ghasedak69
New member
قاصدکی انشالله به سلامتی مشرف میشید...چه تاریخی عازم هستید؟
(آخه شاید خدا نصیب کرد اونجا دیدمت40)
![]()
اینطور که می گن انشالله 4 شنبه بعدازظهر حرکته
قاصدکی انشالله به سلامتی مشرف میشید...چه تاریخی عازم هستید؟
(آخه شاید خدا نصیب کرد اونجا دیدمت40)
![]()
:New (6):
یعنی معطلی واسه آدم حرف دربیاری هاااااااااااااااا, کی گفت دست دوم و دست سوم؟؟؟ کی گفت من پولدارم؟ :smiliess (2):
بابا کتاب نوئه منتها هیچکی نخریده همینطوری از قبل اونجا مونده, قیمتش پایینه, شما الان مشکلی داری من کتاب ارزون پیدا کردم؟؟؟ حسوووووووووود :thumbsupsmileyanim:
بعدشم به خودم گفتم تو مگه مارناتو خوندی که باز اینو بخری؟ حالا خریدی کجا بذاری؟ جا ندارم که دیگه, واسه همین از خیرش گذشتم (هرچند طاقت نیاوردم دوتا کتاب دیگه گرفتم)
قیمت لپتاپ منو نبر بالاااااااااااااااااا, اگه به شما باشه دلار ارزون که نمی شه هیچ 5 برابر می شه, اونو نذر انستیتو کردم :25r30wi: (که قبول نمی شم)
ما که همیشه نوشته هامون پشت سرهمه , اصلا هم بهمون برنمی خوره :25r30wi:![]()
سلاااااااااااااااااااااااام.....................:bunnyearsmiley:
منم خیلی خوشم میاد از یو اس ای خیلیروان پزشک جانم...پزشک
اتفاقا من خیلی خوشم میاد از اونجا بخصوص از شخص پیامبر صلح دنیا؛ باراک حسین...:heart:
11 میلیون لپتاپ؟ راوی مگه مدل لپتاپب چیه؟
الی عزیزم لایک زدی فهمیدم هستی................
خوبی خانومی؟؟؟؟؟
چخبر؟؟؟؟ چیکار میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا برنامه ریز...تئوریسین...ایدئولوگ... برنامه توسعه پنجم
همه ی جوانب رو سنجیدی ها...
بروی چشم...
تمومه دیگه...فقط چند روز دیگه(این ماه رمضان جوریه که هم روزه دار برای رفتنش لحظه شماری میکنه و هم روزه خوار...عجب بساطی داریم هاااا)...امسال که گذشت ولی سال آینده ایشالا اول مهرماه:اول ماه مبارک
روحانی موچکریییم:heart:
اینطور که می گن انشالله 4 شنبه بعدازظهر حرکته
اگر یه لحظه به برکت این ماه توجه کنیم اصلا روزشماری نمیکنیم که تموم بشه . ماه رمضان هر کی روزه میگیره خدا صبرشم بهش میده . من عااااااشق این ماهم و ناراحتم از اینکه روزهای اخر این ماهه
اگر یه لحظه به برکت این ماه توجه کنیم اصلا روزشماری نمیکنیم که تموم بشه . ماه رمضان هر کی روزه میگیره خدا صبرشم بهش میده . من عااااااشق این ماهم و ناراحتم از اینکه روزهای اخر این ماهه
سلام قاصدک جون خوبی؟
روان پزشک جانم...پزشک
اتفاقا من خیلی خوشم میاد از اونجا بخصوص از شخص پیامبر صلح دنیا؛ باراک حسین...:heart:
ای بابا...پس آدم اگه تو آمریکا سرطان بگیره (دور از جون همتون) خرجش کمتر از بیماریه روانیه!!!
11 میلیون لپتاپ؟ راوی مگه مدل لپتاپب چیه؟