زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eliii

New member
امروز با بچه هایی صحبت کردم که تازه دارن شروع میکنن ، واااای عین روزای اول که خودمون میخواستیم شروع کنیم ، خیلی خوشم امد کلی انرژی گرفتم منم شروع کنم. اینقدر دلم تنگ شده که نگو . من با کتابم عشق میکردم . خوشبحالشون . انشاا... که ما فقط سال دیگه راهنما باشیم بزاشون ولی امروز اینا رو که دیدم احساس کردم قبول نشدن اون قدرها هم وحشتناک نیست نهایت سال دیگه

ainazhz

New member
امروز با بچه هایی صحبت کردم که تازه دارن شروع میکنن ، واااای عین روزای اول که خودمون میخواستیم شروع کنیم ، خیلی خوشم امد کلی انرژی گرفتم منم شروع کنم. اینقدر دلم تنگ شده که نگو . من با کتابم عشق میکردم . خوشبحالشون . انشاا... که ما فقط سال دیگه راهنما باشیم بزاشون ولی امروز اینا رو که دیدم احساس کردم قبول نشدن اون قدرها هم وحشتناک نیست نهایت سال دیگه
سلام الی جون. نمیدونم بقیه بچه ها کجان و چرا نمیان. !!!!!!!!!
bc3.gif

راوی. فانوسی. ایلین. بیتا. جناب یزدان. فقط من و پرند موندیم و شما
bf1.gif

بچه ها بیاین دیگه . بیاین دوباره این تاپیک خودمونو سر حال کنیم
29dz8zk.gif

ghasedak69

New member
سلام الی جون. نمیدونم بقیه بچه ها کجان و چرا نمیان. !!!!!!!!!
bc3.gif

راوی. فانوسی. ایلین. بیتا. جناب یزدان. فقط من و پرند موندیم و شما
bf1.gif

بچه ها بیاین دیگه . بیاین دوباره این تاپیک خودمونو سر حال کنیم
29dz8zk.gif

فکر کنم قبل ماه مبارک همه مسافرتی رفتن تا با انرژی برگردن....منم نیاز دارم ولی فرصتش نیست
راستی بابت پیشنهادت هم ممنون آیناز دوست داشتنی

eliii

New member
ایلین جناب مصفا یزدان فانوسی قاصدک بیتا بیش از ۳ جلسه غیبت اخراج هاااااا اخراج. زود بیاین

eliii

New member
دوستان بیاین ابروداری کنیم ۲روز دیگه راوی بیاد ببینه فقط ۱صفحه رفتیم جلو ابرومون میره هاااااا

parand

Well-known member
اینازی و پرند خوشگلم خوبین؟؟؟؟؟ چه خبرااا؟؟

سلاااااااام به الی عزیزم. مرسی عزیزم.
میخواااام شروع کنم به خوندن. ولی از دیروز که خواستم بخونم همش مهمون داریم ......
شما چیکار میکنی عزیزم؟؟؟؟؟
خریدات تموم شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

parand

Well-known member
جناااااااااب یزدان کجاست؟؟؟؟
اومدن در یک حرکت انتحاری گفتن فعالیتمونو بیشتر کنیم تو تایپیک و نقاط مشترک رو پررنگ کنیم گذاشتن رفتن..........
هی روزگار...........

parand

Well-known member
بچه ها امروز یه پرونده داشتیم طلاق توافقی آقاهه و خانومه نمی خواستن طلاق بگیرن. ولی انقد خونواده هاشون بهشون فشار اورده بودن بلاخره پرونده رو رد کردیم دادگاه....
دلم براشون سوخت........
زندگیشون حیف شد.............

parand

Well-known member
جناب مصفا شما هم که میاین ولی پست نمیزارین.....
پرحرف این تایپیک منم. ولی تو دنیای واقعی انقد کم حرف میزنم اطرافیانم گاهی اوقات شاکی میشن...........
شما که اینجا خیلی کم پست میزارین و کم حرفین .تو دنیای واقعی چیکار میکنین ؟؟؟ فکر کنم خیلی کم صحبت کنین...........:21:

eliii

New member
مرررسی پرند عزیزم نه خریدم تموم نشد پولم تموم شد ، بابام بهم ۱هر ماه پول ماهانه میدن من ۳۰ تمومش میکنم

eliii

New member
جناااااااااب یزدان کجاست؟؟؟؟
اومدن در یک حرکت انتحاری گفتن فعالیتمونو بیشتر کنیم تو تایپیک و نقاط مشترک رو پررنگ کنیم گذاشتن رفتن..........
هی روزگار...........

جناب یزدان مشغول کار هستن سر کار میرن ، بلاخره زن و بچه خرج داره دیگه

ainazhz

New member
سلاااااااام به الی عزیزم. مرسی عزیزم.
میخواااام شروع کنم به خوندن. ولی از دیروز که خواستم بخونم همش مهمون داریم ......
شما چیکار میکنی عزیزم؟؟؟؟؟
خریدات تموم شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پرند ایول میخوای بخونی؟ افرین دوستم. خیلی خوشحال شدم. بیشتر خوشحال میشم که ارشد قبول شی ... اما عالیه که بخونی
پرند اخه این مهموناتون کین که اینقدر میان ؟ خیلی خوبه که همش مهمون دارین. ایشالله همیشه خونتون رفت و امد و خوشحالی باشه.

ainazhz

New member
بچه ها امروز یه پرونده داشتیم طلاق توافقی آقاهه و خانومه نمی خواستن طلاق بگیرن. ولی انقد خونواده هاشون بهشون فشار اورده بودن بلاخره پرونده رو رد کردیم دادگاه....
دلم براشون سوخت........
زندگیشون حیف شد.............

اخییییی .. واقعا چرا بعضی از خونواده ها اینجور مستبد هستن و با بچه هاشون اینجور میکنن . :smiliess (7):

mosaffa7

New member
جناب مصفا شما هم که میاین ولی پست نمیزارین.....
پرحرف این تایپیک منم. ولی تو دنیای واقعی انقد کم حرف میزنم اطرافیانم گاهی اوقات شاکی میشن...........
شما که اینجا خیلی کم پست میزارین و کم حرفین .تو دنیای واقعی چیکار میکنین ؟؟؟ فکر کنم خیلی کم صحبت کنین...........:21:

نمیدونم والا...آخه حرفی در خور حضرت دوستان ندارم برای گفتن!
پسته ی بی مغز چون لب وا کند رسوا شود
بزارید ما چیزی نگیم و رسوایی به بار نیاریم:smiliess (3):
ارادتمند شما و همه ی دوستان

:riz304:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا