زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

taranom92

New member
سلام فانوسی جونم. خوبی؟؟؟؟ بهتر شدی عزیزم؟؟؟؟؟؟؟ از فردا میخواام گزارش بدم روزانه. چون این دو روز خیلی افت کردم....
امروزم تقریبا چیزی نخوندم.............:sadsmiley:

سلام پرندجونم خوبی؟بیاتایپک 93گزارشاتوبده منوفداجون قرارگذاشتیم هرکس حداقل چهارساعت کمتربخونه تنبیه میشه منم بعدازنمازصبح نمیخوابم که خوب بخونم شماهم بیاتوگروهمون

rawy

New member
فدات بشم دوستم که منو میشناسه... مرسییییییییییییییییییییییییییییی عزیزم

ولی راوی کم حرف شدیا.. گفتم که گفته باشم یه وقت نگی نگفتی

خدا نکنهههههههههه
واقعاااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟ :5:

aylinn

New member
مشاهده فایل‌پیوست 3110بچه ها این همستر منه . ببینین چقدر شکموئه.. اسمش هم لی لی هست. خیلی دوسش دارم. خواسستم شما هم عکسشو ببینینمشاهده فایل‌پیوست 3111

وای چقد نااااااااااااااااااااازه
چقد خوسگلههههههههههه
آیناز بازم عکسشو برامون بذار
راستی چند وقته که داریش چون من شنیدم دو سه سال بیشتر زنده نمیمونن

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member
سلام دوستای گلم
یه چند روز بود که بدقول شده بودم...میخوام از خجالت آیلین جونم دربیام...

طرز تهیه ی پیراشکی:
درست کردن این غذای خوشمزه دو قسمت داره: 1- خمیر پیراشکی 2- مواد وسط پیراشکی
که من از خمیرهای آماده استفاده کردم (آخه خیلی دنگ و فنگ داره!) منتها کسی حوصله داشته باشه و خمیر رو هم خودش آماده کنه نتیجه ی کار خوشمزه تر میشه...
برای مواد وسط پیراشکی هم خب ماده ی اصلیش گوشت چرخ کرده است و مزه اش رو عالی میکنه ولی اگه در دسترس نبود میشه از سویا یا گوشت مرغ ریش ریش شده هم استفاده کرد.
مواد داخل پیراشکی میتونه شامل هر چیزی باشه (مثل درست کردن مواد ماکارانی سلیقه ایه):
گوشت چرخ کرده 200 گرم (همینقدر هم کافیه)
سویا به میزان لازم (برای از بین بردن طعم خاص سویا که بعضی ها ممکنه خوششون نیاد میتونید سویا رو در شیر بخیسونید و موقع طبخ هم حتما به آن زرد چوبه اضافه کنید)
مقداری پیاز سرخ شده
قارچ ریز خرد شده و سرخ شده به میزان دلخوه
سیب زمینی ریز خرد شده و سرخ شده
فلفل دلمه ای ریز خرد شده و سرخ شده
سیر خرد شده و کمی تفت داده شده
رب و ادویه و نمک و آویشن
اندازه هاش رو دقیق ننوشتم چون بر اساس تعداد افرادی که دارید براشون پیراشکی درست میکنید متغیره...
من شنیدم عده ای تخم مرغ آبپز هم با رنده ریز میکنند و داخل پیراشکی می ریزند ولی من امتحان نکردم!
من اول پیاز رو ریختم و کمی تفت دادم تا سبک بشه (داخل روغن ذرت این کارو انجام دادم چون برای سرخ کردن بهتره) بعد فلفل دلمه ای رو اضافه کردم...بعدش گوشت چرخ کرده رو داخلش سرخ کردم و رب رو با کمی آب مخلوط کردم داخلش ریختم تا آروم آروم آبش تبخیر بشه... آخر هم سیر اضافه کردم و بعد از کمی تفت دادن، زیر ماهیتابه رو خاموش کردم.
سویا و قارچ و سیب زمینی رو هم جدا سرخ کردم و به مواد قبلی اضافه کردم.
حالا وقتشه که خمیر آماده رو از یخچال دربیاریم تا کمی یخ اش باز بشه...پیشنهاد میدهم 4 تا 4 تا خمیرها رو از یخچال بیرون بیارید چون اگه یه خرده دیر بجنبید و خمیر زیادی شل بشه نتیجه ی کار خراب میشه
زمانی که خمیر نه اونقدر سفته که بشکنه نه اونقدر شل که وا بره باید مواد رو وسط خمیر بذاریم و خمیر رو ببندیم که بستن خمیر هم دو طریقه داره هم با دست میشه اینکارو کرد مثل تصویر زیر (من همینکارو کردم)

هم با چنگال میشه خمیر رو بست (مثل عکس پایینی)

فقط نکته ی مهم اینه که موادش نه اونقدر کم باشه که پیراشکی بی مزه بشه نه اونقدر زیاد که ازش بیرون بریزه و منظره ی کارتون رو خراب کنه...حتما موقع بستن خمیر دقت کنید مواد بیرون نریزه...
وقتی که خمیر رو بستید به نظر من بهتره که به سمت روی کار بذاریدش تا سرخ بشه...چون زیر خمیر یه حالت شلی داره و ممکنه به ماهیتابه بچسبه و کار رو خراب کنه...(نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه!!)
بعد از سرخ شدن پیراشکی اون ها رو روی دستمال قرار بدید تا روغن اضافیش گرفته بشه و پیشنهاد میکنم این غذا گرم سرو بشه که خیلی بیشتر می چسبه!!(مخصوصا با سس فلفلی!!)

fanoosi

New member
فدات بشم دوستم که منو میشناسه... مرسییییییییییییییییییییییییییییی عزیزم

ولی راوی کم حرف شدیا.. گفتم که گفته باشم یه وقت نگی نگفتی

آیناز جونم راس میگی....راوی کم حرف شده
چرا راوی جونم؟؟؟؟؟؟؟:New (6):

rawy

New member

آیناز جونم راس میگی....راوی کم حرف شده
چرا راوی جونم؟؟؟؟؟؟؟:New (6):

جدی می گین یا مسخرم می کنین؟
من اینهمه حرف می زنم کهههههه
مثلا می خواستم بعد از ماه رمضون شروع کنم به درس خوندن
اقلا روزی سه ساعت بخونم ولی همش اینجام یا دارم فیلم می بینم یا کارای دیگه
به هر حال به هیچ چی نمی رسم, مثلا برنامه ریزی هم کردم
چرا اینجوری شدم آخه :(50):

rawy

New member
سلام دوستای گلم

وااااااااااای فااااااااااااانوسی چرا با احساسات من بازی می کنی آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
cry2.gif

یه سوال اساسی, (خوب شد گیرت آوردم) من با این خمیر آماده ها درس کردم چرا خشک شد؟؟؟
چی کارش کنم؟ :(50):

راستی در مورد سویا یه توصیه دارم, اینکه (مخصوصا اگه گوشت رو خودت چرخ می کنی) سویا رو با آب خیس کن و بعد با گوشت یکی دوبار چرخش کن, سویا وقتی با گوشت قاطی می شه اصلا مشخص نمی شه و مزه ی گوشت می گیره, هم کمک به مصرف گوشته هم اینکه از خاصیت های سویا بی بهره نمی مونی.

آخرین ویرایش:

aylinn

New member
سلام دوستای گلم

طرز تهیه ی پیراشکی:

فانوسی جون خیلی خیلی زحمت کشیدی مرسی دستت درد نکنه توضیحاتت هم واقعا جامع و عالی بود:thanks:
فقط یه سوال :
از چه خمیر آماده ای استفاده میکنی؟:bunnyearsmiley:

aylinn

New member
جدی می گین یا مسخرم می کنین؟
من اینهمه حرف می زنم کهههههه
مثلا می خواستم بعد از ماه رمضون شروع کنم به درس خوندن
اقلا روزی سه ساعت بخونم ولی همش اینجام یا دارم فیلم می بینم یا کارای دیگه
به هر حال به هیچ چی نمی رسم, مثلا برنامه ریزی هم کردم
چرا اینجوری شدم آخه :(50):

راوی جون دیگه چیزی تا اعلام نتایج باقی نمونده فقط 13 روز انشالله اون روز هممون جزء قبولیاییم و دیگه لزومی نداره برای کنکور بخونیم.

ainazhz

New member
خدا نکنهههههههههه
واقعاااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟ :5:

اره واقعا . قبلا میومدم تاپیک چند صفحه میخوندم از صحبتات الان نه پس نتیجه میگیریم که کم حرف شدی :smiliess (11): من همون راوی میخوام. بدو زود پسش بده:p7977cujr38iyymsu8:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ainazhz

New member
وای چقد نااااااااااااااااااااازه
چقد خوسگلههههههههههه
آیناز بازم عکسشو برامون بذار
راستی چند وقته که داریش چون من شنیدم دو سه سال بیشتر زنده نمیمونن

حتما عزیزم ... من بیشتر ازش فیلم دارم ... چون خیلی عصبیه . نمیزاره بگیرمش تو دستم... چشم بازم ازش عکس میگیرم براتون
6 ماه دارمش...
دارم نقشه میکشم که دانشگاه پکه قبول شدم بدمش یکی از دوستام نگهش داره.

ainazhz

New member
سلام دوستای گلم

طرز تهیه ی پیراشکی:
که من از خمیرهای آماده استفاده کردم (آخه خیلی دنگ و فنگ داره!) منتها کسی حوصله داشته باشه و خمیر رو هم خودش آماده کنه نتیجه ی کار خوشمزه تر میشه...
برای مواد وسط پیراشکی هم خب ماده ی اصلیش گوشت چرخ کرده است و مزه اش رو عالی میکنه ولی اگه در دسترس نبود میشه از سویا یا گوشت مرغ ریش ریش شده هم استفاده کرد.
مواد داخل پیراشکی میتونه شامل هر چیزی باشه (مثل درست کردن مواد ماکارانی سلیقه ایه):
گوشت چرخ کرده 200 گرم (همینقدر هم کافیه)
سویا به میزان لازم (برای از بین بردن طعم خاص سویا که بعضی ها ممکنه خوششون نیاد میتونید سویا رو در شیر بخیسونید و موقع طبخ هم حتما به آن زرد چوبه اضافه کنید)
مقداری پیاز سرخ شده
قارچ ریز خرد شده و سرخ شده به میزان دلخوه
سیب زمینی ریز خرد شده و سرخ شده
فلفل دلمه ای ریز خرد شده و سرخ شده
سیر خرد شده و کمی تفت داده شده
رب و ادویه و نمک و آویشن
اندازه هاش رو دقیق ننوشتم چون بر اساس تعداد افرادی که دارید براشون پیراشکی درست میکنید متغیره...
من شنیدم عده ای تخم مرغ آبپز هم با رنده ریز میکنند و داخل پیراشکی می ریزند ولی من امتحان نکردم!
من اول پیاز رو ریختم و کمی تفت دادم تا سبک بشه (داخل روغن ذرت این کارو انجام دادم چون برای سرخ کردن بهتره) بعد فلفل دلمه ای رو اضافه کردم...بعدش گوشت چرخ کرده رو داخلش سرخ کردم و رب رو با کمی آب مخلوط کردم داخلش ریختم تا آروم آروم آبش تبخیر بشه... آخر هم سیر اضافه کردم و بعد از کمی تفت دادن، زیر ماهیتابه رو خاموش کردم.
سویا و قارچ و سیب زمینی رو هم جدا سرخ کردم و به مواد قبلی اضافه کردم.
حالا وقتشه که خمیر آماده رو از یخچال دربیاریم تا کمی یخ اش باز بشه...پیشنهاد میدهم 4 تا 4 تا خمیرها رو از یخچال بیرون بیارید چون اگه یه خرده دیر بجنبید و خمیر زیادی شل بشه نتیجه ی کار خراب میشه
زمانی که خمیر نه اونقدر سفته که بشکنه نه اونقدر شل که وا بره باید مواد رو وسط خمیر بذاریم و خمیر رو ببندیم که بستن خمیر هم دو طریقه داره هم با دست میشه اینکارو کرد مثل تصویر زیر (من همینکارو کردم)

هم با چنگال میشه خمیر رو بست (مثل عکس پایینی)

فقط نکته ی مهم اینه که موادش نه اونقدر کم باشه که پیراشکی بی مزه بشه نه اونقدر زیاد که ازش بیرون بریزه و منظره ی کارتون رو خراب کنه...حتما موقع بستن خمیر دقت کنید مواد بیرون نریزه...
وقتی که خمیر رو بستید به نظر من بهتره که به سمت روی کار بذاریدش تا سرخ بشه...چون زیر خمیر یه حالت شلی داره و ممکنه به ماهیتابه بچسبه و کار رو خراب کنه...(نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه!!)
بعد از سرخ شدن پیراشکی اون ها رو روی دستمال قرار بدید تا روغن اضافیش گرفته بشه و پیشنهاد میکنم این غذا گرم سرو بشه که خیلی بیشتر می چسبه!!(مخصوصا با سس فلفلی!!)

واییییی چقدر تو کدبانویی فانوسی جون... خیلی خوبه . خیلی کار خوبی کردی دستورشو گذاشتی . میخوا م درستش کنم

ainazhz

New member
وااااااااااای فااااااااااااانوسی چرا با احساسات من بازی می کنی آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
cry2.gif

یه سوال اساسی, (خوب شد گیرت آوردم) من با این خمیر آماده ها درس کردم چرا خشک شد؟؟؟
چی کارش کنم؟ :(50):

راستی در مورد سویا یه توصیه دارم, اینکه (مخصوصا اگه گوشت رو خودت چرخ می کنی) سویا رو با آب خیس کن و بعد با گوشت یکی دوبار چرخش کن, سویا وقتی با گوشت قاطی می شه اصلا مشخص نمی شه و مزه ی گوشت می گیره, هم کمک به مصرف گوشته هم اینکه از خاصیت های سویا بی بهره نمی مونی.

افرین در مورد سویا مامان منم همیشه همین کارو میکنه . سویا خیلی خاصیت داره . تو وعده های غذاییتون بزارید حتما

rawy

New member
راوی جون دیگه چیزی تا اعلام نتایج باقی نمونده فقط 13 روز انشالله اون روز هممون جزء قبولیاییم و دیگه لزومی نداره برای کنکور بخونیم.

هییییییییی خواهر
والا با این وضع آمار و زبان اگه اونا هم اشتباه کنن و قبولم کنن, خودم خجالت می کشم
هرچند بقیه اش هم تعریفی نداره

rawy

New member
اره واقعا . قبلا میومدم تاپیک چند صفحه میخوندم از صحبتات الان نه پس نتیجه میگیریم که کم حرف شدی :smiliess (11): من همون راوی میخوام. بدو زود پسش بده:p7977cujr38iyymsu8:

:25r30wi: بیا ورش دار ببرش از شرش راحت شیم
نه تو دوس داری من به کارام نرسم؟ نه خدا رو خوش میاد آخه؟؟؟ نه زبان بلدم نه آمار, با یه عالمه کتاب نخونده و فیلم ندیده و ... و ... ؟

parand

Well-known member
مشاهده فایل‌پیوست 3110بچه ها این همستر منه . ببینین چقدر شکموئه.. اسمش هم لی لی هست. خیلی دوسش دارم. خواسستم شما هم عکسشو ببینین

وااااااای ایــــــــــــــــــــــــناز جون چقد خوشگله
%20%2834%29.gif

نمیترسی میگیری دستت؟؟؟؟ چنگ نمیزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا