زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
عه عه راااااوی
165821_Laie_91A.gif
هان؟؟؟ چی شده؟؟؟ با من بودی؟؟؟

parand

Well-known member
پرررند عزیزم خدا نکنه تحقیر بشی ، هرچند که من هم از کلام راوی همین حس بهم منتقل شد ولی بیخیال سخت نگیر عزیزم

باشه الی جوونم به خاطر شما کوتاه میام...........

من که تکذیب کردم, من تحقیر نکردم الکی گردن من نندازین, قابلمه هاتون خالی مونده حالا از مکانیزم جبران استفاده نکنید
گفتم که شواهدش موجوده, برگردید صفحات قبل و بخونید
نه خیر توت های فانوسی فرق داره, باید خودش بگه چندتا بذاری گوشه ی کدوم لپت که خوب بشی, نظریه استااااااا مگه الکیه؟

فرق نداره گوشه ی کدوم لپ باشه.....(انقد خندیدم لپام درد گرفت)

الان که توتمون تموم شده سال دیگه میخورم خوب میشم......................

aylinn

New member
من که تکذیب کردم, من تحقیر نکردم الکی گردن من نندازین, قابلمه هاتون خالی مونده حالا از مکانیزم جبران استفاده نکنید
گفتم که شواهدش موجوده, برگردید صفحات قبل و بخونید
نه خیر توت های فانوسی فرق داره, باید خودش بگه چندتا بذاری گوشه ی کدوم لپت که خوب بشی, نظریه استااااااا مگه الکیه؟

وااااااااای امشب دیگه از خنده غش کردم:25r30wi:

parand

Well-known member
در مورد خصوصیات شخصیتیم کمابیش حدساتون درست بود
قدم 172 وزنم 66

چقد خوب که قد بلند هستی..........
خب من با کفش پاشنه دار هم از شما کوتاهترم.....دیگه چادر هم میزارم کلا محو میشم..........
این چه وضعشه با این قدم؟؟؟؟؟؟؟؟

rawy

New member
آقا من رفتم تو تاپیک زبان
ولی درس نبود به خاطر یک مشت شیرینی اینجوری باهم تبانی کنین کمپین تحقیر شدگان راه بندازین
حالا آیلین و یزدان در جریان نبودن, ولی عذر پرند و الی پذیرفته نیست, اینهمههههههه توضیح دادم من واسه شما, بشکنه این دست که نمکش از تو کیبرد معلوم نمی شه
اصلا به من چه انقد توضیح بدم؟ یکی دیگه قبول شده یکی دیگه می خواد شیرینی بده, از خودش سوال کنین
من دیگه بدون حضور وکیلم صحبت نمی کنم
428920_cray.gif

aylinn

New member
چقد خوب که قد بلند هستی..........
خب من با کفش پاشنه دار هم از شما کوتاهترم.....دیگه چادر هم میزارم کلا محو میشم..........
این چه وضعشه با این قدم؟؟؟؟؟؟؟؟

عه چی میگی پرند جون هر کسی ویژگیای خودشو داره در عوض کسایی که یه مقدار ریزه میزن همیشه کمتر از سنشون نشون میدن.

aylinn

New member
ولی درس نبود به خاطر یک مشت شیرینی اینجوری باهم تبانی کنین کمپین تحقیر شدگان راه بندازین
حالا آیلین و یزدان در جریان نبودن, ولی عذر پرند و الی پذیرفته نیست, اینهمههههههه توضیح دادم من واسه شما, بشکنه این دست که نمکش از تو کیبرد معلوم نمی شه
اصلا به من چه انقد توضیح بدم؟ یکی دیگه قبول شده یکی دیگه می خواد شیرینی بده, از خودش سوال کنین
428920_cray.gif
من !!!من در جریان نبودم ماششاللا انقد توضیح دادی که حفظم فقط میخواستم یکم باهات شوخی کنم.:riz481:

parand

Well-known member
428920_cray.gif

خب حالا که گریه کردی دیگه ما هم حرفی نداریم........:thumbsupsmileyanim:

پ.نوشت: راووی جونم و اقای مصفا ناراحت نشید همه حرفا شوخی بود. وگرنه شماها قبول شید. شیرینی نمیخوااد.....با قبول شدنتون ما هم شاد میشیم...

rawy

New member
من !!!من در جریان نبودم ماششاللا انقد توضیح دادی که حفظم فقط میخواستم یکم باهات شوخی کنم.:riz481:

خیلی ممنون, مخ مفت گیر آوردی گذاشتیش سر کار دیگههههههههههههه :25r30wi:
والا جو اینجا اکثر مواقع شوخی بوده, ولی چون چهره ی همدیگه رو نمی بینیم نمی شه گفت که همه همین نظر رو داشته باشن
مثه اینکه الی هیچ حالت شوخی ای نداشت و کاملا جدی گفت که احساس تحقیر کردم!!!!
من حرفی ندارم در این مورد, چون نمی تونم جلوی عقاید بقیه رو بگیرم ولی جلوی دهن خودمو چرا
شب همگیتون خوش
تو سحر منم دعا کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا