:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
باشه ریتالین مصرف مصرف می کنم بیش فعالیم کم شه...........:25r30wi:
قاصدک جووووووووونم خانومی رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شبت خوش دوست خوبم...........:28:
وقت سحر منم دعا کن................
آفرین که خوندیش ولی اون کتاب , کتاب تموم شدنی ای نیست, وای که چقدر تشنه شم که یکمشو بخونم
عشق کافی نیست و من نخوندم
یه کتاب دیگه هست به اسم "تمرین نیروی حال" که اینم نخوندم اما برای دانلود تو اینترنت هست, لینکش اینجاست اگه دوس داشتی بگیرش
چهار اثر اسکاول شین رو خوندی؟
"انسان در جستجوی معنی" ویکتور فرانکل , معرکههههههههههه است, ترجمه دکتر نهضت فرنودی (که خیلی دوسش دارم) اما فکر کنم ممنوع الچاپه
دوتا کتاب خوب دیگه بگم:
"رمزگشایی پیام های معنوی در زندگانی روزمره" دکتر پل دبل ترجمه محمود دانایی
نویسنده خودشون روانپزشک هستن و اعتقادی به معنویت ندارن, اما طی یه جریانی کشیده می شن به سمت معنویت, کتاب جالبیه مخصوصا که مرتبط با روان شناسی و یه قسمت هاییش با ایران هم هست.
کتاب "کوکولوژی" یه کتاب کم حجم کوچیک هست با این توضیح
بازی های جذاب و سرگرم کننده ی خودشناسی
پرفروش ترین کتاب در ژاپن و امریکا (نمی دونم چقد صحت داره, ولی روش نوشته)
تقریبا تو هر صفحه اش یه موقعیتی رو که به قول خودمون گنگ هست به شکل داستان مطرح می کنه و سوال می کنه که شما بودید چی کار می کردید؟ بعد با توجه به پاسخ هایی که دادیم تفسیرش رو نوشته
اگه توهین به تست های روانشناسی فرضش نکنیم کتاب سرگرم کننده ایه
شبت بخیر راوی جونوای بچه ها من برعکس هر روز فردا باید صبح زود برم جایی نمی تونم تا ده یازده بخوابم
مثلا می خواستم امشب نیااااااااااام الان دو و نیمه
امیدوارم وسط صحبت ها نرفته باشم و شماهم تصمیم داشته باشید که برید لالا
شب همتون آروم و پر ستاره
خب البته از نظر من فرق دارن شاید بقیه این نظرو نداشته باشن....................
من شیرینی لاهیجانو دوست ندارم.........فکر کنم یادشون میره کیسه ی شکرو خالی میکنن توش . وقتی کلوچشو میخوری شکرش هنوز حل نشده.........
ولی کلوچه فومن و لنگرود عالین...........
ولی فومن عالیتره.........
سلاااااااااااااااااام دیانا................
خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راوی جون اشتباه تایپی بود منظورم همون 10 مرداد بود امروز من پاک قاطی کردم تولد 123 جون رو 10 بار اشتباه تایپ کردم 123 کم مونده بود از عصبانیت گریه کنه:25r30wi:
بله دیدم, برای همین میگم چشمات گناه دارن بذار استراحت کنن
عزیزم معمولا از عصبانیت گریه نمی کنن هااااااا مراقب خودت باش :tonguesmiley:
واااااااااااااااااااای من عاشق این شکلکم:thanks:
پرند جون دیانا کی بید؟؟؟!!! :33:
یا شما جن زده شدین یا من؟؟؟!!!!!!!!! :21:
مرگ خیلییییییی شیرینه پرند جان
یه مرحله نزدیک تر شدنه به خداست
ولی باشه دیگه حرفشو نزنیم, سعی می کنم حرفای خوب بزنم
این مطالب رو مطرح کردم که منظورمو درست تر بگم, چون بحث من واقعا مولانا نبود
این عقیده بود که دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ, ای هیچ برای هیچ در هیچ مپیچ
(هرچند خودم این شعر رو دوس دارم)
ولی مباحث اینچنینی و همینطور اشعار مولانا و شعرای دیگه یه جور لبه ی تیغه, خیلی راحت می شه به این شکل برداشت کرد یا نکرد
و کلا به شیوه ی زندگی خودشون هم که نگاه کنیم مشخصه که از دنیا گذشته هستن, من این رو دوست ندارم, چون سالها با این عقاید از اهدافم دور موندم
باید زندگی کنیم روی همون لبه ی تیغ, در عین اینکه وابسته نمی شیم اما هدف داشته باشیم و تلاش کنیم برای رسیدن بهش حتمااااااا با توکل
همه ی بحث من همینه
شبتون خوش
چیکار کنم خواهر . کنجکاوم دیگه...:wacsmiley:
عهههههههههههه این بمیرم بمیری بمیرند چیه اخه راه انداختین؟!!!!!!!!!!!!!
من اصلا دوست ندارم بمیرم حتی از فکر کردن بهش می ترسم...خیلی ماهیت مبهمی دارررررررررررررره
می دونم در نهایت چه بخوایم و چه نخوایم می میریم اما باورش وااااااااااااقعا سخته و یه جوراااااااااااااای غیر ممکن
می گن ادما در دو صورت از چیزی نمی ترسن یا دربارش خیلی مدونن یا اصلا چیزی نمی دونن
من که جزو گروه دوممم و اصلا هم نمی خوام دربارش بدونمممممممممممممممممم خوووووووووووووب
پس باید قدر زنده بودن و زندگی رو بدونیم و از ثانیه ثانیه هاش لذذذذذذذذذذذذذذت ببریم...اره این درسته:a2d3: