زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eliii

New member
فکر کنم برای همه یه پست گذاشتم ، فقط موند ۱۲۳ عزیزم که نمیدونم در چه حاله . انشاا... که خوب و خوش و سلامت باشه

ainazhz

New member
سلاااااام اینازی جونم خوبی؟؟؟ عزیزم شما هم زود به زود بیا . راستی منم مصاحبه شفاهی شاهد رو شنیدم گفتم اصلا دوست ندارم برم به روحیه من نمیخوره قبلا تو دانشگاه رفتم اخه استاد پایان نامه من رییس دانشکده علوم انسانی دانشگاه شاهد دکتر روشن برای پایان نامه رفتم . من که تهرانم نه اونقدر دوره که برم خوابگاه بگیرم نه اونقدر نزدیک که راحت برم بیام جادشم بد پر کامیونه برای همین از هیچ بابت خوشم نیومد هر چند که سطح علمی خوبی داره ولی من عجله ای ندارم امسال نشد انشاا... سال دیگه
مرسی گلم. اره منم پشیمون شدم رفتم. اصلا دوس نداشتم... فکر نمیکنم اونجا قبول شم. هم به احتماله زیاد رتبم نمیخوره هم اینکه با مسائلی که اونا درگیرن یکم فاصله دارم

sanam_b

New member
بین املل هم زده بودی صنم جان؟ هزینه اش بالا نیست؟

آره من بین الملل شهید بهشتی رو زدم، اول خانواده درمانی و بعد روانشناسی بالینی کودک و نوجوان. هزینه اش که بالا هست، ولی خب استادای خود دانشگاه هستن و برای همین هم زدم، به عنوان آخرین راه چاره دیگه...

eliii

New member
سلااام saname عززززیزززم خوووبی عزیزدلم، ببخشید اسم شما رو نبردم اخه خیلی کم میای عزیزم منم حافظم بددددددد . میگم بعد نتایج یه امضا میدی؟؟ با من عکس میندازی؟؟ اصلا ما رو تحویل میگیری؟؟؟؟. همه میگن شما رتبه یکی . راستی یه سوال شما چطور وقت کردی زبانو ۹۰ بزنی ؟؟؟ واقعا چطور ؟؟ چه حس خوبیه رتبه یک دوستت باشه

eliii

New member
دوستان یه سوال ، من هر بار میرم تخمین نوشته کدها تایید شد ولی باز از من از اول کد رهگیری میگیره بعد بار بعد میرم بازم میگه کد رهگیری بده ، کسی هست که با کد رهگیری ثبت نام کرده باشه

mosaffa7

New member
سلااام جناب مصفای عزیز ، خوب هستین راستی شما این روزا رو چطور میگذرونید؟؟؟

سلام الی جان
مرسی، شما خوبید؟
امیدوارم بهتون خوش گذشته باشه
والا بنده هم درگیر پایان نامه هستم ... تازه شروعش کردم...در حال جمع اوری دیتا و تحلیل آماری و اینا فعلا!
شما چیکار میکنید؟

mosaffa7

New member

سلام اقای مصفا
ممنون
والا فکر کنم فانوسی جان بهتر از من بتونن توضیح بدن. چون ایشون مصاحبه حضوری هم داشتن. اما من فقط امتحان کتبی رو شرکت کردم. سوالات کتبی اکثرا تو حوزه مذهبی و اخلاقی بود. 100 تا سوال بود. بعد از اینکه همه به سوالات جواب دادن منتظر موندیم . بعد از بین فکر کنم تقریبا 200 نفر 30 یا 40 نفر رو اسماشون رو خوندن و اونارو بردن واسه مصاحبه شفاهی و ما هم که اومدیم خونه..
تو مصاحبه شفاهی هم شندیم که از همه چیز میپرسن دیگه. از خانواده و سیاست و اعتقادات و احکام و ولایت فقیه و همه چیز
یه اقایی گفتن که اونایی که رفتن واسه مصاحبه با اونایی که نرفتن فرقشون اینه که ابهام داشتن. یا خیلی خوب بودن یا خیلی بد. اما من اینطور فکر نمیکنم . چون جند نفری که رفتن واسه مصاحبه و من دیدم و اونجا باهاشون در ارتباط بودم هم رتبه های خوب داشتن. هم کاملا کاملا با حجاب و مومن بودن.
چون خودتون میدونید دیگه جدا از رسیدن رتبه فرد واسه دانشگاه شاهد اولویت اول اونا قبولی توی مصاحبه هست. و اونا هم فقط واسشون حجاب و مسائل مذهبی فرد مهمه.
من افکر میکنم مسئولین دانشگاه برگه سوالات اونایی که رفتن تواسه مصاحبه رو چک کردن و عگساشون رو هم دیدن . دیدن که با شزایط دانشگاه اونا منطبق بوده و رو این حساب واسه مصاحبه شفاهی هم گزینششون کردن. که به احتماله زیاد قبول میشن.
بازم باید دید نظز دوستان چیه

از نظر محیط ظاهری دانشگاه خوبی نبود. با اینکه شنیده بودم شاهد امکانات خوبی داره. اما وسیله ایابو ذهاب نبود یا خوب نبود. زیاد با روحیات من سازگار نیست این دانشگاه اما به هر حال رفتم

سلام آیناز عزیز
والا بنده هم که شاهد انتخاب چهارمم بود اصلا نرفتم برای مصاحبه...چون از فضای فیزیکی اش با خیر بودم و جو دانشگاه رو هم کمابیش ازش اطلاع داشتم و اصلا به گروه خونیم نمیخوره درس خوندن توی چنین دانشگاهی!:smiliess (3):
و اما من شنیدم که این آزمون کتبی که شما دادید مثل ام ام پی آی خودمونه و تناقضات در پاسخگویی رو درش متوجه میشن و اونایی که دارای چنین تناقضاتی باشن به مصاحبه دعوت میشن
ولی در مورد نحوه ی پذیرش: باز هم رتبه ی فرد ملاک هست...یعنی اسامی کسانی که تایید صلاحیت عمومی شدن توسط دانشگاه شاهد برای سازمان سنجش فرستاده میشه و حالا سازمان بر حسب رتبه ی علمیشون گزینش میکنه...این چیزی بود که من شنیدم

ainazhz

New member
سلام آیناز عزیز
والا بنده هم که شاهد انتخاب چهارمم بود اصلا نرفتم برای مصاحبه...چون از فضای فیزیکی اش با خیر بودم و جو دانشگاه رو هم کمابیش ازش اطلاع داشتم و اصلا به گروه خونیم نمیخوره درس خوندن توی چنین دانشگاهی!:smiliess (3):
و اما من شنیدم که این آزمون کتبی که شما دادید مثل ام ام پی آی خودمونه و تناقضات در پاسخگویی رو درش متوجه میشن و اونایی که دارای چنین تناقضاتی باشن به مصاحبه دعوت میشن
ولی در مورد نحوه ی پذیرش: باز هم رتبه ی فرد ملاک هست...یعنی اسامی کسانی که تایید صلاحیت عمومی شدن توسط دانشگاه شاهد برای سازمان سنجش فرستاده میشه و حالا سازمان بر حسب رتبه ی علمیشون گزینش میکنه...این چیزی بود که من شنیدم
بله بله. من هم همینطور . رفتم پشیمون شدم واقعا. اصلا نمیتونم چنین جوی و رو تحمل کنم
بله منم همینطور شنیدم در مورد ازمون کتبی. اما این چند نقری که میگم دعوت شدن. رتبه برتر بودن. دانشگاه تهران خونده بودن. و شرایط مذهبی دانشگاه شاهد رو هم داشتن . در این حد که مثلا خونوادشون تو حوزه علمیه قم حتی مشغول بودن.. واسم سواله که اینا چرا رفتن مصاحبه.

mosaffa7

New member
بله بله. من هم همینطور . رفتم پشیمون شدم واقعا. اصلا نمیتونم چنین جوی و رو تحمل کنم
بله منم همینطور شنیدم در مورد ازمون کتبی. اما این چند نقری که میگم دعوت شدن. رتبه برتر بودن. دانشگاه تهران خونده بودن. و شرایط مذهبی دانشگاه شاهد رو هم داشتن . در این حد که مثلا خونوادشون تو حوزه علمیه قم حتی مشغول بودن.. واسم سواله که اینا چرا رفتن مصاحبه.

یا خدا... حالا مثلا من نوعی کجا میتونم با چنین "صالحانی" که شما فرمودید در تایید "صلاحیت عمومی" رقابت کنم؟:sadsmiley:
نمیدونم والا...این مصاحبه و مصاحبه بازی شون هم مسخره اس!
همه جای دنیا رو ببینید ارشد و دکترای روانشناسیش رو چجور و تحت چه شرایطی و با چه نوع مصاحبه ای میگیره، اینجا رو هم ببینید!!!خبری از صلاحیت علمی نیست...فقط صلاحیت عمومی و یا بی صلاحیتی عمومی!!!

parand

Well-known member

در این حد که مثلا خونوادشون تو حوزه علمیه قم حتی مشغول بودن.. واسم سواله که اینا چرا رفتن مصاحبه.

:shocked::smiliess (15):
یعنی شاهد هم در این حد دانشجو میخوااد؟؟!!!؟؟؟

آخرین ویرایش:

parand

Well-known member
پرند چشم قشنگ خوشگل قوی خودم خوووووبی؟؟؟. عزززیززم از همون اول عزیزم با معرفت بودی . من دیگه زود به زود میام اصلااااا دلم نمیخواد اینجا ساکت باشه یا دل کوچیکت بگیره . زود به زود میام دلت وا بشه

سلااااااام به الی گلم:bunnyearsmiley:. مرسی دوست خوبم. منم خوبم خدارو شکر. فقط امروز حساسیت پیدا کردم دوست دارم دماغمو بکنم بندازم به ضد افتابم حساسیت پیدا کردم.....
اخ جوونم :4d564ad6:پس از این به بعد الی جون رو بیشتر می بینم تو تایپیک و دلمون کمتر براش تنگ میشه........
هورررراااا...........:smilies-azardl (113

parand

Well-known member
چرا فانووسی راوی ایلین و قاصدک جوون چند روز نیستن؟؟؟؟؟؟؟:sadsmiley:

parand

Well-known member
ساعت 1:15 شب هست. ولی نمیدونم چرا احساس میکنم تازه اول شبه...........
هیچ کس که نیست که باهاش صحبت کنم....
منم برم........

آخرین ویرایش:

ainazhz

New member
mosaffa7;256779[COLOR="#FF0000" گفت:
]یا خدا... حالا مثلا من نوعی کجا میتونم با چنین "صالحانی" که شما فرمودید در تایید "صلاحیت عمومی" رقابت کنم؟:sadsmiley:[/COLOR]
نمیدونم والا...این مصاحبه و مصاحبه بازی شون هم مسخره اس!
همه جای دنیا رو ببینید ارشد و دکترای روانشناسیش رو چجور و تحت چه شرایطی و با چه نوع مصاحبه ای میگیره، اینجا رو هم ببینید!!!خبری از صلاحیت علمی نیست...فقط صلاحیت عمومی و یا بی صلاحیتی عمومی!!!

دقیقا این حرفی بود که من وقتی اومدم بیرون به نحوه دیگه ای گفتم.
منم منظورم همینه که واسه این دانشگاه به نظرم فقط صلاحیت عمومی مطرحه.. :13::mad_majidonline:
اگر مثلا من و بپذیرن که واقعا جز محالاته.چون من اصلا این صلاحیتی که اینا میگن و ندارم :25r30wi:... حالا باید دید.

ainazhz

New member
:shocked::smiliess (15):
یعنی شاهد هم در این حد دانشجو میخوااد؟؟!!!؟؟؟

نمیگم در این حد میخواد. اما ادمایی و دیدم که این گزینه رو داشتن و رفتن مصاحبه شفاهی. اگر انتخاب افرادی که رفتن مصاحبه شفاهی فقط رندم بوده ( طبق گفته خودشون که نشونه برتری نیست) پس چرا این ادمارو بردن؟ یعنی اینا ابهام داشتن؟:21: نمیدونم والا سیاست کاریشون چطوره .:whistle:
منکه رتبم نمیخوره ایشالله به اونجا و نمیخوام هم اونجا قبول شم. تو ذوقم خورد..

ghasedak69

New member
قاصدکی شما چرا اینقدر اروم میای اروم میری ... زود به زود بیا یکم با هم حرف بزنیم میدونی چند وقته با هم حرف نزدیم . من و پرند سرنوشتمون اینکه دل تنگ بچه های سایت بمونیم

ببخشید ... چند روز حال روحیم داغونه........... در حد افسردگی ماژور.......حوصله هیچ کاری ندارم.... الان ساعت 3 نیمه شبه و چون خوابم نبرد پاشدم اومدم پای نت گردی و البته اشکی است که از چشمهام روانه.....بی بهونه... شایدم اینقدر بهونه هام زیاد شده که نمی دونم برا کدومشونه.........

parand

Well-known member
ببخشید ... چند روز حال روحیم داغونه........... در حد افسردگی ماژور.......حوصله هیچ کاری ندارم.... الان ساعت 3 نیمه شبه و چون خوابم نبرد پاشدم اومدم پای نت گردی و البته اشکی است که از چشمهام روانه.....بی بهونه... شایدم اینقدر بهونه هام زیاد شده که نمی دونم برا کدومشونه.........

اخی قاصدک جونم....:tsimuzpzwoap1t9y3o7امیدوارم هر چه زودتر حال و احوالت تغییر کنه........
منم امسال تقریبا همین حس رو داشتم....کلا خلقم خیلی اومده پایین و چیزهایی که باهاشون شاد می شدم الان دیگه بهشون هیچ حسی ندارم...:dadad4:
و کلا مرثیه سرای ماهری شدم........:14:
انگار همه ی مردم به نوعی احساس افسردگی میکنن.......:sad:

ainazhz

New member

قاصدک جون تو یه جمله میگم که درکت میکنم.دیگه خودت تا اخرشو بخون
راوی یه کتاب بهم معرفی کرد که واقعا ازش ممنونم . این کتاب عالیه. واسه مقابله با افکار بیهوده و پوچی که تو ذهنته. واسه اینکه بدونی و یاد بگیری که تو زمان حال زندگی کنی و خودتو با ذهنت و فکرت و من درونیت یکی ندونی تا به ارامش برسی.
بهت پیشنهاد میکنم این کتاب و بخون . به من که واقعا داره کمک میکنه. ارومم میکنه.

اسم کتاب نیروی حال نوشته اکهارت تله مترجم مسیحا برزگر

eliii

New member
سلاااام دوستای گلم چی شده ؟؟؟ چرا همه افسردگی گرفتین ؟؟؟ از بعد کنکور چه اتفاقی افتاده ؟؟؟ شما ها همه قبل کنکور متاهل بودین فشار کار خونه درس و کلی فشار دیگه رو تحمل میکردین ولی کلی انرژی داشتین من از شما ها انرژی میکرفتم چی شد؟؟؟ انرژیهاتون تموم شد به این راحتی؟؟؟ شاید اون روزا هدف بزرگ داشتیم مشغول بودیم اون قدر که وقت فکر کردن به افکار منفی رو نداشتین . دوستای گلم من هنوز به همه این سایتو برای انرژی و نشاطش معرفی میکنم برای دوستایی که تازه میخوان شرکت کنن. اگر بیان اینجا ، اینجا رو ببینن که هیچی میرن ترک تحصیل میکنن اینقدر نا امید میشن که دیگه فکر کنم ازدواجم نکنن .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا