fanoosi
New member
نه من کوپن هامو بهت نمی دم که نری, به بچه ها هم می سپارم که اینکارو نکنن
:25r30wi::25r30wi:
درس میخونی؟ زبان چطور؟؟؟
نه من کوپن هامو بهت نمی دم که نری, به بچه ها هم می سپارم که اینکارو نکنن
لینکشو فک کنم آیناز برای پرند گذاشته بود
خود آقای مصفا هم به نظرم دارن
من بدون فیلتر ندارم متاسفانه
درس میخونی؟ زبان چطور؟؟؟
بچه ها دلم گرفته.......
سلااااام فانوسی عزیزم چشم و چراغ سایت دوست قشنگم خوبی؟؟؟؟؟؟ خدااااا. نکنه چرا دلت گرفته
سلاااااااام ، به به ببین کی اینجاست دلم برات تنگ شده راوی خیلیییییی وقته ندیدمت
به به سلام فانوسیییییییییییییییییییی جونمسلام بارلی جونم
خوبی؟
مثل اینکه چند روز پیش تولدتون بوده....شرمنده دیر رسیدم
تولدت مبارک باشه و امیدوارم عمر با عزت و برکتی داشته باشی عزیزم:heart::bunnyearsmiley:
- - - Updated - - -
قاصدک جونم کجاییییییییییییییییی؟
تولدت شما هم مبارک باشه و امیدوارم همیشه سلامت و شاد زندگی کنی.....:heart::bunnyearsmiley:
نمی دونستم واقعا!!!
بی زحمت لینک دانلود اون آهنگی که جناب مصفا شعرشو نوشتن رو میذاری...
- - - Updated - - -
سلام فانوسی جان
رسیدن بخیر
خوبید؟
من آهنگ رو فرستادم به ایمیل پرند گرامی(لینکش رو نداشتم ولی آلبوم "شانه هایت" هست و میتونید کل البوم رو دانلود کنید)
اگه پیداش نکردید ایمیلتون رو بدید میفرستمش براتون
بحث روز:
قول معروفیست در بین خلقان که: فارغ التحصیلان روانشناسی بالینی وزارت عالیه ی علوم در "نظر" قوی و فربه هستند و فارغ التحصیلان وزارت فاخره ی بهداشت در "عمل"...در یکی "مبانی و مبادی" بیشتر مورد توجه است و در دیگری "تکنیک و تاکتیک" بیشتر مطمح نظر...
سوالی که در اینجا مطرح میگردد اینست که بنظر شما و بنابر تجارب و دیده ها و شنیده های شما، در حال حاضر(این را عرض میکنم زیرا که بنظر می آید در وضعیت کنونی نه دیگر بهداشت آن بهداشت سابق است و نه انستیتو، آن نهاد سابق، فاصله ی ایست بین سطح فعلی و قبلی آنها) دانش آموختگان کدامیک از دو نهاد و سیستم مذکور(علوم یا بهداشت) بهتر جذب بازار کار میشوند و آینده ی شغلی بهتری دارند؟
دوستان در این بحث شرکت کنید لطفا و نظرات ارزشمندتون رو بیان کنید...فانوسی جان، دکتر راوی، پرند گرامی، آیلین خوب، استاد یزدان، قاصدک گرامی، 123 عزیز، آیناز بزرگوار ، الی نازنین ، بارلی گرامی و سایر دوستانِ بوستانِ زنگ تفریح روانشناسی...
ارادتمند
دوستان در این بحث شرکت کنید لطفا و نظرات ارزشمندتون رو بیان کنید...فانوسی جان، دکتر راوی، پرند گرامی، آیلین خوب، استاد یزدان، قاصدک گرامی، 123 عزیز، آیناز بزرگوار ، الی نازنین ، بارلی گرامی و سایر دوستانِ بوستانِ زنگ تفریح روانشناسی...
ارادتمند
سلاااااااااام
یعنی می خواین بگین من شرکت نکردم؟؟؟؟
پس اونکه نوشتم شرکت نبود چی بود؟؟؟؟![]()
من منتظر جایزم بودم![]()