زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
امروز اولین نقاشیم رو کشیدم هورااااااااااااااااااا http://nowaroosupload.ir/uploads/13579042631.jpg
می خواستم دیروز عیدی بدم ولی نرسیدم امروز کشیدمش:4d564ad6::4d564ad6:

عکسش مال اون سایته از خود کار خودم عکس نگرفتم حوصله آپلود کردن ندارم ولی دقیقا این طرحش رو کشیدم...
فانوسی برا روحیه ات بزنی تو کار هنری هم خوبه.... خیلی روحیه آدم و شاد می کنه... اینقدر امروز برا کارم ذوق کردم همه متعجب بودن چم شده....

خیلییییی بامزه است :thumbsupsmileyanim:

fanoosi

New member
امروز اولین نقاشیم رو کشیدم هورااااااااااااااااااا http://nowaroosupload.ir/uploads/13579042631.jpg
می خواستم دیروز عیدی بدم ولی نرسیدم امروز کشیدمش:4d564ad6::4d564ad6:

عکسش مال اون سایته از خود کار خودم عکس نگرفتم حوصله آپلود کردن ندارم ولی دقیقا این طرحش رو کشیدم...
فانوسی برا روحیه ات بزنی تو کار هنری هم خوبه.... خیلی روحیه آدم و شاد می کنه... اینقدر امروز برا کارم ذوق کردم همه متعجب بودن چم شده....

از کارت هم عکس بگیر ببینیم دیگه!!زود باش!:thumbsupsmileyanim:
آره....یه زمان دستی در طراحی و نقاشی داشتم ....تو مسابقات استانی اول میشدم!!!(دیگه چیزی ازم باقی نمونده انگار!)
چشم منم سعی میکنم از یه جا شروع کنم....
راستی آدرس این سایتی که که گفتی لطفا بذار آجی
....صندوق پیغامهات رو هم لطفا خالی کن عزیزم

ghasedak69

New member
از کارت هم عکس بگیر ببینیم دیگه!!زود باش!:thumbsupsmileyanim:
آره....یه زمان دستی در طراحی و نقاشی داشتم ....تو مسابقات استانی اول میشدم!!!(دیگه چیزی ازم باقی نمونده انگار!)
چشم منم سعی میکنم از یه جا شروع کنم....
راستی آدرس این سایتی که که گفتی لطفا بذار آجی
....صندوق پیغامهات رو هم لطفا خالی کن عزیزم

اگر اشکال نداره عکس رو فردا میذارم امروزدارم میرم بیرون عجله دارم
این آدرس سایتشه انجمن هاي نوعروس

mosaffa7

New member
آنکه از همه بیشتر می‌خندد ، از همه اندوهگین‌تر است .

ژان پل سارتر

mosaffa7

New member
چــرا من باید همـرنگ جماعـت بشوم. شاید جماعت قوم لوط باشند. چرا رنگـی را که دوست ندارم به خـودم بگیرم...!

در گرگ‌ و ميش راه/ ابراهیم مختاری

mosaffa7

New member
لبـــــــخند و ریشــــــخند کسی در دلم نماند
هر کس هر آنچه داد به آیینه ، پس گرفت

فاضل نظری

fanoosi

New member
آنکه از همه بیشتر می‌خندد ، از همه اندوهگین‌تر است .

ژان پل سارتر

سلام جناب مصفا...
خوب هستید؟چه عجب! راه گم کردید؟
با این جمله صد در صد موافقم...
راستی آواتار نو مبارک....من عاشق رز سپیدم...

mosaffa7

New member
سلام جناب مصفا...
خوب هستید؟چه عجب! راه گم کردید؟
با این جمله صد در صد موافقم...
راستی آواتار نو مبارک....من عاشق رز سپیدم...

سلام فانوسی عزیز
احوال شریف؟
مرسی...خوبم
کم سعادت هستیم...چیکار کنیم دیگه!
والا دیگه دکترمون که رای آورد...گفتیم رز سپیدی تقدیم کنیم به شما و همه ی دوستان گل...
بنده نیز؛ هم به تجربه و هم به منطق این جمله ی جناب سارتر رو قبول دارم

bittta

New member
:heart::rose:salam azizam mrc khubam to khubi fanoosi joonam ???..sharmande man sob ta zohr ke nistam ..ama har ruz hamin mogheha miam site duste khubam ...

mosaffa7

New member
بچه ها علوم پزشکی تهران بهتره یا بهزیستی ؟؟؟

بیتا جان بستگی داره
فانوسی جان فرمودند...بهزیستی امکانات بهتری داره و در cbt قوی تر هست نسبت به سایر دانشگاهها...تهران هم دارای نام هست و در ضمن گویا امکانات خوابگاهی بهتر داره برای ما شهرستانی ها
ولی من بشخصه تهران رو بالاتر زدم به دلیل حضور نگین روانکاوی ایران ؛ جناب دکتر محمد صنعتی

bittta

New member

بیتا جان بستگی داره
فانوسی جان فرمودند...بهزیستی امکانات بهتری داره و در cbt قوی تر هست نسبت به سایر دانشگاهها...تهران هم دارای نام هست و در ضمن گویا امکانات خوابگاهی بهتر داره برای ما شهرستانی ها
ولی من بشخصه تهران رو بالاتر زدم به دلیل حضور نگین روانکاوی ایران ؛ جناب دکتر محمد صنعتی
منم اول تهران بالاتر زده بودم اما تو ویرایش بهزیستی بالاتر زدم چون شنیدم بهزیستی تو روانشناسی قوی ترعلوم پزشکی بیشتر تو زمینه روانپزشکی کار میکنه...البته به خوابگاش توجه نکردم

آخرین ویرایش:

mosaffa7

New member
bacheha man bishtar mavaghe mikhandam ..pas yani ghamgintaram ???:65d6a5d6s::sad:

خانم بیتای عزیز
این خنده ای که جناب سارتر فرموده اند که "کسی که بیشتر از همه میخنده" منظور خنده ی افراطی و خارج از حد نرمال هست...ملاک تشخیص واکنش وارونه؛ افراطی بودن و وسواس گونه بودن اون هست
این رو خودتون با خودکاوی باید متوجه بشید؛
ببینید آیا این خنده از شادی درونی برخاسته یا از افسردگی و غم درونی که به نوعی واکنش وارونه است؟
ملاک بسیار عالی ای که وجود داره جهت سنجش اینه: ایا در مواقع تنهایی ( دقت کنید تنهایی....زمانی که هیچ کاری برای انجام ندارید) شاد هستید یا احساس بیهودگی، غم، خلا و پوچی میکنید؟
امیدوارم هر یک از ما با خودکاوی و خودشناسی بتونیم در بادی امر مشکلی از مشکلات شخص خودمون رو حل کنیم...ان شاء الله

rawy

New member
خانم بیتای عزیز
این خنده ای که جناب سارتر فرموده اند که "کسی که بیشتر از همه میخنده" منظور خنده ی افراطی و خارج از حد نرمال هست...ملاک تشخیص واکنش وارونه؛ افراطی بودن و وسواس گونه بودن اون هست
این رو خودتون با خودکاوی باید متوجه بشید؛
ببینید آیا این خنده از شادی درونی برخاسته یا از افسردگی و غم درونی که به نوعی واکنش وارونه است؟
ملاک بسیار عالی ای که وجود داره جهت سنجش اینه: ایا در مواقع تنهایی ( دقت کنید تنهایی....زمانی که هیچ کاری برای انجام ندارید) شاد هستید یا احساس بیهودگی، غم، خلا و پوچی میکنید؟
امیدوارم هر یک از ما با خودکاوی و خودشناسی بتونیم در بادی امر مشکلی از مشکلات شخص خودمون رو حل کنیم...ان شاء الله

سلاااااااام :ad54ad:
چه عجب از اینوراااااا
اون جمله رو که دیدم می خواستم بگم مثل من, دیگه فانوسی تاییدش کرد چیزی نگفتم
ولی الان جا داره که واقعا بگم مثل من

آخرین ویرایش:

mosaffa7

New member

سلاااااااام :ad54ad:
چه عجب از اینوراااااا
اون جمله رو که دیدم می خواستم می خواستم بگم مثل من, دیگه فانوسی تاییدش کرد چیزی نگفتم
ولی الان جا داره که واقعا بگم مثل من

سلااااام
خیلی مخلصیم...خوبید راوی جان؟
و مثل من و همه ی ما...

mosaffa7

New member
ممنونآقای رتبه اول مشغولید که تو بحث ها نیستید؟

رتبه ی اول از آخر البته...!!!
مشغول پایان نامه هستم
بعضی اوقات سر میزنم و دورادور شاهد مباحثات دوستان هستم...
و غالبا چیز قابل ذکری ندارم و گرنه شرکت میکردم...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا