زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ainazhz

New member
این روزهای اخیر خلقم خیلی بالا و پایین میشه راستش.... هی سعی می کنم آروم و خوب و شاد باشم ولی با اتفاقات کوچیک که شاید زیاد هم مهم نباشه زودی بهم می ریزم....
گاهی احساس هایی که زیاد درست نیست میاد سراغم مثل فکر می کنم بهم ظلم میشه و...
راستش گرفتار خطاهای شناختی و فکری شدم... بایدها و نبایدها...همه و هیچ وووو
ولی دوست دارم تو خودم تغییراتی ایجاد کنم میخوام از این به بعد فقط خوبی های آدم ها رو ببینم...اگرم کسی بدی کرد سعی می کنم بگم انشالله قصدی نداشته... مگه تهش چند سال عمر می کنیم... خودمو دارم خیلی اذیت می کنم خودم عمر خودم رو دارم کوتاه می کنم. و با چیزهای بی ارزش شادی رو از خودم دور می کنم.
به قول همسرم میگه خوبه به تو غم و غصه ای نرسیده و همه چیزت جوره براچی برا خودت ناراحتی درست میکنی؟؟؟
شما دعا کنید دل بزرگ خدا بهم بده
خیلی خوبه به این نتیجه رسیدی عزیزم . منم جدیدا به این نتیجه رسیدم و خیلی دارم به خودم کمک میکنم ... کتابهایی که در رابطه به این موضوع هست رو بخون حتما .

fanoosi

New member
شما ها به من خیلی لطف دارید
آخه خداییش مادرشون اینقدر خانووومه اصلا کار به کسی نمی گه بیشتر پیشش بودم تا کار خاصی بکنم . فقط سالاد بود و بعدشم ظرف ها رو باهم جمع وجور کردیم. منم مهمون داشته باشم اون هی میاد می پرسه اگرکاری داره بگو حتی جاروبرقی

خداروشکر....خدا برات نگهشون داره
منم همیشه خداروشکر میکنم که پدرشوهر و مادرشوهرم اینقدر مهربونند...هر وقت بخوام کمکی کنم...مثل ظرف شستن...نمیذاره و میگه خسته میشی و اذیت میشی و....خلاصه عین ملوان زبل باید حواسم جمع باشه که هر کاری رو سریع و به دور از چشمشون شروع کنم به انجام دادن وگرنه نمیذارن کار کنم...:25r30wi:
خانواده ی خوب نعمتیه که هر روز باید شکرگزارش باشیم...

fanoosi

New member
این روزهای اخیر خلقم خیلی بالا و پایین میشه راستش.... هی سعی می کنم آروم و خوب و شاد باشم ولی با اتفاقات کوچیک که شاید زیاد هم مهم نباشه زودی بهم می ریزم....
گاهی احساس هایی که زیاد درست نیست میاد سراغم مثل فکر می کنم بهم ظلم میشه و...
راستش گرفتار خطاهای شناختی و فکری شدم... بایدها و نبایدها...همه و هیچ وووو
ولی دوست دارم تو خودم تغییراتی ایجاد کنم میخوام از این به بعد فقط خوبی های آدم ها رو ببینم...اگرم کسی بدی کرد سعی می کنم بگم انشالله قصدی نداشته... مگه تهش چند سال عمر می کنیم... خودمو دارم خیلی اذیت می کنم خودم عمر خودم رو دارم کوتاه می کنم. و با چیزهای بی ارزش شادی رو از خودم دور می کنم.
به قول همسرم میگه خوبه به تو غم و غصه ای نرسیده و همه چیزت جوره براچی برا خودت ناراحتی درست میکنی؟؟؟
شما دعا کنید دل بزرگ خدا بهم بده

دل بزرگ که داری عزیزم...
انشالله خدا کمک کنه هر مشکل کوچیکی هم هست برطرف بشه و همیشه شادی مهمونت باشه
راستی...تا غم نباشه نمیفهمیم شادی چقدر ارزشمنده
مثلا خودِ من....تا دوستی نداشته باشم که اذیتم کنه و دلم رو بشکنه....قدر شما هارو نمیدونم...مگه نه؟

fanoosi

New member
بچه ها
راستی...
دوبار به الی جون اس دادم هنوز جوابمو نداده
یه بارم تک زدم اونم نامردی نکرد و تک ام رو گرفت!!آخه چرا به هر کس تک میزنم سریع تک ام رو میگیره....اصلا استعداد تک زدن ندارم!!:25r30wi:(دور از شوخی...جایی بودم که چند نفر خواب بودن نمیشد تلفنی صحبت کنم)

bittta

New member
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااام بیتا جونم:28:
خوبی عزیزم؟
طاعاتت قبول باشه
کجایی دختر؟دلم برات تنگیده بود...:ad54ad:
سلام فانوسی جونم ..مرسی خوبم ..هستم همین دورو برا ...قربونت برم دل منم واست تنگ شده بود :28:

rawy

New member
سلامت باشی
خبر...سلامتی....دلتنگی...دل شکستگی...:sad:
چشم و دلت روشن...خیلی خوشحال بودم که بهمون سر زد...انشالله هر جا هست سلامت و خوشحال باشه

فانوسی ترسیدم فک کردم از الی خبر آوردی :sadsmiley:

fanoosi

New member
فانوسی ترسیدم فک کردم از الی خبر آوردی :sadsmiley:

سلام عزیزم
خوبی؟
امروز نبودی دیگه داشتم نگران میشدم
نه....دو تا پیامک دادم جواب نداد...انشالله که حالش خوبه...
اینا اخبار خودمه!!

rawy

New member
سلام عزیزم
خوبی؟
امروز نبودی دیگه داشتم نگران میشدم
نه....دو تا پیامک دادم جواب نداد...انشالله که حالش خوبه...
اینا اخبار خودمه!!

سلام قربونت برم
شکر شما چطوری؟
بودم که
ماه رمضون و گرما دست به دست هم آدم که این روزا بکشنمون
خدا رحم کنه
ایشالا که خوب باشه
آره بعدش دیدم, نگفتی چی شده, هرچی هم می خواستم بگم بچه ها گفتن فقط همینو دوباره تکرار می کنم که زندگی بازی ما با آدما نیست با خداست, طرف حساب ما اونه, آدما وسیله ی آزمایش هستن, همین

ghasedak69

New member
امروز و امشبم که ما بودیم کسی نبود حالا باز فردا ما نباشیم 10-20 صفحه عقب میافتم

fanoosi

New member
سلام قربونت برم
شکر شما چطوری؟
بودم که
ماه رمضون و گرما دست به دست هم آدم که این روزا بکشنمون
خدا رحم کنه
ایشالا که خوب باشه
آره بعدش دیدم, نگفتی چی شده, هرچی هم می خواستم بگم بچه ها گفتن فقط همینو دوباره تکرار می کنم که زندگی بازی ما با آدما نیست با خداست, طرف حساب ما اونه, آدما وسیله ی آزمایش هستن, همین

خداروشکر الان خیلی بهترم
دیگه نامردی که گفتن نداره خواهر...فقط بگم وقتی با سه نفر دیگه نشستیم موضوع رو بررسی کردیم فهمیدم چه بلایی از سرم رد شده....یعنی اگه غفلت میکردم واقعا عواقب داشت برام...خدا بهم رحم کرد...خدا همیشه بهم ثابت میکنه که خیلی دوستم داره....شکرت خدا...

fanoosi

New member
امروز و امشبم که ما بودیم کسی نبود حالا باز فردا ما نباشیم 10-20 صفحه عقب میافتم

من که بودم آجی...
البته شب نبودم...با همسایمون رفته بودیم پیاده روی...
چشمتون روز بد نبینه...یه پارک بود حاوی چند عدد سرسره و تاب و الاکلنگ!!!
من و خانم همسایه رفتیم سوار تاب شدیم...(خیلی کیف داد....از بچگی عاشق تاب بازی بودم!:25r30wi:)...بعد شوهرهامون رو سوار تاب کردیم!!
بعد رفتیم سرسره!!!!
بعد هم الاکلنگ!!! که خانم همسایه اومد شوخی کنه محکم نشست رو زمین منم که بالا بودیم یه متر پریدم هوا!!!!!!یه جیغی زدم که فکر کنم همه ی ساکنین خونه های اطراف از خواب پریدند!!:25r30wi:
(پ.ن1:پارک فاقد هر گونه موجود زنده بود!
پ.ن2:یکی بگه از سن ات خجالت بکش....:25r30wi:)
راستی قاصدک پیام خصوصی که فرستادم رسیده؟؟؟؟:33:

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member
سلام آینازجووووووووووووووونم:28:
خوبی؟
چه خبر؟
رفتیم پارک کلی سرحالم!:4d564ad6:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا