زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ainazhz

New member
چه سکوتییییییییییییییییی
2cf37ep.gif

psychology123

New member
سلاااااااااااااااام
خوبین؟ خوش گذشت؟؟؟
ما رو نمی بینید خوشید؟ :sad:
چقد طولانی شدددددددددد
هنوز نیومده باز :14:

سلااااااااام راوی جونممممم
دوستم این چه حرفیه !!!!!!!!!!!!!
تنها چیزی که همرام بود دلتنگی شمااااااااا دوستای نازنینم بود
:28: :tsimuzpzwoap1t9y3o7

psychology123

New member
سلام 123 جون
خوبی؟ مسافرت خوش گذشت؟
عزیزم درصدات خوبه. قبول میشی. اگر هم خدایی نکرده نشدی همه باهم میریم تاپیک 93 پیش بقیه دوستای جدید و شروع میکنیم بخ خوندن

سلام ایناز ناز و نازنازی جونم
جاتون خالی خیلی خوش گذشت
نه عزیزم بخاطر اینکه زبان رو نزدم خیلی کشیدم پایین...من که فقط تهران رو زدم و یه درصد هم امید نیست مخصوصا بعد از اینکه تخمین رتبه شرکت کردم
من هستممممممممممم:thumbsupsmileyanim:

ainazhz

New member

سلام ایناز ناز و نازنازی جونم
جاتون خالی خیلی خوش گذشت
نه عزیزم بخاطر اینکه زبان رو نزدم خیلی کشیدم پایین...من که فقط تهران رو زدم و یه درصد هم امید نیست مخصوصا بعد از اینکه تخمین رتبه شرکت کردم
من هستممممممممممم:thumbsupsmileyanim:

دوستان به جای ما
من که 2 3 درس و بیشتر از 15 درصد نزدم چی باید بگم. خوبیش اینه بقیه درصدات خوبه. امیدوار باش

ghasedak69

New member
سلام سلام
حالتون خوبه دوستای نازنینم؟
سلام بر ایلین -قاصدک - راوی -ایناز -پرند-فانوسی-الی - بارلی -یزدان - مصفا + بقیه دوستان عزیز
تازه صبحی رسیدم و بعد از ظهری خودم رو کشتم به زور یک ساعتی زبان خوندم :smiliess (7):
نه از اون روزای اخر که نمی فهمیدی چجوری ساعات و روزها می گذره نه از الان که یه ساعت می خونی فکر می کنی کوه اورست رو فتح کردی:

شاید خیلی نیام نت با اونکه خونه ام (گفتم شایدااااا حالا اگه اومدم خیلی به روم نیارینااااا گناه دارم خوب), اونم بخاطر روشن کردن موتورم چون یه مدت توی پارکینگ بوده و به زور استارت می خوره!!!!!

حالا هر چی امااااااااااااااا مطمعنن شهریور حضوررررر خواهم داشت تا با خوشحالی موفقیت دوستای نازنینم که هیچگاه فراموش نخواهند شد رو جشن بگیررررررررریم:4d564ad6:
به امید دیدارررررررر

سلام عزیززززززززززززز
تروخداااااا نرو دوباره ... بابا این دل ما کوچولوه شما هم با غیبت های طولانی هی کوچیک ترش می کنی تازه هی غیبت فانوسی و پرند و.... رو هم بایدتحمل کنیم.
آواتار نو هم مبارک.... یعنی آواتارهات مخصوص خودته هم می بینم می گم 123 جووووون اومده:28:

ghasedak69

New member
راوی جان آواتارشماهم مبارک هرچند من راستش بادکنک ها رو بیشتر دوست داشتم....

eliii

New member
سلاااااام دوستای خوبم انشاا... که همگی خوبید . راوی جان و ۱۲۳عزیز اواتار های نوووووو مبارک .

میگن شب قدر میشه هر چندتا که میخوای از خدا حاجت بخوای یه دعا میکنم همگی امین بگیم .... خداااایااااااا سرعت اینترنت بره بالاااااااااا

خواستم لایک کنم تقریبا مثل این بود که ۳تا افغانی نیم ساعت با بیل زده باشن منو یعنیییی اینقدر فشار رو من بود کشتم خودم و خسته شدم اماااا موفق شدم

eliii

New member
دلم تنگ شده برای همه ولی هر وقت امدم هیچ کی نبود ( من میدونستم )

eliii

New member
توجه کردین امروز ۶ مرداد و دقیقا یکماه دیگه جوابا میادددددد . البته اگر خاطرتون باشه پارسال قرار بود ۶شهریور ساعت ۲ جوابا بیاد و سر همین ساعت به جای جواب اطلاعیه امد که یکهفته دیگه جوابا میاد امیدوارم برای ما اینطور نشه که فشارمون میره بالا

psychology123

New member
دوستان به جای ما
من که 2 3 درس و بیشتر از 15 درصد نزدم چی باید بگم. خوبیش اینه بقیه درصدات خوبه. امیدوار باش
نمی دونم چی بگممم من که از خدامه قبول بشممم:4d564ad6:
باشه عزیزم:smiliess (3):

- - - Updated - - -

سلام عزیززززززززززززز
تروخداااااا نرو دوباره ... بابا این دل ما کوچولوه شما هم با غیبت های طولانی هی کوچیک ترش می کنی تازه هی غیبت فانوسی و پرند و.... رو هم بایدتحمل کنیم.
آواتار نو هم مبارک.... یعنی آواتارهات مخصوص خودته هم می بینم می گم 123 جووووون اومده
سلاااااام به روی ماهت عزیزم
فدای اون دل کوچیک و مهربونت برررررررررررررم :thanks:
مرررررررررررسی قاصدکی دوست داشتنی:28:

psychology123

New member
سلاااااااام الی عزیزم
ممنونم خانم خانماااا
3تا افغانی!!!!! بیل!!!!!!! :25r30wi: :25r30wi:

- - - Updated - - -

سلاااااااام الی عزیزم
ممنونم خانم خانماااا
3تا افغانی!!!!! بیل!!!!!!! :25r30wi: :25r30wi:

mosaffa7

New member

بهتر است دیگران از ما بخاطر آنچه هستیم متنفر باشند
تا بخاطر آنچه که نیستیم دوستمان داشته باشند.

چارلی چاپلین

mosaffa7

New member
ژاپنی ها خوشحال از افزایش نرخ تورم!

ژاپنی ها که همواره به تورم منفی (کاهش سطح عمومی قیمت ها) عادت کرده اند از موفقیت دولت خود در ایجاد نرخ تورم 0.4درصدی خوشحال شده اند و آن را برای تحولات و توسعه اقتصادی کشورشان موثر و مفید می دانند.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا