علی محمد و آل محمد

:25r30wi::25r30wi::25r30wi: الحق که دوست خودمی

بارلی

New member
سلااااااااام بارلی جون
خوبین؟
جای شما هم حسابی خالیه
در هر صورت عزیزم خودتون رو برای سفر ماه و پیراشکی و شام اقا مصفا حتما برسونین:4d564ad6:

سلام عزیزم . حالت چطوره ؟
مرسی منم خوبم ... یا میشه گفت الان خیلی بهترم...
ااااااااا پس اقا مصفا شام و می دن دیگهههههههههه ...
کاش این سفر ماه واقعی بود مث این انوشه ایرانی که رفت ... منم می خوام برررررررررررم :dadad4:
اما با قسمت پیراشکی موافقم ...:a2d3:

fanoosi

New member
سلام عزیزم
مرسی, شکر شما خوبی؟
نه سر درد نداشتم, دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من
به اضافه ی حال بدم دیشب یه خبر فوت هم شنیدم :sad:
ایشالا که زودتر خوب می شی عزیزم الان بهتره؟

الحمدلله...بهترم...اگه دوباره شروع نشه!
خدا نکنه دلت بگیره...پس من اینجا ساقه ی کرفسم آیا؟(دور از جون جمع)...خب باهام درد و دل میکردی خب!
خدا بیامرزه.....انا لله و انا الیه راجعون...خدا صبر بده...دور بودن یا نزدیک؟

fanoosi

New member
فانوسی جون یه غذای خاص جدید نیست ولی یه ترکیب فوق العاده است که اسمش هم نمی دونم چیه
تو یه عروسی تو شمال خوردم, دیگه تو خونه جزو غذاهای فیووریت شده, شاید دوستای دیگه شمالی اسم خاصی براش سراغ داشته باشن
برنجش یه چیزی مثل باقالی پولو بود ولی به جای باقالی کشمش داشت, خورشش مثل خورشت چلو گوشت بود, که پیازه و گوشت و ادویه و رب انار و آب
و یه سبزیجات معرکه ای کنارش بود که سر میز اونهمه خانوم از هر کسی پرسیدم این چیه نمی دونستن, بعد خودم از خانوم هایی که مسئول سالن بودن سوال کردم گفتن مواد داخل مرغ شکم پر هست. اگه کاملش رو نداری سرچ کنی تو نت هست, یا بگو برات پیدا کنم, سبزیجات معطره, آلو, زرشک, رب انار, مغزگردو, یه کم شکر همیناش یادمه. خلاصه که عجب چیزیه :4d564ad6:

آغاااااااااا این جوری قبول نیس..
اول مواد لازم رو بنویس...بعد مرحله به مرحله طبخش رو توضیح بده لطفا
بابا با یانگوم طرف نیستی که...من هنوز مبتدی ام!!!:25r30wi:

- - - Updated - - -

سلام بارلی جونم
خوبی؟؟؟؟چه خبرا عزیزم؟

بارلی

New member
سلام به فانوسی عزیزمممممممم .
خوبم مرسی شما چطوری؟
منم از این پیراشکیا می خواما:bunnyearsmiley:
عزیزم که اینقدر دل بزرگی داری .مرهم زخم دوستات هستی ...:riz304:

بارلی

New member
فانوسی عزیزم به نظر منم هم ایجاد تاپیک برای اشپزی فکر خوبیه ...:a2d3:
اینطوری بچه ها هم تجربیاتشون تو پخت غذاهای مختلف با هم شر می کنند ... :smilies-azardl (113
هم غذاهای تازه یاد می گیریم ...
حالا تا نظر بقیه دوستانم چی باشه ؟؟:smiliess (12):

rawy

New member
الحمدلله...بهترم...اگه دوباره شروع نشه!
خدا نکنه دلت بگیره...پس من اینجا ساقه ی کرفسم آیا؟(دور از جون جمع)...خب باهام درد و دل میکردی خب!
خدا بیامرزه.....انا لله و انا الیه راجعون...خدا صبر بده...دور بودن یا نزدیک؟

دور از جون خودت :28:

زنده باشی, دور بودن تقریبا ارتباط چندانی باهاشون نداشتیم ولی دوجانبه نسبت داشتیم, تصادف کرده بودن تو کما بودن, ولی کسی فکرشو نمی کرد که فوت می کنن
خدا همه ی رفتگان رو رحمت کنه (یعنی الان چی کار می کنن؟) :smiliess (11):

rawy

New member
آغاااااااااا این جوری قبول نیس..
اول مواد لازم رو بنویس...بعد مرحله به مرحله طبخش رو توضیح بده لطفا
بابا با یانگوم طرف نیستی که...من هنوز مبتدی ام!!!:25r30wi:
[/COLOR]
فاااااااانوسییییییییی, بیبییییییین کارادااااااااا
باباجون باقالی پلو رو که بلدی هان؟؟؟ باقالی توش نریز اکی, موقع کشیدن غذا یه مقدار کشمش رو یه کم تفت بده بریز روی برنجت خب؟ این از برنج
خورشتش رو هم که اول پیاز را پوست کنده و سرخ کن بعد گوشت رو داخلش تفت بده (گوشت به میزانی که برای تعداد نفرات کفایت کنه و به هرکی یه تیکه برسه, یکی نخوره یکی نگاه کنه :25r30wi:) یه مقدار رب انار بزن (بسته به میزان ترشی ربی که استفاده می کنه و ذائقه خودتون که چقدر ترشی دوست دارید یا ندارید) و آب بریز که روی گوش رو بپوشونه و با شعله کم آروم بجوشه تا گوشت بپزه, نمک آخر بزن چون گوشت رو ناپز می کنه.

خب اینم از این بعد سبزیجاتش که بهترین قسمتشه:

سبزیجات معطر ( ترخون ومرزه و ریحان یا جعفری یا کمی نعناع )
گردو خرد شده
پیاز سرخ شده
زرشک
آلو قیسی خلال شده
کشمش
شیره تمر کمی یا رب انار ( به دلخواه)
شکر کمی (به دلخواه)
تو ماهی تابه یه کم روغن بریز همه مواد رو داخلش بریز و مخلوط کن و یه مقدار تفت بده, نصف لیوان آب اضافه کن و در ظرف رو بذار تا یه مقدار جا بیفته
تمام
نه تا حالا دستور غذای اینجوری دیده بودی؟ خب معلومه دیگه نیست؟؟؟ اگه نیست بگو بازم توضیح بدم

fanoosi

New member
سلام به فانوسی عزیزمممممممم .
خوبم مرسی شما چطوری؟
منم از این پیراشکیا می خواما:bunnyearsmiley:
عزیزم که اینقدر دل بزرگی داری .مرهم زخم دوستات هستی ...:riz304:

الحمدلله خوبم عزیزم
بعله چشم....قراره به اتفاق بریم روی ماه برای صرف پیراشکی
شما نباشی که نمی ریم...
287519_yyyyywelcomwagon.gif

fanoosi

New member
دور از جون خودت :28:

زنده باشی, دور بودن تقریبا ارتباط چندانی باهاشون نداشتیم ولی دوجانبه نسبت داشتیم, تصادف کرده بودن تو کما بودن, ولی کسی فکرشو نمی کرد که فوت می کنن
خدا همه ی رفتگان رو رحمت کنه (یعنی الان چی کار می کنن؟) :smiliess (11):

انشالله خدا بیامرزدشون و به بازماندگانشون صبر عنایت کنه...
والا حالا ایشون که بنده خدا تصادف کرده اند و بعد کوما و بعد...
جوون 27 ساله ی سالم ...بدون هیچ تصادفی....بدون هیچ بیماری....بدون هیچ علتی....جلو چشمم فوت کرده و هنوزم نمی دونیم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان احتمالا تو مرحله ی انکارند...وای خدا صبرشون بده:14:

fanoosi

New member
فاااااااانوسییییییییی, بیبییییییین کارادااااااااا
باباجون باقالی پلو رو که بلدی هان؟؟؟ باقالی توش نریز اکی, موقع کشیدن غذا یه مقدار کشمش رو یه کم تفت بده بریز روی برنجت خب؟ این از برنج
خورشتش رو هم که اول پیاز را پوست کنده و سرخ کن بعد گوشت رو داخلش تفت بده (گوشت به میزانی که برای تعداد نفرات کفایت کنه و به هرکی یه تیکه برسه, یکی نخوره یکی نگاه کنه :25r30wi:) یه مقدار رب انار بزن (بسته به میزان ترشی ربی که استفاده می کنه و ذائقه خودتون که چقدر ترشی دوست دارید یا ندارید) و آب بریز که روی گوش رو بپوشونه و با شعله کم آروم بجوشه تا گوشت بپزه, نمک آخر بزن چون گوشت رو ناپز می کنه.

خب اینم از این بعد سبزیجاتش که بهترین قسمتشه:

سبزیجات معطر ( ترخون ومرزه و ریحان یا جعفری یا کمی نعناع )
گردو خرد شده
پیاز سرخ شده
زرشک
آلو قیسی خلال شده
کشمش
شیره تمر کمی یا رب انار ( به دلخواه)
شکر کمی (به دلخواه)
تو ماهی تابه یه کم روغن بریز همه مواد رو داخلش بریز و مخلوط کن و یه مقدار تفت بده, نصف لیوان آب اضافه کن و در ظرف رو بذار تا یه مقدار جا بیفته
تمام
نه تا حالا دستور غذای اینجوری دیده بودی؟ خب معلومه دیگه نیست؟؟؟ اگه نیست بگو بازم توضیح بدم

خدایی همچین دستور غذایی ندیده بودم تا حالا!!!!:5:
اون وقت این سبزیجات معطر که تو قابلمه جا افتاد می ریزیم روی گوشت و میخوریم؟؟؟؟؟؟
سوال دوم اینکه گوشت گوسفند یا مرغ؟؟؟؟؟؟؟
(راوی من تازه از خواب بیدار شدم گیجه گیجم!!)

parand

Well-known member
راووی جونم مرسی از غذایی که معرفی کردی....
ولی به نظر غذای سختیه...فکر کنم مال 60 سال به بالاس..............:25r30wi:
بچه ها از وقتی که فانوسی دستور پیراشکی رو گذاشته به اشپزی علاقه مند شدم.........
منم بعدا میاام دستور یه غذای خوشمزه گیلانی رو میزارم. البته خودم تا حالا درست نکردم فقط خوردم.........
.............

fanoosi

New member
خانم های خوشگل تاپیک...
کی تا حالا رفته سرزمین موجهای آبی مشهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کی رفته بگه میخوام با پیام خصوصی چند تا سوال ازش بپرسم ...دوستم میخواد بره یه سری اطلاعات میخواد ازش بدونه....

fanoosi

New member
راووی جونم مرسی از غذایی که معرفی کردی....
ولی به نظر غذای سختیه...فکر کنم مال 60 سال به بالاس..............:25r30wi:
بچه ها از وقتی که فانوسی دستور پیراشکی رو گذاشته به اشپزی علاقه مند شدم.........
منم بعدا میاام دستور یه غذای خوشمزه گیلانی رو میزارم. البته خودم تا حالا درست نکردم فقط خوردم.........
.............

سلام پرند جونم
خوبی؟درسهات خوب پیش میره؟
ماه چه خبر؟هوا خوبه؟!
وای پرند....خیلی خوشحالم که باعث شدم به آشپزی علاقه مند بشی... :4d564ad6: به این میگن معجزه پیراشکی و قراره یه مقاله بنویسم راجع به پیراشکی درمانی!!!(در ادامه ی همون توت درمانی!!)...آخه قبل از پیراشکی هم دستور چند تا غذای دیگه رو گذاشتم ولی اون غذاها نتونستند همچین تاثیری رو تاپیک بذارن!!!(به این میگن رو هوا زدن!!:25r30wi:)
حتما منتظر غذای خوشمزه ی گیلانی هستیماااااااااااااااااااااااا

rawy

New member
انشالله خدا بیامرزدشون و به بازماندگانشون صبر عنایت کنه...
والا حالا ایشون که بنده خدا تصادف کرده اند و بعد کوما و بعد...
جوون 27 ساله ی سالم ...بدون هیچ تصادفی....بدون هیچ بیماری....بدون هیچ علتی....جلو چشمم فوت کرده و هنوزم نمی دونیم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان احتمالا تو مرحله ی انکارند...وای خدا صبرشون بده:14:

:5: بدون علت؟؟؟؟؟ مگه می شه؟؟؟
مام که رفتیم شمال همون روز اول که رسیدیم روز عید رفتیم مراسم سوم :sadsmiley:
یه جوون بیست و یکی دو ساله با دوستاش خلاف می رفتن تصادف کردن و خودش جا در جا و دوستش بعد یه روز کما فوت کردن
با اونام نسبت دور داشتیم
یه موتور می ندازن زیرپای یه الف بچه بدون اینکه یه جو عقل تو کلش باشه, خودشو سه نفر دیگه رو به کشتن داد
طفلک مادرش
واقعا خدا صبر بده, چطوری می خوان کنار بیان

rawy

New member
خدایی همچین دستور غذایی ندیده بودم تا حالا!!!!:5:
اون وقت این سبزیجات معطر که تو قابلمه جا افتاد می ریزیم روی گوشت و میخوریم؟؟؟؟؟؟
سوال دوم اینکه گوشت گوسفند یا مرغ؟؟؟؟؟؟؟
(راوی من تازه از خواب بیدار شدم گیجه گیجم!!)

:25r30wi:
نه نریز روی گوشت اونو جدا بذار بعد که غذا کشیدی تو بشقابت می تونی بریزی روی پلو :rolleyessmileyanim:
گوشت گوسفند منتها من به مامانم پیشنهاد دادم با گوشت مرغم می شه هااااا اتفاقا خوب هم شده بود
پاشو یه کم ورزش کن یک دو سه چهار یک دو ....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا