iranian girl
New member
تشکر از دوستای خوبم یزدان و راوی جان... دوست داشتم نظر بچه های دیگه رو هم بدونم ولی چرا فقط لایک کردین.. خوب نظرتون رو بگین:ad54ad:
نه پرند جون همون جا بمون آخه من هر وقت دلم برات تنگ میشه ماه رو نگاه میکنم.
سلام ایلین عزیزم .... خوبی؟
سلااااااااااااااااام ایلین جونم...............
:thanks:پرند جون خوبه خوب بخون چون انشاالله هر چی خوندی امسال سر توی دانشگاه به دردت میخوره.
از اون لحاظ که بعلههههههه....میرم که از امام رضا (ع) برای هممون خیر بخوام....اول برا دوستام...بعد هم برا خودم...
منظورم اینه که نمیتونم بیام اینجا و تو شادی دوستام شریک باشم....دیر میرسم بهتون...احتمالا نهم شهریور شایدم دیرتر...نمیدونم...معلوم نیس!
دعا کنید بتونیم بریم...
سلام بارلی جون. جای همه ی شما خالی بود ... خوبی بارلی؟ چه خبرا؟سلام ایناز عزیزززززززززززززم خوبی؟
رسیدن بخیر... سفر چطور بود؟
:bunnyearsmiley:
چند تا خانواده زودتر از نگرانی درمیان دیگه!!!
به نظرم بریم اون یکی تاپیک.....منتها من لینکشو ندارم....گمش کردم!!!!!!!
راستی بچه ها
من اگه خدا قسمت کنه....اگه امام رضا (ع) بطلبه موقع اعلام نتایج مشهدم....بعید میدونم به نت دسترسی پیدا کنم (یعنی فوقش بتونم نتیجه آزمونهامو ببینم)...چیکار کنم من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفانه دیگه باید برم خیلی دلم میخواست اینجا باشم مخصوصا که بعد از مدتها پرند جون و من همزمان اینجاییم
ولی اگه تونستم 1 ساعت دیگه برمیگردم.
سلااااااااااام به همه ی دوستای گلم........
بارلی
فانوسی
راوی
اقای مصفا
سلام بارلی جون. جای همه ی شما خالی بود ... خوبی بارلی؟ چه خبرا؟
جسارتآ منظورت اینه که از امام رضا میخوای که شفاعتمونو کنه دیگه،نه؟
تشکر از دوستای خوبم یزدان و راوی جان... دوست داشتم نظر بچه های دیگه رو هم بدونم ولی چرا فقط لایک کردین.. خوب نظرتون رو بگین:ad54ad:
مرسی عزیزممممممممممم منم خوبم ... دوستان به جا ی ما ...من هم سرگرم می کنم خودمو با این برنامه اون برنامه تا روزها زودتر برام بگذره...:a2d3:
به به فانوسی هم اومد .....
درسته عزیزم...چیزی که برای اونها ارزش نداره همین استرس زیادی که تا اعلام نتایج به امثال ما وارد میشه ... :smiliess (2):واقعا انتظار بده... اخه چرا اینهمه فاصله بین کنکور و جواب هست... اصلا خوب نیست. با روحیات ادم بازی میکنن7977cujr38iyymsu8: