زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

iranian girl

New member
تشکر از دوستای خوبم یزدان و راوی جان... دوست داشتم نظر بچه های دیگه رو هم بدونم ولی چرا فقط لایک کردین.. خوب نظرتون رو بگین:ad54ad:

parand

Well-known member
نه پرند جون همون جا بمون آخه من هر وقت دلم برات تنگ میشه ماه رو نگاه میکنم.

اخی ایلین جونم....... مرسی از اینکه به یادمی.............:heart::(40):
شما جون بخواه عزیزم...:thanks:.....من ماه میمونم ولی سعی کنید وقتی بیکارید بیاید ماه .........:4d564ad6:

aylinn

New member

parand

Well-known member
پرند جون خوبه خوب بخون چون انشاالله هر چی خوندی امسال سر توی دانشگاه به دردت میخوره.
:thanks:
مرسی ایلین جونم.........
انشاا... شما هم قبول شی حسابی خوشحال شم..............
:smilies-azardl (113

aylinn

New member
متاسفانه دیگه باید برم خیلی دلم میخواست اینجا باشم مخصوصا که بعد از مدتها پرند جون و من همزمان اینجاییم
ولی اگه تونستم 1 ساعت دیگه برمیگردم.

yazdan

New member
از اون لحاظ که بعلههههههه....میرم که از امام رضا (ع) برای هممون خیر بخوام....اول برا دوستام...بعد هم برا خودم...
منظورم اینه که نمیتونم بیام اینجا و تو شادی دوستام شریک باشم....دیر میرسم بهتون...احتمالا نهم شهریور شایدم دیرتر...نمیدونم...معلوم نیس!
دعا کنید بتونیم بریم...

جسارتآ منظورت اینه که از امام رضا میخوای که شفاعتمونو کنه دیگه،نه؟

ainazhz

New member
چند تا خانواده زودتر از نگرانی درمیان دیگه!!!
به نظرم بریم اون یکی تاپیک.....منتها من لینکشو ندارم....گمش کردم!!!!!!!
راستی بچه ها
من اگه خدا قسمت کنه....اگه امام رضا (ع) بطلبه موقع اعلام نتایج مشهدم....بعید میدونم به نت دسترسی پیدا کنم (یعنی فوقش بتونم نتیجه آزمونهامو ببینم)...چیکار کنم من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ا فانوسی نیستی اون موقع.. کاش یه کاری میشد انجام بدی بیای... ما همه باید اینجا جمع شیم . باهم نتایجمون رو ببینیم و همون لحظه بهم بگیم ...

parand

Well-known member
متاسفانه دیگه باید برم خیلی دلم میخواست اینجا باشم مخصوصا که بعد از مدتها پرند جون و من همزمان اینجاییم
ولی اگه تونستم 1 ساعت دیگه برمیگردم.

ایلین جونم برو به سلامت.......
:thanks:
خیلی خیلی خوشحال شدم باهات صحبت کردم عزیزم........
:rose:.

ainazhz

New member
سلااااااااااام به همه ی دوستای گلم........
بارلی
فانوسی
راوی
اقای مصفا

پس من چی ؟
758720_JC_depressed.gif

سلام پرند جون . خوب درس میخونی دیگه؟ روزی چند ساعت میخونی؟

بارلی

New member
سلام بارلی جون. جای همه ی شما خالی بود ... خوبی بارلی؟ چه خبرا؟

مرسی عزیزممممممممممم منم خوبم ... دوستان به جا ی ما ...من هم سرگرم می کنم خودمو با این برنامه اون برنامه تا روزها زودتر برام بگذره...:a2d3:

بارلی

New member
مرسی ایلین جونم . خوبم ...
اشکالی نداره عزیزم من هم همزمان چند کارو با هم انجام می دهم ...:1dco2x0p1lilzhfpg1t

ainazhz

New member
تشکر از دوستای خوبم یزدان و راوی جان... دوست داشتم نظر بچه های دیگه رو هم بدونم ولی چرا فقط لایک کردین.. خوب نظرتون رو بگین:ad54ad:

عزیزم لایک کردم چون دوستای من کامل نظراتو گفتن و من کاملا باهاشون موافقم

ainazhz

New member
مرسی عزیزممممممممممم منم خوبم ... دوستان به جا ی ما ...من هم سرگرم می کنم خودمو با این برنامه اون برنامه تا روزها زودتر برام بگذره...:a2d3:

واقعا انتظار بده... اخه چرا اینهمه فاصله بین کنکور و جواب هست... اصلا خوب نیست. با روحیات ادم بازی میکنن:p7977cujr38iyymsu8:

eliii

New member

سلااام دوست عزیز ، یادمه ترم دوم بودم که استادمون بهمون گفت روانشناسی شبیه تخلیه چاه میمونن . میدونی یه وقتایی ادما فقط با گفتن خوب میشن یعنی اروم میشن و میتونن در ارمش روحی فکر کنن و خودشون راه حل درست رو پیدا کنن در واقعه خیلی از ادما فقط دنبال یه گوش شنوا هستن کسی که بهشون با دقت گوش بده بدون انتقاد بدون قضاوت . که این یکی از اصل های اساسی تو کار ما . حتما همین طور و رو خود روانشناس هم تاثیر میزاره اما فرق یه روانشناس شاید این باشه که میدونه باید چطور مدیریت کنه یعنی یاد گرفتیم البته که اگر علایمی هم باشه میتونیم تشخیص بدیم و جلوگیری کنیم از این موضوع . هرچند که تو کار ما یه چیز لذت بخش وجود داره و اینکه داری کمک میکنی به کسی که احتیاج داره بهش و اینکه من میتونم کسی رو ببینم که بهتر شده این حس عالیه . من شنیدم از استادم که تو کار روانشناسا برای جلوگیری از فرسودگی روحی باید حداکثر در روز ۵ مراجع داشته باشن که البته تو کشور ما این هم رعایت نمیشه
این نظر شخصی منه امیدوارم تا حدودی جوابتون رو داده باشم . برای من این کار واقعا لذت بخشه

آخرین ویرایش:

eliii

New member
عززززیزم مزاحمت نمیشم به کارات برس ، بابا یکم از کاراتو به من بده من انجام میدم . خسته شدی

بارلی

New member
واقعا انتظار بده... اخه چرا اینهمه فاصله بین کنکور و جواب هست... اصلا خوب نیست. با روحیات ادم بازی میکنن:p7977cujr38iyymsu8:
درسته عزیزم...چیزی که برای اونها ارزش نداره همین استرس زیادی که تا اعلام نتایج به امثال ما وارد میشه ... :smiliess (2):
صرف یه مقدار زمان برای برنامه ریزی صحیح واقعا خواسته زیادی نیست... اما مث همه حق هایی که برای گرفتنشون مجبور به صف کشیدن شدیم ، مجبوریم برای این هم همچنان انتظار بکشیم...:mad_majidonline:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا