زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
برای برچسب کاری که اقا یزدان صاحب فن ند :ph34r-smiley:

در مورد تشخیص: ایلین جون بیا باهم مشورت کنیم :smilies:البته دوستان دیگه هم ما رو از هم فکریشون بی نصیب نذارن:black_eyed:

ما بی صبرانه منتظر برچسبها و تشخیص های سرورارن گرامی هستیم!!

بارلی

New member
سلام به همه دوستان عزیزم
توروخدا ببینید بعد میگن بارلی تاپیک و به هم می ریزه ...:5:
4 روز ما کنج عزلت گزیدیم اینا چمدون بستن برای رفتن به ماه با یه بغچه پیراشکی ...:riz481:
جناب مصفا هم گروه سرود شکوفه ها راه انداختن :4d564ad6: اگه تک خون ندارید بیام ....:a2d3:

sanam_b

New member

آره دوستان خیلی دوست دارم نظرتون رو بشنوم... به نظرم خیلی شبیه به تجربه اوجیه که مثلا مزلو راجع بهش صحبت میکنه، ولی برای من از نوع کاملا کاذبشه... یعنی که اونقدر هم خوب نخوندم که بخوام برم تو اوج، ولی در هر حال تو آسمونم و همه چی به نظرم خیلی خوب و درست و قشنگه و کلا انگار دنیا همونطوری که باید داره پیش میره... البته این رو هم بگم هااااا که دم در جلسه عین دیوونه ها 200 تا برگه لایتنر برده بودم و داشتم موهای سرم رو می کندم. شانس آوردم یه دختر گلی که میخواست پرستاری شرکت کنه اومد سراغم و باهام حرف زد و کلا از اون حال در اومدم. ولی سر جلسه و بعد از اون قشنگ رو ماه بودم:shocked:

psychology123

New member
خداییش دو روزه مدیر شدن، ببین چه لابی قدرتمندی توی سایت راه انداخته هاااا...
اینجاست که باید گفت بیبین کارادا پروفسور مک دونالد
من شکایت خودم رو به دادگاه عدل الهی میبرم

عجبا عجبا
شما هم مثل یزدان تا حرف حق می شنوین ارجاع می دین به خدا
نکن برادر من نکن....جزغاله می شیااا

آخرین ویرایش:

psychology123

New member
بچه ها توجه کردین تور رو نوشتم طور؟؟؟!!!
فکر کنم جناب مصفا اینقدر در گیری شدید پیدا کرده بودن بخاطر شام دادن که ندیدن:25r30wi:

psychology123

New member
سلام به همه دوستان عزیزم
4 روز ما کنج عزلت گزیدیم اینا چمدون بستن برای رفتن به ماه با یه بغچه پیراشکی ...
جناب مصفا هم گروه سرود شکوفه ها راه انداختن :4d564ad6: اگه تک خون ندارید بیام ....:a2d3:

سلااااااااام بارلی جون
خوبین؟
جای شما هم حسابی خالیه
در هر صورت عزیزم خودتون رو برای سفر ماه و پیراشکی و شام اقا مصفا حتما برسونین:4d564ad6:

rawy

New member
خداییش دو روزه مدیر شدن، ببین چه لابی قدرتمندی توی سایت راه انداخته هاااا...
اینجاست که باید گفت بیبین کارادا پروفسور مک دونالد
من شکایت خودم رو به دادگاه عدل الهی میبرم

:25r30wi:

من کلا از اول به نیت مدیریت پا به این انجمن گذاشتم :25r30wi:
بعد دیدم آدم اگه روانشناس باشه و سیاست داشته باشه باید از راهش وارد باشه :ph34r-smiley:
این بود که با همه طرح دوستی ریختم و اول جایگاهم رو محکم کردم بعد پستمو تحویل گرفتم
دیگه همینی که هست, بچه ها مثل کوه پشتم هستن و حمایت می کنن :a2d3:
الهم صل علی محمد و آل محمد

rawy

New member
ویژژژژژژژژژژژژژژژ من اومدمممممممممم
اقا مصفا زود تند دستا بالا..یه پا بالا با تشت اب روی سر تون:New (6):

تاز من دلم براتون سوخت کم گفتم یه کارت قرمز گرفتین نذارین بگمااااااااااااا:smiliess (4):

مثل یه پسر خوب هر روز تکرار کنین من باید برج میلاد شام بدهم...

:25r30wi::25r30wi:

rawy

New member
سلام راوی جونم
خوبی؟
چرا؟خدا بد نده....طوری شده؟ سرت درد میکنه؟
منم از دیشب تا حالا سردرد دارم....میاد و میره!!نمیذاره به کارهام برسم...

سلام عزیزم
مرسی, شکر شما خوبی؟
نه سر درد نداشتم, دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من
به اضافه ی حال بدم دیشب یه خبر فوت هم شنیدم :sad:
ایشالا که زودتر خوب می شی عزیزم الان بهتره؟

psychology123

New member

آره دوستان خیلی دوست دارم نظرتون رو بشنوم... به نظرم خیلی شبیه به تجربه اوجیه که مثلا مزلو راجع بهش صحبت میکنه، ولی برای من از نوع کاملا کاذبشه... یعنی که اونقدر هم خوب نخوندم که بخوام برم تو اوج، ولی در هر حال تو آسمونم و همه چی به نظرم خیلی خوب و درست و قشنگه و کلا انگار دنیا همونطوری که باید داره پیش میره... البته این رو هم بگم هااااا که دم در جلسه عین دیوونه ها 200 تا برگه لایتنر برده بودم و داشتم موهای سرم رو می کندم. شانس آوردم یه دختر گلی که میخواست پرستاری شرکت کنه اومد سراغم و باهام حرف زد و کلا از اون حال در اومدم. ولی سر جلسه و بعد از اون قشنگ رو ماه بودم:shocked:
برچسب کاری که تخصص یزدان هست
اما از نظر تشخیص,از دید من, شما نرمال نرمال هستین :smilies-azardl (113

psychology123

New member
سلااااااااااام راوی جونمممممممممم:thanks:
خوبی عزیزم؟؟!!
راوی جون من می رم نهااااااار
بابای

rawy

New member
وای راوی عاشق این عناوین تاپیک جدید شدم!!!
بگو دیگه....اون غذایی که بلدی بگووووووووووووو:4d564ad6:

فانوسی جون یه غذای خاص جدید نیست ولی یه ترکیب فوق العاده است که اسمش هم نمی دونم چیه
تو یه عروسی تو شمال خوردم, دیگه تو خونه جزو غذاهای فیووریت شده, شاید دوستای دیگه شمالی اسم خاصی براش سراغ داشته باشن
برنجش یه چیزی مثل باقالی پولو بود ولی به جای باقالی کشمش داشت, خورشش مثل خورشت چلو گوشت بود, که پیازه و گوشت و ادویه و رب انار و آب
و یه سبزیجات معرکه ای کنارش بود که سر میز اونهمه خانوم از هر کسی پرسیدم این چیه نمی دونستن, بعد خودم از خانوم هایی که مسئول سالن بودن سوال کردم گفتن مواد داخل مرغ شکم پر هست. اگه کاملش رو نداری سرچ کنی تو نت هست, یا بگو برات پیدا کنم, سبزیجات معطره, آلو, زرشک, رب انار, مغزگردو, یه کم شکر همیناش یادمه. خلاصه که عجب چیزیه :4d564ad6:

rawy

New member
سلام به همه دوستان عزیزم
توروخدا ببینید بعد میگن بارلی تاپیک و به هم می ریزه
4 روز ما کنج عزلت گزیدیم اینا چمدون بستن برای رفتن به ماه با یه بغچه پیراشکی ...

:25r30wi::25r30wi:

rawy

New member

به نظر من تجربه ی حضور تو لحظه ی حال رو داشتی, واقعا تجربه ی فوق العادیه, نادیده گرفتن گذشته و آینده و لذت بردن از بودن

ainazhz

New member
:25r30wi: :25r30wi:

وااااااای که چقدر به حرفای شما و پرند و الی در مورد حیوانات خندیدم
صفحاتی که می بایست بخونمممممممممم زیاد بودن نمی شد به تک تکشون جواب داد.

ایناز جون از من گفتن بود حتی اگه دباره خواستی عکس لی لی رو بذاری حتما حفاظت شده باشه

اخه ازشون بعید نیست که نقشه ترورشو بکشنااااااااا

مخصوصا خیلی مواظب الی بااااااااااش
از دست تو 123

اصلا دیگه عکسشو نمیزارم دخترمو چشم میکنن لاغر میشه . الان خرس شده و به اندازه خرس میخوره... باید برم دنباله کار بگردم . کفافه شکم این و نمیده وضع فعلی

ainazhz

New member
سلام به همه دوستان عزیزم
4 روز ما کنج عزلت گزیدیم اینا چمدون بستن برای رفتن به ماه با یه بغچه پیراشکی ...:riz481:

بارلی جون خوش اومدی... بیستر بیا. کنج عزلت خوب نیستااا

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا