rawy
New member
هان؟؟؟ چی شده؟؟؟ با من بودی؟؟؟عه عه راااااوی![]()
هان؟؟؟ چی شده؟؟؟ با من بودی؟؟؟عه عه راااااوی![]()
ایوووووووووووول بابا خوش انداااااااااااااااااااااااام :rose:در مورد خصوصیات شخصیتیم کمابیش حدساتون درست بود
قدم 172 وزنم 66
پرررند عزیزم خدا نکنه تحقیر بشی ، هرچند که من هم از کلام راوی همین حس بهم منتقل شد ولی بیخیال سخت نگیر عزیزم
من که تکذیب کردم, من تحقیر نکردم الکی گردن من نندازین, قابلمه هاتون خالی مونده حالا از مکانیزم جبران استفاده نکنید
گفتم که شواهدش موجوده, برگردید صفحات قبل و بخونید
نه خیر توت های فانوسی فرق داره, باید خودش بگه چندتا بذاری گوشه ی کدوم لپت که خوب بشی, نظریه استااااااا مگه الکیه؟
الی نمیدونی راوی منو هم تحقیر کرد
من که تکذیب کردم, من تحقیر نکردم الکی گردن من نندازین, قابلمه هاتون خالی مونده حالا از مکانیزم جبران استفاده نکنید
گفتم که شواهدش موجوده, برگردید صفحات قبل و بخونید
نه خیر توت های فانوسی فرق داره, باید خودش بگه چندتا بذاری گوشه ی کدوم لپت که خوب بشی, نظریه استااااااا مگه الکیه؟
در مورد خصوصیات شخصیتیم کمابیش حدساتون درست بود
قدم 172 وزنم 66
اتفاقا امشب برای من بر عکس بود ، شب خوش
چقد خوب که قد بلند هستی..........
خب من با کفش پاشنه دار هم از شما کوتاهترم.....دیگه چادر هم میزارم کلا محو میشم..........
این چه وضعشه با این قدم؟؟؟؟؟؟؟؟
من !!!من در جریان نبودم ماششاللا انقد توضیح دادی که حفظم فقط میخواستم یکم باهات شوخی کنم.:riz481:آقا من رفتم تو تاپیک زبان
ولی درس نبود به خاطر یک مشت شیرینی اینجوری باهم تبانی کنین کمپین تحقیر شدگان راه بندازین
حالا آیلین و یزدان در جریان نبودن, ولی عذر پرند و الی پذیرفته نیست, اینهمههههههه توضیح دادم من واسه شما, بشکنه این دست که نمکش از تو کیبرد معلوم نمی شه
اصلا به من چه انقد توضیح بدم؟ یکی دیگه قبول شده یکی دیگه می خواد شیرینی بده, از خودش سوال کنین
من دیگه بدون حضور وکیلم صحبت نمی کنم![]()
آقا من رفتم تو تاپیک زبان
ولی درس نبود به خاطر یک مشت شیرینی اینجوری باهم تبانی کنین کمپین تحقیر شدگان راه بندازین
حالا آیلین و یزدان در جریان نبودن, ولی عذر پرند و الی پذیرفته نیست, اینهمههههههه توضیح دادم من واسه شما, بشکنه این دست که نمکش از تو کیبرد معلوم نمی شه
اصلا به من چه انقد توضیح بدم؟ یکی دیگه قبول شده یکی دیگه می خواد شیرینی بده, از خودش سوال کنین
من دیگه بدون حضور وکیلم صحبت نمی کنم![]()
مرسی ال جونماینازی چه امضای قشنگی
من !!!من در جریان نبودم ماششاللا انقد توضیح دادی که حفظم فقط میخواستم یکم باهات شوخی کنم.:riz481: