زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
سلام
احوال شریف؟
خدا رحمتش کنه، روحش شاد
تازه یه آهنگ دیگه هست میدونی چی میگه؟
در مطلع میگه:
آورده خبر راوی کو ساغر و کو ساقی...
:smiliess (8):

:25r30wi:
سلاااام
ممنون ملالی نیست جز بیخوابی , شما خوبین؟
این که چیزی نیست راوی که اسم خودم نیست, یه دونه دیگه خونده اسم خودمم توشه

mosaffa7

New member
:25r30wi:
سلاااام
ممنون ملالی نیست جز بیخوابی , شما خوبین؟
این که چیزی نیست راوی که اسم خودم نیست, یه دونه دیگه خونده اسم خودمم توشه

مرسی خوبم
بیخوابی که فعلا گریبان گیر هممون شده...ایشالا حل میشه
اااا؟ جدی میگی؟ من فکر کردم اسمت راویه!!!:25r30wi:
پس با مرحوم رابطه ی نزدیک داشتید...بسیار عالی ...

rawy

New member
مرسی خوبم
بیخوابی که فعلا گریبان گیر هممون شده...ایشالا حل میشه
اااا؟ جدی میگی؟ من فکر کردم اسمت راویه!!!:25r30wi:
پس با مرحوم رابطه ی نزدیک داشتید...بسیار عالی ...

خنده نداره د هههههههههههه :smiliess (7):, آیناز فک می کرد اسم خودمه تازشم اسم دوستشم هست
بعد که گفت دیدم عه چه اسم قشنگیه

parand

Well-known member
غوغای صدای خواننده ی خوب کشورمون در این آهنگ؛ که هیچ وقت از شنیدنش خسته نمیشم:

"زندگــــی؛ قصه‏ ي تلخی‏ست که از آغازش،
بس که آزرده شدم، چشم به پایـان دارم"

چشمی بهم زدیم و دنیـا گذشت
دنبـال هم، امـروز و فردا گـذشت

دل میگه باز، فردا رو از نو بسـاز
ای دل غــافل؛ دیگه از مـا گذشـت

هر سایتی میزنم واسه دانلود فیلتره.....:65d6a5d6s::65d6a5d6s:

psychology123

New member
سلام سلام:ad54ad:
حالتون خوبه دوستای نازنینم؟
سلام بر ایلین -قاصدک - راوی -ایناز -پرند-فانوسی-الی - بارلی -یزدان - مصفا + بقیه دوستان عزیز
تازه صبحی رسیدم و بعد از ظهری خودم رو کشتم به زور یک ساعتی زبان خوندم :smiliess (7):
نه از اون روزای اخر که نمی فهمیدی چجوری ساعات و روزها می گذره نه از الان که یه ساعت می خونی فکر می کنی کوه اورست رو فتح کردی:wacsmiley:

شاید خیلی نیام نت با اونکه خونه ام (گفتم شایدااااا حالا اگه اومدم خیلی به روم نیارینااااا گناه دارم خوب), اونم بخاطر روشن کردن موتورم چون یه مدت توی پارکینگ بوده و به زور استارت می خوره!!!!!

حالا هر چی امااااااااااااااا مطمعنن شهریور حضوررررر خواهم داشت تا با خوشحالی موفقیت دوستای نازنینم که هیچگاه فراموش نخواهند شد رو جشن بگیررررررررریم:4d564ad6:
به امید دیدارررررررر

aylinn

New member
سلام بر ایلین -قاصدک - راوی -ایناز -پرند-فانوسی-الی - بارلی -یزدان - مصفا + بقیه دوستان عزیز
تازه صبحی رسیدم و بعد از ظهری خودم رو کشتم به زور یک ساعتی زبان خوندم :smiliess (7):
نه از اون روزای اخر که نمی فهمیدی چجوری ساعات و روزها می گذره نه از الان که یه ساعت می خونی فکر می کنی کوه اورست رو فتح کردی:wacsmiley:

شاید خیلی نیام نت با اونکه خونه ام (گفتم شایدااااا حالا اگه اومدم خیلی به روم نیارینااااا گناه دارم خوب), اونم بخاطر روشن کردن موتورم چون یه مدت توی پارکینگ بوده و به زور استارت می خوره!!!!!

حالا هر چی امااااااااااااااا مطمعنن شهریور حضوررررر خواهم داشت تا با خوشحالی موفقیت دوستای نازنینم که هیچگاه فراموش نخواهند شد رو جشن بگیررررررررریم:4d564ad6:
به امید دیدارررررررر
سلام سلام
به به ببینید کی اومده...
123 جون مسافرت خوش گذشت؟

psychology123

New member
سلام سلام
به به ببینید کی اومده...
123 جون مسافرت خوش گذشت؟

سلاااااااااااااااااام ایلین جون:thanks:
اره عزیزم جااااااای شما هم حساااااابی خالی
یه سری هم زدیم به لاهیجااان...تا حالا لاهیجان رو ندیده بودم و اولین بار بود......وااااااااای عجب شهر قشنگیه ,خیللللللللی دوسش داشتمممممممم

psychology123

New member
راوی جونممممممم اواتار جدید مباااااااااارک خیلی ناز و دوست داشتنیهههههه:(40):

rawy

New member
تازه صبحی رسیدم و بعد از ظهری خودم رو کشتم به زور یک ساعتی زبان خوندم
نه از اون روزای اخر که نمی فهمیدی چجوری ساعات و روزها می گذره نه از الان که یه ساعت می خونی فکر می کنی کوه اورست رو فتح کردی

به امید دیدارررررررر

سلاااااااااااااااام
خوبین؟ خوش گذشت؟؟؟
ما رو نمی بینید خوشید؟ :sad:
چقد طولانی شدددددددددد
هنوز نیومده باز :14:

rawy

New member
بله خوب ندیدمت ولی فکر میکنم یکم شبیه آواتارتی:tonguesmiley:

آره؟؟؟؟
نه من به سرم توت فرنگی نمی زنم :tonguesmiley:
خدایی چشم انقدی هم مگه داریم؟ :25r30wi:
نه گناه داره این بچه خیلی خوشگله

ainazhz

New member

به امید دیدارررررررر
سلام 123 جون
خوبی؟ مسافرت خوش گذشت؟
عزیزم درصدات خوبه. قبول میشی. اگر هم خدایی نکرده نشدی همه باهم میریم تاپیک 93 پیش بقیه دوستای جدید و شروع میکنیم بخ خوندن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا